| πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 00:20 | |
| καλησπέρα σε όλη την παρέα,
ο μηχανικός μου μου είπε οτι έχει ένα πρόγραμμα της yoshimura που το περνάει στον εργοστασιακό εγκέφαλο και λέει οτι κάνει δουλειά μάλιστα μου είπε να το περάσει κ αμα δω οτι δεν κάνει τίποτα να μη το πληρώσω,εσείς τι λέτε θα έχει κανα πρόβλημα το μηχανάκι μετά?εγω φαντάζομαι οτι είναι κάποια πιο άγρια χαρτογράφηση
30€ κάνει | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 00:32 | |
| - paul22 έγραψε:
- καλησπέρα σε όλη την παρέα,
ο μηχανικός μου μου είπε οτι έχει ένα πρόγραμμα της yoshimura που το περνάει στον εργοστασιακό εγκέφαλο και λέει οτι κάνει δουλειά μάλιστα μου είπε να το περάσει κ αμα δω οτι δεν κάνει τίποτα να μη το πληρώσω,εσείς τι λέτε θα έχει κανα πρόβλημα το μηχανάκι μετά?εγω φαντάζομαι οτι είναι κάποια πιο άγρια χαρτογράφηση
30€ κάνει μαλλον εννοει το yoshimura box το οποιο χονδρικα και σε μικρο βαθμο, ρυθμιζει τα μειγματα σε χαμηλες-μεσαιες-υψηλες στροφες. φτηνη λυση, χονδρικη.Αλλα αν εχεις καμια ολοσωμη και φιλτρο και δεν ψαχνεσαι για τελειοτητα, νομιζω ειναι μια καλη λυση. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 00:46 | |
| οχι εντάξει αν δίνει κανα ψηλό θα το περάσω αμα είναι,απλά μη πάρω κανα μοτερ στο χέρι φοβάμαι | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 00:47 | |
| - paul22 έγραψε:
- οχι εντάξει αν δίνει κανα ψηλό θα το περάσω αμα είναι,απλά μη πάρω κανα μοτερ στο χέρι φοβάμαι
δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 01:56 | |
| να αναφέρω οτι ούτε ολόσομη έχω ούτε φίλτρο | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 02:06 | |
| - paul22 έγραψε:
- να αναφέρω οτι ούτε ολόσομη έχω ούτε φίλτρο
Καθαρα προσωπικη μου αποψη... ειναι να βαλεις τα 30 ευρω σου σε βενζινες και να πας περισσοτερες βολτες... περισσοτερο αξιζει... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 02:26 | |
| και εγώ έτσι λέω κ τώρα που θ πάω για αλυσίδα να κρατήσω το -1 μπροστά κ ειναι αρκετό πιστευω | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 09:45 | |
| Εμενα το εκανε ενα ξαδελφακι στο δικο του φοραει ολοσωμη γιοσι κ φιλτρο! Εχει ιδιο μηχανακι με μενα, εγω ενα τελικο μονο εχω βεβαια, αλλα μετα απο αυτα που εκανε δν εχουν καμια σχεση κανει οργια το δικο του! Και δν κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το χει! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 09:54 | |
| - giXXXer έγραψε:
- Εμενα το εκανε ενα ξαδελφακι στο δικο του φοραει ολοσωμη γιοσι κ φιλτρο!
Εχει ιδιο μηχανακι με μενα, εγω ενα τελικο μονο εχω βεβαια, αλλα μετα απο αυτα που εκανε δν εχουν καμια σχεση κανει οργια το δικο του! Και δν κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το χει! βαλε κι εσυ μια ολοσωμη με φιλτρο να κανετε μαζι οργια μετα :P ειναι πολυ στο φλου η ρυθμιση με yoshi box παντως.οχι οτι παθαινει κατι το μοτερ βεβαια! | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 09:58 | |
| - bolek76 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
Εχει ιδιο μηχανακι με μενα, εγω ενα τελικο μονο εχω βεβαια, αλλα μετα απο αυτα που εκανε δν εχουν καμια σχεση κανει οργια το δικο του! Και δν κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το χει! βαλε κι εσυ μια ολοσωμη με φιλτρο να κανετε μαζι οργια μετα :P ειναι πολυ στο φλου η ρυθμιση με yoshi box παντως.οχι οτι παθαινει κατι το μοτερ βεβαια! Νομιζεις δν θελω, οχι να κανω οργια με τον ξαδερφο, αλλα να βαλω τα παραπανω εννοω!Αλλα τωρα μας κανουν οργια οι βουλευτες βλεπεις! Σιγουρα δν ειναι το ιδιο με το να βαλεις παραλληλο...απλα ειπα οτι εχει διαφορα και χωρις να εχει καποιο φοβο το μοτερ! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 10:07 | |
| ναι συμφωνουμε ολλο και κατι παραπανω κανει, οσο για τα λεφτα αστα ειναι πονεμενη ιστορια! | |
|
| |
k8korinthos Jr.gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Κόρινθος Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2012
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 14:44 | |
| - giXXXer έγραψε:
- bolek76 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
Εχει ιδιο μηχανακι με μενα, εγω ενα τελικο μονο εχω βεβαια, αλλα μετα απο αυτα που εκανε δν εχουν καμια σχεση κανει οργια το δικο του! Και δν κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το χει! βαλε κι εσυ μια ολοσωμη με φιλτρο να κανετε μαζι οργια μετα :P ειναι πολυ στο φλου η ρυθμιση με yoshi box παντως.οχι οτι παθαινει κατι το μοτερ βεβαια! Νομιζεις δν θελω, οχι να κανω οργια με τον ξαδερφο, αλλα να βαλω τα παραπανω εννοω!Αλλα τωρα μας κανουν οργια οι βουλευτες βλεπεις! Σιγουρα δν ειναι το ιδιο με το να βαλεις παραλληλο...απλα ειπα οτι εχει διαφορα και χωρις να εχει καποιο φοβο το μοτερ! και ομως με οσους μαστορες και προγραματιστες μιλησα λενε οτι ο μαμα εγκεφαλος ειναι ταχυτερος και καλυτερος απο καθε παραλληλο. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο Παρ 27 Απρ 2012, 14:54 | |
| - k8korinthos έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
- bolek76 έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
Εχει ιδιο μηχανακι με μενα, εγω ενα τελικο μονο εχω βεβαια, αλλα μετα απο αυτα που εκανε δν εχουν καμια σχεση κανει οργια το δικο του! Και δν κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο που το χει! βαλε κι εσυ μια ολοσωμη με φιλτρο να κανετε μαζι οργια μετα :P ειναι πολυ στο φλου η ρυθμιση με yoshi box παντως.οχι οτι παθαινει κατι το μοτερ βεβαια! Νομιζεις δν θελω, οχι να κανω οργια με τον ξαδερφο, αλλα να βαλω τα παραπανω εννοω!Αλλα τωρα μας κανουν οργια οι βουλευτες βλεπεις! Σιγουρα δν ειναι το ιδιο με το να βαλεις παραλληλο...απλα ειπα οτι εχει διαφορα και χωρις να εχει καποιο φοβο το μοτερ! και ομως με οσους μαστορες και προγραματιστες μιλησα λενε οτι ο μαμα εγκεφαλος ειναι ταχυτερος και καλυτερος απο καθε παραλληλο. το θεμα φιλε θωμα ειναι ποσοι απο τους μηχανικους ξερουν κ καθονται να ασχοληθουν στο ρυθμησουν το μαμα εγκεφαλο.μεγαλη ιστορια για να το κανεις,πρεπει να εχεις πολλες γνωσεις κ πολυ χρονο για να παρεις τα μεγιστα απτο μηχανακη σου.ενω με ενα bazzaz πχ με αρκετο ψαξιμο το κανεις μονο σου... η διαφορα μαμα κ παραλληλου ειναι ανεπεστητες στο να το καταλαβεις εσυ κ εγω οταν το οδηγουμε | |
|
| |
| πρόγραμμα στον εργοστασιακό εγκέφαλο | |
|