Greek GSX-R forum
13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_l1013 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_c1013 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_l1013 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_c1013 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση

Πήγαινε κάτω 
+42
HUMANGOUS
mbkostas
kostaskr6
T.R.E
dio
ronnie_10
poulitzer
Mr.Chaos
bolek76
tati
kentaurosk8
ENDURASX
alaska
Gixxerm@n
SuzukaK4
lakisman46
abrestas
gsxrakias
jord136
black rider
boutser
Antonios_gsxr
ghost
vagoulas
Schumi
chris8790
frozen
louk6
k8 600 kk
Aristosk8
spastos
Sotoner
κολτρέϊν
vasilis987
stam911
gsxrk71000
magfaria
sxlogo
maikstain
Miou
ripper
kontos 750
46 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ENDURASX
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ENDURASX

Άντρας Όνομα: : Παντελης
Τόπος : Περιστερι
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : θα θελα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011

13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 10:06

Miou έγραψε:
οκ κομαντος εχουμε και λεμε 2 οι πιθανες ημερομηνιες

13 ή 27 μαιου ( αφηνουμε την 20 απο εξω γιατι ειναι η γιορτη του κων/νος - ελενη)

ή θα παμε αγ κων/νο ή καραβομυλο ( να εχουμε την θαλασα μπροστα μας και να ριξουμε καμια μασα με θεα...)

αν εχει κανενας να προτινει κατι καλυτερο στην περιοχη ας το πει....

και οι 2 ημερομηνιες με βολευουν γιατι την μια πληρωνομαι ενω την αλλη δανειζομαι win
Πηπως να γινει μια δημοσκοπηση........????
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 10:11

Miou έγραψε:
οκ κομαντος εχουμε και λεμε 2 οι πιθανες ημερομηνιες

13 ή 27 μαιου ( αφηνουμε την 20 απο εξω γιατι ειναι η γιορτη του κων/νος - ελενη)

ή θα παμε αγ κων/νο ή καραβομυλο ( να εχουμε την θαλασα μπροστα μας και να ριξουμε καμια μασα με θεα...)

αν εχει κανενας να προτινει κατι καλυτερο στην περιοχη ας το πει....

δεν ειναι κακο!!!! file
SuzukaK4
Adv. gixxer
Adv. gixxer
SuzukaK4

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης!
Τόπος : Salonica Rules!
Αριθμός μηνυμάτων : 445
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 10:51

Συμφωνω με τις ημερομηνιες..!! Μια χαρα ειναι! αν και θα με βολευε προσωπικα 13! αλλα δεν υπαρχει εννοειται θεμα.
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 10:57

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε εκλογές στις 13 και θα γίνεται ψιλοχαμός έξω... Θα ανακοινωθεί αυτές τις μέρες οπότε ίσως το 27 να ναι καλύτερο!
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 11:27

27 ειναι καλα...εκτος και αν εχουμε εκλογες γιατι με τα ζωντανα που αποφασιζουν αντε βγαλε ακρη....για το μερος οπως ειπε ο Αλεξ ,ο φανταστικος mod μας ειναι καλα μας βολευει πιστευω ολους....
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 11:39

Καραβόμυλο έχει πολύ ωραίο ψαράκι και τσιπουράκι.... την επιστροφή να δω πως θα παίξει μετά.... χαχαχα
tati
Adv. gixxer
Adv. gixxer
tati

Θηλυκό Όνομα: : ΤΑΝΙΑ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 507
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 12:18

ωπ!! και εγώ μέσα...όποια ημερομηνία, όποιος προορισμός Very Happy
abrestas
Normal gixxer
Normal gixxer
abrestas

Άντρας Όνομα: : ΑΚΗΣ
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 191
Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 12:32

Λοιπον για 13 ειμαι μεσα αν γινει 27 με τιποτα ομως!!!!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 12:55

abrestas έγραψε:

εισαι σιγουρος οτι μπορεις 13 μαιου???

100%????? τελος .....

ΠΑΙΔΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 -5 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.....

ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τετ 21 Μαρ 2012, 13:10, 1 φορά
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 13:03

μεσααα souza souza souza
tati
Adv. gixxer
Adv. gixxer
tati

Θηλυκό Όνομα: : ΤΑΝΙΑ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 507

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 13:13

abrestas έγραψε:

ααααα ωραίααααα!! Μπράβο βρε Άκη cheers
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 14:58

ως τότε μπορεί να προλάβω να βγάλω τον νάρθηκα απ το κουλο μου που είναι και του γκαζιού και να δώσω και εγώ το παρόν. Εκτός κ αν βάλω την γκαζιερα ανάποδα στο αριστερό κλιπ ον και ερθω με τον νάρθηκα. (αυτή είναι ιδέα του Μίου).
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 15:05

Miou έγραψε:
abrestas έγραψε:

100%????? τελος .....

ΠΑΙΔΙΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 -5 ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.....

Παιδακια αν εχει εκλογες εγω δεν μπορω να ερθω...λυπηθητε με ειναι κριμα να εχω ριξει την ιδεα και τελικα να μην ερθω.... sorry
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 15:13

kontos 750 έγραψε:
Miou έγραψε:
abrestas έγραψε:

100%????? τελος .....

Παιδακια αν εχει εκλογες εγω δεν μπορω να ερθω...λυπηθητε με ειναι κριμα να εχω ριξει την ιδεα και τελικα να μην ερθω.... 13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 796657

να πας πρωι πρωι με το πουρνο και να ψηφησεις και μετα καβαλα το πραπρα και εφυγες.....
εκτος και εαν παιζει προβλημα με την δουλεια ... αλλα και ο ακης εχει προβλημα με την δουλεια και δεν μπορει 27 ... αλλα κατι ακουσα οτι οι εκλογες θα γινουν μεσα στον απριλιο και οχι τον μαιο....
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 16:30

Αλεξ με την δουλεια εχω προβλημα...για την ψηφο χεστικα...αν γινουν πιο νωρις κομπλε...το θεμα ειναι οτι αφου εριξα την ιδεα να κανονισουμε να ερθω και εγω ο κακομοιρης...
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 17:06

οοο!!! αν οι εκλογες ειναι τοτε εγω ειμαι εξω...εκτος αν φυγουμε κατα τις 10 που θα εχω προλαβει να τους δικασω mastigio ropalo ninza
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 17:24

ωραια!!!! μεσα κι εγω... θα παρω και υην γυναικα. Very Happy
stam911
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stam911

Άντρας Όνομα: : Βασιλης
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 606
Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 18:17

+1 εννοειται Very Happy
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 18:31

καιρου επιτρεποντως και € εχωντος, ειμαι μεσα.. Very Happy
vasilis987
Normal gixxer
Normal gixxer
vasilis987

Άντρας Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ
Τόπος : κατερινη
Αριθμός μηνυμάτων : 186
Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 19:20

μεσα με τα 1000......... αρχιζω να καβατζωνω ευροπουλα απο αυριο Very Happy αιντε βλεπω τις μερες και τρελαινομαι................
και γω με γυναικα λεω ναρθω
bolek76
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bolek76

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Αγωνιζόμενος : never
Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 19:29

κι εγω μεσα ειμαι αλλα οχι για να φαμε ψαρια...αν δεν πεσει κοψιδι στο στομαχι δεν κανουμε προκοπη!!!
τοσα χλμ θα κανουμε χρειαζομαστε ποιοτικες θερμιδες fafoutis
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 20:08

bolek76 έγραψε:
κι εγω μεσα ειμαι αλλα οχι για να φαμε ψαρια...αν δεν πεσει κοψιδι στο στομαχι δεν κανουμε προκοπη!!!

στα μερη σου θα ερθουμε ... βρες κανενα καλο μαγαζι να παμε να φαμε.... miam miam miam
SuzukaK4
Adv. gixxer
Adv. gixxer
SuzukaK4

Άντρας Όνομα: : Βαγγελης!
Τόπος : Salonica Rules!
Αριθμός μηνυμάτων : 445
Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 21:35

Καλα να δω να μαζευτουμε καμια 40 50 μηχανακια και να δω σε ποιο μαγαζι θα μας χωρεσουνε....χαχαχα στα πεζοδρομια θα τη βγαλουμε με φαινεται!!!
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 22:10

SuzukaK4 έγραψε:
Καλα να δω να μαζευτουμε καμια 40 50 μηχανακια και να δω σε ποιο μαγαζι θα μας χωρεσουνε....χαχαχα στα πεζοδρομια θα τη βγαλουμε με φαινεται!!!

και δεν αγοραζουμε απο εκει δυο τσουβαλια καρβουνα και να αγορασουμε μοψιδια μπυρες και να τα ψησουμε στην παραλια και φαγωμα οκλαδων....
bolek76
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bolek76

Άντρας Όνομα: : Αλεξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 433
Αγωνιζόμενος : never
Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση   13 ΜΑΙΟΥ  ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση - Σελίδα 5 EmptyΤετ 21 Μαρ 2012, 22:18

Miou έγραψε:
bolek76 έγραψε:

στα μερη σου θα ερθουμε ... βρες κανενα καλο μαγαζι να παμε να φαμε.... miam miam miam
εχει ρε φιλε πανω στην εθνικη απορω πως και δεν το ξερεις τετοιο μαγαζι Γκλατζουνης λεγεται
οσοι ειναι απο Λαμια η απο εκει κοντα τον ξερουν, να μην πω οτι τον ξερουν και οι πετρες.
και γαμω τα κρεατα ολα της ωρας και πολυ φθηνα miam miam miam

13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 20Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» 1η πανελληνια συναντηση ''GIXXER.GR'' (συζητηση)
» 2η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR
» 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ GIXXER-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com