Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2

Πήγαινε κάτω 
+39
nasos-v
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
rsv4aprc
vagos gixxer
drakos
usabug
maikstain
potis
GSX-R 1000
ghost
sxlogo
nktr
Black Eagle
bolek76
Schumi
mike
AggelosK8
sofia_gsxr
alaska
kentaurosk8
lakisman46
spastos
varypiniths
panikas
kapnias
demk6
Vortex
κολτρέϊν
k8 600 kk
ripper
Aristosk8
cb130081
magfaria
Miou
sporoskaterini
gsxrk71000
louk6
gixxermak
kostaskr6
43 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 15:22

Πάει ένα ζευγάρι στον σύμβουλο γάμου.
- Ποιό είναι το πρόβλημά σας; ρωτάει αυτός.
- Το ότι δεν κάνουμε έρωτα, απαντά ο άνδρας. Όποτε λέω στην γυναίκα μου, λέει ότι είναι εξαντλημένη και δεν θέλει.
Παίρνει ο γιατρός την γυναίκα πίσω από το παραβάν και αρχίζει να την ρωτάει.
- Γιατί δεν του καθόσαστε του άνδρα σας, μαντάμ;
... - Όταν γυρίζω σπίτι είμαι πτώμα. Με ρωτάει ο ταξιτζής: "Θα με πληρώσετε σήμερα ή ...;" Με ρωτάει ο χασάπης: "Θα με πληρώσετε σήμερα, ή ...;" Τί να κάνω και εγώ;
Λέει και ο γιατρός:
- Λοιπόν, θα το πούμε στον άνδρα σας, ή...;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 16:32

k8 600 kk έγραψε:
‎-Το ξερεις οτι το μαυρο αδυνατιζει;!
-Μπααα... Τοσα χρονια το καπνιζω κ δεν εχω δει διαφορα!!! :-p

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309

k8 600 kk έγραψε:
-Ποσο καπνιζει ο γιος σου;!
-Αστα... Μπορει κ ενα πακετο τη μερα...
-Ααα...πολλα κανει!!!
-Ο δικος σου;!
-Α, πολυ λιγα... Μαζευει πεντε φιλους του στο σπιτι κ κανουν ενα ολοι μαζι!!!

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 315309
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 17:18

Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γκόμενα με τα τελειότερα... στήθη στο κόσμο. Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. Δεν αντέχει όμως, την σταματάει και της λέει:
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 1000 ευρω
- Τι λες ρε φίλε, απαντά η γκόμενα, για ποια με πέρασες; και φεύγει
Ο τύπος δεν το βάζει κάτω, πιο πέρα την ξανασταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα ...σ...ας δώσω 10.000 ευρω
- Ακου να δεις, του λέει, αν δεν με παρατήσεις ήσυχη θα φωνάξω την αστυνομία
Ο τύπος συνεχίζει όμως, παραπέρα την ξανα σταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 100.000 ευρω
Η τύπισσα αρχίζει να το σκέφτεται, είναι πολλά τα λεφτά, δεν θα με γ... κιόλας και του απαντά :
- Αν και δεν είμαι απο εκείνες, δέχομαι την πρότασή σου.
Οπότε σηκώνει την μπλούζα της και ο τύπος πραγματικά τρελαίνεται, τα τελειότερα βυζιά του κόσμου βρίσκονται στην διάθεσή του.
Αρχίζει λοιπόν να τα ζουλά, να τα τραβά, να τα χαϊδεύει, να τα φιλά, να τα γλύφει, να τρίβει την μούρη του πάνω τους και γενικά να κάνει οτι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν τα δαγκώνει.
Η γκόμενα αρχίζει να βαριέται οπότε του λέει:
- Τι θα γίνει θα τα δαγκώσεις να τελειώνουμε;
Και κείνος απαντά :
-..... Μπα, κοστίζει πανάκριβα
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 17:42

louk6 έγραψε:
τι ζωο εχει σουβλησει??? αλογο??
βουβάλι... :P fafoutis fafoutis fafoutis
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 10:55

Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κρατούσαν για 10 χρόνια.
Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του....Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της. Τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο. Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει φοβισμένος στην γυναίκα του: -Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ’ του ότι σου ζητήσει. Δωσ’ του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ! Και η γυναίκα του απαντάει: -Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου… Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου. Και εγώ σ’ αγαπάω πολύ…
xaxa
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 14:42

varypiniths έγραψε:
Ένας μαύρος κατάδικος στην Καλιφόρνια, 1.95, 140 κιλά με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή που τον κρατούσαν για 10 χρόνια.
Είχε φάει ισόβια για ληστεία με φόνο που είχε κάνει με τα χέρια του....Καθώς έτρεχε στα χωράφια για να ξεφύγει, βρίσκει ένα σπίτι και μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα. Βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Πιάνει τον σύζυγο, τον πετάει από το κρεβάτι και τον δένει σε μία καρέκλα. Δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι και πέφτει από πάνω της. Τη φιλάει στον λαιμό και στη συνέχεια σηκώνεται και μπαίνει στο μπάνιο. Ο άνδρας δεμένος στην καρέκλα λέει φοβισμένος στην γυναίκα του: -Κοίτα, αυτός ο τύπος είναι εγκληματίας, πρέπει να την έχει κοπανήσει από τη φυλακή, είδες τα ρούχα του; Είναι ρούχα φυλακισμένου. Πιθανό να μην έχει δει γυναίκα πολλά χρόνια. Τον είδα πως φίλαγε το λαιμό σου! Αν σου ζητήσει σεξ, μην αντισταθείς, μη πεις όχι, μη παραπονεθείς, γιατί μπορεί να μας σκοτώσει και τους δύο. Δώσ’ του ότι σου ζητήσει. Δωσ’ του ικανοποίηση, μη κινδυνέψουμε. Μη τον θυμώσεις! Να φανείς δυνατή γλυκιά μου. Σ’ αγαπάω πολύ! Και η γυναίκα του απαντάει: -Δε φίλαγε το λαιμό μου. Ψυθίριζε στο αυτί μου… Μου είπε ότι σε βρίσκει πολύ σέξυ και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Να φανείς δυνατός χρυσέ μου. Και εγώ σ’ αγαπάω πολύ…
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 επικο......... ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 544806 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 544806 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 544806
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 15:18

varypiniths έγραψε:
xaxa
xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
έλιωσα λέμε...
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 15:51

varypiniths έγραψε:
xaxa

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos toixos
kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos kolos
fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 17:08

lol! lol! lol!
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 18:06

fafoutis fafoutis fafoutis
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 18:15

κολτρέϊν έγραψε:
Ένας τύπος βλέπει στο δρόμο μια γκόμενα με τα τελειότερα... στήθη στο κόσμο. Τρελαίνεται ο τύπος οπότε την παίρνει από πίσω. Δεν αντέχει όμως, την σταματάει και της λέει:
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 1000 ευρω
- Τι λες ρε φίλε, απαντά η γκόμενα, για ποια με πέρασες; και φεύγει
Ο τύπος δεν το βάζει κάτω, πιο πέρα την ξανασταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα ...σ...ας δώσω 10.000 ευρω
- Ακου να δεις, του λέει, αν δεν με παρατήσεις ήσυχη θα φωνάξω την αστυνομία
Ο τύπος συνεχίζει όμως, παραπέρα την ξανα σταματά
- Αν με αφήσετε να δαγκώσω τα στήθη σας θα σας δώσω 100.000 ευρω
Η τύπισσα αρχίζει να το σκέφτεται, είναι πολλά τα λεφτά, δεν θα με γ... κιόλας και του απαντά :
- Αν και δεν είμαι απο εκείνες, δέχομαι την πρότασή σου.
Οπότε σηκώνει την μπλούζα της και ο τύπος πραγματικά τρελαίνεται, τα τελειότερα βυζιά του κόσμου βρίσκονται στην διάθεσή του.
Αρχίζει λοιπόν να τα ζουλά, να τα τραβά, να τα χαϊδεύει, να τα φιλά, να τα γλύφει, να τρίβει την μούρη του πάνω τους και γενικά να κάνει οτι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν τα δαγκώνει.
Η γκόμενα αρχίζει να βαριέται οπότε του λέει:
- Τι θα γίνει θα τα δαγκώσεις να τελειώνουμε;
Και κείνος απαντά :
-..... Μπα, κοστίζει πανάκριβα

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis ρε τον εξυπνακια good good
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 03:34

τι φτιάχνει ο κόσμος για να κονομίσει... mal@kies
https://www.youtube.com/watch?v=6jduEQS_Hcs&feature=player_embedded
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 10:06

gsxrk71000 έγραψε:
τι φτιάχνει ο κόσμος για να κονομίσει... ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 837498

εχει ανεβει 2 μπορει και 3 φορες....
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 13:12

gsxrk71000 έγραψε:
τι φτιάχνει ο κόσμος για να κονομίσει... mal@kies
eleison Ζωη σε λογου μας!!! eleison
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 14:58

Miou έγραψε:
gsxrk71000 έγραψε:
τι φτιάχνει ο κόσμος για να κονομίσει... ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 837498

εχει ανεβει 2 μπορει και 3 φορες....
σοβαρά? δεν το είχα δει ποτέ!! aswew aswew
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 16:48

Λόγω κρίσης και οικονομικών δυσχερειών ένα ζευγάρι ψάχνει να βρει λύση
στο οικονομικό του αδιέξοδο. Δε βρίσκουν λύση και τελικά ο σύζυγος
λέει στη γυναίκα του: Δεν έχουμε άλλη λύση αγάπη μου εκτός από να
ξεκινήσεις το ....αρχαιότερο επάγγελμα στη Συγγρού.

Το βράδυ λοιπόν η σύζυγος φορά το σούπερ μίνι της, γόβες και τα
σχετικά και ο άντρας της την πηγαίνει με το αυτοκίνητο στη Συγγρού,
την αφήνει και παρκάρει δέκα μέτρα παραπέρα.

Σε λίγο ένα πελάτης πλησιάζει τη γυναίκα. "Καλησπέρα, πόσο πάει?"
Ο σύζυγος λέει: "Μισό λεπτό!", τρέχει στο αυτοκίνητο και λέει στον
άντρα της: "Πόσο να χρεώσω?"
Ο σύζυγος σκέφτεται και της λέει: "50 ευρώ!"
"50 ευρώ!" απαντάει αυτή στον πελάτη.
Και τι κάνεις με τα 50 ευρώ?
Μισό λεπτό! Ξαναπηγαίνει στον σύζυγο και τον ρωτάει: "Και τι κάνω με 50 ευρώ?"
"Ένα στα όρθια με προφυλακτικό και στα γρήγορα!" λέει ο σύζυγος.
"Ένα στα όρθια με προφυλακτικό και στα γρήγορα!" λέει η γυναίκα
επιστρέφοντας στον πελάτη.
"Κοίτα" της λέει αυτός "έχω μόνο 20 ευρώ! Τι μπορώ να κάνω με αυτά?"
"Μισό λεπτό" ξαναλέει αυτή και ξαναπηγαίνει στο σύζυγο.
"Έχει μόνο είκοσι ευρώ!" του λέει. "Τι μπορεί να κάνει με αυτά?"
"Μία ξεπέτα με το χέρι στο τσάκα τσάκα!" απαντά ο σύζυγος!
"Μία ξεπέτα με το χέρι στο τσάκα τσάκα!" λέει η γυναίκα επιστρέφοντας
στον πελάτη.
Αυτός το σκέφτεται και τελικά συμφωνεί.
Πηγαίνουν λίγο πιο κάτω σε μία σκοτεινή γωνία, ανοίγει το φερμουάρ του
και ξεπροβάλει ένα τεράστιο παλαμάρι! Η γυναίκα γουρλώνει τα μάτια,
ανοίγει το στόμα και ξαναλέει: "Μισό λεπτό!"
Τρέχει γρήγορα στο αυτοκίνητο του συζύγου και του λέει."Βρε αγάπη μου
μήπως σου βρίσκονται τριάντα ευρώ να δανείσουμε στο παλικάρι?????"
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 16:54

lol! lol! lol!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 17:09

kentaurosk8 έγραψε:

στον πελάτη.

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 lol! lol! lol! ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 612779 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 612779 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 612779 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 188825 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 398157 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 398157 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 398157 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 398157 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 398157

απο τα καλυτερα τον τελευταιο καιρο....
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 17:19

kentaurosk8 έγραψε:

στον πελάτη.

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa mprabo

Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 17:22

lol! γ@ματο fafoutis fafoutis fafoutis
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 19:36

‎4 φιλοι με αμαξι, σταματανε στη Συγγρου και βλεπουν μια πορνη:
-Ποσο παει;
-15€ απο μπροστα και 25€ απο πισω!
-Γιατι; Μαλακες ειμαστε οι πισω;;;­
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 19:45

κολτρέϊν έγραψε:
‎4 φιλοι με αμαξι, σταματανε στη Συγγρου και βλεπουν μια πορνη:
-Ποσο παει;
-15€ απο μπροστα και 25€ απο πισω!
-Γιατι; Μαλακες ειμαστε οι πισω;;;­

θεικο!!!! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
alaska
Normal gixxer
Normal gixxer
alaska

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 134
Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 01:00

Πεθαινουν 4 καλογριες της ιδιας μονης....
Φτανουν στην πυλη του παραδεισου... εκει τις περιμενει ο Αγιος Πετρος.
-Καλησπερα τεκνα μου, λεει. Θα πρεπει να σας εξατασω, τι αμαρτιες εχετε κανει οσο ησασταν στην ζωη για να κρινω αν θα περασετε την πυλη η αν θα φυγετε για την κολαση. Μπειτε στην σειρα παρακαλω.
Μπαινουν στην σειρα... ρωταει την πρωτη:
-Πες μου εσυ πρωτη ευλογημενη, τι αμαρτιες εχεις κανει οσο ζουσες?
Πεταγετε η τεταρτη θυμωμενη:
4η Καλογρια: Αγιο Πετρο ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ.
Αγ.Πετρος: βρε ευλογημενη! Περιμενε στην σειρα σου.
Γυρανει στην 1η, ξαναρωταει...
1η καλογρια: Να αγιο μου πετρο... εγω οσο καιρο ζουσα.... η μονη αμαρτια που εχω κανει, ειναι να πιασω ενα πεος με το μικρο μου δαχτυλο.
Aγ. Πετρος: Πφφφ.... Δεν πειραζει μωρε ευλογημενη, λοιπον ακου. Παρε το δαχτυλο σου βουτο το στο καζανι με τον αγιασμο και περνα.
E περνει και αυτη το δαχτυλο το βουταει στο καζανι που ειχε εκει διπλα με τον αγιασμο και περναει.
Ερχεται η σειρα της 2ης.
Αγ. Πετρος: Πες μου εσυ ευλογημενη, τι αμαρτιες εχεις κανει οσο ζουσες?
Ξαναπεταγετε η τελευταια: ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟ
Bρε ευλογημενη της λεει, φαγωθηκες! Ειπαμε περιμενε στην σειρα σου!
Απανταει η 2η λοιπον:
Nα... αγιο πετρο εγω.... η μοναδικη μα μοναδικη αμαρτια που εχω κανει.. ειναι... να... επιασα ενα πεος με ολη την παλαμη μου.
Ξυνει το μουσι ο αγ. πετρος... σκεφτεται.. σκεφτεται... λεει:
Λοιπον ευλογημενη θα κανεις το ιδιο, δεν πειραζει. Παρε την παλαμη σου, βουτα την στο καζανι με τον αγιασμο και περνα στον παραδεισο!.
E την βουταει, περναει.
Ερχεται η σειρα της 3ης... Η 4η καλογρια εχει κοκκινισει: ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟ!! ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟ!!! ΕΜΕΝΑΑΑΑ!! ΕΜΕΝΑ!!!!!
Aγ. Πετρος: Πωπω βρε ευλογημενη φαγωθηκες!!! Αντε ελα! πες μου! Τι αμαρτιες εχεις κανει?
4η καλογρια: ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΡΙΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 01:19

alaska έγραψε:
Πεθαινουν 4 καλογριες της ιδιας μονης....
Φτανουν στην πυλη του παραδεισου... εκει τις περιμενει ο Αγιος Πετρος.
-Καλησπερα τεκνα μου, λεει. Θα πρεπει να σας εξατασω, τι αμαρτιες εχετε κανει οσο ησασταν στην ζωη για να κρινω αν θα περασετε την πυλη η αν θα φυγετε για την κολαση. Μπειτε στην σειρα παρακαλω.
Μπαινουν στην σειρα... ρωταει την πρωτη:
-Πες μου εσυ πρωτη ευλογημενη, τι αμαρτιες εχεις κανει οσο ζουσες?
Πεταγετε η τεταρτη θυμωμενη:
4η Καλογρια: Αγιο Πετρο ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ.
Αγ.Πετρος: βρε ευλογημενη! Περιμενε στην σειρα σου.
Γυρανει στην 1η, ξαναρωταει...
1η καλογρια: Να αγιο μου πετρο... εγω οσο καιρο ζουσα.... η μονη αμαρτια που εχω κανει, ειναι να πιασω ενα πεος με το μικρο μου δαχτυλο.
Aγ. Πετρος: Πφφφ.... Δεν πειραζει μωρε ευλογημενη, λοιπον ακου. Παρε το δαχτυλο σου βουτο το στο καζανι με τον αγιασμο και περνα.
E περνει και αυτη το δαχτυλο το βουταει στο καζανι που ειχε εκει διπλα με τον αγιασμο και περναει.
Ερχεται η σειρα της 2ης.
Αγ. Πετρος: Πες μου εσυ ευλογημενη, τι αμαρτιες εχεις κανει οσο ζουσες?
Ξαναπεταγετε η τελευταια: ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΕΜΕΝΑ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟ
Bρε ευλογημενη της λεει, φαγωθηκες! Ειπαμε περιμενε στην σειρα σου!
Απανταει η 2η λοιπον:
Nα... αγιο πετρο εγω.... η μοναδικη μα μοναδικη αμαρτια που εχω κανει.. ειναι... να... επιασα ενα πεος με ολη την παλαμη μου.
Ξυνει το μουσι ο αγ. πετρος... σκεφτεται.. σκεφτεται... λεει:
Λοιπον ευλογημενη θα κανεις το ιδιο, δεν πειραζει. Παρε την παλαμη σου, βουτα την στο καζανι με τον αγιασμο και περνα στον παραδεισο!.
E την βουταει, περναει.
Ερχεται η σειρα της 3ης... Η 4η καλογρια εχει κοκκινισει: ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟ!! ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟΟΟΟΟ!!! ΕΜΕΝΑΑΑΑ!! ΕΜΕΝΑ!!!!!
Aγ. Πετρος: Πωπω βρε ευλογημενη φαγωθηκες!!! Αντε ελα! πες μου! Τι αμαρτιες εχεις κανει?
4η καλογρια: ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΡΙΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ!
xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 03 Φεβ 2012, 01:21

xaxa γαματο!!!!!! tralala

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 41Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1
» ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com