| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 | |
|
+46ghost suzukaros demk6 Bozos giannisK6 mbkostas vaggosk7 fotis_rizla platonas chris8790 akis_k2 AggelosK8 christ-r T.R.E banzai filippos kouzinas riderspower kontos 750 kentaurosk8 nasos-v GIXXERAKIAS giannisp gsxrakias usabug sxlogo potis Aristosk8 louk6 rsv4aprc mike sofia_gsxr Black Eagle cb130081 mistiriodis_tsantakias Vortex maikstain magfaria black rider kostaskr6 jord136 ripper bolek76 gsxrk71000 Miou k8 600 kk 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 10:56 | |
| Eμας ασε μας να λεμε...ο καθενας παει στο ρυθμο που θελει...αλλα να εχεις ss μηχανακι με 130-140+ αλογα και να πηγαινεις με 120-130 ε μαλακια ειναι...αυτο πιστευω το ξερει και η δικια σου! | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 11:15 | |
| | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 11:17 | |
| Αυτο που το βαζεις...να μου θυμιζεις στα 120 να ανοιγω πανω απο τη μεση την 1η για να τους φτασω... | |
|
| |
vaggosk7 Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 11:20 | |
| Καλα με 120-130 δεν αντεχει ουτε η δικια μου μου σπρωχνει το χερι να δωσω κιαλλο, αλλα με το που φτανει 170-180 αρχιζει και σκουνταει χαχαχαχα!!!! Αλλα ακουσε 260+ και της σηκωθηκε λιγο η τριχα!!!! χαχαχαχα Που θα παει θα τα συνηθησει να τα ακουει αυτα τα νουμερα τωρα.. Με το GSR πανω απο 220 δεν ειχε ακουσει ποτε και παλι πολυ της φαινοταν... Εδω τα 220 στο GSR μου φαινονταν πολλα εμενα, ηταν φτερο στον ανεμο!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 13:57 | |
| - christ-r έγραψε:
- Δεν γινοταν να γυρισω σπιτι χωρις πατημα αφου ακυρωθηκε το κανονισμενο...
KR6 που πηγε στον κηφισσο το καημενο το 5αρι και εμπλεξε???παλι καλα στα 270 περιπου εκοψα...
Υ.Γ Μην πας για πιστονια απο τωρα...ας κατσουν οι βαλβιδες και βλπουμε!αχαχααχχα δεν αντιληφθην τι εννοει ο ποιητης οοοεεεεοοοο ανοιξες με κανενα? γιατι εγω δεν ακουσα τιποτα τετοιο | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 15:15 | |
| εμαθα οτι τελειωσαν τα πατατακια εχθες στην πρωτη γυρα με τις μπυρες???? μετα αγοραζατε απο το περιπτερο???? τουλαχιστον εχθες η μικρη ηξερε τι μπυρες ειχε στο ψυγειο???
μηπως ηρθε η ωρα να ψαχτουμε για κανενα αλλο μαγαζι???
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 15:19 | |
| μεχρι και οι πρασινες τελειωσανε χτες ! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 15:22 | |
| Για καμμιά Πατριάρχου στην Φιλαδέλφεια σε κόβω να ξαναψήνεσαι εσύ..... .....δεν με χαλάει καθόλου εμένα. :P | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 15:26 | |
| ε ναι ρε γαμωτ να ειναι λιγο πιο κοντα μας..... χωρο για τις μηχανες εχει απο εξω??? καλυτερες τιμες θα μας κανει ???? για μιλησε το ρε γιαννη ..... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 15:33 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| |
| |
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 16:35 | |
| Όχι οτι με πειράζει η απόσταση χωρίς να λέω και όχι σε κάτι πιο κοντινό είναι μ....κία κάθε τετάρτη να τελιώνουν οι μπύρες και τα διάφορα. αφού ξέρουν ότι μαζευόμαστε..... | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 16:51 | |
| - Miou έγραψε:
- εμαθα οτι τελειωσαν τα πατατακια εχθες στην πρωτη γυρα με τις μπυρες????
μετα αγοραζατε απο το περιπτερο???? τουλαχιστον εχθες η μικρη ηξερε τι μπυρες ειχε στο ψυγειο???
Παντως καιζερ (τις παλιες ) ειχε!!!! - k8 600 kk έγραψε:
- μεχρι και οι πρασινες τελειωσανε χτες !
Μηπως τελειωσαν μονο για εσενα? Δεν ξερω ρε παιδακι μου...ολο το γυναικειο φυλλο ( ανεξαρτητως ηλικιας) εσενα εχει αχτι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 17:00 | |
| - giannisp έγραψε:
- Όχι οτι με πειράζει η απόσταση χωρίς να λέω και όχι σε κάτι πιο κοντινό είναι μ....κία κάθε τετάρτη να τελιώνουν οι μπύρες και τα διάφορα. αφού ξέρουν ότι μαζευόμαστε.....
σχεδον 2 μηνες τα λεω αυτα....... επιτελους πες τα και εσυ γιατι ολο μου λενε οτι γκρινιαζω ...... πραγμα που φυσικα ειναι μεγαλο ψεμα...... τι να κανω δλδ οταν η κοπελα που δουλευει εκει δεν ξερει τι εχει στο ψυγειο της??? οταν θα μου πει οτι αυτην πινω τοσο καιρο και αυτη ακομα δεν εχει καταλαβει οτι εχει φερει αλλο μπουκαλι..... και οταν με χρεωνει καθε φορα διαφορετικα | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 17:26 | |
| Εμενα που ερχεται καποια στιγμη εχθες και κανει το κλαασικο της, που βλεπει αν εχει μεσα η μπυρα για να την παρει :?: ΑΣΤΗ ΚΑΤΩ :!: Σου εχω πει δεν θελω να ερχεσαι να κουνας τη μπυρα με τρομαζει :!: Και να εχει τελειωσει θελω να την αφηνεις στο τραπεζακι να την βλεπω, για να κανουμε απολογισμο στο τελος να ξερω θα γυρισω μπουσουλοντας :?: :P Και μου λεει σορυ δικια σου ειναι ε :?: Ναι τις κανω εχει μεσα αστη, μετα απο λιγο που εφυγε ο Karditsara και giannisp, ξαφνικα γυριζω και το μπουκαλι μου ειχε εξαφανιστει :!: Μου την εδωσε :!: Ερχετε μετα και της κανω καλα γιατι μου πηρες τη μπυρα :?: Και μου κανει α δικια σου ηταν, νομιζα οτι ηταν των παιδιων που εφυγαν :!: Το αλλο ειναι οτι δεν μπορουμε να αραξουμε λιγο παραπανω... μια μπυρα και οταν ζητησεις δευτερη, ή δεν εχει, ή γκρινιαζει Και εγω ειμαι υπερ της αλλαγης λοιπον. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 21:22 | |
| παιδεια καλο θα ειναι να μην ημαστε υπερβολικη. ξερετε οτι τα παιδεια που εχουν το καφε τα γνωριζω. σας εχω πει κ αλλες φορες οτι προβληματα εχετε, να μου τα πειτε να τα μεταβηβασω στο αφεντηκο για να λυθουν. τι βλακια που θα κανει το καθε κοριτσακι που δουλευει εκει σιγουρα δεν το γνωριζει, αν κ θα επρεπε! συμβασει δεν εχουμε υπογραψει με κανεναν κ οποια στιγμη θελουμε παμε αλλου. αλλα ελπιζω το προβλημα να μην ειναι οτι καποια στιγμη χρεωσαν κατι λαθος γιατι ειναι ευκολο να κανεις λαθος οταν πουλας σε αλλες τιμες κ σε εμας σε αλλες. εχω ξανα πει οτι λαθος γινετε να το λετε δεν ειναι ντροπη κ αν ντρεπεστε να το πειτε σε εμενα κ θα το πω εγω που δεν ντρεπομε κανενα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostaskr6 στις Παρ 25 Μάης 2012, 17:23, 1 φορά | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 21:27 | |
| εγω παντως ειμαι με το κοριτσακι παλιολασπολογοι !!!!! ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 21:30 | |
| Eχουν αναπτυχθει ειδηλια...χααχαχαχααχαχ | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Πεμ 24 Μάης 2012, 21:43 | |
| - Miou έγραψε:
- εμαθα οτι τελειωσαν τα πατατακια εχθες στην πρωτη γυρα με τις μπυρες????
μετα αγοραζατε απο το περιπτερο???? τουλαχιστον εχθες η μικρη ηξερε τι μπυρες ειχε στο ψυγειο???
ναι,ναι,ναι...λιγο ποιο κεντρικα ρε αδερφια μπας κ μαζευτουμε κ εμεις! οι καισερ ειναι must! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Παρ 25 Μάης 2012, 17:31 | |
| - christ-r έγραψε:
- Eχουν αναπτυχθει ειδηλια...χααχαχαχααχαχ
ειδες για να λεει μου αρεσει το ασπρο μηχανακι τι γινετε | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Παρ 25 Μάης 2012, 21:13 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- christ-r έγραψε:
ειδες για να λεει μου αρεσει το ασπρο μηχανακι τι γινετε εχει γουστο η κοπελα ρε ............... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Παρ 25 Μάης 2012, 21:17 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- christ-r έγραψε:
ειδες για να λεει μου αρεσει το ασπρο μηχανακι τι γινετε αυτο δεν εχει καμια σχεση... τα ασπρα δεν ειναι μονο γρηγοροτερα,, ειναι και ομορφοτερα.... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Παρ 25 Μάης 2012, 22:01 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- παιδεια καλο θα ειναι να μην ημαστε υπερβολικη.
ξερετε οτι τα παιδεια που εχουν το καφε τα γνωριζω. σας εχω πει κ αλλες φορες οτι προβληματα εχετε, να μου τα πειτε να τα μεταβηβασω στο αφεντηκο για να λυθουν. τι βλακια που θα κανει το καθε κοριτσακι που δουλευει εκει σιγουρα δεν το γνωριζει, αν κ θα επρεπε! συμβασει δεν εχουμε υπογραψει με κανεναν κ οποια στιγμη θελουμε παμε αλλου. αλλα ελπιζω το προβλημα να μην ειναι οτι καποια στιγμη χρεωσαν κατι λαθος γιατι ειναι ευκολο να κανεις λαθος οταν πουλας σε αλλες τιμες κ σε εμας σε αλλες. εχω ξανα πει οτι λαθος γινετε να το λετε δεν ειναι ντροπη κ αν ντρεπεστε να το πειτε σε εμενα κ θα το πω εγω που δεν ντρεπομε κανενα κωστα δυστιχος δεν ειναι το θεμα με το κοριτσακι γγιατι η erdniger εχει 5 ευρο και οχι οπος ειχαμε πει 3 δεν φτεει το κοριτσακι ...και τεσπα πραγματικα ειναι αθλιος ο χορος και δεν μου αρεσει καθολου ...οπος και σε πολους ...το παλιοτερο σημιο αν εξερεσουμε την μουσικη (που πλεον εχει βελτιοθει ) ειτανε κλασεις ανοτερο.... καταλαβενο οτι ειναι γνοστοσου κτλπ κτλπ αλλα ουτε καλο χορο για της μηχανες εχει ουτε βολευει ουτε βλεπουμε τπτ εκτος απο της φατσες μας ...τουλαχιστον στο αλλο ιδικα τορα που εχει καλο καιρο μαζευει και κατι κοριτσακια περναει και κανας ανθροπος απο τον δρομο και βλεπουμε .... οστοσο η αποφασει ειναι ολονον και οχι δικιαμ | |
|
| |
| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 | |
|