Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 25 Ιαν 2012, 13:55
ειναι δυο φιλοι και ο ενας ειναι σκεπτικος... -τι σκεφτεσαι ρε??? -τι να ντυθω τις αποκρειες. -ε.. βαλε δυο γαντια τερματοφυλακα!! -και τι θα εχω ντυθει με αυτο?? -ΤΕΡΜΑ Μ@Λ@ΚΑΣ!!!!
Παιδια την εκανα την μαλακια μου ..... αργησα αλλα τα καταφερα
την κυριακη μετα το σεμιναριο εκανα βολτα στον υμητο και ειπα να πληνω το dominator .
Πως μου την καρφωσε ...... μη με βρισετε πολυ .......
και εβαλα το λαστιχο μεσα στις εξατμισεις ..... ενας θεος ξερει αντε λεω να τις ποτησω να δω ποσο μακρια θα πεταξει το νερο οταν θα παρει μπρωστα .... η δευτερη μαλακια . Δε μιλαμε για λιγο νερακι .... τιγκα να ξεχυλισει ... ξερω ειμαι μαλακας για αυτο και το γραφω καθαρα να το ακουω παω να βαλω μπροστα ...... μπουρμπουληθρες εβγαζε με καθε μιζια ... εβαλα και σαπουνι βλεπεις... τι σπρωξημο τι κατοιφορες γιοκ
τι γινετε τωρα ???
απο οσο καταλαβαινει το ηλιθιο το μυαλο μου μαλλον πρεπει να λυσω εξατμισεις και να βλαλω μπουζι να και να το αφησω να ξεραει τα νερα ???
μηπωσ θελει και σεσουαρ ??
δεν ξερω για εσας εγω παντος εκλαψα απο τα γελια....
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 25 Ιαν 2012, 20:00
απλα θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 25 Ιαν 2012, 20:16
Παιδια την εκανα την μαλακια μου ..... αργησα αλλα τα καταφερα
την κυριακη μετα το σεμιναριο εκανα βολτα στον υμητο και ειπα να πληνω το dominator .
Πως μου την καρφωσε ...... μη με βρισετε πολυ .......
και εβαλα το λαστιχο μεσα στις εξατμισεις ..... ενας θεος ξερει αντε λεω να τις ποτησω να δω ποσο μακρια θα πεταξει το νερο οταν θα παρει μπρωστα .... η δευτερη μαλακια . Δε μιλαμε για λιγο νερακι .... τιγκα να ξεχυλισει ... ξερω ειμαι μαλακας για αυτο και το γραφω καθαρα να το ακουω παω να βαλω μπροστα ...... μπουρμπουληθρες εβγαζε με καθε μιζια ... εβαλα και σαπουνι βλεπεις... τι σπρωξημο τι κατοιφορες γιοκ
τι γινετε τωρα ???
απο οσο καταλαβαινει το ηλιθιο το μυαλο μου μαλλον πρεπει να λυσω εξατμισεις και να βλαλω μπουζι να και να το αφησω να ξεραει τα νερα ???
μηπωσ θελει και σεσουαρ ??
δεν ξερω για εσας εγω παντος εκλαψα απο τα γελια....
αυτον πρεπει να τον παμε να πλεινει το μηχανακι του τρε κ να τον βλεπουμε μετα να απορει γιατι δεν περνει το καφασακι
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 26 Ιαν 2012, 09:29
φιλε τα καφασακι δεν εχουν προβλημα με τα νερα στην εξατμιση..... μετα περνουν μπροστα μια χαρα...δοκιμασμενο... ΜΗΝ ρωτησεις πως το ξερω ... απλα το ξερω...
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 26 Ιαν 2012, 12:49
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 00:32
Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι. Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός - Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι! - Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα... Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι. - Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα. - Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;; και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός - Είμαι "καλύτερος" από σένα! - Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός - Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο - Συμφωνώ, αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα; λέει ο γιατρός - Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό, ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 01:35
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 03:43
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 03:52
Miou έγραψε:
φιλε τα καφασακι δεν εχουν προβλημα με τα νερα στην εξατμιση..... μετα περνουν μπροστα μια χαρα...δοκιμασμενο... ΜΗΝ ρωτησεις πως το ξερω ... απλα το ξερω...
αλλο zx-10 κ αλλο το κουλουρι σου
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 10:02
kostaskr6 έγραψε:
Miou έγραψε:
αλλο zx-10 κ αλλο το κουλουρι σου
εισαι γατα μωρη κουφαλα παλιογρια....
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Παρ 27 Ιαν 2012, 10:34
Έκτακτη είδηση: Έδιωξαν τη Χιονάτη από την Disneyland! Αναφέρθηκε ότι σήκωσε τη φούστα της έκατσε πάνω στη μούρη του Πινόκιο και τραγουδουσε χατζηγιαννη "πες μου το καλυτερο ψεμααααααααααααααααααα ................."