| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|
+39nasos-v ΣΚΟΡΠΙΟΣ rsv4aprc vagos gixxer drakos usabug maikstain potis GSX-R 1000 ghost sxlogo nktr Black Eagle bolek76 Schumi mike AggelosK8 sofia_gsxr alaska kentaurosk8 lakisman46 spastos varypiniths panikas kapnias demk6 Vortex κολτρέϊν k8 600 kk ripper Aristosk8 cb130081 magfaria Miou sporoskaterini gsxrk71000 louk6 gixxermak kostaskr6 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:09 | |
| Η σύζυγος ενός βαθύπλουτου αρχίζει να βήχει:
-- Θα ήθελες να σου δώσω κάτι για το λαιμό; ρωτάει ο σύζυγος. -- Ναι αγάπη μου, απαντά εκείνη. Θέλω αυτό το κολιέ με τις διαμαντόπετρες που είδαμε χθες το βράδυ στην βιτρίνα του μαγαζιού. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:10 | |
| Παραγγέλνει ένα κινέζος στον σερβιτόρο. - Τσιν τσον τσουν τσαν Coca-cola. - Μια παγωμένη τι; | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:11 | |
| Συζητάνε δύο αρνιά και λέει το ένα στο άλλο: "Πιστεύεις στη ζωή μετά το Πάσχα;" | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:12 | |
| - Πώς λέγεται το τάνγκα της χοντρής; - Τίνγκα! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:19 | |
| Τι κανει ο παναθηναικός αφού κερδίσει το τσαμπιονς λιγκ?
Κλείνει το playstation και πάει για υπνο..!!!!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:21 | |
| Ένας αγρότης είχε ένα πολύ μεγάλο αγρόκτημα με μια ωραία λίμνη στο πίσω μέρος του. Μια μοναχική βραδιά αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι την λίμνη.
Καθώς πλησίαζε, κάνοντας το τρίτο τσιγάρο, άκουσε φωνές και γέλια. Όταν έφτασε είδε πολλά γυμνά νεαρά κορίτσια να παίζουν μέσα στα νερά. Μόλις όμως κατάλαβαν την παρουσία του, πήγαν στα βαθιά για να μην φαίνονται. Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: "Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις". Και απαντάει κι αυτός: "Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε γυμνές. Εγώ απλά ήρθα να ταΐσω τον κροκόδειλο." | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:25 | |
| Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Όση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα! - Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σάς ξαναδώ...
Μία εβδομάδα αργότερα... - Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ... - Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα...
Την επόμενη εβδομάδα... - Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν. Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω; - Λοιπόν, θα σάς δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν. - Καλά, αλλά μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο; - Απόψε σάς είπα. - Έχει τελικό απόψε... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:28 | |
| Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται. Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει: - Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε! Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει , πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα. Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο. Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει: - Κοίτα, κοίτα, το μέντιουμ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:28 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:30 | |
| Μια ξανθιά σε μια καφετέρια θέλει να πάει στην τουαλέτα. Μόλις περνάει ο σερβιτόρος σκύβει και τον ρωτάει στο αυτί: - Που είναι η τουαλέτα; - Από την άλλη... απαντά αυτός. Τότε εκείνη σκύβει στο άλλο αυτί και ξαναρωτάει: - Που είναι η τουαλέτα; | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:31 | |
| Πώς ονομάζουμε μια ξανθιά με δυό εγκεφαλικά ημι- σφαίρια; —Εγκυο. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:34 | |
| Τι κάνουν οι ξανθιές πριν κοιμηθούν; Δένονται στα κρεβάτια τους μην τους πάρει ο ύπνος! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:34 | |
| Ο Τσακ Νόρις πήρε γενόσημο φάρμακο από την Ελλάδα...και επέζησε!
| |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:35 | |
| Ήταν τρεις πωλητές . Λέει ο πρώτος : - Εγώ σήμερα πούλησα μια έγχρωμη τηλεόραση σε έναν τυφλό ! - Εγώ πούλησα ένα ραδιόφωνο σε έναν κουφό , λέει ο δεύτερος. Eγώ πάλι πούλησα ένα ρολόι κούκος σε μια ξανθιά , λέει ο τρίτος . - Ε και τι μ αυτό λένε οι άλλοι δύο ; - Ναι όμως της πούλησα και εκατό κιλά σπόρο για τον κούκο ! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:37 | |
| Πήγα στο ΚΕΠ και ζήτησα ένα ακριβές αντίγραφο από το φάρμακό μου! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:38 | |
| Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο -Ωχ... Δε θέλω να πάω. -Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις να πας -Τα παιδιά με κοροϊδεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί! -Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς -Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο -Λοιπόν... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:39 | |
| Ζητιάνος πλησιάζει μία καλοντυμένη κυρία που κάνει τα ψώνια της στο Κολωνάκι και της λέει: - "Δεν έχω φάει τίποτα εδώ και τέσσερις ημέρες" Και εκείνη του απαντάει: - "Χριστέ μου, μακάρι να είχα τη δύναμη να το κάνω και εγώ" | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:40 | |
| Τι είπε ο Σάχα (τερματοφυλακας της ΑΕΚ) στους συμπαίκτες του; "Μαζί τα φαγαμε" | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:40 | |
| Δυο παιδια στο δρόμο για το σχολείο, βλέπουν μια ταμπέλα που λέει: "ΣΙΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ" Τότε το ένα γυρίζει στο άλλο και του λέει: - Καλά μιλάμε οι μεγάλοι είναι τελείως χαζοί! Τι φαντάζονται; Ότι ερχομάστε τρέχοντας; | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:41 | |
| Περνάει κάποιος έξω από ένα τρελοκομείο, κρατώντας ένα τσουβάλι στον ώμο του. - "Τι κουβαλάς εκεί;", τον ρωτάει ένας τρόφιμος μέσα από τα κάγκελα. - "Κοπριά, για να τη βάλω στις φράουλες μου", αποκρίνεται ο περαστικός. - "Κοίτα να δεις αδικία! ", λέει αγανακτισμένος ο άλλος. "Εγώ τις τρώω με ζάχαρη κι όμως εμένα θεωρούν τρελό!" | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:42 | |
| Είναι ο τυπάς και ψάχνει να παρκάρει στο Παγκράτι εδώ και 3 τέταρτα. Ξενερωμένος εντελώς πια κι αφού έχει ρίξει διάφορα «γαλλικά» από τα νεύρα του, αρχίζει: "Θεέ μου... σε παρακαλώ... βοήθησε με να βρω πάρκινγκ. Δεν αντέχω άλλο. Κι εγώ, παρόλο που ήμουν τόσα χρόνια άπιστος θα κάνω τα πάντα για σένα. Θα αλλάξω, θα πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Σε παρακαλώ κάνε μόλις στρίψω στην γωνία να έχει μια θεσούλα. Σε παρακαλώ..." Μόλις στρίβει λοιπόν στην γωνία, να σου η θεσούλα ελεύθερη. Κοιτάζει ο τυπάς τον ουρανό: "Άστο Θεέ... Βρήκα" | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:43 | |
| Μια φωνακλού και κακάσχημη γυναίκα μπαίνει στο Lidl με τα δύο παιδιά της, φωνάζοντάς τους διαρκώς από την είσοδο. Ο επί της υποδοχής του Lidl της λέει χαρούμενα: - Καλή σας μέρα και καλώς ήλθατε στο Lidl. Χαριτωμένα παιδάκια έχετε. Δίδυμα είναι; Η απαίσια γυναίκα απαντά αμέσως απότομα: - Όχι βέβαια! Δεν είναι δίδυμα. Το μεγαλύτερο είναι 9 και το άλλο είναι 7. Πως σού ρθε ότι είναι δίδυμα; Τυφλός είσαι ή χαζός; - Ούτε τυφλός είμαι ούτε χαζός κυρία μου, απαντάει ο επί της υποδοχής. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα σε πήδαγε 2 φορές... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:44 | |
| Παίρνει ο Τοτός τηλέφωνο την αστυνομία. - Ελάτε γρήγορα! Ο πατέρας μου εδώ και μια ώρα πλακώνεται με τον γείτονα. - Καλά, και γιατί δεν μας τηλεφώνησες νωρίτερα; - Νωρίτερα νικούσε! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 Πεμ 01 Μαρ 2012, 22:45 | |
| Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο: - Το όνομα σας παρακαλώ; - Παπαδοπούλου. - Το μικρό; - Στο σπίτι. Κοιμάται. | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2 | |
|