| τετοια θελω στην βουλη ..... | |
|
+29Gixxerm@n Sotoner Vortex mistiriodis_tsantakias Black Eagle panosk8 Aristosk8 kentaurosk8 κολτρέϊν stavrosrodo stoui maikstain JIMK7 landen christ-r k8 600 kk varypiniths Makaronia rsv4aprc sxlogo bolek76 Antonios_gsxr magfaria No Fear gsxrakias T.R.E AggelosK8 valkyrion 84 Miou 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:04 | |
| Εδω ξεπουλησαν την χωρα,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα θα ακολουθησουν,τα εχουν τσεπωσει και εχουν εξασφαλισει τα δισεγγονα τους και εμεις μιλαμε για δημοκρατια κτλ. Ναι,συμφωνω πως δεν χρειαζεται βια,αλλα η υπομονη εχει και ορια! Συμφωνω πως η Χ.Α. πιανει στα ορια,αλλα ολοι με αυτην ασχολουνται,λες και ειναι το μονο κακο στην πολιτικη.Εγω βλεπω πως τους εχουν παρει ψηφους και εχουν λυσσαξει. Ας ξεκινησουμε να διωκουμε αυτους που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο,που δεν υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο,που πολλοι πεινουν,που 1 στους 5 ειναι ανεργοι,χρωστανε,ειναι σε αδιεξοδο,εχουν δωσει τελος στην ζωη τους,ανθρωποι νεοι δεν ξερουν αν θα καταφερουν να δημιουργησουν οικογενεια και αλλα τοσα. Ας ξεκινησουμε λοιπον απο εκει και μετα παμε και σε αυτους. Ο καθενας εχει την δικη του αποψη και ειναι σεβαστη,οτι και να ειναι. Οπως ειπε καποτε ο Βολταιρος: ''Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.'' | |
|
| |
Makaronia Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:08 | |
| - No Fear έγραψε:
- Εδω ξεπουλησαν την χωρα,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα θα ακολουθησουν,τα εχουν τσεπωσει και εχουν εξασφαλισει τα δισεγγονα τους και εμεις μιλαμε για δημοκρατια κτλ.
Ναι,συμφωνω πως δεν χρειαζεται βια,αλλα η υπομονη εχει και ορια! Συμφωνω πως η Χ.Α. πιανει στα ορια,αλλα ολοι με αυτην ασχολουνται,λες και ειναι το μονο κακο στην πολιτικη.Εγω βλεπω πως τους εχουν παρει ψηφους και εχουν λυσσαξει. Ας ξεκινησουμε να διωκουμε αυτους που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο,που δεν υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο,που πολλοι πεινουν,που 1 στους 5 ειναι ανεργοι,χρωστανε,ειναι σε αδιεξοδο,εχουν δωσει τελος στην ζωη τους,ανθρωποι νεοι δεν ξερουν αν θα καταφερουν να δημιουργησουν οικογενεια και αλλα τοσα. Ας ξεκινησουμε λοιπον απο εκει και μετα παμε και σε αυτους. Ο καθενας εχει την δικη του αποψη και ειναι σεβαστη,οτι και να ειναι. Οπως ειπε καποτε ο Βολταιρος: ''Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.'' Συμφωνοι φιλε μου,αλλα ρωτω και εσενα .. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το γεγονος οτι ενας πολιτικος χανει την ψυχραιμια του και αντιδρα με τοσο εμετικο τροπο? Ας απαντησει με τον λογο του και αν χρειαστει να ζητησει την παρεμβαση της δικαιοσυνης...ποιος του εδωσε το δικαιωμα να ριχνει μπουνιες?? Απο τετοια ατομα περιμενουμε να μας βγαλουν απο το αδιεξοδο που μας οδηγησαν τα προηγουμενα λαμογια?? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:19 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε τελείως ...όσο αφορά την υπόθεση του κασιδιάρη δεν κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό αλλα ότι οι δράστες αποχώρησαν με το αυτοκινητο του και την καταγγελία την έχει κάνει γυναικα υψηλόβαθμο στέλεχος του σύρριζα η οποια τυχαία πάντα βρισκόταν εκεί που ήταν το υποτιθέμενο αυτοκίνητο του κασιδιάρη και του πήρε την πινακίδα!!!! δεύτερον το ότι η κανελή με αυτά που κρατάει στο χέρι επιτίθεται πρώτη δεν παίζει ρολο ? το ότι χαρακτηρίζει φασισταριά και πουσταριά τον άλλον το παραβλέπουμε ? και ποιος δίνει το δικαίωμα και την ασυλία στην κάθε κανελη να ανοίγει το "βρομοστοματης" και να ρίχνει οχετούς λάσπης και αλητείας στον οποιοδήποτε? εκτος αν εσείς αν σας επιτεθεί κάποιος η σας εξυβρίσει είστε τόσο ειρηνιστές που θα γυρίσετε και το άλλο μάγουλο να πείτε και ευχαριστώ γιατί εγώ προσωπικά τα λειτουργήσω αλλιώς !!!! όσο αφορά την βουλευτική ασυλία δεν την χρησιμοποίησε από μονος του ενώ είχε το δικαίωμα να το κάνει εν αντίθεση με κάτι αλλα λαμόγια που που δεν τους πιάνει ο νομος !!!!και ok να λειτουργήσει η αυτόφωρη διαδικασία στην μια περίπτωση στην άλλη όμως που είναι ο νομος? δηλαδή το ότι είναι κάποια γυναικα ( αν και η συγκεκριμένη για μπετατζής μου κάνει) μπορεί να επιτίθεται να χειροδικεί να εξυβρίζει και να μην έχει καμια επίπτωση ? και σας πείραξε τόσο πολύ αυτό ? γιατί εμενα προσωπικά με πειράζει που αυτοί που ήταν στην πολιτική σκοινί τόσα χρονια μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο,που λιποθυμούν παιδιά στα sxlia από ασιτία που οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα που καθημερινά λαθραίοι εισβολείς dlofonoun έλληνες που εκχωρούνε την εθνική ανεξαρτησία που θα σου περνούν λέει τις καταθέσεις το αμάξι και τον μισθό αν χρωστάς απάνω από 3000 στην εφορία που φοβάμαι να κυκλοφορήσω όταν δύση ο ήλιος στο κέντρο τις χώρας μου που έχουν καταστρέψει την παιδιά,τα χαράτσια,οι μίζες,η ασυλία η βουλευτική τα εκατομμύρια που περνούν τα κόμματα για επιχορηγήσεις τα 6000 που παίρνει μισθό ο βουλευτής το ότι με 2 τετραετίες παίρνει σύνταξη ενώ εγώ πρέπει να δουλεύω 40 χρονια και αν, ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!
++++++++++++10000000000000000 Αν και δεν ειμαι με τη Χρυση Αυγη αλλα μετα απο αυτο μπορει και την επομενη φορα να τους ψηφησω :P Υ.Γ. και λιγες τις εριξε | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:19 | |
| Κανεις δεν του δινει το δικαιωμα,ουτε εκεινου,αλλα ουτε και της Κανελη,ειναι απαραδεκτοι και οι δυο λοιπον,μην βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα. Οχι,δεν περιμενω απο τετοια ατομα να μας βγαλουν απο το αδιεξοδο που μας οδηγησαν τα προηγουμενα λαμογια,αλλα εχουν δημιουργησει εναν εκφοβισμο στα λαμογια,πως αν κανουν πονηριες,θα τους βρουν μπροστα τους. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια,ο καιρος θα δειξει. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:21 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:22 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:28 | |
| ρε ελληνα αποφασισε,θελεις να μπεις στην βουλη κ να τους διωξεις ολους με κλοτσιες η οχι.(γιατι χιλιαδες κοσμος στο συνταγμα αυτο ελεγε).γιατι κ εγω σε καθε νεο μετρο που ακουω αυτο θελω να κανω. οριστε βρεθηκε ενας που ξεκινησε,τωρα γιατι τον κατηγορειτε?????? ανανδρο που βαρεσε μια γυναικα ειναι,αλλα δεν μπορεις να πεις οτι εχει κ αδικο με αυτα που τραβαμε καθε μερα.(δυστιχος μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλορα(λεει μια παριμοια.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:30 | |
| εγω ενα τελευταιο λεω απο μερια μου και την κ.κανελη και τον κ.κασιδιαρη τους ψηφισε ο λαος ....για να μας αντιπροσωπεύουν αν αυτούς θέλουμε κ αυτό το επίπεδο, πάω πάσο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:30 | |
| | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| |
| |
Makaronia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:42 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makaronia στις Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:44, 1 φορά | |
|
| |
No Fear Full gixxer
| |
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:46 | |
| Κάποιοι φωστήρες λένε ότι "στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία" δεν χωράνε τέτοιες αντιδράσεις σαν του Κασιδιάρη. Πάντως ανθρωπιστές μου, τον 5ο αιώνα π.Χ. η Δημοκρατία της Αθήνας θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους κάτι λιγότερο από αντικείμενα χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, οπότε η Κανέλλη θα θεωρείτο σκουπίδι χωρίς καν δικαίωμα άποψης στην "κοιτίδα της Δημοκρατίας".. | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:46 | |
| Φιλε "makaronia" επειδη συνεχεια γραφεις για μηνυση,δικαστηρια,δικαιοσυνη και αλλα τετοια.εχεις μπλεξει ποτε με την δικαιοσυνη και με τα δικαστηρια?μονο 'δικαιο'συνη δεν ειναι.ετυχε να μπλεξω μαυτους απο ενα τροχαιο και αναγκαστηκά παρακολουθησα πολλες δικες και ενα εχω να πω,το συστημα ειναι σαπιο και μπαζει απο παντου,φουλ μιζα κτλ και αποφασεις κυριολεκτικα οτι να ναι. και τι σκηνικο ειναι αυτο δηλαδη τι μηνυση να της κανει που τον εβριζε,δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του?δε μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μονοι μας και παμε στον δικαστη?κυρια κυρια με πειραξε?τι ειναι ο δικαστης πιο εξυπνος απο μας?τι να πω...σαν τα μωρα επισης φιλε μου η υπομονη εχει τα ορια της με αυτους τους τραχαναδες.με το καλο δε περνουνε απο λογια,τι θα κανουμε θα τους παρακαλαμε?μας εχουν βαλει ταφοπλακα στα ονειρα μας,ειμαι 24 χρονων και καλουμαι να αρχισω την ζωη μου,πως θα μου πεις?δεν μπορω και εχω και βαση μια δουλεια καποτε κερδοφορα,τωρα?καλα να παθουνε.ας προσεχανε.δε λεγονται δημοκρατια αυτα που ασκουν πανω μας τοσα χρονια ολοι τους.βια λεγονται. | |
|
| |
Makaronia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:51 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- Κάποιοι φωστήρες λένε ότι "στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία" δεν χωράνε τέτοιες αντιδράσεις σαν του Κασιδιάρη. Πάντως ανθρωπιστές μου, τον 5ο αιώνα π.Χ. η Δημοκρατία της Αθήνας θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους κάτι λιγότερο από αντικείμενα χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, οπότε η Κανέλλη θα θεωρείτο σκουπίδι χωρίς καν δικαίωμα άποψης στην "κοιτίδα της Δημοκρατίας"..
Αθηνα,2012.... Και τι σημαινει αυτο? Οτι πρεπει να την πλακωνουμε στις μπουνιες επειδη μας προσεβαλε η επειδη ειναι λεσβια?Εχουν αλλαξει οι καιροι ευτυχως η δυστυχως.Παμε πισω στον εξοστρακισμο,ναι αμε! | |
|
| |
Makaronia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:58 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Φιλε "makaronia" επειδη συνεχεια γραφεις για μηνυση,δικαστηρια,δικαιοσυνη και αλλα τετοια.εχεις μπλεξει ποτε με την δικαιοσυνη και με τα δικαστηρια?μονο 'δικαιο'συνη δεν ειναι.ετυχε να μπλεξω μαυτους απο ενα τροχαιο και αναγκαστηκά παρακολουθησα πολλες δικες και ενα εχω να πω,το συστημα ειναι σαπιο και μπαζει απο παντου,φουλ μιζα κτλ και αποφασεις κυριολεκτικα οτι να ναι.
και τι σκηνικο ειναι αυτο δηλαδη τι μηνυση να της κανει που τον εβριζε,δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του?δε μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μονοι μας και παμε στον δικαστη?κυρια κυρια με πειραξε?τι ειναι ο δικαστης πιο εξυπνος απο μας?τι να πω...σαν τα μωρα επισης φιλε μου η υπομονη εχει τα ορια της με αυτους τους τραχαναδες.με το καλο δε περνουνε απο λογια,τι θα κανουμε θα τους παρακαλαμε?μας εχουν βαλει ταφοπλακα στα ονειρα μας,ειμαι 24 χρονων και καλουμαι να αρχισω την ζωη μου,πως θα μου πεις?δεν μπορω και εχω και βαση μια δουλεια καποτε κερδοφορα,τωρα?καλα να παθουνε.ας προσεχανε.δε λεγονται δημοκρατια αυτα που ασκουν πανω μας τοσα χρονια ολοι τους.βια λεγονται. Βεβαιως και οφειλει να υπερασπιστει τον εαυτο του,απλα το εκανε με λαθος τροπο.Μιλαμε για πολιτικα προσωπα,οχι για τους πιτσιρικαδες της γειτονιας.... Το να κινηθεις νομικα εναντιον καποιου ειναι μια ακριβη,χρονοβορα & υπουλη διαδικασια,αλλα δυστυχως ειναι το μοναδικο νομιμο πραγμα που μπορεις να κανεις για να βρεις το δικιο σου.Με το να πλακωσεις στο ξυλο τον αλλον μονο τον μπελα σου θα βρεις ΚΑΙ θα χασεις οποιο δικιο εχεις....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makaronia στις Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:33, 5 φορές συνολικά | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:00 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- Κάποιοι φωστήρες λένε ότι "στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία" δεν χωράνε τέτοιες αντιδράσεις σαν του Κασιδιάρη. Πάντως ανθρωπιστές μου, τον 5ο αιώνα π.Χ. η Δημοκρατία της Αθήνας θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους κάτι λιγότερο από αντικείμενα χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, οπότε η Κανέλλη θα θεωρείτο σκουπίδι χωρίς καν δικαίωμα άποψης στην "κοιτίδα της Δημοκρατίας"..
Όχι πως θέλω να συζητήσω αυτό που λες, απλά να σου πω ότι στην αρχαία Αθήνα οι άντρες πήγαιναν με νεαρούς...διάβασε το συμπόσιον του Πλάτωνα αν δεν με πιστεύεις. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:09 | |
| | |
|
| |
Makaronia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:15 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:53 | |
| βρε παιδια, βρε παιδια....... η ψυχραιμια ειναι δυναμη και οποιος την χανει πολλες φορες χανει και το δικιο του. Ο τυπος θα μπορουσε να κρατησει την ψυχραιμια του να απαντησει στην μια κυρια για τα υποννοουμενα(που αφορουσαν την δικη του που αναβληθηκε) και στην αλλη κυρια να απαντησει στους χαρακτηρισμους της προς το προσωπο του. Εχασε την ψυχραιμια του, πεταξε το νερο στη μια και οταν η αλλη τον ''χτυπησε'' με τα χαρτια (που πιστευω οτι ηταν πιο πολυ χειρονομια αφυπνησης, γιατι ο ανθρωπος ηταν σε εξαλη κατασταση) την ψοφησε στη σφαλιαρα.Και μιλαμε πρπει να ηταν πολυ ''καυτερη'' η πρωτη που βρηκε στοχο. Δυστυχως το δικιο του το χασε....... (οσο ειχε τελος παντων). Και ναι κυριοι γυναικες δεν χτυπαμε γενικως. Ο μονος λογος πιστευω θα ηταν αν του βριζε οικογενεια και σπιτι...... και οχι τις πολιτικες του πεποιθησεις..... Ο αντιλογος σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να τσακισει κοκκαλα που λεει και η παροιμια.(αλλα μαλλον ο τυπος την παροιμια την εκανε κυριολεξια). :| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:55 | |
| πολυ καλα τις εκανε. μακαρι να μπουν στη βουλη ξανα και να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτα τα συχαματα που λεγονται ''πολιτικοι''. σε αυτους εδω δεν εχει διαχωρισμο σε αντρα-γυναικα. πρωτα η Καννελη του επιτεθηκε. τοσο καιρο, ολοι βριζουμε τους πολιτικους ολους, που μας εφτασαν σε αυτο το χαλι και τωρα που βρεθηκε καποιος να τους ''καθαρηση'' δεν μας αρεσει.
Υ.Γ. να πω οτι δεν ψηφιζω Χ.Α. μην παρεξηγηθω κιολας.. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 17:08 | |
| φυσικα φιλε μου μιλαμε σε φιλικο επιπεδο,δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε εμεις οι δυο. το οτι ειναι βολεμενη στην βουλευτικη ασυλια της,και οτι παιρνει 6 χιλιαρικα μισθο εκτος τα εξτρα,το οτι βγαινουν στην συνταξη μετα απο 8 χρονια με εναν παχυλο μισθο και απο την αλλη βλεπω τα παιδακια να λυποθημανε στα σχολεια απο την πεινα,να πειγενουν αντι με σχολικη τσαντα με σακουλα του σουπερ μαρκετ,για μενα ναι ολοι φταινε..... και σου λεω ενα ακομα,δεν λεω οτι η κανελη τα εφαγε αλλα δεν ξερει ποιος εφαγε κ τρωει με χρυσα κουταλια τοσα χρονια,γιατι δεν το λεει, για σκεψου??????.η κανελη κ η καθε κανελη. δολοφονος δεν ειναι μονο αυτος που τραβαει το οπλο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 18:37 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 19:31 | |
| Διάβασα όλο το ποστ και τι απόψεις των παιδιών καλές-κακές ότι και να ήταν. Πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε πολύ διαφορετικά αν αυτό το "κόμμα" η ο οποιοσδήποτε βουλευτής ακροδεξιού κόμματος έκανε κάτι αντίστοιχο. Είναι τεράστια όμως η ΝΤΡΟΠΗ που πρέπει να νιώθει ο κάθε Έλληνας και κυρίως αυτοί οι 450.000 που βάλανε στην βουλή ένα καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κόμμα που πιστεύει και πρεσβέυει αντιλήψεις αυτών που έκαναν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στον λαό μας (τον βάζω πρώτο απο όλους) και σε πολλά εκατομύρια ανθρώπους κατα την διάρκεια του Β ΠΠ. Σηκώνω το καπέλο σε οποιονδήποτε ακραίο είτε στα δεξιά είτε στα αριστερά αλλά όχι σε πρεσβευτές αυτών που κάναν το ίδιο με τους Οθωμανούς και τους νεότουρκους στον Ελληνισμό δηλαδή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Άλλο ο Εθνικισμός και άλλο ο Ναζισμός. Απλά διαβάστε ιστορία διότι αυτή επαναλαμβάνεται... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη ..... Πεμ 07 Ιουν 2012, 19:35 | |
| | |
|
| |
| τετοια θελω στην βουλη ..... | |
|