Greek GSX-R forum
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_l10το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_c10το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_r10 
JIMK7
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_l10το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_c10το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)

Πήγαινε κάτω 
+52
Kydo
kouzinas
kostaskr6
demk6
2wheels
AggelosK8
brwmogazos
teo46
spyroszx
888hayabusa
cpantelo
err
filippos
gkourv
Aristosk8
nktr
platonas
panikas
No Fear
fatsas k5
nasos-v
babis k8
Makaronia
aorillious
maikstain
potis
Sotoner
T.R.E
gabri
Leroy
Painterz
JIMK7
gsxrakias
Vortex
rsv4aprc
ripseventh
christ-r
GIXXERAKIAS
mx5
BillyGsxR
mbkostas
jord136
fotis_rizla
swtos
andRewR
tzortzinos
k8 600 kk
Oikopedofagos
mistiriodis_tsantakias
magfaria
ripper
Miou
56 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:17

GIXXERAKIAS έγραψε:
Ερωτεύσιμο αγόρι με δέρματα και γυρισμένη πλάτη ψάχνει για στιβαρό χρηματοδότη για να πάρει 1000ρι.Πληροφορίες στο kk@theloxiliarimekathetropo.gr

lol!

AggelosK8 έγραψε:
εχασε την ευκαιρια να παρει ενα μηχανακι της προκοπης ssss ssss

ειχε κολλησει εκει εγω θελω 600....τωρα παρτα

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
σκαστε ρε ! ενα -2+2 και ειμαι κομπλε για μεγαρα !!!!! fuck fuck fuck fuck fuck

(απλα μετα στην εθνικη θα παιρνω το παπι που θα εχει περισσοτερη τελικη)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:28

να΄μαι και εγω

μπορω να πω οτι ηταν το καλητερο TD που εχω κανει

φιλοι παντου τριγυρο
μηχανακια να αλαζουν χερια για δοκιμη
γελιο και χαμογελα παντου
και
και και

πασα να πω δεν ξερω

mprabo mprabo mprabo σε ολους μας!!!!

ενα μεγαλο μπραβο στον μιου για το τρεξιμο του, την οργανωση , την επιτυχια, την καλη διαθεση κτλ...... φιλε respekt respekt respekt

ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στον ψυχογιο για την διαθεση του , την ορεξη του να απαντισει απο το απλη απορια ως την πιο ξαγμενη, την ορεξη του να δειξει σε παιδια, για της κορινες που εβαλε μεσα και μας βοηθησαν ολους, που κουβαλισε ολη την νταλικα του, ξεροντας οτι δεν θελεουμε λαστιχα, και βοηθισε και προσφερε οτι θελαμε και παντα με χαμογελο
respekt respekt thanks thanks

ευχομαι γρηγορα να το επαναλαβουμε!!!!!!!!

gixxer gixxer gixxer
http://www.gixxer.gr
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:29

μια χαρα ειναι το 600.θα κανεις σέρβις στις αναρτησεις και οταν με το καλο
εχεις σταθερα γυρολογια στο 5 θα το δωσεις και παρε οτι θες !!! kapelo
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:30

κωστα ............ το πουλαω ρε φιλε!!!!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:33

KARDITSARA έγραψε:
μια χαρα ειναι το 600.θα κανεις σέρβις στις αναρτησεις και οταν με το καλο
εχεις σταθερα γυρολογια στο 5 θα το δωσεις και παρε οτι θες !!! kapelo
κι εγω αυτο πιστευω κωστη!!!! ειδικα στα μεγαρα το 600 παει μια χαρα αν του κανεις ενα revalving μπρος πισω!!! και οταν με το καλο εισαι στο 5 που λεει και ο καρδιτσαρας παρε ενα Κ9 να γουσταρεις!!!!
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:34

μου αρεσε πολυ που ..... υδρωνατε.....\
μου αρεσε πολυ που..... ριχνατε νερακι να συνελθετε...
μου αρεσε πολυ που........ αντεχα αρκετα μες στην πιστα ,ενω μερικοι οχι (ευτηχως δεν ηταν εκει ο μιχαλης)
μου αρεσε πολυ που.....γυρισατε ολοι πισω κομμτια ενω εγω αντεχα ακομα

ετσι ρε ρεμαλια γιατι την κυριακη τα περναγα ολα αυτα μονος μου!!!!! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:41

nasos-v έγραψε:

Γιατι θες να παρεις μπουσα? xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
xaxa xaxa xaxa xaxa
kouzinas
Full gixxer
Full gixxer
kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1122
Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:46

nasos-v έγραψε:

Οι περισσοτεροι ποσταρανε χτες το βραδυ,ενω εσυ που αντεχες .... ssss ssss

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:52

κριμας που δεν μπορεσα να ερθο :( ελπιζο στο επομενο
http://www.myspace.com/stefanosk
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:53

AggelosK8 έγραψε:
nasos-v έγραψε:

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

Γιατι θες να παρεις μπουσα? xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
xaxa xaxa xaxa xaxa

kouzinas έγραψε:
nasos-v έγραψε:

Οι περισσοτεροι ποσταρανε χτες το βραδυ,ενω εσυ που αντεχες .... ssss ssss

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

ssss ssss ssss ssss ssss ssss ssss ssss ssss ssss
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:55

τα αδερφακια του gixxer
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=69&filename=dsc01551rv

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=841&filename=dsc01547ta
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=265&filename=dsc01548l

ομορφαντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=829&filename=dsc01549u
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=443&filename=canvaswe
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:55

nasos-v έγραψε:

Πουληθηκε να κλειδωθει το τοπικ ! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

nasos-v έγραψε:
μου αρεσε πολυ που........ αντεχα αρκετα μες στην πιστα ,ενω μερικοι οχι (ευτηχως δεν ηταν εκει ο μιχαλης)

ετσι ρε ρεμαλια γιατι την κυριακη τα περναγα ολα αυτα μονος μου!!!!! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

ναι αλλα εσυ εισαι αγωνιζομενος πολυ προπονημενος και με ιδανικη φυσικη κατασταση ! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
οχι σαν εμας τους χομπιστες ! sos sos sos

nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 15:59

k8 600 kk έγραψε:
nasos-v έγραψε:

Πουληθηκε να κλειδωθει το τοπικ ! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

nasos-v έγραψε:

ναι αλλα εσυ εισαι αγωνιζομενος πολυ προπονημενος και με ιδανικη φυσικη κατασταση ! xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
οχι σαν εμας τους χομπιστες ! sos sos sos

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

αυτα τα γραφουν με μεγαλα γραμματα , ετσι για να τα προσεχουν μερικοι μερικοι που με κατηγορουν , ΤΣΑΜΠΑ fafoutis fafoutis fafoutis
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:10

με -1 μπρος και +1 πισω θα εισαι καλα αλλα θα πρεπει να χασεις κανα κιλο να ελαφρυνει το μηχανακι lol! lol!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:11

δημιουργηθηκαν και ειδιλια!!!!!!!!!!!
kk- - rsv4aprc
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=507&filename=dsc01553w
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=39&filename=dsc01552rl

miou - rsv4aprc
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=339&filename=dsc01563i

kk - karditsara
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=10&filename=dsc01555nh
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:12

Κώστα να σου δώσω εγω κανένα να χάσεις μαζί με τα δικά σου γιατι εγώ προσπαθώ να τα ΄χασω και όλο βρίσκω και άλλα γμτ. Shocked
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:16

καποιοι εξυσαν για πρωτη φορα
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=715&filename=dsc01554u
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=812&filename=dsc01561c
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:18

GIXXERAKIAS έγραψε:
Κώστα να σου δώσω εγω κανένα να χάσεις μαζί με τα δικά σου γιατι εγώ προσπαθώ να τα ΄χασω και όλο βρίσκω και άλλα γμτ. Shocked

δεν εχεις αναγκη εσυ οδηγας 1000αρι xaxa xaxa xaxa
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:20

k8 600 kk έγραψε:
GIXXERAKIAS έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
μου λεγανε χτες παιδια που μου δειχναν μεσα στην πιστα

ολα καλα αλλα θελεις φορα,βαλε φορα στην είσοδο !!

στο λογο μου χτυπάω μια παγωμένη αμστελ και 2 sec κατω ήμουνα

Μλκ πρέπει να βάλεις καμπούρα που παίρνει υγρά,γεμάτη με μπύρα και γύρο με τον γύρο να τραβάς τσούρες να βλέπεις με πόσες γουλιές κατεβάζεις τον καλύτερο χρόνο....ε μετα θα εισαι τύφλα και θα κοβεις από χόρτα από φυστικιές θα φεύγεις ευθεία (όπως κάποιος,ονοματα δεν λεμε) στην Κ6 δήθεν ότι σκεφτόσούν παγωμένες μπύρες κτλ. xaxa xaxa

πωλουνται οικοπεδα στα μεγαρα, τοποθεσια Παχη σε πολυ προνομιακες τιμες !!!
πληροφοριες ΚΚ.... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

ειναι και λιγο πιο διπλα απο το δικο μου οικοπεδο.... χαμος θα γινει ... τρεχα κτηματολογιο να το δηλωσεις να στησουμε κανα αποστακτηριο στο ενα οικοπεδο και τα σπιτια στο αλλο....

k8 600 kk έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
ανέβασε κανα βιντεο ρεεεεεεεε !!!

εχεις και την έξοδο του Μεσολογγιού?

η θεση της καμμερας ηταν αποτυχια ηταν πολυ κοντα και εχει γραψει μονο τη πλατη μου !
mal@kies επρεπε να την ειχα βαλει αναποδα προς τα πισω !

ετσι για να καταλαβεις οτι εισαι αχρηστος ... καλα στα λεμε εμεις οτι αν δεν πιεις πρωτα ολο mal@kies mal@kies κανεις ......
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:21

cpantelo έγραψε:
GIXXERAKIAS έγραψε:

δεν εχεις αναγκη εσυ οδηγας 1000αρι xaxa xaxa xaxa

Ναι .....τι να το κάνω το χιλιάρι αν κάθομαι πάνω στην μπάκα μου και δεν μπορώ να σκΟΥψω μπροστα ρε Κώστα? lol!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:21

το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=7&filename=dsc01556ll
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=856&filename=dsc01557ro
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=16&filename=dsc01558wt

ωρα για μπυρα!!!!!!!
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=59&filename=dsc01559ln
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 Scaled.php?server=17&filename=dsc01560mp
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)   το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day  Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6  (με μπυρες!!!) - Σελίδα 16 EmptyΠεμ 28 Ιουν 2012, 16:24

');}//]]>
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com