| αλλαγη αλυσογραναζα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 00:05 | |
| Παιδες θα αλλαξω αλυσιδα γραναζια οπως αναφερω.. σκεφτομαι για μειον ενα μπροστα και συν δυο πισω... θα κοντυνει πολυ το μοτο??? ηδη φοραω μειον ενα μπροστα. αλλα ομως τωρα φοραω 190.. οποτε τωρα ειναι σχεδον σαν το μαμα βημα.. τη λετε κ εσεισ??? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 00:42 | |
| Aν εννοεις οτι μαμα φοραει 180-55 και εσυ εβαλες 190-50, τοτε ηδη εισαι 3 ποντους κοντυτερος σε βημα-περιμετρο. Αν εννοεις οτι απο 180-55 εβαλες 190-55 τοτε μακρυνες περιπου 3 ποντους το βημα-περιμετρο. εχω την εντυπωση οτι οι τρεις ποντοι ισοδυναμουν με ενα δοντι + η' - πισω , ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 15:45 | |
| ναι σταυρο τωρα εχω το 190/55. τ γραναζι τ ειχα βαλει πριν αλλαξω λαστιχα. τωρα ομως???λες να κοντυνει πολυ??? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 16:11 | |
| | |
|
| |
landen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 23:17 | |
| ναι τελικα κατεληξα στο τη θα βαλω..αλλη ερωτηση.. για τα renthal hard anoised αλουμινιου τη λετε?? εχουν την ιδια αντοχη οπως τα κανονικα?? πιστευω πως οχι αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη η μικρη η διαφορα. ναι μεν θα κερδισω σε αποδοση λογω βαρους. αλλα απο αντοχη??? η προσφορα που βρηκα ειναι για jt γραναζια και μου ειπε ο τυπας τζαμπα λεφτα θα δωσεις για τα renthal..βαλε αυτα κ εισαι κομπλε. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Πεμ 10 Μάης 2012, 23:26 | |
| - landen έγραψε:
- ναι τελικα κατεληξα στο τη θα βαλω..αλλη ερωτηση.. για τα renthal hard anoised αλουμινιου τη λετε?? εχουν την ιδια αντοχη οπως τα κανονικα?? πιστευω πως οχι αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη η μικρη η διαφορα.
ναι μεν θα κερδισω σε αποδοση λογω βαρους. αλλα απο αντοχη??? η προσφορα που βρηκα ειναι για jt γραναζια και μου ειπε ο τυπας τζαμπα λεφτα θα δωσεις για τα renthal..βαλε αυτα κ εισαι κομπλε. κι εγω renthal φοραω απο περυσι, δεν θυμαμαι χλμ αλλα με χιλιες δυο καγκουριες δεν εχει παρει χαμπαρι εχουν μεγαλη διαφορα στο βαρος με τα jt που σου ειπε ο τυπας! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Παρ 11 Μάης 2012, 00:25 | |
| - landen έγραψε:
- ναι τελικα κατεληξα στο τη θα βαλω..αλλη ερωτηση.. για τα renthal hard anoised αλουμινιου τη λετε?? εχουν την ιδια αντοχη οπως τα κανονικα?? πιστευω πως οχι αλλα δεν ξερω αν ειναι μεγαλη η μικρη η διαφορα.
ναι μεν θα κερδισω σε αποδοση λογω βαρους. αλλα απο αντοχη??? η προσφορα που βρηκα ειναι για jt γραναζια και μου ειπε ο τυπας τζαμπα λεφτα θα δωσεις για τα renthal..βαλε αυτα κ εισαι κομπλε. καλα αστον να λεει...το renthal hard anoised το πισω εχει το μισο βαρος 260 το μπροστα 150γρ και ειναι πιο ανθεκτικο απ τον σιδερενιο jt.Επισης και τα 2 renthal γραναζια 16 μπροστα και το πισω 43 Ηard τα εφερα απο αγγλια 55ε με τα μεταφορικα! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: αλλαγη αλυσογραναζα Παρ 11 Μάης 2012, 00:31 | |
| τελικα απο που θα τα παρεις?? μν αγχωνεσαι τοσο για τα γραναζια..αναλωσιμα ειναι βαλε κατι επωνυμο κ ομορφο | |
|
| |
| αλλαγη αλυσογραναζα | |
|