Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Γιαννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Μη με ξυπνατεεεεε ονειρο ζωωωωω!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2011
Θέμα: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 11:19
Καλημερα φιλοι μου συμμοριτες ελπιζω να ειστε ολοι καλα εχω πολυ καιρο να μπω στο Forum λογο σχολης(οχι οτι δεν βλεπω τα ποστ σας ομως)...Πιστευω ο τιτλος τα λεει ολα και θα ηθελα τα φωντα σας σαν ποιο μεγαλοι!! Θελω λοιπον και εγω σαν μικρο παιδι να βαλω sto anniversary μου εξατμιση bazzaz και να βελτιωσω τα φρενα...παρατηρισα μεσα στην πιστα οτι αρχιζε και σαπουνιαζε η μανετα μου μετα απο πιεση "κοντεβε να ακουμπισει κλιπον" και γενικα εχω μια ασαφια απο θεμα πληροφοριας στο δρομο "δεν ξερς αν ειμαι ο μονος" μου εχουν πει διαφορα αλλα πιστεβω μια καλη λυση ειναι να βαλω τρομπα brembo και να ησυχασω μια για παντα ετσι εκανε και ενα φιλαρακι με ενα κ6 που ειχε παρομιο προβλημα...τωρα οσο αναφορα την εξατμιση μιας που θα βαλω full απο μπροστα θα ηθελα και εκει να πειτε γνωμες εχω κοιταξει σχεδον ολες τις μαρκες αλλα σαν τα Yoshi δεν ειναι τπτ το μονο που με χαλαει ειναι οτι το τελικο R77 και το TRCD μου φαινοντε ολοκληρες κουμουτσες και πανε πολυ πανω δεν ξερω αν εχετε να προτινετε κατι αλλο...βεβαια νομιζω οτι παιζει ρολο κατι γραμματα C-D στις περιγραφες που αλλαζουν και θεση στο τελικο η εστω καποια λυση να το φερω ποιο κατω....και τωρα φτανουμε στο αγαπημενο θεμα ΒΑΖΖΑΖ απο ελλαδα δεν με βλεπω να παιρνω τπτ απο οσο αναφερα..ο λογοσ γνωστος εχω βρει καλες τιμες και συμφερουσες απο αμερικα οπως επισης με συμφαιρει γιατι εχω συγγενεις και θα μου τα στειλουν σε δωρακια..!!! ωστε να μην φαω καμια σφαλιαρα απο τελωνειο γλυτωνω πολλαααα χρηματα χωρις πλακα τα ματια μου εχουν γινει τετραγωνα στο πισι να συγκρινω τιμες και να ψαχνω...!!! Περιμενω απαντησεις απο ολους σας και ευχαριστω για το χρονο σας...
Υ.Γ εχω διαβασει και απο εδω μεσα παρα πολλα ξερω οτι δεν ειναι κατι το καινουργιο αυτο που γραφω.....αλλα η εξατμιση μου εχει γινει εφιαλτης εδω και μια βδομαδα που ψαχνω...!!!
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 12:42
Bazzaz είναι καλή λύση και ολοκληρωμένο πακέτο(αν βάλεις το TC).Περί εξάτμισης ειλικρινά είναι θέμα γούστου αλλά και τσέπης.Δες και μάρκες όπως LeoVinci,Arrow,Akrapovic(!),Graves κλπ. Με το καλό...
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 12:57
αδερφε αμα ψαξεις κ στις εδω αγγελιες θα βρεις πολυ καλες τιμες αποτι εξω μαζι με τα μεταφορικα,ασε που κ δωρο να στο στειλουν μπορει να περασει τελονειο πλεον.οσο για την εξατμιση κ το δικο μου κεφαλι ειχε γινει τετραγωνο απο το ψαξιμο κ τις τιμες.οσπου βρηκα μια ευκαιρια απο ελλαδα κ την τσιμπισα.αν μπεις στο τρυπακι συγκρισης ποια ειναι η καλυτερη την εχασες την μπαλα. καλυ επιτυχια σε οτι κανεις
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 12:57
Οσον αφορα την εξατμηση...τα γραμματα ειναι για τον τυπο της εξοδου. πχ. το D σημαινει dual-exit κοινως δυο ''τσουτσουνια''. τα tri-oval τα γιαπωνεζικα τα λενε cyclone.(τα αμερικανικα ειναι τα trc,r77 κτλ.)
για δες λιγακι στα yoshimura-japan..... http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/result.php?maker_id=1&car_id=28&second=34 για να καταλαβεις, στα ολοκληρα συστηματα το πρωτο γραμμα αναφερεται στους λαιμους και το δευτερο(και καμια φορα τριτο) αναφερεται στο τελικο. Δηλαδη..... 4-2-1 SC..... Stainless(ανοξειδωτοι λαιμοι)--C(carbon τελικο). .............. 4-2-1-2 TT....Titanium(τιτανιο λαιμοι)--Titanium(τιτανιο 2 τελικα)
araJohnGsxr Jr.gixxer
Όνομα: : Γιαννης Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Μη με ξυπνατεεεεε ονειρο ζωωωωω!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2011
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:12
maikstain έγραψε:
αδερφε αμα ψαξεις κ στις εδω αγγελιες θα βρεις πολυ καλες τιμες αποτι εξω μαζι με τα μεταφορικα,ασε που κ δωρο να στο στειλουν μπορει να περασει τελονειο πλεον.οσο για την εξατμιση κ το δικο μου κεφαλι ειχε γινει τετραγωνο απο το ψαξιμο κ τις τιμες.οσπου βρηκα μια ευκαιρια απο ελλαδα κ την τσιμπισα.αν μπεις στο τρυπακι συγκρισης ποια ειναι η καλυτερη την εχασες την μπαλα. καλυ επιτυχια σε οτι κανεις
Φιλε Μαικ δεν νομιζω να μπορεσω να βρω το ΒΑΖΖΑΖ απο ελλαδα το πακετο Bazzaz Z-FI TC System + ZAFM + TC Switch στα 650 ευρο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ παρακαλω ειναι φυση αδυνατο πιστευω..οσο αναφορα με το τελωνιο και να τα ψαξουν δεν νομιζω να με χρεωσουν κατι γιατι ειναι απο ιδιωτη και οχι απο μαγαζι ετσι ξερω τουλαχιστον ποθ το χε κανει ενα φιλαρακι...οσο για την εξατμιση εχω χασει κανωνικοτα τον υπνο μου...απλα δεν ξερω τι να κανω με το τελικο που ειναι τοσο μεγαλο απο τα ΥΟSHI που βγαζει ριχτε καμια ιδεα.... :idea: :idea: :idea:
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:16
stavrosrodo έγραψε:
Οσον αφορα την εξατμηση...τα γραμματα ειναι για τον τυπο της εξοδου. πχ. το D σημαινει dual-exit κοινως δυο ''τσουτσουνια''. τα tri-oval τα γιαπωνεζικα τα λενε cyclone.(τα αμερικανικα ειναι τα trc,r77 κτλ.)
για δες λιγακι στα yoshimura-japan..... http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/result.php?maker_id=1&car_id=28&second=34 για να καταλαβεις, στα ολοκληρα συστηματα το πρωτο γραμμα αναφερεται στους λαιμους και το δευτερο(και καμια φορα τριτο) αναφερεται στο τελικο. Δηλαδη..... 4-2-1 SC..... Stainless(ανοξειδωτοι λαιμοι)--C(carbon τελικο). .............. 4-2-1-2 TT....Titanium(τιτανιο λαιμοι)--Titanium(τιτανιο 2 τελικα)
Φιλε Σταυρο ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου ειναι αρκετα χρησιμε το βιντεακι που εχεις βαλει ειναι ολα τα λευτα παιζει να τα μισα views να τα εχω κανει εγω...χ0α0χαχ0αχ0α...αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι για Κ8 δεν ειναι για Κ9 το τσεκαρα στην ιαπωνικη σελιδα μιας και δεν εβρισκα ποια ειναι...υποψιν 4-1 θελω να βαλω....θα μου φυγει το κλαπετο την βλεπω την δουλεια χωρις εξατμιση θα μεινω!!
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:19
DrIoannis έγραψε:
Bazzaz είναι καλή λύση και ολοκληρωμένο πακέτο(αν βάλεις το TC).Περί εξάτμισης ειλικρινά είναι θέμα γούστου αλλά και τσέπης.Δες και μάρκες όπως LeoVinci,Arrow,Akrapovic(!),Graves κλπ. Με το καλό...
Γιαννη σε ευχαριστω πολυ να σε καλα...απλα λεω μηπως εχει κανενας υποψι πως θα μπορουσα να κατεβασω λιγο ποιο πισω το τελικο να μην ειναι στο θεο μιας και δεν βγαινει σε ποιο μικρο απως στα Κ8....!!
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:22
μην τρελαίνεσαι!!δες 4-5 εξατμήσεις και βάλε όποια σου αρέσει! μην μπαίνεις στην διαδικασία να ψάχνεις ψύλλους στάχυρα γιατί όντος θα παλαβώσεις και άκρη δεν θα βγάλεις!!
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:22
επι της ευκαιριας να ρωτησω σταυρο μηπως ξερεις ποια η διαφορα στους ανοξειδοτους λαιμους usa kai japan.πχ εχουν αλλη διαμετρο,αλλη κουρμπα το βαρος :?:
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:27
Μακαρι να μπορεσω να βγαλω μια ακρη....αληθεια ισχυει οτι οι αμερικανικες Yoshi εχουν διαφορα με τις Japan και ποιες ειναι οι καλυτερες αν ξερετε....??? Γιωργη παντως μια κουβεντα ειναι το μην τρελενεσαι...να σε καλα!!!!!
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:44
maikstain έγραψε:
επι της ευκαιριας να ρωτησω σταυρο μηπως ξερεις ποια η διαφορα στους ανοξειδοτους λαιμους usa kai japan.πχ εχουν αλλη διαμετρο,αλλη κουρμπα το βαρος :?:
τα japan εχουν καλυτερη ποιοτητα-φινιρισμα.Και προσωπικα θεωρω τα cyclone τελικα -ειτε μονομπουκα ειτε διμπουκα-τα πιο ομορφα. οσον αφορα τους λαιμους και τις διατομες δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια διαφορα.Και το βαρος (ακομα και αν υπαρχει διαφορα θα ειναι αμεληταια) ειναι ιδιο.
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:55
araJohnGsxr έγραψε:
Φιλε Σταυρο ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου ειναι αρκετα χρησιμε το βιντεακι που εχεις βαλει ειναι ολα τα λευτα παιζει να τα μισα views να τα εχω κανει εγω...χ0α0χαχ0αχ0α...αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι για Κ8 δεν ειναι για Κ9 το τσεκαρα στην ιαπωνικη σελιδα μιας και δεν εβρισκα ποια ειναι...υποψιν 4-1 θελω να βαλω....θα μου φυγει το κλαπετο την βλεπω την δουλεια χωρις εξατμιση θα μεινω!!
στελνεις email ζητας ανοξειδωτους λαιμους και mid pipe για (4-1) και τελικο cyclone-japan, ανοξειδωτο-με καρμπον και διπλη εξοδο. λαιμους S(stainless) και τελικο SC-dual exit(stainless-carbon).
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:35
απο προσφατη εμπειρια μου οι αμερικανικες με τις ιαπωνικες δεν εχουν καμια σχεση οσο και εαν μοιαζουν ιδιες... διαφορετικες φλωγερες , διαφορετικο ηχομονωτικο,διαφορετικα μεχρι και τα πριτσινια ηταν....
ο,τι βρεις να σου αρεσει περισοτερο παρτο και τελειωσες... οι διαφορες στην αποδοση μεταξυ των καλων-επωνυμων εταιρειων ειναι μηδαμηνες και απο την στιγμη που θελεις να βαλεις και παραληλο σχεδον μηδενιζοντε
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:17
stavrosrodo έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
στελνεις email ζητας ανοξειδωτους λαιμους και mid pipe για (4-1) και τελικο cyclone-japan, ανοξειδωτο-με καρμπον και διπλη εξοδο. λαιμους S(stainless) και τελικο SC-dual exit(stainless-carbon).
Δηλαδη αν καταλαβα καλα μπορω να παραγγειλω οτι θελω οπως το θελω απο τους σκισοματιδες και καθομαι και τυρανιεμαι τσαμπα φιλε Σταυρο...???
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:20
Miou έγραψε:
απο προσφατη εμπειρια μου οι αμερικανικες με τις ιαπωνικες δεν εχουν καμια σχεση οσο και εαν μοιαζουν ιδιες... διαφορετικες φλωγερες , διαφορετικο ηχομονωτικο,διαφορετικα μεχρι και τα πριτσινια ηταν....
ο,τι βρεις να σου αρεσει περισοτερο παρτο και τελειωσες... οι διαφορες στην αποδοση μεταξυ των καλων-επωνυμων εταιρειων ειναι μηδαμηνες και απο την στιγμη που θελεις να βαλεις και παραληλο σχεδον μηδενιζοντε
Σε ευχαριστω πολυ φιλε Αλεξανδρε για τις πληροφοριες σου οσο γιαυτο που ειπες για τον παραλληλο θα συμφωνισω μαζι σου απλα το θεμα ειναι αφου θα κανω την δουλεια να την κανω σωστα....οποτε Japan η America...???
maikstain Hero gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:38
araJohnGsxr έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
Δηλαδη αν καταλαβα καλα μπορω να παραγγειλω οτι θελω οπως το θελω απο τους σκισοματιδες και καθομαι και τυρανιεμαι τσαμπα φιλε Σταυρο...???
καλα δεσ τιμες απο τους σχιστοματηδες κ ξανα πεστο μετα.εκτος εαν τα εχεις κ τα διαθετεις που σου το ευχομαι...
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:45
maikstain έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
καλα δεσ τιμες απο τους σχιστοματηδες κ ξανα πεστο μετα.εκτος εαν τα εχεις κ τα διαθετεις που σου το ευχομαι...
Που να κανω και ειδικη παραγγελια δλδ Μαικ εεε??? θα τρεχω και δεν θα φτανω....!!! Τελικα αυτο που εχω με τα φρενα γνωριζει καποιος κατι??
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:21
Εδω κ μια εβδομαδα ημουν ανυποχωρητος yoshimura στο θεμα εξατμιση κ σε καταλαβαινω οταν λες οτι εχεις χασει τον υπνο σου γιατι κ εγω ημουν πολυ μπερδεμενος. Στην αρχη ειπα για τελικα κ μετα απο τις συμβουλες των παιδιων εδω ειπα να παρω full system.Το αν ειναι μονη η διπλη ειναι δικο σου προσωπικο γουστο Οι εξατμισεις που ειδες στο βιντεο βγαινουν κ για το δικο μας επειδη το ειχα ψαξει οποτε αν σ αρεσουν τις βαζεις απλα ειναι ακριβες. Κ μετα απο ολα αυτα πηρα Acrapovic Συμπερασμα μην αγχωνεσαι τοσο δεν υπαρχει λογος κ μην εισαι σιγουρος για κατι γιατι μπορει να βρεθεις με αλλη εξατμιση εκει που δεν το περιμενεις
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:32
panikas έγραψε:
Εδω κ μια εβδομαδα ημουν ανυποχωρητος yoshimura στο θεμα εξατμιση κ σε καταλαβαινω οταν λες οτι εχεις χασει τον υπνο σου γιατι κ εγω ημουν πολυ μπερδεμενος. Στην αρχη ειπα για τελικα κ μετα απο τις συμβουλες των παιδιων εδω ειπα να παρω full system.Το αν ειναι μονη η διπλη ειναι δικο σου προσωπικο γουστο Οι εξατμισεις που ειδες στο βιντεο βγαινουν κ για το δικο μας επειδη το ειχα ψαξει οποτε αν σ αρεσουν τις βαζεις απλα ειναι ακριβες. Κ μετα απο ολα αυτα πηρα Acrapovic Συμπερασμα μην αγχωνεσαι τοσο δεν υπαρχει λογος κ μην εισαι σιγουρος για κατι γιατι μπορει να βρεθεις με αλλη εξατμιση εκει που δεν το περιμενεις
Σε ευχαριστω φιλε θα το δω τι θα κανω....εσυ εχεις κανα θεμα με το μπροστινο φρενο οπως προανεφερα..???
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:41
araJohnGsxr έγραψε:
usabug έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
Τελικα αυτο που εχω με τα φρενα γνωριζει καποιος κατι??
Εγω στην θεση σου θα εκανα μια καλη εξαερωση και ισως να αλλαζα και τα υγρα , προτου κοιταξω για αλλαγη προτευων τρομπας .
Το θεμα ειναι οτι το μηχανακι ειναι καινουργιο κσι σπο χιλιομετρσ....λεω νσ κσνω συτο γιστι πσντσ υηρχε ενσ θεμσ με τσ φρενσ στα Κ γενικα..!!!
Κοιτα μια καλη εξαερωση και αλλαγη υγρων κανει γυρω στα 10 ευρω . Μια τρομπα της Brembo κανει 300+ € . Αρα λογικα πρεπει να κανεις το πρωτο και μετα να πας για αλλαγη.
Παντως και Brembo να βαλεις αν δεν συνδιαστει με καλα σωληνακια δεν θα δεις και καμια τρελη διαφορα .
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:43
araJohnGsxr έγραψε:
panikas έγραψε:
Σε ευχαριστω φιλε θα το δω τι θα κανω....εσυ εχεις κανα θεμα με το μπροστινο φρενο οπως προανεφερα..???
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κ μεγαλο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σουπερ ευχαριστημενος. Σωληνακια υψηλης θα μειωσουν λιγο το προβλημα αλλα εγω περιμενω να παρω τις δαγκανες απο το καινουργιο κ τοτε να αλλαξω κ την τρομπα
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:47
panikas έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
panikas έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κ μεγαλο προβλημα αλλα δεν ειμαι κ σουπερ ευχαριστημενος. Σωληνακια υψηλης θα μειωσουν λιγο το προβλημα αλλα εγω περιμενω να παρω τις δαγκανες απο το καινουργιο κ τοτε να αλλαξω κ την τρομπα
Αρα αφου σου αρεσουν οι καινουργιες δαγκανες , μεχρι να τις παρεις , κανε μια εξαερωση ι βαλε και καινουργια υγρα και παπαλα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την usabug στις Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:51, 1 φορά
araJohnGsxr Jr.gixxer
Θέμα: Απ: Ηρθε η ωρα για "Μερικα Καλουδια" χε..χε..! Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:48
usabug έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
usabug έγραψε:
araJohnGsxr έγραψε:
Τελικα αυτο που εχω με τα φρενα γνωριζει καποιος κατι??
Εγω στην θεση σου θα εκανα μια καλη εξαερωση και ισως να αλλαζα και τα υγρα , προτου κοιταξω για αλλαγη προτευων τρομπας .
Το θεμα ειναι οτι το μηχανακι ειναι καινουργιο κσι σπο χιλιομετρσ....λεω νσ κσνω συτο γιστι πσντσ υηρχε ενσ θεμσ με τσ φρενσ στα Κ γενικα..!!!
Κοιτα μια καλη εξαερωση και αλλαγη υγρων κανει γυρω στα 10 ευρω . Μια τρομπα της Brembo κανει 300+ € . Αρα λογικα πρεπει να κανεις το πρωτο και μετα να πας για αλλαγη.
Παντως και Brembo να βαλεις αν δεν συνδιαστει με καλα σωληνακια δεν θα δεις και καμια τρελη διαφορα .
Θα την κανω την εξαερωση αν και δεν θσ βγσλω κστι μιας και γιατι η ασαφια θα μεινει σιγουρα το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι να μην σσπουνιαζει το φρενο παντως τα σωλινακια απο την μανα του μια χαρα ειναι μπορω να πω και ενα φιλαρακι που το εκανε σε Κ6 ειδε αρκετα μεγαλη διαφορα...βασικα το εχω οφηγηση και δεν υπαρχει η πληροφορισει που περνεις και το πως φρεναρει το μηχανακι...εκει βλεπεις και την αξια των Τοκικο.... 8) 8) 8) 8)