Greek GSX-R forum
πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_l10πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_c10πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_l10πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_c10πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

πλυσιμο μηχανης αποριες

Πήγαινε κάτω 
+20
lakisman46
vasilis
ares_tz
Leroy
valentinosgsxr
panos1313
Vourk™
ripseventh
Miou
katharoulis
pehlis
karagio
misfits296
ghost
magiaklaniakeksatmisi
day600
JIMK7
κολτρέϊν
gixxermak
thanasis gixxer
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katharoulis
Jr.gixxer
katharoulis

Αριθμός μηνυμάτων : 24
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2010

πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 16:39

Παράληψη δική μου, δεν το χρησιμοποιείς όταν έχει λάσπη η μηχανή σου !!!!
Εκεί θα χρειαστείς νερό και μάλιστα πολύ, αρκεί το πιεστικό να είναι από μακριά όχι κολλητά στην λάσπη !!!
Μετά όμως μπορείς να το συντηρήσεις με αυτό το προϊόν !!!
Το FW1 είναι μόνο για σκόνη(πολύ σκόνη) και για πολύ δύσκολες βρωμιές, που συνήθως προσπαθώντας να τις αφαιρέσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο πληγώνουμε το βερνίκι και το χρώμα !!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katharoulis
Jr.gixxer
katharoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 16:53

panos1313 έγραψε:
Λολ. Διαφημιση με ορθογραφικα λαθη και οτιναναι nickname...Very Happy

http://fw1shine.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=1

Ωραία σελίδα….χαχα….αλλά δεν έχει σχέση η μία τιμή με την άλλη !!!
Άλλο Αμερική, άλλο Ελλάδα …. Φόροι … τελωνεία ….. είναι πολλά ρε φίλε !!!
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο !!!

Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 18:04

Επι του παροντος, καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για ενα αντιθαμβωτικο της Sonax. Πηγα στο Prakticer να το βρω χωρις να ξερω πως λεγετε και ειχε τα παντα, εκτος απο καθαριστικο για τα τζαμια. Ξερει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες, πως λεγετε, που θα το βρουμε?
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
katharoulis
Jr.gixxer
katharoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 18:17

Leroy έγραψε:
Επι του παροντος, καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για ενα αντιθαμβωτικο της Sonax. Πηγα στο Prakticer να το βρω χωρις να ξερω πως λεγετε και ειχε τα παντα, εκτος απο καθαριστικο για τα τζαμια. Ξερει κανεις να δωσει παραπανω πληροφοριες, πως λεγετε, που θα το βρουμε?

Ξέρω πιο λες

Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ πάνω στα τζάμια και εμποδίζει έτσι το θάμπωμα των τζαμιών και των τζελατίνων στα κράνη .
Φίλε πήγαινε στο Google και γράψε sonax αντιθαμβωτικό και θα στο βγάλει στα σίγουρα !
Έχει και εικόνα του που το έψαξα !
ares_tz
Jr.gixxer
ares_tz

Άντρας Όνομα: : Aris Tzam
Τόπος : Μελίσσια
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: πλύσιμο μοτόρι/λάδωμα αλυσιδας   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 19:02

Tελευταία φορά που το έπλυνα με μισό κουβαδάκι νερό και πανάκι..Αλλά προσοχή στα σημεία που είναι το immobilizer και στα όργανα κοντέρ..
Μετά το πλύσιμο, σκούπισμα με στεγνό πανάκι και με ένα άλλο πανάκι γυάλισμα με Guard Liquid Wax (μεταλλικά μέρη) ή κρέμα Autosol Metal Polish
(γερμανική)

Εσείς πότε λαδώνετε την αλυσίδα σας? ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ?
Με ένα πανί καθαρό βουτηγμένο σε
παραφινέλαιο καθάρισα την αλυσίδα και μετά λάδωμα με Silkolene Chain Lube

bounce
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 19:05

katharoulis έγραψε:
Leroy έγραψε:

Ξέρω πιο λες

Δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ πάνω στα τζάμια και εμποδίζει έτσι το θάμπωμα των τζαμιών και των τζελατίνων στα κράνη .
Φίλε πήγαινε στο Google και γράψε sonax αντιθαμβωτικό και θα στο βγάλει στα σίγουρα !

Κατι βρηκα. Ευχαριστω.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
katharoulis
Jr.gixxer
katharoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 19:08

Leroy έγραψε:
katharoulis έγραψε:
Leroy έγραψε:

Ξέρω πιο λες

Κατι βρηκα. Ευχαριστω.

mprabo yioupi
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 19:20

Leroy έγραψε:

http://www.sonax.gr/productdetails.php?id=1091746596
vasilis
Jr.gixxer
vasilis

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Hμερομηνία εγγραφής : 10/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 20:20

εγω εχω παρει ενα ψεκαστιρακι αυτο που ειναι για τα φυτα με σκετο νερακι μεσα..κ μετα απο καθε βολτα την ψεκαζω κ την σκουπιζω με πανακι με μικροινες..(κ την βαζω για υπνο)κ καπου καπου την περναω κ ενα σπρευ κερι..8 μηνες τωρα..την εχω πλυνει μονο 6-7 φορες κανονικα..!!! win
https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000156805627
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 20:32

vasilis έγραψε:
εγω εχω παρει ενα ψεκαστιρακι αυτο που ειναι για τα φυτα με σκετο νερακι μεσα..κ μετα απο καθε βολτα την ψεκαζω κ την σκουπιζω με πανακι με μικροινες..(κ την βαζω για υπνο)κ καπου καπου την περναω κ ενα σπρευ κερι..8 μηνες τωρα..την εχω πλυνει μονο 6-7 φορες κανονικα..!!! win
okk okk Μια απο τα ιδια την εχω 1.5χρονο και την εχω πλυνει 2 φορες! file εννοειτε οτι κανω οτι γραφεις παραπανω!
katharoulis
Jr.gixxer
katharoulis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 14 Δεκ 2010, 23:34

vasilis έγραψε:

Bill.... καλή μαγκιά ρε φίλε, συνέχισε έτσι .... χαχαχα !!!
Δεν είπαμε κιόλας ότι όλη πρέπει να αλλάξουμε της παλιές μας συνήθειες !!! respekt2
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

Άντρας Όνομα: : Akis
Τόπος : Larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 29 Μάης 2011, 15:02

katharoulis έγραψε:
bounce Hahaha….δυστυχώς Λούκας φίλε η ηλεκτρονική σελίδα είναι ακόμα υπό κατασκευή!!!
Αν θές κάνε έναν έλεγχο και μόνος σου … www.Fw1Greece.com

Φιλε αυτην η σελιδα ακομα υπο κατασκευη ειναι!!!
Πως μπορω να βρω τιμη για αυτο το προϊον στην Ελλαδα??? aswew aswew
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 29 Μάης 2011, 17:21

Akis_s3 έγραψε:
katharoulis έγραψε:
bounce Hahaha….δυστυχώς Λούκας φίλε η ηλεκτρονική σελίδα είναι ακόμα υπό κατασκευή!!!
Αν θές κάνε έναν έλεγχο και μόνος σου … www.Fw1Greece.com

Φιλε αυτην η σελιδα ακομα υπο κατασκευη ειναι!!!
Πως μπορω να βρω τιμη για αυτο το προϊον στην Ελλαδα??? aswew aswew

στειλε εμαιλ στον λογαριασμο που εχει στην σελιδα αυτη!
ultrasgsxr
Jr.gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Αγωνιζόμενος : στη Θ.13

Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 29 Μάης 2011, 17:29

Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

Άντρας Όνομα: : Akis
Τόπος : Larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 29 Μάης 2011, 17:33

stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλυσιμο μηχανης αποριες   πλυσιμο μηχανης αποριες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 30 Μάης 2011, 14:06

Ωραίες οι συμβουλές σας παιδιά! mprabo

Εγώ θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή στα ηλεκτρονικά, καθώς παθών αφού το πιεστικο στα κουμπιά + όργανα μου προκάλεσε μικρο-βραχυκυκλώματα στο κόκκινο κουμπί (kill switch) και την κόρνα. Σκεφτείτε ότι το kill switch προκαλούσε διακοπές στον κινητήρα ενώ είμουν εν κινήσει, πολύ επικύνδυνο! Τελικά τα ξήλωσα και τα καθάρισα με άφθονο contact cleaner και γλύτωσα την αντικατάστασή τους. Από τώρα και στο εξής σακουλάκι πάνω από όργανα grip και διακόπτες good

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείτε σπρέυ συλικόνης και αν ναι για ποιά σημεία?

beer

πλυσιμο μηχανης αποριες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Πλύσιμο
» ευκαιρια για πλυσιμο..θεσ/νικη
» Απορίες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com