Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 12 Μαρ 2012, 22:34
ripper έγραψε:
Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών: - Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας... - Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα... Αφού ακούει διάφορα τέτοια, τους λέει: - Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Μπαίνει στην Mερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα. - Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε... - Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε. Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του. - Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ... Μένει κάγκελο ο γραμματέας. - Μα κύριε υπουργέ, τί είναι αυτά που λέτε; Και απαντά ο υπουργός: - Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως σίγουρα θα πάμε... Κατάλαβες;
σωστός ο υπουργός!!!
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 12 Μαρ 2012, 23:10
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 12 Μαρ 2012, 23:11
Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας;
Το γυναικείο γεννητικό όργανο, γιατί αποκρούει δύο μπάλες ταυτόχρονα και κάνει τον μεσαίο επιθετικό να τα φτύνει!
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 12 Μαρ 2012, 23:12
Ο βουλευτής συνέλαβε το γιο του να λέει ψέματα. - Ξέρεις παιδί μου τι τους κάνουν αυτούς που λένε ψέματα; - Ναι, μπαμπά. Βουλευτές.
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 01:08
ripper έγραψε:
Το γυναικείο γεννητικό όργανο, γιατί αποκρούει δύο μπάλες ταυτόχρονα και κάνει τον μεσαίο επιθετικό να τα φτύνει!
παλιό αλλά γαμάτο!!!
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 13:11
Ένα αντρόγυνο έκανε σεξ, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο μικρός τους γιος. - Τι κάνετε εκεί; - Εμ, βάζω βενζίνη στην μαμά, λέει ο πατέρας. - Πωπώ, η μαμά πρέπει να καίει πολύ βενζίνη, γιατί της έβαλε και ο νονός το πρωί...
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 14:03
ripper έγραψε:
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 14:39
Πεθαίνει η γυναίκα και συναντάει τον άντρα της στον παράδεισο. - Αγάπη μου! Τι όμορφα θα είμαστε και πάλι μαζί! -΄Ελα κόψε τις μαλ@κίες! Η συμφωνία ήταν "Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος!"
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 15:00
k8 600 kk έγραψε:
Πεθαίνει η γυναίκα και συναντάει τον άντρα της στον παράδεισο. - Αγάπη μου! Τι όμορφα θα είμαστε και πάλι μαζί! -΄Ελα κόψε τις μαλ@κίες! Η συμφωνία ήταν "Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος!"
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 15:48
gsxrk71000 Hero gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 17:17
k8 600 kk έγραψε:
τι κακό τον βρήκε!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 19:01
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 19:03
k8 600 kk έγραψε:
αναστησοοοοουυυ!!!
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 19:08
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 19:58
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 19:59
Μια υπέροχη ξανθιά μπαίνει στο γραφείο του διευθυντή της εφημερίδας. - Γεια, του λέει. - Θέλω να με προσλάβεις γραμματέα σου. - Γραφομηχανή ξέρεις; ρωτάει αυτός. - Όχι, του λέει, αλλά μπορώ να μάθω. - Στενογραφία; - Όχι, αλλά μπορώ να μάθω. - Αγγλικά; - Όχι, αλλά μπορώ να μάθω... Ο τύπος τα έχει παίξει. - Καλά, τη ρωτάει τίποτα δεν ξέρεις; - Όχι, του λέει αυτή, αλλά μπορώ να μάθω... - Και, δεν μου λες, τουλάχιστον. Πόσα λεφτά θέλεις; - Τέσσερα χιλιάρικα τον μήνα, λέει αυτή. - Τρελάθηκες κορίτσι μου; Εδώ έχω δύο αρχισυντάκτες, της απαντάει, και παίρνουν και οι δύο μαζί δύόμισι χιλιάρικα. Και η ξανθιά: - Καλά. Τότε... πήδα τους αρχισυντάκτες σου!
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 20:03
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 20:04
-Θελεις να κοιμηθουμε μαζι αποψε;; Εντελως φιλικα...!! Αλλα επειδη το κρεβατι μου ειναι μονό, πες μου απλα αν θες να εισαι απο πανω ή απο κατω...
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 20:06
Στο μανάβικο: - Καλημέρα, θέλω 1 κιλό ντομάτες.. - Για Νταλάρα ή για γεμιστά;
gsxrk71000 Hero gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 13 Μαρ 2012, 21:13