Greek GSX-R forum
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_l10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_c10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_l10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_c10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

τετοια θελω στην βουλη .....

Πήγαινε κάτω 
+29
Gixxerm@n
Sotoner
Vortex
mistiriodis_tsantakias
Black Eagle
panosk8
Aristosk8
kentaurosk8
κολτρέϊν
stavrosrodo
stoui
maikstain
JIMK7
landen
christ-r
k8 600 kk
varypiniths
Makaronia
rsv4aprc
sxlogo
bolek76
Antonios_gsxr
magfaria
No Fear
gsxrakias
T.R.E
AggelosK8
valkyrion 84
Miou
33 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 57
Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012

τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 09:29

mike έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tLdUsANz1W4#!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ujR37WAxeNA#!

ετσι θα σωσει την ελλαδα ο τσιπρας κ η αναρχικοι του με εμφυλιο απολαστε τον

Καλημερα και καλη εβδομαδα. Wink
Tι προτεινεις λοιπον για να σωθουμε? κκε οχι,συριζα οχι, ΝΔ?Πασοκ?Χρυση αυγη? Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 09:33

μα τι τον ρωτας τωρα και εσυ ..... ειναι ξεκαθαρο τι θα σου απαντησει ....
ΧΑ ....
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 732
Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης
Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 10:33

ειναι δυνατον εχεται γραψει 7 σελιδες για ενα χαστουκι κ οταν στριμοχνεσται να με ρωτατε τι ψυφιζω?

το προβλημα ειναι τι ψιφιζω εγω ?????

αν ναι οκ λοιπον εγω θα ψυφισω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ειμαι ελληνας κ ειναι τιμη μου να ψυφιζω ελληνες

δεν κρινω την ψυφο του κεθενος ειναι δικαιοματου να ψυφιζει οτι γουσταρει εγω παντως τα χερια μου δεν τα λερονω

κ κατι ακομα αν η χρυση αυγη δεν πραξει τα υποσχομενα θα ειμαι απεναντι τους κ οχι διπλα τους

πανω απο ολα για μενα ειναι η σημαια εχει χυθει παρα πολυ αιμα για να μπορουμαι αυτη την στιγμη να λεμε μαλακιες πισω απο ενα πληκρολογιο κ το αιμα ηταν παπουδων μας οποτε εφοσον εκεινη μου αφεισαν μια ελευθερη ελλαδα οφειλω να τιμησω των αγωνα τους κ να των συνεχισω αν χρειαστει καλη σας μερα κ καλη εβδομαδα
mx5
Full gixxer
Full gixxer
mx5

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1084
Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 11:08

mike έγραψε:
ειναι δυνατον εχεται γραψει 7 σελιδες για ενα χαστουκι κ οταν στριμοχνεσται να με ρωτατε τι ψυφιζω?

δεν κρινω την ψυφο του κεθενος ειναι δικαιοματου να ψυφιζει οτι γουσταρει εγω παντως τα χερια μου δεν τα λερονω

κ κατι ακομα αν η χρυση αυγη δεν πραξει τα υποσχομενα θα ειμαι απεναντι τους κ οχι διπλα τους

πανω απο ολα για μενα ειναι η σημαια εχει χυθει παρα πολυ αιμα για να μπορουμαι αυτη την στιγμη να λεμε μαλακιες πισω απο ενα πληκρολογιο κ το αιμα ηταν παπουδων μας οποτε εφοσον εκεινη μου αφεισαν μια ελευθερη ελλαδα οφειλω να τιμησω των αγωνα τους κ να των συνεχισω αν χρειαστει καλη σας μερα κ καλη εβδομαδα

good elladara
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 11:44

mike έγραψε:

+750000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 mprabo elladara
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 13:02

http://goe.pblogs.gr/2012/04/fasismos-nazismos.html

μιας και πιαστηκαμε με τα ιστορικα γεγονοτα ας θυμηθουμε μερικα γεγονοτα του εθνικιστικου κινηματος που εχει γινει hype μοδα πλεον..... και θετο ενα ερωτημα για τους φιλους συμφουρητες....εδω και 3 εκλογικες περιοδους γιατι δεν ψηφιζε κανεις Χ.Α?(Ξαφνικα το μονο προβλημα που πρεπει να λυσουμε ως χωρα ειναι το μεταναστευτικο?(που σιγουρα ειναι μεγαλο προβλημα δεν το παραβλεπω)) Μηπως γιατι η Ν.Δ και το Πασοκ ηταν η καλυτερη επιλογη? και ως προς αυτο γιατι σας φταινε οι αριστεροι και συγκρουεστε μαζι τους μιας και αυτοι ποτε δεν κυβερνησαν?
ωραιο το thread που εχουμε ανεβασει μιας και οι αποψεις του καθενος ειναι full σεβαστες και αυτο δειχνει οτι το forum μας δεν ειναι μονοδιαστατο!!!!

mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 13:23

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΧΕΡΕΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΨΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΦΑΖΕ Κ ΕΚΟΒΕ ΟΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΙΤΕΣ Κ ΣΤΡΑΤΙΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ https://www.youtube.com/watch?v=lyzKs-H8nJsΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 13:26

δυστυχος δεν μπορει να διαβαστει με αυτα τα μπλε σκουρα γραμματα σε μαυρο φοντο.... πρεπει να ειναι πολλα adffs αυτος που το εγραψε
και διαλεξε τα χρωματα .....εκει που διαβαζεις ξαφνικα δεν βλεπεις τι γραφει και το χανεις μετα ....

ενα σημειο που γελασα παααρα πολυ ειναι εκει που λεει οτι η ΧΑ θα απαγορεψει τα σεξουαλικα βοηθηματα ....
πεθανα απο το γελιο λεμε .... πολυ σοβαρο θεμα αυτο ... να κανουμε δημοψηφισμα.... xaxa xaxa xaxa
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 13:41

Μιχάλη μια χαρά τα λέει το λινκ του Γιώργου όπως και εσύ στο ποστ σου. Όντως άλλο Μεταξάς που ήταν ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φασιστικό κόμμα με τις έννοιες όπως μεταφράζονταν τότε δηλαδή εθνικιστικά και τα πάντα για την Ελλάδα (όπως λες έκοβαν π@π@ρια Γερμανών) και άλλο το Ναζιστικό κόμμα της ΧΑ που πρεσβεύει αυτούς που ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ τον Ελληνικό λαό οπώς ακριβώς κάναν οι οθωμανοί και οι νεότουρκοι. Σίγουρα πολλά τοις εκατό των απόψεων και ιδεών της ΧΑ λειτουργεί υποτίθεται υπέρ της Ελλάδος αλλά πως μπορείς να υποστηρίζεις (το δευτερο πρόσωπο είναι γενικό) τον πρεσβευτή του Χίτλερ? Εκτός και αν ξεχνάμε την γενοκτονία των Ναζί στην Ελλάδα - δεν μιλάω καν για την άλλη ευρώπη. Όπως έχω ήδη ποστάρει πραγματικά δεν με απασχολεί - ενοχλεί η ακροδεξιά θέση τους αλλά δεν μπορώ να βλέπω Χιτλερικές θεωρίες και υποστηρικτές σε μια χώρα που μόνο πόνο και κλοπή υπέστη το 1941-44.

Φιλικά!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 13:46

ρε εδω λεμε οτι εχει σαν θεση της να καταργησει τα σεξουαλικα βοηθηματα .....
τι μας λες τωρα για τις γενοκτονιες ....

ετσι για να κανω και λιγη πλακιτσα..... lol!
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:02

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mike στις Δευ 11 Ιουν 2012, 14:05, 2 φορές συνολικά
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:04

kentaurosk8 έγραψε:
Μιχάλη μια χαρά τα λέει το λινκ του Γιώργου όπως και εσύ στο ποστ σου. Όντως άλλο Μεταξάς που ήταν ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ φασιστικό κόμμα με τις έννοιες όπως μεταφράζονταν τότε δηλαδή εθνικιστικά και τα πάντα για την Ελλάδα (όπως λες έκοβαν π@π@ρια Γερμανών) και άλλο το Ναζιστικό κόμμα της ΧΑ που πρεσβεύει αυτούς που ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ τον Ελληνικό λαό οπώς ακριβώς κάναν οι οθωμανοί και οι νεότουρκοι. Σίγουρα πολλά τοις εκατό των απόψεων και ιδεών της ΧΑ λειτουργεί υποτίθεται υπέρ της Ελλάδος αλλά πως μπορείς να υποστηρίζεις (το δευτερο πρόσωπο είναι γενικό) τον πρεσβευτή του Χίτλερ? Εκτός και αν ξεχνάμε την γενοκτονία των Ναζί στην Ελλάδα - δεν μιλάω καν για την άλλη ευρώπη. Όπως έχω ήδη ποστάρει πραγματικά δεν με απασχολεί - ενοχλεί η ακροδεξιά θέση τους αλλά δεν μπορώ να βλέπω Χιτλερικές θεωρίες και υποστηρικτές σε μια χώρα που μόνο πόνο και κλοπή υπέστη το 1941-44.

Φιλικά!
ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο λαμογια

ας πουνε πραγματικα γιατι πολεμανε τοσο την χρυση αυγη γιατι κοβεται ο κολος τους να μην μπουνε στην βουλη ας πουνε πραγματικα γιατι εχει εξαπλωθει κινηγιτο στους χρυσαυγιτες (κ το λεω απο πολυ εγκυρη πηγη κ οποιος θελει το συζιταμε κ απο κοντα) αν στο βιντεο αντι του αμυρα ηταν ο κασιδιαρης κ ελεγε ακριβως τα ιδια πραγματα θα ειχε 24ωρη προβολη κ οχι ενα 2 λεπτο σε καποα απο τα μικρα καναλια

κ στην τελικη καλυτερα να βλεπω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ φιλοχουντικους βουλευτες παρα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ψευτοοικολογους που θελουν να δωσουν ονομασια ΚΕΜΑΛ στην θεσαλονικη κ αλλα τετοια κουλα

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 77 ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/288--12-1935.html
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:13

http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/greece-politics/1622-2011-08-18-00-01-40
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:24

εχεις παρει χαμπαρι οτι εχεις ξεφυγει τελειως απο το θεμα ετσι ????

αν θελεις κανε ενα ποστ που να λεει γιατι πρεπει να ψηφισουμε ΧΑ ...
αν θυμαμαι καλα στα παραπονα εχουμε κανα 2 θεματακια που ειναι για πολιτικα
οπως το φτανει πια και αλλο 1 νομιζω .... μπορεις και εκει να τα βαλεις ολα αυτα ....

εδω λεγαμε για την κινηση με το χαστουκι ..... τουλαχιστον στην αρχη ....

beer beer beer
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:25

Μιχαλη καλησπερα! Το λινκ που ανεβασα ειναι ακυρο για εσενα εγκυρο για εμενα και οσο αναφορα το λινκ παραθετει θεματα της ιστοριας των συνταγματαρχων και χουντικων πολλων χωρων!!! Και ιδεολογικα παση φυσεως χουντικος και συνταγματαρχης για εμενα ειναι εξω απο την ιδιοσυγκρασια καθε ελευθερου πολιτη! τωρα αν καποιος νιωθει ανωτερος σχετικα με αλλους ειναι δικο του θεμα και μακρια απο εδω!!!!

μιου,
Μα τα σεξουαλικα βοηθηματα ειναι ενα μειζον θεμα οσο αναφορα την παραγωγικοτητα του ανθρωπου!!! Ειναι τωρα να τα καταργουμε? Δεν σκεφτομαστε το δημοσιο υπαλληλο πως θα περναει τις μερες του αν δεν εχει βοηθημα για τη συνεχιση της κοινωνικης του εργασιας?
Η τον ιδιοτη πως θα αφηνει πια την γυναικα του μονη χωρις να της εχει παρει δωρο ενα βοηθημα ωστε να συνεχιζει τη δουλεια μονη της μιας και αυτος θα κοιμαται απο τις 10?
κλεινω την παρενθεση:P_

Λοιπον περα απο την πλακα οποιος το διαβασει εχει θεσει πολλα ερωτηματα για τον νεοφασισμο που επανερχετε στο προσκηνιο μιας και εχει σκασει το αυτο και αυτοι που το κλωθανε τοσα χρονια το αφηνουν ελευθερο να τρεχει στις πλατειες και στις γειτονειες!!!! Τεσπα εγω ειμαι τελειως αντιθετος με αυτου του ειδους την ιδεολογια....
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:36

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως προείπα κι εγώ.... Η πόλωση είναι ΕΔΩ για να δούμε ποιος θα κερδίσει... οι μαύροι ή οι κόκκινοι ? eleison
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 14:55

ΓΙΩΡΓΟ ολοι θελουμε την ελευθερια μας αλλα αυτο που ζουμε μονο ελευθερια δεν ειναι

ευχομαι πραγματικα να κανω εγω λαθος κ βγαινοντας πρωθυπουργος ο αλεξης να ειναι ενας μεγαλος ηγετης φοβαμαι ομως μην γινω μεωνοτητα μεσα στην ιδια μου την χωρα
mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:00

Photobucket
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:02

Μιχάλη δυστυχώς το είπε και ο Μιχαλολιάκος αλλά και η Παπαρήγα....
Μην περιμένετε ο Τσίπρας να είναι ο νεος Στάλιν (Μ)
Ο Σύριζα πάει να φτιάξει το ΠΑΣΟΚ του ΄74 (Π).
Μακάρι όποιος βγεί να μας κάνει περήφανους αλλά χλωμό..... Η μόνη κυβέρνηση που έχει βγάλει γλώσσα όσο και να σας φαίνεται παράξενο είναι η σημερινή προσωρινή.... διαβάστε πόσο μας έχουν κράξει οι ξένοι και πως έχει ανταποδώσει άμεσα η κυβέρνηση.... χαχαχαχα!
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:12

Ο μόνος λόγος που ασχολούντε όλοι με την πολιτική πλέον είναι ότι τώρα που δεν υπάρχουν λεφτά,δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και βρήκαν νέο χόμπι... fafoutis

mike
Adv. gixxer
Adv. gixxer
mike

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:15

kentaurosk8 έγραψε:
Μιχάλη δυστυχώς το είπε και ο Μιχαλολιάκος αλλά και η Παπαρήγα....
Μην περιμένετε ο Τσίπρας να είναι ο νεος Στάλιν (Μ)
Ο Σύριζα πάει να φτιάξει το ΠΑΣΟΚ του ΄74 (Π).
Μακάρι όποιος βγεί να μας κάνει περήφανους αλλά χλωμό..... Η μόνη κυβέρνηση που έχει βγάλει γλώσσα όσο και να σας φαίνεται παράξενο είναι η σημερινή προσωρινή.... διαβάστε πόσο μας έχουν κράξει οι ξένοι και πως έχει ανταποδώσει άμεσα η κυβέρνηση.... χαχαχαχα!
νικολα σε αυτο εχεις δικιο http://www.newsnow.gr/article/123583/ki-omos-yparxei-kapoios-katallilos-gia-prothypourgos.html
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:17

Δεν το γυρνάμε πάλι στα gixxer, στα μηχανάκια και σε αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα;;

Ας αφήσουμε τις πολιτικές συζητήσεις για 'εξω από εδώ.
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:20

mike έγραψε:
...κ στην τελικη καλυτερα να βλεπω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ φιλοχουντικους βουλευτες παρα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ψευτοοικολογους που θελουν να δωσουν ονομασια ΚΕΜΑΛ στην θεσαλονικη κ αλλα τετοια κουλα

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 77 ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/288--12-1935.html

Καλά όλα αυτά φίλε σαν η προσωπική σου άποψη, φτάνει να είσαι σίγουρος ότι αυτοί που θα ψηφίσεις δεν θα προσπαθήσουν να καταλύσουν την δημοκρατία με την βία και ότι θα σεβαστούν την δημοκρατία, την βουλή, τους αντιπάλους τους, τους ψηφοφόρους των αντιπάλων τους κλπ. κλπ. Είσαι σίγουρος λοιπόν? Ήδη μετρούμε μια επίθεση, ένα εγέρθητοι, συν κάτι τσαμπουκάδες από τον Μιχαλολιάκο που θέλει να επιβάλει τα δικά του πιστεύω σε άλλους. Κοινώς αυτό είναι που φοβάται ο κόσμος και τους κράζει!
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:25

mike έγραψε:
το προβλημα ειναι τι ψιφιζω εγω ??

Κανεις λαθος φιλε μου,δεν στριμωχτηκα(?) και επισης δεν σε ρωτησα τι ψηφιζεις!Και φυσικα δεν ειναι το προβλημα το τι ψηφιζεις εσυ,δικαιωμα σου ειναι στο κατω-κατω να ψηφιζεις οτι θελεις...Ισα-ισα εστιασα στο προβλημα και σε ρωτησα τι προτεινεις για να λυθει! Ποιος θα μας σωσει? ΝΔ-Πασοκ που μας εφεραν εδω?η ΧΑ θα το κανει?πως?με ξυλο? χλωμο το κοβω.Θα παει ο Κασιδιαρης στο Eurgroup να τους ριξει μια κλωτσοπατιναδα και θα σωθουμε?
Ας θεσουμε ρεαλιστικες λυσεις λοιπον στο προβλημα μας....

Σωστα λεει ο Μιου οτι εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα... Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makaronia στις Δευ 11 Ιουν 2012, 15:36, 2 φορές συνολικά
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 5 EmptyΔευ 11 Ιουν 2012, 15:28

stoui έγραψε:
Ήδη μετρούμε μια επίθεση, ένα εγέρθητοι, συν κάτι τσαμπουκάδες από τον Μιχαλολιάκο που θέλει να επιβάλει τα δικά του πιστεύω σε άλλους. Κοινώς αυτό είναι που φοβάται ο κόσμος και τους κράζει!

ΕΓΕΡΘΗΤΩ θες να πεις ! What a Face What a Face xaxa xaxa

τετοια θελω στην βουλη .....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» θελω δωμματιο στην ΚΡΗΤΗ απο 9-8 εως 18-8
» Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia
» ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com