| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 15:29 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:02 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:05 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:11 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:20 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:33 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:34 | |
| το εχω δει πανω απο 10 φορες και ακομα γελαω.. αν και μερικα ειναι για κλαματα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:37, 1 φορά | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:34 | |
| ...καταθλιψη | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:39 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 17:50 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 20:58 | |
| Πάει μια γιαγιά στον οδοντίατρο, μπαίνει μέσα, κάθεται και ανοίγει τα πόδια.. την βλέπει ο οδοντίατρος και της λέει: -Καλή μου γιαγιά, εγω οδοντίατρος είμαι, δεν είμαι γυναικολόγος! -Και τη μασέλα του παππού ποιός θα τη βγάλει ρε μαλ@κα? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 20:59 | |
| Γυναικα: Μωρο μου ειδες πουθενα το βιβλιο μου? Αντρας: Πιο βιβλιο σου αγαπη μου? Γυναικα: Εκεινο που ελεγε "ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ" Αντρας: Το πεταξα εννοειται!! Γυναικα: Γιατι ρε μωρο μου? Αντρας: Γιατι ειχε αρχισει να το διαβαζει η μανα σου! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:00 | |
| Τύπος μπαίνει σε κλινική κρατώντας μια λαδόκολλα στο χέρι. Πηγαίνει στις πληροφορίες και λέει
- Επείγομαι. Έναν οφθαλμίατρο γρήγορα παρακαλώ
- Φυσικά κύριε ανεβείτε στον τέταρτο όροφο και μπείτε αμέσως σε όποιον γιατρό βρείτε ελεύθερο
Ανεβαίνει σχεδόν τρέχοντας, μπαίνει στο γιατρό και του λέει
- Γιατρέ έχω μεγάλο πρόβλημα και του ξετυλίγει την λαδόκολλα όπου μέσα υπήρχε μια τεράστια κουράδα
- Μα καλά (του απαντάει ο γιατρός) τι μου την έφερες εδώ, να την πας σε γαστρεντερολόγο να την κοιτάξει
και του απαντάει
- Όχι γιατρέ μου δεν κατάλαβες, την έφερα σε σένα γιατί κάθε φορά που βγάζω μία τέτοια
δακρύζει το μάτι μου...!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:01 | |
| Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του... - Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!! Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα.... Τη βλέπει ο τύπος και λέει: - Aμα σε θέλει η πουτ@να... η τύχη!!!!!! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| |
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:05 | |
| Ποιο είναι το κοινό ενός παντρεμένου και ενός ελεύθερου?
Και οι δύο νομίζουν ότι ο άλλος πηδ@ει αβέρτα ! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:06 | |
| - louk6 έγραψε:
- Τύπος μπαίνει σε κλινική κρατώντας μια λαδόκολλα στο χέρι.
Πηγαίνει στις πληροφορίες και λέει
- Επείγομαι. Έναν οφθαλμίατρο γρήγορα παρακαλώ
- Φυσικά κύριε ανεβείτε στον τέταρτο όροφο και μπείτε αμέσως σε όποιον γιατρό βρείτε ελεύθερο
Ανεβαίνει σχεδόν τρέχοντας, μπαίνει στο γιατρό και του λέει
- Γιατρέ έχω μεγάλο πρόβλημα και του ξετυλίγει την λαδόκολλα όπου μέσα υπήρχε μια τεράστια κουράδα
- Μα καλά (του απαντάει ο γιατρός) τι μου την έφερες εδώ, να την πας σε γαστρεντερολόγο να την κοιτάξει
και του απαντάει
- Όχι γιατρέ μου δεν κατάλαβες, την έφερα σε σένα γιατί κάθε φορά που βγάζω μία τέτοια
δακρύζει το μάτι μου...!!! οοοοχι ρε μλκ :( τι σ'εχει πιασει :?: προσπαθω να φαω αλλα δε μ'αφηνεις | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:08 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:14 | |
| Κυριακή πρωί. Η σύζυγος μαγειρεύει.
Ξαφνικά, έρχεται δίπλα της ο άντρας της κι αρχίζει να της φωνάζει γρήγορα και αγχωμένα:
-Πρόσεχε! Θα καούν οι μελιτζάνες. Χαμήλωσε τη φωτιά! Γρήγορα! Καίγονται, μύρισαν! Κι ο κιμάς θέλει ανακάτεμα! ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Πρόσεχε με τη μπεσαμέλ, θα κόψει! Προσεχτικά!! Ο φούρνος καίει...
-"Αγάπη μου, τι έπαθες;" Τον ρωτάει αυτή.
Αυτός εξακολουθεί:
-Άστα αυτά! Δε βλέπεις; Οι μελιτζάνες καίγονται! Ανακάτεψε γρήγορα! Κι ο κιμάς θέλει λάδι! Ρίξε λίγο και στο ταψί για το φούρνο. ΠΡΟΣΕΧΕ! Θα πέσει αλάτι κάτω, είναι γρουσουζιά...
-Να σου πω αγάπη μου, δεν πας μέσα; Δε με βοηθάς καθόλου. Ίσα, ίσα με αγχώνεις και θα κάνω όντως κανένα λάθος ή ζημιά. Κι έπειτα, αφού δεν έχεις ιδέα από μαγειρική, δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε να 'ρθεις να φωνάζεις μές στ' αυτί μου...
-Λατρεία μου, απλώς προσπαθώ να σου δείξω πως είναι... . . . ...να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγώ στο αυτοκίνητο! | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:18 | |
| - louk6 έγραψε:
- Κυριακή πρωί. Η σύζυγος μαγειρεύει.
Ξαφνικά, έρχεται δίπλα της ο άντρας της κι αρχίζει να της φωνάζει γρήγορα και αγχωμένα:
-Πρόσεχε! Θα καούν οι μελιτζάνες. Χαμήλωσε τη φωτιά! Γρήγορα! Καίγονται, μύρισαν! Κι ο κιμάς θέλει ανακάτεμα! ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Πρόσεχε με τη μπεσαμέλ, θα κόψει! Προσεχτικά!! Ο φούρνος καίει...
Αυτός εξακολουθεί:
-Άστα αυτά! Δε βλέπεις; Οι μελιτζάνες καίγονται! Ανακάτεψε γρήγορα! Κι ο κιμάς θέλει λάδι! Ρίξε λίγο και στο ταψί για το φούρνο. ΠΡΟΣΕΧΕ! Θα πέσει αλάτι κάτω, είναι γρουσουζιά...
-Να σου πω αγάπη μου, δεν πας μέσα; Δε με βοηθάς καθόλου. Ίσα, ίσα με αγχώνεις και θα κάνω όντως κανένα λάθος ή ζημιά. Κι έπειτα, αφού δεν έχεις ιδέα από μαγειρική, δεν καταλαβαίνω πως σου ήρθε να 'ρθεις να φωνάζεις μές στ' αυτί μου...
-Λατρεία μου, απλώς προσπαθώ να σου δείξω πως είναι... . . . ...να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγώ στο αυτοκίνητο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα........ Καλοοοοοοο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:23 | |
| - louk6 έγραψε:
Αυτός εξακολουθεί:
-Λατρεία μου, απλώς προσπαθώ να σου δείξω πως είναι... . . . ...να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγώ στο αυτοκίνητο! καλοοο | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 21:29 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 22:09 | |
| 15 σοφες ατακες του μικρου βουδα 1.Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία μέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις. 2.Παιδιά στο μπροστινό κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. 3.Ατυχήματα στο πίσω κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν παιδιά. 4.Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε. Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις. 5.Αν νομίζεις ότι ο καλύτερος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι, είναι καλύτερα να γνωρίζεις ότι έχεις στοχεύσει πολύ ψηλά. 6.Αν μπορείς να χαμογελάς, όταν όλα έχουν πάει στραβά, είναι γιατί έχεις βρει σε ποιον να ρίξεις το φταίξιμο. 7.Αυτή που δίνει σημασία στα μικρά πράγματα είναι σύζυγος Ιάπωνα. 8.Οι γυναίκες είναι σαν τις πισίνες: τα έξοδα συντήρησης είναι υψηλά συγκριτικά με τον χρόνο που περνάμε μέσα τους. 9.Ποτέ, μα ποτέ, μην πίνες και οδηγείς. Μπορεί να χύσεις την μπύρα. 10.Σε όσο πιο μεγάλο κενό νομίζεις ότι έχεις πέσει, χαμογέλα. Ακόμη δεν έχεις φτάσει στον πάτο. 11.Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο είναι στρατηγική. 12.Οι άντρες θα έλεγαν λιγότερα ψέματα, αν οι γυναίκες δεν ρωτούσαν τόσο. 13.Η γυναίκα παντρεύεται σκεπτόμενη ότι μια μέρα εκείνος θα αλλάξει. Ο άντρας παντρεύεται σκεπτόμενος ότι εκείνη δεν θα αλλάξει ποτέ. Και οι δύο κάνουν λάθος. 14.Όλο σου το μέλλον βασίζεται στα όνειρά σου. Μην χάνεις χρόνο, κοιμήσου! 15.Αν όλα τα καλά και νόστιμα κρατούσαν λίγο, εγώ θα έπρεπε να είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Κυρ 05 Φεβ 2012, 22:31 | |
| - louk6 έγραψε:
- 15 σοφες ατακες του μικρου βουδα
1.Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία μέρα της ζωής σου. Κάποια μέρα θα τα καταφέρεις.
2.Παιδιά στο μπροστινό κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα.
3.Ατυχήματα στο πίσω κάθισμα μπορούν να προκαλέσουν παιδιά.
4.Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε. Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις.
5.Αν νομίζεις ότι ο καλύτερος δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι, είναι καλύτερα να γνωρίζεις ότι έχεις στοχεύσει πολύ ψηλά.
6.Αν μπορείς να χαμογελάς, όταν όλα έχουν πάει στραβά, είναι γιατί έχεις βρει σε ποιον να ρίξεις το φταίξιμο.
7.Αυτή που δίνει σημασία στα μικρά πράγματα είναι σύζυγος Ιάπωνα.
8.Οι γυναίκες είναι σαν τις πισίνες: τα έξοδα συντήρησης είναι υψηλά συγκριτικά με τον χρόνο που περνάμε μέσα τους.
9.Ποτέ, μα ποτέ, μην πίνες και οδηγείς. Μπορεί να χύσεις την μπύρα.
10.Σε όσο πιο μεγάλο κενό νομίζεις ότι έχεις πέσει, χαμογέλα. Ακόμη δεν έχεις φτάσει στον πάτο.
11.Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο είναι στρατηγική.
12.Οι άντρες θα έλεγαν λιγότερα ψέματα, αν οι γυναίκες δεν ρωτούσαν τόσο.
13.Η γυναίκα παντρεύεται σκεπτόμενη ότι μια μέρα εκείνος θα αλλάξει. Ο άντρας παντρεύεται σκεπτόμενος ότι εκείνη δεν θα αλλάξει ποτέ. Και οι δύο κάνουν λάθος.
14.Όλο σου το μέλλον βασίζεται στα όνειρά σου. Μην χάνεις χρόνο, κοιμήσου!
15.Αν όλα τα καλά και νόστιμα κρατούσαν λίγο, εγώ θα έπρεπε να είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό...
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Δευ 06 Φεβ 2012, 00:38 | |
| - louk6 έγραψε:
Αυτός εξακολουθεί:
-Λατρεία μου, απλώς προσπαθώ να σου δείξω πως είναι... . . . ...να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγώ στο αυτοκίνητο! καλό!!! | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|