| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+45totoulis rsv4aprc ghost gabri vaggant cursed2 kouzinas tsasbi JIMK7 kentaurosk8 Lithos sporoskaterini chris8790 Sotoner kapnias suzukaros platonas panikas Kydo Bozos Leroy george88 Vortex lost bolek76 potis Black Eagle nktr akis_k2 sxlogo boutser AggelosK8 ENDURASX thodoris lakisman46 Miou kostaskr6 magfaria Aristosk8 louk6 k8 600 kk κολτρέϊν demk6 ripper gsxrk71000 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 07 Νοε 2012, 13:42 | |
| Βουλγάρα πλαστική χειρουργός - Ταφτιάνα Σούκοβα Γιαπωνέζος νεκροθάφτης - Νασουσίρο Τοκασόνι Γιαπωνέζος ουρολόγος - Κίταμου Ταούρα
Ιταλός μαραγκός - Τοκόβι Τοκαδρόνι Χιλιανός ιδιοκτήτης μπαρ - Κάρλος Εχομπάρ Ισπανός μαραγκός - Σανίδες Εγκάρσια Κομένες Νικαραγουανός τεμπέλης - Σαντινίστα Πούχο Ρουμάνα ορθοπεδικός - Κάκοσι Μινίσκου Βραζιλιάνος πορνοστάρ - Ντον Χοσέ λος Πέος Ντούρος Αιγύπτιος ανίκανος - Αλή Μουπέφτι Κινέζα στριπτηζέζ - Ναμουνάκι Κουναμούτο Ισπανός φοβητσιάρης - Αντόνιο Κλασαμέντες Γαλάτης τραβεστί - Σιγγρουφίξ
Ελληνας μηχανοβιος - kr ο κανω τους αλλους ισπανους
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 07 Νοε 2012, 15:13 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 07 Νοε 2012, 18:32 | |
| Με ομόφωνη γνώμη όλων των συντακτών της εφημερίδας μας, ψηφίσαμε για τον μεγαλύτερο και σπουδαιότερο Έλληνα όλων των εποχών, τον ΜΗΤΣΟ από την Δραπετσώνα που με το τρίκυκλό του και την σκύλα του την Ζβούρα να τον ακολουθεί από πίσω πιστά, οργώνει καθημερινά τα τελευταία πενήντα χρόνια τις συνοικίες του Πειραιά πουλώντας τις σαρδέλες του (και πιστεύουμε να μην μας παρεξηγήσει ο φιλότιμος Μήτσος που τον συγκρίνουμε με τον Μέγα Εθνάρχη). Την συγκεκριμένη απόφαση την πήραμε γιατί ο Μήτσος ο Σαρδέλας ή Μήτσος ο Τρίκυκλος, όπως τον αποκαλούν στον Πειραιά, δεν αποποίησε ποτέ τις αρχές που του δίδαξε ο πατέρας του από τον οποίο κληρονόμησε το τρίκυκλο, φορτωμένο σαρδέλες αγορασμένες με μετρητά δικά του. -Δεν κόβει ποτέ απόδειξη. -Δεν κάνει δήλωση ΦΠΑ και εφορίας. -Δεν έχει πάρει δάνεια από τράπεζες. -Δεν χρωστάει σε κανέναν έμπορο. -Δεν έχει μπει ποτέ στην ζωή του σε εκκλησία. -Δεν έχει μιλήσει-συναντήσει ποτέ πολιτικό. -Δεν παίρνει σύνταξη αν και είναι πλέον 78 ετών και την χώρα την επιβαρύνει μόνο αναπνέοντας τον αέρα της. -Ταΐζει το σκυλί του μόνο με σαρδέλες που από ποιότητα και τιμή είναι οι καλύτερες της χώρας. Δεν έχει τίποτα στο όνομά του, ζει σε μία παράγκα χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Σαν γνήσιος οικονομολόγος, όταν τον συνέλαβαν γιατί δεν έκοβε αποδείξεις και τον δίκασαν σε έναν μήνα φυλακή με εξαγορά δεν την εξαγόρασε, αλλά προτίμησε να ζήσει τον μύθο του στον Κορυδαλλό και με την ευκαιρία να κοιτάξει λίγο την υγεία του, να τρώει και να πλένεται δωρεάν. Τότε ζητούσε από περιέργεια να μάθει πόσο στοιχίζουν οι αστυνομικοί, οι δικαστές και η φυλακή που ασχολούνται μαζί του και απάντηση δεν έπαιρνε από κανέναν. Στην εμμονή του με αιτήσεις, που του έγραφε κάθε μέρα ο Παλαιοκώστας, προς τα αρμόδια όργανα του κράτους, περιμένοντας να πάρει μία λογική απάντηση, τον έδιωξαν από την φυλακή για να μην μολύνει τους υπόλοιπους κρατούμενους-κοινωνία με τις τρελές αρχές του και ξεκινήσουν να ζητούν απαντήσεις και αυτοί (και ειδικά αυτοί που φυλακίζονται για χρέη στο δημόσιο-έμποροι δηλαδή, που πλήρωναν μια ζωή για να πληρώνονται όλοι αυτοί, που τους έχουν φυλακίσει). | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 07 Νοε 2012, 18:34 | |
| Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή. - Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής - Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι; - 97 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.
- Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνεις; - Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε ασφαλισμένοι. Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί! - Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος; - Ε, 125 τον άλλο μήνα. - Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό; - Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το κεφάλι του στο γραφείο. - Τι λε ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου; - Κλείνει τα 142 σε μια βδομάδα. - Και τι θα κάνετε εκεί; - Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι έτοιμος να φουντάρει. - Και...γιατί παντρεύεται; - Βλακίες μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του!!!
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 08 Νοε 2012, 16:16 | |
| Σε είπε αλκοολικό... - δεν μπυράζει... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 08 Νοε 2012, 16:40 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 08 Νοε 2012, 16:46 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 08 Νοε 2012, 18:18 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 08 Νοε 2012, 18:22 | |
| -γεια σας. συλογος ανωνυμων αλκοολικων?? -ναι τι θα θελατε?? -το μοχιτο πως φτιχνεται?? | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 09 Νοε 2012, 10:15 | |
| -εχθες ενω ειχα τρελη ορεξη για σεξ δεν εκατσε η φαση -γιατι ρε φιλε δεν ειχε ορεξη η γυναικα; -οχι ρε δεν ειχα ιντερνετ.... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 09 Νοε 2012, 17:24 | |
| • Στα διόδια Ελευσίνας η κοπέλα μου λέει 3,20 euro και εγώ της απάντησα... Με πρωινό;
• Εσύ που πέρασες 3η φορά με το "Προσκλητήριο" στη διαπασών, φιμέ τζάμια και μωβ φωτάκια, μη διερωτάσαι γιατί παντρεύτηκε άλλον......
• Καημό το χω μια φορα σε μια εκπομπή μαγειρικής να δοκιμάσουν στο τέλος το φαΐ κ να πουν: “μμμμ σκατά έγινε..” κ να το φτυσουν..
• Που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια που όταν κλαίγαμε μας πετούσαν ένα βυζί στο στόμα και μας λυνόταν όλα μας τα προβλήματα;;;; Ο δόλιος έχω πλαντάξει στο κλάμα, αλλά βυζί δεν είδα ακόμα.... χάλασε η κοινωνία
• Παλια χωριζες και διεγραφες μονο το κινητο....τωρα θες διαγραφη σε twitter...delete και block σε fb,msn,skype....ΚΑΙ το χειροτερο διαγραφη σε whats up...απαπαπα
• Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και δέν θα αγοράζουμε τίποτα, θα τα κάνουμε μόνο Like.....
• Γιατί οι γιαγιάδες βλέπουνε τις τσόντες μέχρι το τέλος; Για να δουν αν θα παντρευτεί το καημένο το κορίτσι...
• Aφού οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν από πυρηνικές βόμβες και χημικό πόλεμο...τι σκατά έχει μέσα το teza;
• -Φιλε, το λέει και η θρησκεία, για μια γυναικα αξιζει να καταστραφεις. -Που το λέει; -Στο κάτω κάτω της Γραφής.
• Τι ειπε η κοκκινοσκουφιτσα οταν εφτιαξε πρωτη φορα προφιλ στο facebook? -Like Like εισαι εδω?
• Κι αυτό με το τσιγάρο παραπάει. Κόφτε το. Όχι το τσιγάρο. Να μου λέτε να το κόψω ...
• Έχω μια τρομερή διαταραχή ύπνου όπου πρέπει να ξυπνάω κάθε πρωί και να πηγαίνω στη δουλειά ...
• Εστειλα και γραμμα στον Αγιο Βασιλη απο τωρα: "θελεις κανεναν εποχιακο στο εργαστηρι? 1.60 ειμαι"!
• "Αγαπάτε τον πλησίον σας". Βγάλτε το password απ' το Wi-Fi...
• H ειρωνια της αποκριας: Να ειναι αποκριες, να εχεις ντυθει Χαρος, να παθει συγγενης σου τροχαιο και να πρεπει να σκασεις μυτη στο νοσοκομειο εσπευσμενα!!
• -Τελικα, εισαι το ναρκωτικο μου! -Αχ μωρο μου,αληθεια? -Φυσικα,μου κοστιζεις ενα σωρο λεφτα και μου καταστρεφεις και τη ζωη!
• νέα εκπομπή στον Alpha , για τους άνεργους!!!! " φάε πακέτο"...
• Στην Ελλάδα, η Φοροδιαφυγή είναι σαν την Πορδή.. Σε ενοχλεί ΜΟΝΟ όταν δεν είναι η δική σου...
• Μοναδα μετρησης στην οδηγηση εντος Ελλαδος ειναι...η χριστοπαναγια ανα second!
• Σηκωθηκα, πηγα στον καθρεφτη και τον ρωτησα αν υπαρχει καμία πιο ομορφη απο μενα.....Ακομη λεει ονοματα!!!
• -Aγαπουλα μου,αν σε απατησω θα με συγχωρησεις? -Φυσικα αγαπη μου....στους νεκρους τα συγχωρεις ολα!!
• Η μόνη απεργία που θυμάμαι να είχε αποτέλεσμα ήταν στην Κόρη μου τη σοσιαλίστρια!
• Ενα κοριτσακι με ρωτησε γιατι ειμαι τοσο ομορφη Το χρυσο μου! Μετα με ρωτησε γιατι ειμαι ακομη ανυπαντρη σ αυτη την ηλικια Το μ@λ@κισμενο!
• Τη δικιά μου την κορμάρα την έχτισα με καρμπονάρα..
• ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Νησι με με 145 κατοικους ζητα αλλους 5 για να μην εκκενωθει... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 09 Νοε 2012, 20:36 | |
| Πώς να γίνετε ρόμπα 24+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ασανσέρ 1. Κάνε ήχους από αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς κάποιος μπαίνει ή βγαίνει στο ασανσέρ. 2. Ζωγράφισε ένα μικρό τετράγωνο στο πάτωμα με κιμωλία και ανακοίνωσε στους υπόλοιπους ότι αυτός είναι ο προσωπικός σου χώρος. 3. Ξυρίσου. 4. Άνοιξε λίγο τον χαρτοφύλακά ή το πορτοφόλι σου και ρώτα: Έχουμε αρκετό αέρα εκεί μέσα? 5. Πρόσφερε καρτελίτσες με ονόματα σε καθέναν που θα μπαίνει στο ασανσέρ. Φόρα τη δικιά σου ανάποδα. 6. Κάτσε ακίνητος, χωρίς να λες κουβέντα σε μια γωνία, κοιτώντας το ασανσέρ(ανάποδα από τους άλλους) και χωρίς να βγαίνεις σε κανένα όροφο. 7. Χαιρέτα όποιον μπαίνει στο ασανσέρ θερμά και ζήτα του να σε αποκαλεί Ναύαρχο. 8. Κάνε ασκήσεις Τάι Τσι ή Μάι Τάι 9. Βάλε στοίχημα με τους άλλους επιβάτες ότι μπορείς να βάλεις 1 50λεπτο στη μύτη σου και άλλα τέτοια καμένα που φυσικά δεν μπορείς να τα κάνεις.. 10. Δείξε στους άλλους επιβάτες μια πληγή που έχεις και ρώτα τους αν φαίνεται μολυσμένη. 11. Κάρφωσε το βλέμμα σου σε έναν επιβάτη για λίγο και μετά πες δυνατά «Είσαι ένας από αυτούς» και πήγαινε γρήγορα στην άλλη άκρη του ασανσέρ. 12. Άσε ένα κουτί ανάμεσα στις πόρτες του ασανσέρ. 13. Ρώτα κάθε επιβάτη που μπαίνει αν γίνεται να πατήσεις εσύ το κουμπί αντί για αυτούς. 14. Όταν έχει απόλυτη ησυχία στο ασανσέρ κοίτα τους όλους μια φορά και ρώτα: «Το κινητό σου είναι αυτό?» 15. Παίξε φυσαρμόνικα. 16. Λέγε «Ντινγκ» σε κάθε όροφο.. 17. Γείρε και ξεκουράσου πάνω στο πάνελ των κουμπιών του ασανσέρ. 18. Αφουγκράσου τους τοίχους του ασανσέρ με ένα στηθοσκόπιο. 19. Φύσα τη μύτη σου και πρόσφερε στους επιβάτες να τους δείξεις τι περιέχει το χαρτομάντιλο. 20. Φέρε μια καρέκλα μέσα. 21. Φάε μια μπουκιά από το σάντουιτς κάποιου. 22. Τράβα την τσίχλα που τρως μέχρι όπου φτάνουν τα χέρια σου. 23. Κάνε ήχους εκρήξεων όταν πατάει κάποιος ένα κουμπί. 24. Κοίτα τον αντίχειρα σου και πες δυνατά: «Νομίζω πως μεγαλώνει!» 25. Φόρα γυαλιά με ακτίνες Χ (και καλά) και κοίτα τους επιβάτες υπονοώντας πράγματα. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 10 Νοε 2012, 10:10 | |
| αν υπηρχε ελληνικη ομαδα F1 | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 10 Νοε 2012, 16:04 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 10 Νοε 2012, 21:45 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|