Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 02:47
Jester έγραψε:
Εγω θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μιου το μαυρο πιστολι που το οργανωσε.
Στον Ψυχογιο για την υποστηριξη.
Και φυσικα σε ολα τα παιδια.
ΥΓ:Αυτο το td θα το θυμαμαι νομιζω για παντα.Εξυσα γονατο : Τι 1ο φιλι και μ2λ2κιες
Σε πετυχα στο μαυρο προβατο οταν γυρνουσες απο την πιστα νμζω...ημουν με ενα bmw απεναντι αριστερα σου!!!
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 08:55
Μιλα ρε αγορι! Κανε ενα νοημα!
Σε εβλεπα που κοζαρες και ελεγα "τωρα θα ερθουν θα μου πουν για καμια πινακιδα" παλι, γιατι με ειχαν σταματησει πιο πριν.
Σορρυ αγορινα αλλα δεν καταλαβα τπτ.
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 09:51
Για καποιο λογο οι φοτος που τραβηξα ηταν θολες επομενως ανεβαζω αυτες τις 2-3 που ηταν οι θεωρητικα πιο 'καθαρες'...
Το αδερφι βλεπω ξεθαρρευει ολο και περισσοτερο, ακολουθωντας τις πολυτιμες συμβουλες αρκετων απο αυτους που εδωσαν τα φωτα τους. Μπραβο σας παιδες για το κλιμα. Μπραβο και για τις συβουλες-βοηθεια σε οδηγους με ελαχιστη εμπειρια σε supersport.
Για να πω την αληθεια ελαχιστα σαν θεατης που ειδα τα Μεγαρα και την ολη φαση ζηλεψα...Εχω μπει 2 φορες Τριπολη σε track day με το αμαξι και ξερω οτι ειναι εντελως εθιστικη μια τετοια διοργανωση αν και εμεις καναμε μολις 5-8 χρονομετρημενους γυρους.
Ελπιζω την επομενη φορα να ερθω με την νταλικομπουσα μου και να εχουμε και family battles
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 10:08
να μαι και εγω !!! χτες δεν ειχα κουραγιο να ανοιξω το pc !! τι να πω και τι να μην πω για χτες .
ηταν σαν να πηγαινεις σε γιορτη με φιλους χτες ο ενας να βοηθαει τον αλλο γρηγοροι αργοι μια παρεα
απλα πολλαααααααα μπραβο και
στις ευχαριστιες τωρα
ενα τεραστιο απο ολο το στον ανδρεα για το τρεξιμο το ενδιαφερον το καρπουζι και γενικοςςςς
ενα μεγαλο στο μαυρο πιστολι πιου/μιου για ολλη την οργανωση απο το td το τρεξιμο τις μπυρες και γενικα !!!
και φυσικα σε ολα τα παιδια που μας βοηθουσαν στην πιστα
και σε ολο το γιατι θα θυμομαστε αυτο το td
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 10:23
Ψυχογιος support !!!!
Miou.... "αμαν τι ωραιο κατσικι ειναι αυτο!!!! λοιπον αγαπουλες σας αφηνω θα με βρειτε στο λοφο της Κ1 να κανω αλματα"
το μαυρο πιστολι εν δραση.... και ο παλιοχαρακτηρας που μοιραζε μαυρες σημαιες !!!!
ετοιμαζομαστε.....
και μεσαααααααααααα
εχει δεν εχει φρενα αυτο το παιδι δε μασαει, ΤΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εισοδος στη πιστα με FULL RACING ενδυμασια !!!!! (η σαγιοναρα ειναι carbon)
με το που εσκασε ο Κωστας δειτε απο πισω την αντιδραση του Μητσου, τρεχει να παρει το ζωμο να προλαβει !!!!
o πανοραμιξ με το μαγικο ζωμο !!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΤΗΣ......
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 10:34
Κωστας "Νασο δεν ειναι πανεμορφη η μαμα εξατμιση????"
Νασος...... (απλα προσεξτε γκριματσα)
η μορφη του φορουμ με το χειρουργικο χερακι !
ερωτααααας !
πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο.....
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 10:59
η χαρα του παιδιου.........
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 12:07
πολλα μπραβο σε ολους η παρουσια του Ψυχογιου σιγουρα ανεβασε την ποιοτητα
περιμενω ημερομηνια για το επομενο
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 12:08
k8 600 kk έγραψε:
Κωστα τα καλυτερα!!!!!!
Λοιπον να πω κι εγω με τη σειρα μου ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ανδρεα Ψυχογιο που ο ανθρωπος τι να πω μας βοηθησε ολους full!!!!Αγαπαει το αθλημα τι να πω ειναι συνηφασμενος με αυτο!!! Ειδικα οι κορινες εμενα με βοηθησαν πααααααααααααρα πολυ και κατεβασα και 1 ολοκληρο δευτερολεπτο τον προσωπικο μου χρονο!! τωρα οσο αναφορα τα παιδια πραγματικα το κλιμα ειναι σαν κολληταρια απο φοιτητικες εποχες!!!! εμενα παντως αυτο μου θυμησε!!! Πολλα μπραβο στον Αλεξ, στον Νασο ,Τεο ,Καρδιτσαρα τα παιδια απο τη λειβαδια που ειναι απο τις πιο αξιοζηλεφτες παρεες τον Κωστα που πλεον ειναι ο official δοκιμαστις των SS, τον Γιανναρο που καβαλησε πρωτη φορα σε πιστα και του εδωσε και καταλαβε και τα υπολοιπα παιδια που ειμασταν εκει και βοηθησαμε ηπιαμε μπυρες και καναμε το χαβαλε μας!!! Εγω προσωπικα καλυτερο track day δεν εχω παει!!!ΑΑΑ ξεχασα να πω και ενα ευχαριστω στον καιρο που μας εκανε την χαρη και ειχε δροσια!!!!! Να το επαναλαβουμε και να το κανουμε θεσμο ωστε να το ευχαριστιομαστε πιο πολυ!!!! Γ@μ@νε οι φωτο!!!! δωστε εικονα στο λαο να γινουμε περισσοτεροι την επομενη φορα!!!!
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 12:22
k8 600 kk έγραψε:
τι εγινε ξυσαμε 1η φορα και εχουμε χεστει απο τη χαρα μας??? αντε μπραβο και εις ανωτερα!
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 12:35
Και πιο πολλα ακόμα Μπράβο στον Πιουυυυυυυ (Μιου) που το διοργάνωσε τελεια!!!!!!Στο επόμενο θα έχω κανονίσει στάνταρ ρεπο για να είμαι εκει!!!!!!!!!
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 12:56
κκ το ακούμπησες το ξερο σου στην 1 τελικα???
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:14
KARDITSARA έγραψε:
1, 4, 5, 9
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:19
k8 600 kk έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
1, 4, 5, 9
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:22
λιγα σχολιακια και απο εμενα ....
σε ολους σας.... και που βοηθησατε να γινει μια σκεψη-ενα ονειρο πραγματικοτητα....χωρις εσας δεν θα μπορουσα να το κανω ....
πολλα και στον ψυχογιο που παρατησε μαγαζι και κουβαλησε την νταλικα με ολο τον εξοπλησμο (μεχρι και μουσικη μας ειχε ...) και καθοταν και μας βοηθουσε σε ο,τι θελαμε ... και μαλιστα γνωριζε οτι δεν θα πουλησει ουτε λαστιχο.....τουλαχιστον το ευχαριστηθηκε και αυτος οσο και εμεις...
νομιζω οτι αποκτησαμε και μερικους νεους που κολησαν το μικροβιο της πιστας πλεον ... ο nofear και ο κουζινας δεν ελεγαν να βγουν απο την πιστα.... καποια στιγμη μου λεει ο αντρεας : ρε βγαλε εξω τον φιλο σου γιατι ειναι 30 λεπτα μεσα και δεν σταματαει ....
η φραουλιτσα ηταν ολα τα λεφτα.... αλλα μαλλον ειχαμε πιει πολλες μπυρες και δεν τον ηπιαμε ολο τον χυμο... οσο για τις μπυρες ... παλι καλα που εφυγε ο ριππερ και ο γιαννης και βγαλαμε τις παγωμενες.... τουλαχιστον το καρπουζι ηταν παγωμενο απο την αρχη...
καποιος ειπε οτι ελειπε 1 μυρωδια ... της τσικνας .... θα συμφωνησω απολυτα... στο επομενο κουβαλας την ψησταρια και τα καρβουνα και θα κανονισω τα σουβλακια....
painerz: φιλε γιωργο θα σε στεναχωρισω αλλα ειναι ορος απαραβιαστος οι συμετοχες..... δεν θελω να ξεπερασουν τις 25 αντε με το ζορι τις 30 ...
ουυυυυφ ειναι πανω απο 1 ωρα που προσπαθω να το γραψω αλλα ολο κατι θα τυχει στην δουλεια και το σταματαω στην μεση ....εχω ξεχασει τα μισα απο αυτα που ηθελα να πω...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:26
k8 600 kk έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
1, 4, 5, 9
αντε τωρα σου εμειναν οι 3,6,8...
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:41
30 kaiser + 24 amstel ηταν ο απολογισμος
ΠΡΙΝ ερθει ο ...... ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ καρδιτσαρας με μια σακουλα γεματη μπυρες (συμπεριλαμβανομενου ενος τεραστιου μπουκαλιου τσεχικη μπυρα....)
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 13:44
μου λεγανε χτες παιδια που μου δειχναν μεσα στην πιστα
ολα καλα αλλα θελεις φορα,βαλε φορα στην είσοδο !!
στο λογο μου χτυπάω μια παγωμένη αμστελ και 2 sec κατω ήμουνα
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:09
KARDITSARA έγραψε:
Μλκ πρέπει να βάλεις καμπούρα που παίρνει υγρά,γεμάτη με μπύρα και γύρο με τον γύρο να τραβάς τσούρες να βλέπεις με πόσες γουλιές κατεβάζεις τον καλύτερο χρόνο....ε μετα θα εισαι τύφλα και θα κοβεις από χόρτα από φυστικιές θα φεύγεις ευθεία (όπως κάποιος,ονοματα δεν λεμε) στην Κ6 δήθεν ότι σκεφτόσούν παγωμένες μπύρες κτλ.
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:12
GIXXERAKIAS έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
Μλκ πρέπει να βάλεις καμπούρα που παίρνει υγρά,γεμάτη με μπύρα και γύρο με τον γύρο να τραβάς τσούρες να βλέπεις με πόσες γουλιές κατεβάζεις τον καλύτερο χρόνο....ε μετα θα εισαι τύφλα και θα κοβεις από χόρτα από φυστικιές θα φεύγεις ευθεία (όπως κάποιος,ονοματα δεν λεμε) στην Κ6 δήθεν ότι σκεφτόσούν παγωμένες μπύρες κτλ.
δεν ειναι κακο δεν ειναι κακο !!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:20
GIXXERAKIAS έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
πωλουνται οικοπεδα στα μεγαρα, τοποθεσια Παχη σε πολυ προνομιακες τιμες !!! πληροφοριες ΚΚ....
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:27
ανέβασε κανα βιντεο ρεεεεεεεε !!!
εχεις και την έξοδο του Μεσολογγιού?
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:29
KARDITSARA έγραψε:
ανέβασε κανα βιντεο ρεεεεεεεε !!!
εχεις και την έξοδο του Μεσολογγιού?
η θεση της καμμερας ηταν αποτυχια ηταν πολυ κοντα και εχει γραψει μονο τη πλατη μου ! επρεπε να την ειχα βαλει αναποδα προς τα πισω !
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 14:57
Ερωτεύσιμο αγόρι με δέρματα και γυρισμένη πλάτη ψάχνει για στιβαρό χρηματοδότη για να πάρει 1000ρι.Πληροφορίες στο kk@theloxiliarimekathetropo.gr
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:03
εχασε την ευκαιρια να παρει ενα μηχανακι της προκοπης
ειχε κολλησει εκει εγω θελω 600....τωρα παρτα
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)