| ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» | |
|
+4panosk8 DENNIS nktr gixxermak 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 02:20 | |
| Πολλά ειπώθηκαν από τον Valentino Rossi κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο Misano σχετικά με την απόφαση του Jorge Lorenzo να μείνει για ακόμα μια χρονιά στη Yamaha. Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη αυτή ο Ιταλός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του συμβολαίου του σε περίπτωση που οι ιθύνοντες αποφασίσουν να κρατήσουν τον Ισπανό αναβάτη και μετά το 2010. «Συνήθως οι μεγάλοι κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια έχουν έναν κορυφαίο αναβάτη. Στη Yamaha είμαστε δύο... είναι μια διαφορετική στρατηγική η οποία μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα για την ομάδα, αλλά να αποδειχθεί επίσης καταστροφική. Πάντα προσπαθώ να κάνω εξαιρετική δουλειά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και συνήθως αυτή η δουλειά γίνεται μόνο για μένα. Τώρα όμως κάνω αυτή τη δουλειά και για τον χειρότερο εχθρό μου! Ειλικρινά, νομίζω ότι δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά μετά από όλα όσα έχω κάνει για τη Yamaha. Αυτή όμως είναι η επιλογή της Yamaha...», δήλωσε ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο GPWEEK και τον έγκριτο δημοσιογράφο Michael Scott. Κλείνοντας ο Rossi αναφέρθηκε στο μέλλον αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει: «Πρέπει να αποφασίσω για το μέλλον μου στις μοτοσυκλέτες στις αρχές Ιουνίου του 2010. Θα δω αν θα συνεχίσω και αν αυτό θα γίνει με τη Yamaha ή θα αλλάξω ομάδα. Πριν συμβούν όλα αυτά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω από τη Yamaha, τώρα όμως με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Lorenzo, πρέπει να πάρω μια απόφαση». ΠΗΓΗ: motograndprix.gr | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 16:41 | |
| ρε γμτ γιατί ζορίζεται αυτό το παιδί ? Ανταγωνισμό δεν ήθελε γιατί του φαινόταν το πρωτάθλημα μονότονο ? Τώρα γιατί τσινάει σα τη κακιά sister? | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 17:02 | |
| - nktr έγραψε:
- ρε γμτ γιατί ζορίζεται αυτό το παιδί ?
Ανταγωνισμό δεν ήθελε γιατί του φαινόταν το πρωτάθλημα μονότονο ? Τώρα γιατί τσινάει σα τη κακιά sister? :grgrw: :grgrw: :grgrw: :darg: | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 17:48 | |
| γιατι απλα μπορει να ψαχνει μια αφορμη να φυγει απο τη γιαμαχα,κ να επιβεβαιωσει για ακομα μια φορα αυτο που εχει κανει στο παρελθον. τον ροσσι δεν τον κραταει απο τ αποτετοια καμια εταιρια. :grgrw:
εφτιαξε καποτε τη χοντα,τωρα τη γιαμαχα,αμα κανει κ τη σουζουκι η τη ντουκατι,να τος ο ανταγωνισμος..αναμεσα στους υπολοιπους, αφου αποσυρθει φυσικα.. κοινωνικο εργο επιτελει ο ανθρωπος μαζι με τον μηχανικο του..φτιαχνουν ανταγωνιστικες μοτοσυκλετες.και το μελλον του μοτο GP.. :iobds:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Κυρ 13 Σεπ 2009, 17:52, 1 φορά | |
|
| |
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 17:51 | |
| Δεν πηραζει....αφηστε το παιδι να φυγει απο την YAMAHA και να ερθει στην SUZUKI!!!! :vwrv: | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Κυρ 13 Σεπ 2009, 22:16 | |
| να φυγει.......... να παει αλλου......... και εμεις στα νιατα μας ειχαμε ομοσταυλο με τα ποδηλατα που τρεχαμε , ανταγωνιστη ........... αλλα δεν καναμε ετσι!!! :grgrw: :grgrw: Υ.Σ. το παγωτο ρε παιδια ποιος θα μου το κερασει , να αρχισω το γλυψιμο??? | |
|
| |
sporoskaterini Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Κατερίνη Πιερίας Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 440 Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία..... Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Δευ 14 Σεπ 2009, 01:16 | |
| - panosk8 έγραψε:
- εφτιαξε καποτε τη χοντα,τωρα τη γιαμαχα,αμα κανει κ τη σουζουκι
+10000000000000000000 ετσι ακριβος.. καλα θα ηταν αλλα δν το βλεπω.. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» Δευ 14 Σεπ 2009, 13:26 | |
| - nasos-v έγραψε:
- να φυγει.......... να παει αλλου......... και εμεις στα νιατα μας ειχαμε ομοσταυλο με τα ποδηλατα που τρεχαμε , ανταγωνιστη ........... αλλα δεν καναμε ετσι!!! :grgrw: :grgrw:
Υ.Σ. το παγωτο ρε παιδια ποιος θα μου το κερασει , να αρχισω το γλυψιμο??? :grgrw: :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
| |
| ROSSI: «Δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από τη Yamaha» | |
|