| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 16:02 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 17:27 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 17:45 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 17:51 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 20:23 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 20:27 | |
| ντροπη ρε Γιωργο... τι λογια ειναι αυτα??? σεβασμος στον ηγετη | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 20:47 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 21:11 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 22:09 | |
| Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι. Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς. Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο. Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια: - Πάτερ, κρυώνω. - Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς. Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά: - Πάτερ, ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα. Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια: - Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε σαν να ήμασταν ένα παντρεμένο ζευγάρι και να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι; - Όχι πάτερ, δεν θα με πείραζε. - Ε τότε σήκω πάνω και πάρ’ την μόνη σου την καταραμένη την κουβέρτα! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 22:26 | |
| - ripper έγραψε:
- Ένας παπάς και μία καλόγρια χάνονται σε μία χιονοθύελλα κι εκεί που περπατούσαν εντελώς αποπροσανατολισμένοι ξαφνικά βλέπουν ένα ωραίο σπίτι. Ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα, αλλά δεν ήταν κανείς. Δεν πειράζει σκέφτηκαν και πήγαν να κοιμηθούν, αλλά υπήρχε μόνο ένα κρεβάτι κι έτσι ο παπάς το παραχώρησε στην καλόγρια και θα κοιμόταν ο ίδιος στο πάτωμα μέσα σε έναν υπνόσακο. Εκεί που είχε ξαπλώσει αυτός και είχε κλείσει και το φερμουάρ του υπνόσακου, του λέει η καλόγρια:
- Πάτερ, κρυώνω. - Αδερφή, κάτσε στο κρεβάτι, θα πάω να σου φέρω εγώ να σκεπαστείς. Πάει μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα, της φέρνει μία κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο στο πάτωμα, όταν μέσα σε δύο λεπτά: - Πάτερ, ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, μην ανησυχείς, θα σου φέρω εγώ κουβέρτα. Πάει πάλι μέσα, ανοίγει τη ντουλάπα και της φέρνει κι άλλη κουβέρτα. Ξαναπέφτει για ύπνο, οπότε γυρνάει σε ένα λεπτό πάλι η καλόγρια: - Πάτερ, κάνει πολύ κρύο γιατί εγώ ακόμα κρυώνω. - Αδερφή, κοίτα. Είμαστε μόνοι μας στη μέση του πουθενά και δεν μας βλέπει κανένας. Θα σε πείραζε για απόψε να κάνουμε σαν να ήμασταν ένα παντρεμένο ζευγάρι και να κάνουμε ότι κάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι; - Όχι πάτερ, δεν θα με πείραζε. - Ε τότε σήκω πάνω και πάρ’ την μόνη σου την καταραμένη την κουβέρτα! Ρε δεν παίζεσαι... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 22:45 | |
| | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τρι 28 Φεβ 2012, 23:22 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 00:34 | |
| Εγγονός:γιαγιά ειδες τα χάπια μου γραφανε LSD απέξω Γιαγιά: ρε γ@μησε τα τα χάπια Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες? | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 00:45 | |
| Περπατάει μια χελώνα στη ζούγκλα η χελώνα την έχει δει πολύ δυνατή και λέει συνέχεια "πόσο δυνατή είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ" Σε ένα σημείο συναντάει στο μονοπάτι ένα σκιουράκι. Γυρίζει και του λέει: - Σκιουράκι σήκω και φύγε μην σου σπάσω τα μούτρα Το σκιουράκι της λέει: - Σιγά μην σε φοβηθώ - Σήκω και φύγε μην σε κάνω γούνα, απαντάει η χελώνα. Φοβήθηκε το σκιουράκι και την κοπάνησε. Φουσκώνει όλο περηφάνια η χελώνα "πω πω, γομαρού που είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ και συνεχίζει με αργό βήμα. Σε ένα άλλο σημείο συναντάει ένα λαγό στο ίδιο μονοπάτι. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε σκίσω . Γυρίζει, την κοιτάει ο λαγός - Θα μου κλάσεις τ @ρχίδι@, της απαντάει. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε κάνω στιφάδο!!!. Την κοιτάει μεγάλη που ήταν ο λαγός, φοβήθηκε και την κοπανάει. -ΠΩΠΩ ΓΟΜΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, γυρίζει και λέει η χελώνα και συνεχίζει. Λίγο παρακάτω συναντάει όμως ένα ταύρο τον κοιτάει που είναι τεράστιος, φοβάται λίγο αλλά γυρίζει και του λέει: - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε σκίσω. Την κοιτάει ο ταύρος, αλλά την γράφει εντελώς - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε κάνω μπριζόλες, ξαναλέει η χελώνα. Την κοιτάει ο ταύρος, γυρίζει και της χώνει ένα χέσιμο απίστευτο!!! Γεμίζει με σκ@τό μέχρι πάνω η χελώνα!!! Κάποια στιγμή καταφέρνει και βγαίνει μέσα από τα σκατά η χελώνα, τον κοιτάει καλά καλά έτσι ζαλισμένη που ήταν από το σκατό και του λέει: Χέστηκες πάνω σου εεεεεε??? | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 01:02 | |
| - bolek76 έγραψε:
- Περπατάει μια χελώνα στη ζούγκλα η χελώνα την έχει δει πολύ δυνατή και λέει συνέχεια "πόσο δυνατή είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ" Σε ένα σημείο συναντάει στο μονοπάτι ένα σκιουράκι. Γυρίζει και του λέει: - Σκιουράκι σήκω και φύγε μην σου σπάσω τα μούτρα Το σκιουράκι της λέει: - Σιγά μην σε φοβηθώ - Σήκω και φύγε μην σε κάνω γούνα, απαντάει η χελώνα. Φοβήθηκε το σκιουράκι και την κοπάνησε. Φουσκώνει όλο περηφάνια η χελώνα "πω πω, γομαρού που είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ και συνεχίζει με αργό βήμα. Σε ένα άλλο σημείο συναντάει ένα λαγό στο ίδιο μονοπάτι. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε σκίσω . Γυρίζει, την κοιτάει ο λαγός - Θα μου κλάσεις τ @ρχίδι@, της απαντάει. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε κάνω στιφάδο!!!. Την κοιτάει μεγάλη που ήταν ο λαγός, φοβήθηκε και την κοπανάει. -ΠΩΠΩ ΓΟΜΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, γυρίζει και λέει η χελώνα και συνεχίζει. Λίγο παρακάτω συναντάει όμως ένα ταύρο τον κοιτάει που είναι τεράστιος, φοβάται λίγο αλλά γυρίζει και του λέει: - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε σκίσω. Την κοιτάει ο ταύρος, αλλά την γράφει εντελώς - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε κάνω μπριζόλες, ξαναλέει η χελώνα. Την κοιτάει ο ταύρος, γυρίζει και της χώνει ένα χέσιμο απίστευτο!!! Γεμίζει με σκ@τό μέχρι πάνω η χελώνα!!! Κάποια στιγμή καταφέρνει και βγαίνει μέσα από τα σκατά η χελώνα, τον κοιτάει καλά καλά έτσι ζαλισμένη που ήταν από το σκατό και του λέει: Χέστηκες πάνω σου εεεεεε???
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 01:53 | |
| - bolek76 έγραψε:
- Περπατάει μια χελώνα στη ζούγκλα η χελώνα την έχει δει πολύ δυνατή και λέει συνέχεια "πόσο δυνατή είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ" Σε ένα σημείο συναντάει στο μονοπάτι ένα σκιουράκι. Γυρίζει και του λέει: - Σκιουράκι σήκω και φύγε μην σου σπάσω τα μούτρα Το σκιουράκι της λέει: - Σιγά μην σε φοβηθώ - Σήκω και φύγε μην σε κάνω γούνα, απαντάει η χελώνα. Φοβήθηκε το σκιουράκι και την κοπάνησε. Φουσκώνει όλο περηφάνια η χελώνα "πω πω, γομαρού που είμαι, θα τους σκίσω όλους κλπ και συνεχίζει με αργό βήμα. Σε ένα άλλο σημείο συναντάει ένα λαγό στο ίδιο μονοπάτι. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε σκίσω . Γυρίζει, την κοιτάει ο λαγός - Θα μου κλάσεις τ @ρχίδι@, της απαντάει. - Λαγέ σήκω και φύγε θα σε κάνω στιφάδο!!!. Την κοιτάει μεγάλη που ήταν ο λαγός, φοβήθηκε και την κοπανάει. -ΠΩΠΩ ΓΟΜΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, γυρίζει και λέει η χελώνα και συνεχίζει. Λίγο παρακάτω συναντάει όμως ένα ταύρο τον κοιτάει που είναι τεράστιος, φοβάται λίγο αλλά γυρίζει και του λέει: - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε σκίσω. Την κοιτάει ο ταύρος, αλλά την γράφει εντελώς - Ταύρε σήκω και φύγε θα σε κάνω μπριζόλες, ξαναλέει η χελώνα. Την κοιτάει ο ταύρος, γυρίζει και της χώνει ένα χέσιμο απίστευτο!!! Γεμίζει με σκ@τό μέχρι πάνω η χελώνα!!! Κάποια στιγμή καταφέρνει και βγαίνει μέσα από τα σκατά η χελώνα, τον κοιτάει καλά καλά έτσι ζαλισμένη που ήταν από το σκατό και του λέει: Χέστηκες πάνω σου εεεεεε???
καλό ρε!!πολύ καλο! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 02:55 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 10:10 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 10:21 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 11:19 | |
| το'χω ξανακουσει αλλα παντα γελαω | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 11:48 | |
| Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα: - Είναι 3 πουλάκια σ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν? - Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός. - Ναι, Τοτέ, πες μας. - Κανένα κυρία! - Μα γιατί Τοτέ? - Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά. - Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει: - Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι? Είναι 3 γυναίκες σε ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη? - Αυτήή... που το βάζει όλο μέσα??? - Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 11:57 | |
| Μία μέρα καθόταν στην αυλή ο παππούς μαζί με τον εξάχρονο εγγονό του και χαζεύανε. Κάποια στιγμή ο παππούς βγάζει ένα μπουκάλι κρασί και τραβάει μία γουλιά. Βλέποντας αυτό ο πιτσιρικάς του λέει: - Παππού, μου δίνεις και μένα μία γουλιά? - Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου? - Όχι, απαντά ο μικρός. - Τότε είσαι πολύ μικρός για να πιεις κρασί. Λίγο αργότερα ο παππούς βγάζει ένα πούρο και αρχίζει να καπνίζει. - Παππού, μου δίνεις και μένα ένα τσιγάρο? ρωτάει ο μικρός. - Δε μου λες μικρέ! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου? - Όχι, απαντά ο μικρός. - Τότε είσαι πολύ μικρός για να καπνίσεις τσιγάρο. Απογοητευμένος ο εγγονός μπαίνει μέσα στο σπίτι και σε λίγο βγαίνει κρατώντας ένα ποτήρι γάλα και κουλουράκια. - Μικρέ μου δίνεις ένα κουλουράκι? ρωτάει ο παππούς. Και ο μικρός απαντά: - Δε μου λες παππού! Αν τραβήξεις το πουλί σου μπορεί να φτάσει στον κώλο σου? - Ναι, βέβαια! λέει ο παππούς. - Τότε άντε και γαμ**ου γιατί η γιαγιά μου είπε ότι τα κουλουράκια είναι δικά μου | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 13:49 | |
| - bolek76 έγραψε:
- Στην τάξη του Τοτού έχουν μαθηματικά. Ρωτάει η δασκάλα: - Είναι 3 πουλάκια σ ένα δέντρο. Πυροβολούμε το ένα. Πόσα θα μείνουν? - Κυρία Κυρία!!, φωνάζει ο Τοτός. - Ναι, Τοτέ, πες μας. - Κανένα κυρία! - Μα γιατί Τοτέ? - Γιατί θα ακούσουν τον πυροβολισμό και θα φύγουν, απαντά ο Τοτός λογικά. - Όχι, Τοτέ. Αριθμητική κάνουμε. 2 θα μείνουν. Αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Τσαντισμένος ο Τοτός της λέει: - Κυρία να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι? Είναι 3 γυναίκες σε ένα παγκάκι και τρώνε παγωτό. Η μία το γλύφει, η άλλη το δαγκώνει και η άλλα το βάζει όλο μέσα. Ποια είναι παντρεμένη? - Αυτήή... που το βάζει όλο μέσα??? - Όχι, κυρία, αυτή που φοράει βέρα! Αλλά μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!
έχει ξανανέβει αυτό αλλά πολύ καλο! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 13:50 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Τετ 29 Φεβ 2012, 14:19 | |
| Αγόρι: -Μ΄αγαπάς ή τζάμπα πίνω??
Κορίτσι: -Μ΄αγαπάς ή τζάμπα ΚΑΤΑΠΙΝΩ????????????? | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|