| Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? | |
|
+12Miou Opeth lakisman46 boutser kostas-1000k9 giannisK6 mistiriodis_tsantakias k8 600 kk gkourv filippos paul22 Antonios_gsxr 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 16:02 | |
| Γεια σας παιδιά!
Ακούγεται ότι έχουν "σπάσει" κάποιοι κινητήρες από το τελευταίο το R1 09+ και ότι γενικότερα παρουσιάζουν προβλήματα αξιοπιστίας.
Ισχύει ρε παιδιά αυτό? Δηλαδή το τελευταίας γενιάς R1 δεν έχει την αξιοπιστία των υπόλοιπων τετρακύλινδρων superbike?
Εσείς από Αθήνα και γενικά από μεγαλύτερες πόλεις από την Λάρισα, που λογικά θα έχετε κοινούς γνωστούς με το συγκεκριμένο μοντέλο της yamapa, γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό?
Εδώ στην Λάρισα εκτός του ότι δεν υπάρχει κανένα, ακόμα και στο car.gr, στην θεσσαλία δεν πουλιέται ούτε μισό... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 16:48 | |
| βασικά καλά το είπες yamapa,έχω 1-2 γνωστούς που έχουν R1 ειδικά το 07 εκτός απο το γνωστό yamatik που ακούγεται όλη την ώρα τα πλαστικά τρίζουν στα πολλά χιλιόμετρα η ελαστικότητα τους είναι μηδενική,πες μου οτι θέλεις να δώσεις το Κ9 κ να πάρεις R1??? | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 21:28 | |
| - paul22 έγραψε:
- βασικά καλά το είπες yamapa,έχω 1-2 γνωστούς που έχουν R1 ειδικά το 07 εκτός απο το γνωστό yamatik που ακούγεται όλη την ώρα τα πλαστικά τρίζουν στα πολλά χιλιόμετρα η ελαστικότητα τους είναι μηδενική,πες μου οτι θέλεις να δώσεις το Κ9 κ να πάρεις R1???
Όχι, δεν το αλλάζω το k9 προς το παρόν. Ούτε ένα χρόνο δεν το έχω άλλωστε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το μηχανάκι μου! Απλά επειδή πάντα μου άρεσε από την στιγμή της κυκλοφορίας του το crossplane και άκουσα πριν από λίγες μέρες πως σπάσανε κάποια, είπα να ρωτήσω εδώ, μήπως ξέρετε κάτι. * Πάντως σχετικά με την ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης, έχω την εντύπωση πως τα yamapa R1 έχουν καλύτερη από τα gsxr. | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 23:12 | |
| απλα στο λεω οτι ειναι μεγαλη μουφα......κροσπλεην κ κολοκυθια ........ | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 23:23 | |
| - filippos έγραψε:
- απλα στο λεω οτι ειναι μεγαλη μουφα......κροσπλεην κ κολοκυθια ........
Πολύ παγκόσμιοι μαζευτήκαν εδώ μέσα πάλι... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Κυρ 15 Απρ 2012, 23:51 | |
| καταρχην σεβασμος στο καλυτερο aftersales ολων των εταιριων, η YAMAHA πραγματικα ειναι απιστευτα ξηγημενη στην εξηπηρετηση, 2ον το μηχανακι απο ποιοτητα οπως προαναφερθηκε ειναι πραγματικα αλλου τωρα επειδη εχει 8 αλογα τροχο λιγοτερα δεν νομιζω οτι υστερει σε τιποτα, αντιθετως θα ελεγα, στο μονο που υστερει προς το παρον ειναι οτι στο '11 μοντελο δεν εχει BPF (big piston fork) οπως εχει η σουζουκι και η kawasaki τα 43mm μπροστινα, παντως οκ και εγω σουζουκακιας ειμαι αλλα ας ειμαστε αντικειμενικοι, το μηχανακι σε προδιαθετει για πολυυυυυ παιχνιδι δεν εχω ακουσει να σπαει κανενα.... αλλα πραγματικα με το customer service που εχει η yamaha αν σπασει κανενα να ειστε σιγουροι οτι θα το αντικαταστησουν, σε αυτα οι YAMAΗαιοι ειναι | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Απρ 2012, 00:00 | |
| συγνώμη αλλα απο ποιό μοντέλο κ μετά το R1 έχει υδραυλικό συμπλέκτη? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Απρ 2012, 02:45 | |
| χαχαχαχα ρε βαλτη ειστε? πιος προλαβε να σφυριξη οτι πιραμε ρ1 του 11? .... φιλεμοθ δεν εχει προβλημα αξιοπιστιας και το μηχανακη ειναι πολυ καλο στην πιστα ....δυναμη δεν εχει χεχεχε .... κακος φιλιπα το κραζεις ετσι ...το μηχανακι ειναι πολυ σεβαστο ...και ειναι και αναλογος τα γουστα ....συγουρα δεν ειναι το πιο δυνατο και συγουρα δεν ειναι τοσο ευκολοδιγιτο οπος λενε αφου θελει αλλο τροπο οδιγισεις .... αλλα αμα του φιλου του αρεσει γιατι να μην το παρει ??
φιλεμ συμβουλι βεβεα κρατα το κ9 ....και συντομα φοτο απο το δικομας ρ1 hehehe | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Απρ 2012, 05:43 | |
| | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Απρ 2012, 15:52 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- χαχαχαχα ρε βαλτη ειστε? πιος προλαβε να σφυριξη οτι πιραμε ρ1 του 11? ....
φιλεμοθ δεν εχει προβλημα αξιοπιστιας και το μηχανακη ειναι πολυ καλο στην πιστα ....δυναμη δεν εχει χεχεχε .... κακος φιλιπα το κραζεις ετσι ...το μηχανακι ειναι πολυ σεβαστο ...και ειναι και αναλογος τα γουστα ....συγουρα δεν ειναι το πιο δυνατο και συγουρα δεν ειναι τοσο ευκολοδιγιτο οπος λενε αφου θελει αλλο τροπο οδιγισεις .... αλλα αμα του φιλου του αρεσει γιατι να μην το παρει ??
φιλεμ συμβουλι βεβεα κρατα το κ9 ....και συντομα φοτο απο το δικομας ρ1 hehehe εμενα μ αρεσουν ολα(κ μακαρι να ειχα απο ενα) απλα η yamaha το παρουσιασε σαν κατι το πολυ σουπερ που πολυ απλα δεν ειναι για 17000 ευρο .....πολυ υψυλο κοστος για αυτα π προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.....επειδη το εχει κολητος κ το εχω οδηγισει πολλεσ φορες δεν το κραζω...οπωσ ολα καπου υπερεχει κ σε καποια σημια υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο κ το αντιθετο | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Απρ 2012, 22:21 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Απρ 2012, 00:32 | |
| - filippos έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
φιλεμοθ δεν εχει προβλημα αξιοπιστιας και το μηχανακη ειναι πολυ καλο στην πιστα ....δυναμη δεν εχει χεχεχε .... κακος φιλιπα το κραζεις ετσι ...το μηχανακι ειναι πολυ σεβαστο ...και ειναι και αναλογος τα γουστα ....συγουρα δεν ειναι το πιο δυνατο και συγουρα δεν ειναι τοσο ευκολοδιγιτο οπος λενε αφου θελει αλλο τροπο οδιγισεις .... αλλα αμα του φιλου του αρεσει γιατι να μην το παρει ??
φιλεμ συμβουλι βεβεα κρατα το κ9 ....και συντομα φοτο απο το δικομας ρ1 hehehe
εμενα μ αρεσουν ολα(κ μακαρι να ειχα απο ενα) απλα η yamaha το παρουσιασε σαν κατι το πολυ σουπερ που πολυ απλα δεν ειναι για 17000 ευρο .....πολυ υψυλο κοστος για αυτα π προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.....επειδη το εχει κολητος κ το εχω οδηγισει πολλεσ φορες δεν το κραζω...οπωσ ολα καπου υπερεχει κ σε καποια σημια υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο κ το αντιθετο καλα δεν σου ειπα οτι αξιζει ...αλοστε η τιμιτου ειναι απαγορευτικη ...οστοσο παραμενει ενα πολυ καλο ΣΣ αλλα κατα εμε το χιροτερο της κατιγοριας | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Απρ 2012, 01:04 | |
φιλεμ συμβουλι βεβεα κρατα το κ9 ....και συντομα φοτο απο το δικομας ρ1 hehehe τι εκανες εσυ ρε καταταλλα σουζουκοβιε? το εδωσες το ρολοι (χοντα) και πιρες κομπολόι (γιαμαχα)! καλοριζικο φιλε! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τετ 18 Απρ 2012, 19:28 | |
| Δεν εχει ακουστει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο!! Εσυ απο ποιον το ακουσες οτι εχουνε σπασει μοτερ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Ιουλ 2012, 16:28 | |
| - lakisman46 έγραψε:
- Δεν εχει ακουστει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο!! Εσυ απο ποιον το ακουσες οτι εχουνε σπασει μοτερ?
Φίλος από την Αθήνα μου το είπε, που έχει μεγάλη μοτοπαρέα εκεί και μου είπε πως ισχύει. Τώρα τι να σας πω, δεν γνωρίζω αν πραγματικά συμβαίνει αυτό, ή όχι. Το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα, δεν πούλησε πολύ το μηχανάκι αυτό. Στο car.gr πωλούνται ακριβώς 7 μεταχειρισμένα R1 crossplane. | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Δευ 16 Ιουλ 2012, 18:42 | |
| ποιοτικο ειναι φουλ, επισης δεν εχω ακουσει κανενα να σπαει.
μια χαρα ειναι ολα καλα ειναι χερια να εχεις να τα οδηγας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Ιουλ 2012, 13:43 | |
| εμενα εσπασεστα χεργια μου καρφοσε βαλβιδα χορις λογο μαλιστα στο συνεργιο δεν μπορουν ακομα να καταλαβουν πος εσπασε .... οποτε αλεξανδρε μολις ακουσες για ενα .. π.σ. εχω ακομα την κουκουλα του κρανουσου | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Ιουλ 2012, 13:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Ιουλ 2012, 14:17 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τρι 17 Ιουλ 2012, 14:56 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τετ 18 Ιουλ 2012, 10:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Πεμ 19 Ιουλ 2012, 00:41 | |
| αντε ρε γκαντεμοσαυροι ξου ξου ....γιαννακιιιιιιιιιιι για καμ του δοθε προς εμε καμια μερα να σου ξιγισο ;P σου χροσταο κατι χεχεχε | |
|
| |
John-X Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : 'Ευβοια Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Αγωνιζόμενος : ΤΤ Αγ.Ιωάννης Ρώσος Hμερομηνία εγγραφής : 11/09/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τετ 29 Αυγ 2012, 03:39 | |
| Εχω φιλο με r1 bing bang αυτος ακολουθει το moto gp στην ευρωπη με το μηχανακι αυτο,εχει κανει 55.000 χιλ τεζα και με βαλιτσες καργα φορτομενο.Το μονο προβλημε που του παρουσιασε μεχρι τωρα ηταν ο τεντοτηρας καδενας και τιποτα αλλο.Το μοτερ αριστο και αθορυβο.
Τα 09 ειχαν γενικος ενα θεμα με τον τεντοτηρα αν ψαξετε στο google.Αυτοι που το αμελουσαν επερναν και το μοτερ στα χερια απλα. | |
|
| |
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τετ 29 Αυγ 2012, 16:53 | |
- filippos έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
φιλεμ συμβουλι βεβεα κρατα το κ9 ....και συντομα φοτο απο το δικομας ρ1 hehehe
εμενα μ αρεσουν ολα(κ μακαρι να ειχα απο ενα) απλα η yamaha το παρουσιασε σαν κατι το πολυ σουπερ που πολυ απλα δεν ειναι για 17000 ευρο .....πολυ υψυλο κοστος για αυτα π προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο.....επειδη το εχει κολητος κ το εχω οδηγισει πολλεσ φορες δεν το κραζω...οπωσ ολα καπου υπερεχει κ σε καποια σημια υστερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο κ το αντιθετο καλα δεν σου ειπα οτι αξιζει ...αλοστε η τιμιτου ειναι απαγορευτικη ...οστοσο παραμενει ενα πολυ καλο ΣΣ αλλα κατα εμε το χιροτερο της κατιγοριας Σε αυτο συμφωνούμε. Απογοητευτικό για την Yamaha ( ίσως η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ) να βγάλει ένα καινούριο μοντέλο, χειρότερο απο το προηγούμενο. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? Τετ 29 Αυγ 2012, 17:06 | |
| Στο αν ειναι χειροτερο απο το προηγουμενο,τι φταει η αντιπροσωπεια; Aυτη το φερνει,δεν το παραγει... | |
|
| |
| Προβλήματα αξιοπιστίας R1 crossplane?? | |
|