| πλυσιμο μηχανης αποριες | |
|
+20lakisman46 vasilis ares_tz Leroy valentinosgsxr panos1313 Vourk™ ripseventh Miou katharoulis pehlis karagio misfits296 ghost magiaklaniakeksatmisi day600 JIMK7 κολτρέϊν gixxermak thanasis gixxer 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katharoulis Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 16:39 | |
| Παράληψη δική μου, δεν το χρησιμοποιείς όταν έχει λάσπη η μηχανή σου !!!! Εκεί θα χρειαστείς νερό και μάλιστα πολύ, αρκεί το πιεστικό να είναι από μακριά όχι κολλητά στην λάσπη !!! Μετά όμως μπορείς να το συντηρήσεις με αυτό το προϊόν !!! Το FW1 είναι μόνο για σκόνη(πολύ σκόνη) και για πολύ δύσκολες βρωμιές, που συνήθως προσπαθώντας να τις αφαιρέσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο πληγώνουμε το βερνίκι και το χρώμα !!!
| |
|
| |
katharoulis Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 16:53 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 18:04 | |
| Επι του παροντος, καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για ενα αντιθαμβωτικο της Sonax. Πηγα στο Prakticer να το βρω χωρις να ξερω πως λεγετε και ειχε τα παντα, εκτος απο καθαριστικο για τα τζαμια. Ξερει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες, πως λεγετε, που θα το βρουμε? | |
|
| |
katharoulis Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 18:17 | |
| - Leroy έγραψε:
- Επι του παροντος, καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για ενα αντιθαμβωτικο της Sonax. Πηγα στο Prakticer να το βρω χωρις να ξερω πως λεγετε και ειχε τα παντα, εκτος απο καθαριστικο για τα τζαμια. Ξερει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες, πως λεγετε, που θα το βρουμε?
Ξέρω πιο λες Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ πάνω στα τζάμια και εμποδίζει έτσι το θάμπωμα των τζαμιών και των τζελατίνων στα κράνη . Φίλε πήγαινε στο Google και γράψε sonax αντιθαμβωτικό και θα στο βγάλει στα σίγουρα ! Έχει και εικόνα του που το έψαξα ! | |
|
| |
ares_tz Jr.gixxer
Όνομα: : Aris Tzam Τόπος : Μελίσσια Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: πλύσιμο μοτόρι/λάδωμα αλυσιδας Τρι 14 Δεκ 2010, 19:02 | |
| Tελευταία φορά που το έπλυνα με μισό κουβαδάκι νερό και πανάκι..Αλλά προσοχή στα σημεία που είναι το immobilizer και στα όργανα κοντέρ.. Μετά το πλύσιμο, σκούπισμα με στεγνό πανάκι και με ένα άλλο πανάκι γυάλισμα με Guard Liquid Wax (μεταλλικά μέρη) ή κρέμα Autosol Metal Polish (γερμανική) Εσείς πότε λαδώνετε την αλυσίδα σας? ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ? Με ένα πανί καθαρό βουτηγμένο σε παραφινέλαιο καθάρισα την αλυσίδα και μετά λάδωμα με Silkolene Chain Lube | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 19:05 | |
| - katharoulis έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- Επι του παροντος, καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για ενα αντιθαμβωτικο της Sonax. Πηγα στο Prakticer να το βρω χωρις να ξερω πως λεγετε και ειχε τα παντα, εκτος απο καθαριστικο για τα τζαμια. Ξερει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες, πως λεγετε, που θα το βρουμε?
Ξέρω πιο λες
Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ πάνω στα τζάμια και εμποδίζει έτσι το θάμπωμα των τζαμιών και των τζελατίνων στα κράνη . Φίλε πήγαινε στο Google και γράψε sonax αντιθαμβωτικό και θα στο βγάλει στα σίγουρα ! Έχει και εικόνα του που το έψαξα !
Κατι βρηκα. Ευχαριστω. | |
|
| |
katharoulis Jr.gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 19:20 | |
| - Leroy έγραψε:
http://www.sonax.gr/productdetails.php?id=1091746596 | |
|
| |
vasilis Jr.gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 10/03/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 20:20 | |
| εγω εχω παρει ενα ψεκαστιρακι αυτο που ειναι για τα φυτα με σκετο νερακι μεσα..κ μετα απο καθε βολτα την ψεκαζω κ την σκουπιζω με πανακι με μικροινες..(κ την βαζω για υπνο)κ καπου καπου την περναω κ ενα σπρευ κερι..8 μηνες τωρα..την εχω πλυνει μονο 6-7 φορες κανονικα..!!! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 20:32 | |
| | |
|
| |
katharoulis Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Τρι 14 Δεκ 2010, 23:34 | |
| - vasilis έγραψε:
- εγω εχω παρει ενα ψεκαστιρακι αυτο που ειναι για τα φυτα με σκετο νερακι μεσα..κ μετα απο καθε βολτα την ψεκαζω κ την σκουπιζω με πανακι με μικροινες..(κ την βαζω για υπνο)κ καπου καπου την περναω κ ενα σπρευ κερι..8 μηνες τωρα..την εχω πλυνει μονο 6-7 φορες κανονικα..!!!
Bill.... καλή μαγκιά ρε φίλε, συνέχισε έτσι .... χαχαχα !!! Δεν είπαμε κιόλας ότι όλη πρέπει να αλλάξουμε της παλιές μας συνήθειες !!! | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| |
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Κυρ 29 Μάης 2011, 17:21 | |
| | |
|
| |
ultrasgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 29 Αγωνιζόμενος : στη Θ.13
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Κυρ 29 Μάης 2011, 17:29 | |
| | |
|
| |
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Κυρ 29 Μάης 2011, 17:33 | |
| | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες Δευ 30 Μάης 2011, 14:06 | |
| Ωραίες οι συμβουλές σας παιδιά! Εγώ θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή στα ηλεκτρονικά, καθώς παθών αφού το πιεστικο στα κουμπιά + όργανα μου προκάλεσε μικρο-βραχυκυκλώματα στο κόκκινο κουμπί (kill switch) και την κόρνα. Σκεφτείτε ότι το kill switch προκαλούσε διακοπές στον κινητήρα ενώ είμουν εν κινήσει, πολύ επικύνδυνο! Τελικά τα ξήλωσα και τα καθάρισα με άφθονο contact cleaner και γλύτωσα την αντικατάστασή τους. Από τώρα και στο εξής σακουλάκι πάνω από όργανα grip και διακόπτες Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε σπρέυ συλικόνης και αν ναι για ποιά σημεία? | |
|
| |
| πλυσιμο μηχανης αποριες | |
|