Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:17
GIXXERAKIAS έγραψε:
Ερωτεύσιμο αγόρι με δέρματα και γυρισμένη πλάτη ψάχνει για στιβαρό χρηματοδότη για να πάρει 1000ρι.Πληροφορίες στο kk@theloxiliarimekathetropo.gr
AggelosK8 έγραψε:
εχασε την ευκαιρια να παρει ενα μηχανακι της προκοπης
ειχε κολλησει εκει εγω θελω 600....τωρα παρτα
σκαστε ρε ! ενα -2+2 και ειμαι κομπλε για μεγαρα !!!!!
(απλα μετα στην εθνικη θα παιρνω το παπι που θα εχει περισσοτερη τελικη)
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:28
να΄μαι και εγω
μπορω να πω οτι ηταν το καλητερο TD που εχω κανει
φιλοι παντου τριγυρο μηχανακια να αλαζουν χερια για δοκιμη γελιο και χαμογελα παντου και και και
πασα να πω δεν ξερω
σε ολους μας!!!!
ενα μεγαλο μπραβο στον μιου για το τρεξιμο του, την οργανωση , την επιτυχια, την καλη διαθεση κτλ...... φιλε
ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στον ψυχογιο για την διαθεση του , την ορεξη του να απαντισει απο το απλη απορια ως την πιο ξαγμενη, την ορεξη του να δειξει σε παιδια, για της κορινες που εβαλε μεσα και μας βοηθησαν ολους, που κουβαλισε ολη την νταλικα του, ξεροντας οτι δεν θελεουμε λαστιχα, και βοηθισε και προσφερε οτι θελαμε και παντα με χαμογελο
ευχομαι γρηγορα να το επαναλαβουμε!!!!!!!!
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:29
μια χαρα ειναι το 600.θα κανεις σέρβις στις αναρτησεις και οταν με το καλο εχεις σταθερα γυρολογια στο 5 θα το δωσεις και παρε οτι θες !!!
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:30
κωστα ............ το πουλαω ρε φιλε!!!!!!
χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:33
KARDITSARA έγραψε:
μια χαρα ειναι το 600.θα κανεις σέρβις στις αναρτησεις και οταν με το καλο εχεις σταθερα γυρολογια στο 5 θα το δωσεις και παρε οτι θες !!!
κι εγω αυτο πιστευω κωστη!!!! ειδικα στα μεγαρα το 600 παει μια χαρα αν του κανεις ενα revalving μπρος πισω!!! και οταν με το καλο εισαι στο 5 που λεει και ο καρδιτσαρας παρε ενα Κ9 να γουσταρεις!!!!
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:34
μου αρεσε πολυ που ..... υδρωνατε.....\ μου αρεσε πολυ που..... ριχνατε νερακι να συνελθετε... μου αρεσε πολυ που........ αντεχα αρκετα μες στην πιστα ,ενω μερικοι οχι (ευτηχως δεν ηταν εκει ο μιχαλης) μου αρεσε πολυ που.....γυρισατε ολοι πισω κομμτια ενω εγω αντεχα ακομα
ετσι ρε ρεμαλια γιατι την κυριακη τα περναγα ολα αυτα μονος μου!!!!!
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:41
nasos-v έγραψε:
Γιατι θες να παρεις μπουσα?
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:46
Οι περισσοτεροι ποσταρανε χτες το βραδυ,ενω εσυ που αντεχες ....
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:55
τα αδερφακια του
ομορφαντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:55
nasos-v έγραψε:
Πουληθηκε να κλειδωθει το τοπικ !
nasos-v έγραψε:
μου αρεσε πολυ που ..... υδρωνατε.....\ μου αρεσε πολυ που..... ριχνατε νερακι να συνελθετε... μου αρεσε πολυ που........ αντεχα αρκετα μες στην πιστα ,ενω μερικοι οχι (ευτηχως δεν ηταν εκει ο μιχαλης) μου αρεσε πολυ που.....γυρισατε ολοι πισω κομμτια ενω εγω αντεχα ακομα
ναι αλλα εσυ εισαι αγωνιζομενος πολυ προπονημενος και με ιδανικη φυσικη κατασταση ! οχι σαν εμας τους χομπιστες !
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 15:59
k8 600 kk έγραψε:
nasos-v έγραψε:
Πουληθηκε να κλειδωθει το τοπικ !
nasos-v έγραψε:
ναι αλλα εσυ εισαι αγωνιζομενος πολυ προπονημενος και με ιδανικη φυσικη κατασταση ! οχι σαν εμας τους χομπιστες !
αυτα τα γραφουν με μεγαλα γραμματα , ετσι για να τα προσεχουν μερικοι μερικοι που με κατηγορουν , ΤΣΑΜΠΑ
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:10
με -1 μπρος και +1 πισω θα εισαι καλα αλλα θα πρεπει να χασεις κανα κιλο να ελαφρυνει το μηχανακι
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:11
δημιουργηθηκαν και ειδιλια!!!!!!!!!!! kk- - rsv4aprc
miou - rsv4aprc
kk - karditsara
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:12
Κώστα να σου δώσω εγω κανένα να χάσεις μαζί με τα δικά σου γιατι εγώ προσπαθώ να τα ΄χασω και όλο βρίσκω και άλλα γμτ.
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:16
καποιοι εξυσαν για πρωτη φορα
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:18
GIXXERAKIAS έγραψε:
Κώστα να σου δώσω εγω κανένα να χάσεις μαζί με τα δικά σου γιατι εγώ προσπαθώ να τα ΄χασω και όλο βρίσκω και άλλα γμτ.
δεν εχεις αναγκη εσυ οδηγας 1000αρι
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:20
k8 600 kk έγραψε:
GIXXERAKIAS έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
μου λεγανε χτες παιδια που μου δειχναν μεσα στην πιστα
ολα καλα αλλα θελεις φορα,βαλε φορα στην είσοδο !!
στο λογο μου χτυπάω μια παγωμένη αμστελ και 2 sec κατω ήμουνα
Μλκ πρέπει να βάλεις καμπούρα που παίρνει υγρά,γεμάτη με μπύρα και γύρο με τον γύρο να τραβάς τσούρες να βλέπεις με πόσες γουλιές κατεβάζεις τον καλύτερο χρόνο....ε μετα θα εισαι τύφλα και θα κοβεις από χόρτα από φυστικιές θα φεύγεις ευθεία (όπως κάποιος,ονοματα δεν λεμε) στην Κ6 δήθεν ότι σκεφτόσούν παγωμένες μπύρες κτλ.
πωλουνται οικοπεδα στα μεγαρα, τοποθεσια Παχη σε πολυ προνομιακες τιμες !!! πληροφοριες ΚΚ....
ειναι και λιγο πιο διπλα απο το δικο μου οικοπεδο.... χαμος θα γινει ... τρεχα κτηματολογιο να το δηλωσεις να στησουμε κανα αποστακτηριο στο ενα οικοπεδο και τα σπιτια στο αλλο....
k8 600 kk έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
ανέβασε κανα βιντεο ρεεεεεεεε !!!
εχεις και την έξοδο του Μεσολογγιού?
η θεση της καμμερας ηταν αποτυχια ηταν πολυ κοντα και εχει γραψει μονο τη πλατη μου ! επρεπε να την ειχα βαλει αναποδα προς τα πισω !
ετσι για να καταλαβεις οτι εισαι αχρηστος ... καλα στα λεμε εμεις οτι αν δεν πιεις πρωτα ολο κανεις ......
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:21
cpantelo έγραψε:
GIXXERAKIAS έγραψε:
δεν εχεις αναγκη εσυ οδηγας 1000αρι
Ναι .....τι να το κάνω το χιλιάρι αν κάθομαι πάνω στην μπάκα μου και δεν μπορώ να σκΟΥψω μπροστα ρε Κώστα?
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:21
ωρα για μπυρα!!!!!!!
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:24
κι ενα video απο χθες....Με απιστευτες καιρικες συνθηκες...5 το απογευμα!!!!
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:32
ειχε και δωρεαν τεστ ντραιβ το απριλια
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:40
ποππο ελειψα λιγο και τα εχετε πει σχεδον ολα ρε...... και κοντευω να πεσω κατω απο την καρεκλα απο τα γελια.....
ΚΚ το δικο μου μηχανακι θα σου βγει πιο φθηνα απο του νασου...ειπαμε το πως...
δεν ξερω γιατι οποιος ζηταγε το μηχανακι του φραγκατου αυτος ερχοταν και αρχιζε να τον χαιδευει... ( με πηρε και εμενα η μπαλα .... ευτυχως φοραγα την δερματινη ...)
αυτο το καθαρμα .... ο χασαπης .... εχει λυωσει στην προπονηση τελευταια και δεν μπορουσα με τιποτα να τον φτασω.....και οταν ημουν μπροστα του ολο στον τροχο μου ηταν ... δεν μπορουσα να ξεκολησω με τιποτα.... μου εκανε και πλακιτσες το καθαρμα.... κολλαγε πισω μου και κορναρε ... κοιταζα απο δεξια και αυτος καθοταν απο την αριστερη μερια ... κοιταζα απο αριστερα και πηγενε απο την δεξια μερια και ξανακορναρε...
ξεκινα παλι να καπνιζεις 3 πακετα την ημερα αγορι μου .....τι το εκοψες....
1.02.05 εγραψε το χρονομετρο της πιστας με το νασο.... 1.04.07 εγω και λιγο παραπανω ο γιωργος painterz ....
αυτο το ρημαδι το απριλια .... τς τς τς .... δεν μου αρεσει ... εχει πολυ μικρη ζελατινα για να κρυφτω..... και δεν κανει ουτε 1 σουζα τις προκοπης.....
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:41
του ειπαν οτι μπορει να ανεβει και να οδηγησει το 1000 του νασου και .................
..................μεχρι και τα κλαματα ελαβε..........
πηρε και του μιου................. ..............αλλα του εσβηνε .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ripper στις Πεμ 28 Ιουν 2012, 16:54, 1 φορά
το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!)