| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 | |
|
+46ghost suzukaros demk6 Bozos giannisK6 mbkostas vaggosk7 fotis_rizla platonas chris8790 akis_k2 AggelosK8 christ-r T.R.E banzai filippos kouzinas riderspower kontos 750 kentaurosk8 nasos-v GIXXERAKIAS giannisp gsxrakias usabug sxlogo potis Aristosk8 louk6 rsv4aprc mike sofia_gsxr Black Eagle cb130081 mistiriodis_tsantakias Vortex maikstain magfaria black rider kostaskr6 jord136 ripper bolek76 gsxrk71000 Miou k8 600 kk 50 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Σαβ 26 Μάης 2012, 00:48 | |
| Στο θεμα κοσμο κτλ.
Αν το μαγαζι μαζευει κοσμο για να βλεπουμε κ τιποτα αλλο περα απο τις φατσες μας , μπορει να ειναι χειροτερο το θεμα παρκιν. Επισης την τεταρτη ειχαμε νομιζω 4 τραπεζια (3 για εμας και 1 για τα πραματα) , αν το μαγαζι μαζευει κοσμο , λιγο δυσκολο να βρουμε 3-4 διπλα διπλα. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Σαβ 26 Μάης 2012, 01:21 | |
| - platonas έγραψε:
- Στο θεμα κοσμο κτλ.
Αν το μαγαζι μαζευει κοσμο για να βλεπουμε κ τιποτα αλλο περα απο τις φατσες μας , μπορει να ειναι χειροτερο το θεμα παρκιν. Επισης την τεταρτη ειχαμε νομιζω 4 τραπεζια (3 για εμας και 1 για τα πραματα) , αν το μαγαζι μαζευει κοσμο , λιγο δυσκολο να βρουμε 3-4 διπλα διπλα. συν οτι δεν νομιζω σε κεντρικο σημειο να μας κανουν καλυτερες τιμες απο αυτες | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Σαβ 26 Μάης 2012, 01:21 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- παιδεια καλο θα ειναι να μην ημαστε υπερβολικη.
ξερετε οτι τα παιδεια που εχουν το καφε τα γνωριζω. σας εχω πει κ αλλες φορες οτι προβληματα εχετε, να μου τα πειτε να τα μεταβηβασω στο αφεντηκο για να λυθουν. τι βλακια που θα κανει το καθε κοριτσακι που δουλευει εκει σιγουρα δεν το γνωριζει, αν κ θα επρεπε! συμβασει δεν εχουμε υπογραψει με κανεναν κ οποια στιγμη θελουμε παμε αλλου. αλλα ελπιζω το προβλημα να μην ειναι οτι καποια στιγμη χρεωσαν κατι λαθος γιατι ειναι ευκολο να κανεις λαθος οταν πουλας σε αλλες τιμες κ σε εμας σε αλλες. εχω ξανα πει οτι λαθος γινετε να το λετε δεν ειναι ντροπη κ αν ντρεπεστε να το πειτε σε εμενα κ θα το πω εγω που δεν ντρεπομε κανενα κωστα δυστιχος δεν ειναι το θεμα με το κοριτσακι γγιατι η erdniger εχει 5 ευρο και οχι οπος ειχαμε πει 3 δεν φτεει το κοριτσακι ...και τεσπα πραγματικα ειναι αθλιος ο χορος και δεν μου αρεσει καθολου ...οπος και σε πολους ...το παλιοτερο σημιο αν εξερεσουμε την μουσικη (που πλεον εχει βελτιοθει ) ειτανε κλασεις ανοτερο.... καταλαβενο οτι ειναι γνοστοσου κτλπ κτλπ αλλα ουτε καλο χορο για της μηχανες εχει ουτε βολευει ουτε βλεπουμε τπτ εκτος απο της φατσες μας ...τουλαχιστον στο αλλο ιδικα τορα που εχει καλο καιρο μαζευει και κατι κοριτσακια περναει και κανας ανθροπος απο τον δρομο και βλεπουμε .... οστοσο η αποφασει ειναι ολονον και οχι δικιαμ
ρε στεφανε ημαρτον λες αθλιο αυτο το χωρο κ εκθιαζεις το αλλο μαγαζι σε συγκρισει με αυτο?????? τεσπα σας το ειπα κ το ξανα λεω αν θελετε να παμε αλλου δεν εχω προβλημα αλλα ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Σαβ 26 Μάης 2012, 03:49 | |
| εμενα δεν μαρεσει ρε κωστα πος να το κανουμεννννν αποψεις ειναι αυτες :P | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Δευ 28 Μάης 2012, 08:39 | |
| [quote="mistiriodis_tsantakias"] - kostaskr6 έγραψε:
- παιδεια καλο θα ειναι να μην ημαστε υπερβολικη.
ξερετε οτι τα παιδεια που εχουν το καφε τα γνωριζω. σας εχω πει κ αλλες φορες οτι προβληματα εχετε, να μου τα πειτε να τα μεταβηβασω στο αφεντηκο για να λυθουν. τι βλακια που θα κανει το καθε κοριτσακι που δουλευει εκει σιγουρα δεν το γνωριζει, αν κ θα επρεπε! συμβασει δεν εχουμε υπογραψει με κανεναν κ οποια στιγμη θελουμε παμε αλλου. αλλα ελπιζω το προβλημα να μην ειναι οτι καποια στιγμη χρεωσαν κατι λαθος γιατι ειναι ευκολο να κανεις λαθος οταν πουλας σε αλλες τιμες κ σε εμας σε αλλες. εχω ξανα πει οτι λαθος γινετε να το λετε δεν ειναι ντροπη κ αν ντρεπεστε να το πειτε σε εμενα κ θα το πω εγω που δεν ντρεπομε κανενα κωστα δυστιχος δεν ειναι το θεμα με το κοριτσακι γγιατι η erdniger εχει 5 ευρο και οχι οπος ειχαμε πει 3 δεν φτεει το κοριτσακι ...και τεσπα πραγματικα ειναι αθλιος ο χορος και δεν μου αρεσει καθολου ...οπος και σε πολους ...το παλιοτερο σημιο αν εξερεσουμε την μουσικη (που πλεον εχει βελτιοθει ) ειτανε κλασεις ανοτερο.... καταλαβενο οτι ειναι γνοστοσου κτλπ κτλπ αλλα ουτε καλο χορο για της μηχανες εχει ουτε βολευει ουτε βλεπουμε τπτ εκτος απο της φατσες μας ...τουλαχιστον στο αλλο ιδικα τορα που εχει καλο καιρο μαζευει και κατι κοριτσακια περναει και κανας ανθροπος απο τον δρομο και βλεπουμε .... οστοσο η αποφασει ειναι ολονον και οχι δικιαμ [/quote ναι οντως εχει βελτιωθει.την τελευται φορα που πηγα εγω κ μπερδευτηκα επαιζε Τερλεγκα κ μετα κατι αλλα που δεν καταλαβαινα τι λεγανε.να πω κ μια ιδεα.για τσεκαρετε το Πατατρακ στην πλατεια Μπουρναζιου στο Περιστερι.εχει παρκινγκ καλες τιμες κ παιζει ροκακια. | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 08:52 | |
| Τεταρτη σημερα και δεν βλεπω καμια αποφαση.. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 10:02 | |
| κατι βροχες και καταιγίδες λεει για το βραδυ | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:14 | |
| | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:14 | |
| Γελαμε τωρα η στο τελος???αχαχαχχαχ | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:22 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:24 | |
| | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:24 | |
| Το δεξι να κανεις σταση???αχχαχααχαχα...εκανα πατεντα και εβαλα αλαρμ στο Κawasaki...χαχααχχααχα!!!
Οσο για τον καιρο γυρω στις 9 θα ριξει κτ ψιχαλες για πολυ λιγο...το κανουμε λιγο πιο αργα το ραντεβου αλλα το που ειναι το θεμα!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:35 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:36 | |
| - christ-r έγραψε:
- Το δεξι να κανεις σταση???αχχαχααχαχα...εκανα πατεντα και εβαλα αλαρμ στο Κawasaki...χαχααχχααχα!!!
Οσο για τον καιρο γυρω στις 9 θα ριξει κτ ψιχαλες για πολυ λιγο...το κανουμε λιγο πιο αργα το ραντεβου αλλα το που ειναι το θεμα!!! τελευταια στιγμη αλλου δεν προλαβαινουμε να κανονισουμε ρε τρελε | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 13:44 | |
| Ναι κλαιν αλλωστε εγω προβλημα με το μαγαζι δεν εχω...... Θα παμε ομως???μην παμε εγω εσυ και τα 2 μοντελα....χαχαααχ | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 Τετ 30 Μάης 2012, 14:02 | |
| | |
|
| |
| ΚΑΦΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ No. 3 | |
|