Greek GSX-R forum
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_l10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_c10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_l10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_c10τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

τετοια θελω στην βουλη .....

Πήγαινε κάτω 
+29
Gixxerm@n
Sotoner
Vortex
mistiriodis_tsantakias
Black Eagle
panosk8
Aristosk8
kentaurosk8
κολτρέϊν
stavrosrodo
stoui
maikstain
JIMK7
landen
christ-r
k8 600 kk
varypiniths
Makaronia
rsv4aprc
sxlogo
bolek76
Antonios_gsxr
magfaria
No Fear
gsxrakias
T.R.E
AggelosK8
valkyrion 84
Miou
33 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:04

Εδω ξεπουλησαν την χωρα,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα θα ακολουθησουν,τα εχουν τσεπωσει και εχουν εξασφαλισει τα δισεγγονα τους και εμεις μιλαμε για δημοκρατια κτλ.
Ναι,συμφωνω πως δεν χρειαζεται βια,αλλα η υπομονη εχει και ορια!
Συμφωνω πως η Χ.Α. πιανει στα ορια,αλλα ολοι με αυτην ασχολουνται,λες και ειναι το μονο κακο στην πολιτικη.Εγω βλεπω πως τους εχουν παρει ψηφους και εχουν λυσσαξει.
Ας ξεκινησουμε να διωκουμε αυτους που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο,που δεν υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο,που πολλοι πεινουν,που 1 στους 5 ειναι ανεργοι,χρωστανε,ειναι σε αδιεξοδο,εχουν δωσει τελος στην ζωη τους,ανθρωποι νεοι δεν ξερουν αν θα καταφερουν να δημιουργησουν οικογενεια και αλλα τοσα.
Ας ξεκινησουμε λοιπον απο εκει και μετα παμε και σε αυτους.
Ο καθενας εχει την δικη του αποψη και ειναι σεβαστη,οτι και να ειναι.
Οπως ειπε καποτε ο Βολταιρος: ''Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.''
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 57
Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:08

No Fear έγραψε:
Εδω ξεπουλησαν την χωρα,ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο οσα θα ακολουθησουν,τα εχουν τσεπωσει και εχουν εξασφαλισει τα δισεγγονα τους και εμεις μιλαμε για δημοκρατια κτλ.
Ναι,συμφωνω πως δεν χρειαζεται βια,αλλα η υπομονη εχει και ορια!
Συμφωνω πως η Χ.Α. πιανει στα ορια,αλλα ολοι με αυτην ασχολουνται,λες και ειναι το μονο κακο στην πολιτικη.Εγω βλεπω πως τους εχουν παρει ψηφους και εχουν λυσσαξει.
Ας ξεκινησουμε να διωκουμε αυτους που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο,που δεν υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο,που πολλοι πεινουν,που 1 στους 5 ειναι ανεργοι,χρωστανε,ειναι σε αδιεξοδο,εχουν δωσει τελος στην ζωη τους,ανθρωποι νεοι δεν ξερουν αν θα καταφερουν να δημιουργησουν οικογενεια και αλλα τοσα.
Ας ξεκινησουμε λοιπον απο εκει και μετα παμε και σε αυτους.
Ο καθενας εχει την δικη του αποψη και ειναι σεβαστη,οτι και να ειναι.
Οπως ειπε καποτε ο Βολταιρος: ''Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.''

Συμφωνοι φιλε μου,αλλα ρωτω και εσενα .. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το γεγονος οτι ενας πολιτικος χανει την ψυχραιμια του και αντιδρα με τοσο εμετικο τροπο?
Ας απαντησει με τον λογο του και αν χρειαστει να ζητησει την παρεμβαση της δικαιοσυνης...ποιος του εδωσε το δικαιωμα να ριχνει μπουνιες??
Απο τετοια ατομα περιμενουμε να μας βγαλουν απο το αδιεξοδο που μας οδηγησαν τα προηγουμενα λαμογια??
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:19

rsv4aprc έγραψε:
μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε τελείως ...όσο αφορά την υπόθεση του κασιδιάρη δεν κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό αλλα ότι οι δράστες αποχώρησαν με το αυτοκινητο του και την καταγγελία την έχει κάνει γυναικα υψηλόβαθμο στέλεχος του σύρριζα η οποια τυχαία πάντα βρισκόταν εκεί που ήταν το υποτιθέμενο αυτοκίνητο του κασιδιάρη και του πήρε την πινακίδα!!!! δεύτερον το ότι η κανελή με αυτά που κρατάει στο χέρι επιτίθεται πρώτη δεν παίζει ρολο ? το ότι χαρακτηρίζει φασισταριά και πουσταριά τον άλλον το παραβλέπουμε ? και ποιος δίνει το δικαίωμα και την ασυλία στην κάθε κανελη να ανοίγει το "βρομοστοματης" και να ρίχνει οχετούς λάσπης και αλητείας στον οποιοδήποτε? εκτος αν εσείς αν σας επιτεθεί κάποιος η σας εξυβρίσει είστε τόσο ειρηνιστές που θα γυρίσετε και το άλλο μάγουλο να πείτε και ευχαριστώ γιατί εγώ προσωπικά τα λειτουργήσω αλλιώς !!!! όσο αφορά την βουλευτική ασυλία δεν την χρησιμοποίησε από μονος του ενώ είχε το δικαίωμα να το κάνει εν αντίθεση με κάτι αλλα λαμόγια που που δεν τους πιάνει ο νομος !!!!και ok να λειτουργήσει η αυτόφωρη διαδικασία στην μια περίπτωση στην άλλη όμως που είναι ο νομος? δηλαδή το ότι είναι κάποια γυναικα ( αν και η συγκεκριμένη για μπετατζής μου κάνει) μπορεί να επιτίθεται να χειροδικεί να εξυβρίζει και να μην έχει καμια επίπτωση ? και σας πείραξε τόσο πολύ αυτό ? γιατί εμενα προσωπικά με πειράζει που αυτοί που ήταν στην πολιτική σκοινί τόσα χρονια μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο,που λιποθυμούν παιδιά στα sxlia από ασιτία που οι καρκινοπαθείς δεν έχουν φάρμακα που καθημερινά λαθραίοι εισβολείς dlofonoun έλληνες που εκχωρούνε την εθνική ανεξαρτησία που θα σου περνούν λέει τις καταθέσεις το αμάξι και τον μισθό αν χρωστάς απάνω από 3000 στην εφορία που φοβάμαι να κυκλοφορήσω όταν δύση ο ήλιος στο κέντρο τις χώρας μου που έχουν καταστρέψει την παιδιά,τα χαράτσια,οι μίζες,η ασυλία η βουλευτική τα εκατομμύρια που περνούν τα κόμματα για επιχορηγήσεις τα 6000 που παίρνει μισθό ο βουλευτής το ότι με 2 τετραετίες παίρνει σύνταξη ενώ εγώ πρέπει να δουλεύω 40 χρονια και αν, ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!

++++++++++++10000000000000000 Αν και δεν ειμαι με τη Χρυση Αυγη αλλα μετα απο αυτο μπορει και την επομενη φορα να τους ψηφησω :P

Υ.Γ. και λιγες τις εριξε fafoutis fafoutis
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:19

Κανεις δεν του δινει το δικαιωμα,ουτε εκεινου,αλλα ουτε και της Κανελη,ειναι απαραδεκτοι και οι δυο λοιπον,μην βλεπουμε τα πραγματα μονοπλευρα.
Οχι,δεν περιμενω απο τετοια ατομα να μας βγαλουν απο το αδιεξοδο που μας οδηγησαν τα προηγουμενα λαμογια,αλλα εχουν δημιουργησει εναν εκφοβισμο στα λαμογια,πως αν κανουν πονηριες,θα τους βρουν μπροστα τους.
Μπορει να κανω και λαθος βεβαια,ο καιρος θα δειξει.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:21

Makaronia έγραψε:
Πραγματικα το βρισκω απαραδεκτο να προσπαθειτε να δικαιολογησετε μια τετοια ενεργεια,ποσο μαλλον οταν προερχεται απο εναν "εκπροσωπο" του λαου.
Εαν προσβληθηκε απο τους χαρακτηρισμους και την χειρονομια της Κανελη (η οποια ηρθε μετα το μπουγελωμα) θα μπορουσε να της κανει μια μήνυση και να τελειωνει το θεμα..επρεπε να την αρχισει στις μπουνιες? 60 χρονων ειναι η Κανελη και ο τυπος 30?35?Θα μπορουσε να ηταν και μανα του. Μην τρελλαθουμε τελειως ρε παιδια,κοινη λογικη ειναι οτι ΔΕΝ χτυπαμε γυναικες,ετσι δεν ειναι?Τουλαχιστον εμενα ετσι μου εμαθαν.... Embarassed

Γιατι γυναικα ειναι η Κανελη Shocked δεν το ηξερα fafoutis fafoutis
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:22

JIMK7 έγραψε:
Ετσι πρεπει να γραφει η ταυτοτητα της. Very Happy Very Happy Very Happy

maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:28

ρε ελληνα αποφασισε,θελεις να μπεις στην βουλη κ να τους διωξεις ολους με κλοτσιες η οχι.(γιατι χιλιαδες κοσμος στο συνταγμα αυτο ελεγε).γιατι κ εγω σε καθε νεο μετρο που ακουω αυτο θελω να κανω. Twisted Evil
οριστε βρεθηκε ενας που ξεκινησε,τωρα γιατι τον κατηγορειτε??????
ανανδρο που βαρεσε μια γυναικα ειναι,αλλα δεν μπορεις να πεις οτι εχει κ αδικο με αυτα που τραβαμε καθε μερα.(δυστιχος μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλορα(λεει μια παριμοια....
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:30

εγω ενα τελευταιο λεω απο μερια μου

και την κ.κανελη και τον κ.κασιδιαρη τους ψηφισε ο λαος ....για να μας αντιπροσωπεύουν ssss

αν αυτούς θέλουμε κ αυτό το επίπεδο, πάω πάσο

JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:30

No Fear έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

εισαι σιγουρος την εχεις δει xmmm
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:37

Καλό παλικάρι ο Κασιδιάρης! Από όλη την βουλή, έδειρε μια γυναίκα 60 χρόνων! Να υποθέσω ότι κάποια στιγμή θα αρχίσει και με τα αρσενικά? xaxa mal@kies
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:42

maikstain έγραψε:
ρε ελληνα αποφασισε,θελεις να μπεις στην βουλη κ να τους διωξεις ολους με κλοτσιες η οχι.(γιατι χιλιαδες κοσμος στο συνταγμα αυτο ελεγε).γιατι κ εγω σε καθε νεο μετρο που ακουω αυτο θελω να κανω. Twisted Evil
ανανδρο που βαρεσε μια γυναικα ειναι,αλλα δεν μπορεις να πεις οτι εχει κ αδικο με αυτα που τραβαμε καθε μερα.(δυστιχος μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλορα(λεει μια παριμοια....

Και φταιει η Κανελη και η αλλη του συριζα για αυτα τα μετρα? Αν θυμαμαι καλα τα ΚΑΤΑψηφισαν ολα.Για αλλους λογους τα πηρε στο κρανιο ο τυπος.
Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makaronia στις Πεμ 07 Ιουν 2012, 15:44, 1 φορά
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:44

JIMK7 έγραψε:
εισαι σιγουρος την εχεις δει xmmm
Λες στην ταυτοτητα να λεει την...αληθεια? Very Happy
rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:46

Κάποιοι φωστήρες λένε ότι "στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία" δεν χωράνε τέτοιες αντιδράσεις σαν του Κασιδιάρη. Πάντως ανθρωπιστές μου, τον 5ο αιώνα π.Χ. η Δημοκρατία της Αθήνας θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους κάτι λιγότερο από αντικείμενα χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, οπότε η Κανέλλη θα θεωρείτο σκουπίδι χωρίς καν δικαίωμα άποψης στην "κοιτίδα της Δημοκρατίας"..
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:46

Φιλε "makaronia" επειδη συνεχεια γραφεις για μηνυση,δικαστηρια,δικαιοσυνη και αλλα τετοια.εχεις μπλεξει ποτε με την δικαιοσυνη και με τα δικαστηρια?μονο 'δικαιο'συνη δεν ειναι.ετυχε να μπλεξω μαυτους απο ενα τροχαιο και αναγκαστηκά παρακολουθησα πολλες δικες και ενα εχω να πω,το συστημα ειναι σαπιο και μπαζει απο παντου,φουλ μιζα κτλ και αποφασεις κυριολεκτικα οτι να ναι.
και τι σκηνικο ειναι αυτο δηλαδη τι μηνυση να της κανει που τον εβριζε,δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του?δε μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μονοι μας και παμε στον δικαστη?κυρια κυρια με πειραξε?τι ειναι ο δικαστης πιο εξυπνος απο μας?τι να πω...σαν τα μωρα
επισης φιλε μου η υπομονη εχει τα ορια της με αυτους τους τραχαναδες.με το καλο δε περνουνε απο λογια,τι θα κανουμε θα τους παρακαλαμε?μας εχουν βαλει ταφοπλακα στα ονειρα μας,ειμαι 24 χρονων και καλουμαι να αρχισω την ζωη μου,πως θα μου πεις?δεν μπορω και εχω και βαση μια δουλεια καποτε κερδοφορα,τωρα?καλα να παθουνε.ας προσεχανε.δε λεγονται δημοκρατια αυτα που ασκουν πανω μας τοσα χρονια ολοι τους.βια λεγονται.
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:51

rsv4aprc έγραψε:
Κάποιοι φωστήρες λένε ότι "στη χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία" δεν χωράνε τέτοιες αντιδράσεις σαν του Κασιδιάρη. Πάντως ανθρωπιστές μου, τον 5ο αιώνα π.Χ. η Δημοκρατία της Αθήνας θεωρούσε τους ομοφυλόφιλους κάτι λιγότερο από αντικείμενα χωρίς κανένα πολιτικό δικαίωμα, οπότε η Κανέλλη θα θεωρείτο σκουπίδι χωρίς καν δικαίωμα άποψης στην "κοιτίδα της Δημοκρατίας"..
Αθηνα,2012....

Και τι σημαινει αυτο? Οτι πρεπει να την πλακωνουμε στις μπουνιες επειδη μας προσεβαλε η επειδη ειναι λεσβια?Εχουν αλλαξει οι καιροι ευτυχως η δυστυχως.Παμε πισω στον εξοστρακισμο,ναι αμε!
Suspect Suspect
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 15:58

varypiniths έγραψε:
Φιλε "makaronia" επειδη συνεχεια γραφεις για μηνυση,δικαστηρια,δικαιοσυνη και αλλα τετοια.εχεις μπλεξει ποτε με την δικαιοσυνη και με τα δικαστηρια?μονο 'δικαιο'συνη δεν ειναι.ετυχε να μπλεξω μαυτους απο ενα τροχαιο και αναγκαστηκά παρακολουθησα πολλες δικες και ενα εχω να πω,το συστημα ειναι σαπιο και μπαζει απο παντου,φουλ μιζα κτλ και αποφασεις κυριολεκτικα οτι να ναι.
και τι σκηνικο ειναι αυτο δηλαδη τι μηνυση να της κανει που τον εβριζε,δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του?δε μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μονοι μας και παμε στον δικαστη?κυρια κυρια με πειραξε?τι ειναι ο δικαστης πιο εξυπνος απο μας?τι να πω...σαν τα μωρα
επισης φιλε μου η υπομονη εχει τα ορια της με αυτους τους τραχαναδες.με το καλο δε περνουνε απο λογια,τι θα κανουμε θα τους παρακαλαμε?μας εχουν βαλει ταφοπλακα στα ονειρα μας,ειμαι 24 χρονων και καλουμαι να αρχισω την ζωη μου,πως θα μου πεις?δεν μπορω και εχω και βαση μια δουλεια καποτε κερδοφορα,τωρα?καλα να παθουνε.ας προσεχανε.δε λεγονται δημοκρατια αυτα που ασκουν πανω μας τοσα χρονια ολοι τους.βια λεγονται.

Βεβαιως και οφειλει να υπερασπιστει τον εαυτο του,απλα το εκανε με λαθος τροπο.Μιλαμε για πολιτικα προσωπα,οχι για τους πιτσιρικαδες της γειτονιας....

Το να κινηθεις νομικα εναντιον καποιου ειναι μια ακριβη,χρονοβορα & υπουλη διαδικασια,αλλα δυστυχως ειναι το μοναδικο νομιμο πραγμα που μπορεις να κανεις για να βρεις το δικιο σου.Με το να πλακωσεις στο ξυλο τον αλλον μονο τον μπελα σου θα βρεις ΚΑΙ θα χασεις οποιο δικιο εχεις....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Makaronia στις Πεμ 07 Ιουν 2012, 16:33, 5 φορές συνολικά
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 16:00

rsv4aprc έγραψε:

Όχι πως θέλω να συζητήσω αυτό που λες, απλά να σου πω ότι στην αρχαία Αθήνα οι άντρες πήγαιναν με νεαρούς...διάβασε το συμπόσιον του Πλάτωνα αν δεν με πιστεύεις.
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 16:09

Makaronia έγραψε:
maikstain έγραψε:

Και φταιει η Κανελη και η αλλη του συριζα για αυτα τα μετρα? Αν θυμαμαι καλα τα ΚΑΤΑψηφισαν ολα.Για αλλους λογους τα πηρε στο κρανιο ο τυπος.
εσυ φιλε αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα???
το προβλημα για σενα ειναι μονο το μνημονιο????που μου λες οτι το καταψηφισαν Sleep Sleep Sleep
Makaronia
Normal gixxer
Normal gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 16:15

maikstain έγραψε:
Makaronia έγραψε:
maikstain έγραψε:

εσυ φιλε αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα???
το προβλημα για σενα ειναι μονο το μνημονιο????που μου λες οτι το καταψηφισαν Sleep Sleep Sleep

Αυτο καταλαβα,συγχωρεσε με αν κανω λαθος και προσπαθησε να μου εξηγησεις την σκεψη σου.Μιλαμε για 2 γυναικες που ανηκουν στην αριστερα,αρα δεν κυβερνησαν ποτε τα τελευταια 35 χρονια και ουσιαστικα δεν μετειχαν στις αποφασεις & στα μετρα που παρθηκαν ΟΛΑ αυτα τα χρονια.Αυτες ειναι υπαιτιες για το αδιεξοδο που βρισκομαστε?
Η πρεπει να τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι & να τους πλακωσουμε στις μπουνιες? scratch

υγ:Δεν ανεφερα κανενα μνημονιο,ειπα για τα μετρα γενικοτερα...

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 16:53

βρε παιδια, βρε παιδια.......
η ψυχραιμια ειναι δυναμη και οποιος την χανει πολλες φορες χανει και το δικιο του.
Ο τυπος θα μπορουσε να κρατησει την ψυχραιμια του να απαντησει στην μια κυρια για τα υποννοουμενα(που αφορουσαν την δικη του που αναβληθηκε) και στην αλλη κυρια να απαντησει στους χαρακτηρισμους της προς το προσωπο του.
Εχασε την ψυχραιμια του, πεταξε το νερο στη μια και οταν η αλλη τον ''χτυπησε'' με τα χαρτια (που πιστευω οτι ηταν πιο πολυ χειρονομια αφυπνησης, γιατι ο ανθρωπος ηταν σε εξαλη κατασταση) την ψοφησε στη σφαλιαρα.Και μιλαμε πρπει να ηταν πολυ ''καυτερη'' η πρωτη που βρηκε στοχο.
Δυστυχως το δικιο του το χασε....... (οσο ειχε τελος παντων).
Και ναι κυριοι γυναικες δεν χτυπαμε γενικως.
Ο μονος λογος πιστευω θα ηταν αν του βριζε οικογενεια και σπιτι...... και οχι τις πολιτικες του πεποιθησεις.....
Ο αντιλογος σε αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να τσακισει κοκκαλα που λεει και η παροιμια.(αλλα μαλλον ο τυπος την παροιμια την εκανε κυριολεξια). :|
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 16:55

πολυ καλα τις εκανε. μακαρι να μπουν στη βουλη ξανα και να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτα τα συχαματα που λεγονται ''πολιτικοι''. σε αυτους εδω δεν εχει διαχωρισμο σε αντρα-γυναικα. πρωτα η Καννελη του επιτεθηκε.
τοσο καιρο, ολοι βριζουμε τους πολιτικους ολους, που μας εφτασαν σε αυτο το χαλι και τωρα που βρεθηκε καποιος να τους ''καθαρηση'' δεν μας αρεσει.

Υ.Γ. να πω οτι δεν ψηφιζω Χ.Α. μην παρεξηγηθω κιολας..
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 17:08

φυσικα φιλε μου μιλαμε σε φιλικο επιπεδο,δεν εχουμε τπτ να χωρισουμε εμεις οι δυο.
το οτι ειναι βολεμενη στην βουλευτικη ασυλια της,και οτι παιρνει 6 χιλιαρικα μισθο εκτος τα εξτρα,το οτι βγαινουν στην συνταξη μετα απο 8 χρονια με εναν παχυλο μισθο και απο την αλλη βλεπω τα παιδακια να λυποθημανε στα σχολεια απο την πεινα,να πειγενουν αντι με σχολικη τσαντα με σακουλα του σουπερ μαρκετ,για μενα ναι ολοι φταινε.....
και σου λεω ενα ακομα,δεν λεω οτι η κανελη τα εφαγε αλλα δεν ξερει ποιος εφαγε κ τρωει με χρυσα κουταλια τοσα χρονια,γιατι δεν το λεει, για σκεψου??????.η κανελη κ η καθε κανελη. mastigio
δολοφονος δεν ειναι μονο αυτος που τραβαει το οπλο... Wink
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 18:37

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΕΕΣΣΣΣ

ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΟΟΟΣ

piano piano piano eeee eeee eeee

pnixton ropalo pnixton ropalo

παιδια σορρυ δλδ αλλα εχω κλασει στα γελια .....πραγματικα εχετε δικιο ολοι σας ..... ειναι σωστα αυτα που λετε ολοι μαζι σας ειμαι παρολο που δεν ειμαι υποστιρικτης της ΧΑ ... αλλα το θεμα μου δεν ειναι ποιος μας εφερε εδω και ποιος ψηφισε το μηνμονιο ή οχι αλλα το εαν ειναι "μαγκια" ή παπαρια αυτη η κινηση που εκανε ο κατσιδιαρης ....
δυστηχως εγω θα ηθελα να τον δω να το κανει αυτο μεσα στην βουλη σε καποιο απο τα λαμογιο των 2 μεγαλων κομματων ( οκ το πασοκ ... παλια ...)
εαν το εκανε αυτο μεσα στην βουλη στανταρ θα ειχε την ψηφο μου στις επομενες εκλογες αλλα τωρα κατακρινω αυτη την κινηση του ....οτι δικιο και εαν ειχε απλα το εχασε .... και το κομμα θεωρω οτι εχασε ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτο που θα επερνε( αυτο ειναι ασχετο απλα ετσι πιστευω μακαρι να κανω λαθος και να μπουνε στην βουλη και να τα δουμε ξανα αυτα ...)

ΠΑΤΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΟΟΟ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 19:31

Διάβασα όλο το ποστ και τι απόψεις των παιδιών καλές-κακές ότι και να ήταν. Πραγματικά θα μπορούσαμε να μιλάμε πολύ διαφορετικά αν αυτό το "κόμμα" η ο οποιοσδήποτε βουλευτής ακροδεξιού κόμματος έκανε κάτι αντίστοιχο. Είναι τεράστια όμως η ΝΤΡΟΠΗ που πρέπει να νιώθει ο κάθε Έλληνας και κυρίως αυτοί οι 450.000 που βάλανε στην βουλή ένα καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κόμμα που πιστεύει και πρεσβέυει αντιλήψεις αυτών που έκαναν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στον λαό μας (τον βάζω πρώτο απο όλους) και σε πολλά εκατομύρια ανθρώπους κατα την διάρκεια του Β ΠΠ. Σηκώνω το καπέλο σε οποιονδήποτε ακραίο είτε στα δεξιά είτε στα αριστερά αλλά όχι σε πρεσβευτές αυτών που κάναν το ίδιο με τους Οθωμανούς και τους νεότουρκους στον Ελληνισμό δηλαδή ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Άλλο ο Εθνικισμός και άλλο ο Ναζισμός. Απλά διαβάστε ιστορία διότι αυτή επαναλαμβάνεται...

elladara
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τετοια θελω στην βουλη .....   τετοια θελω στην βουλη ..... - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Ιουν 2012, 19:35

No Fear έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

γραφει δε γραφει.....σιγουρα η Καννελη ειναι περισσοτερο ''αντρακι'' απο μερικα πρωτοπαληκαρα xaxa xaxa xaxa .... της Χ.Α
ΚΑΙ στα λογια ΚΑΙ στις πραξεις!
οπως ειπε κ ενας συμφορουμιτης νωριτερα...οταν δεν μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα του αλλου και χανεις τη ψυχραιμια σου ,χρησιμοποιωντας τελικα σωματικη βια σε μια γυναικα....αυτοματως χανεις κ το δικιο σου!
με σφαλιαρες ,τραμπουκισμους κ βια (μεταξυ 2 ΑΚΡΩΣ αντιμνημονιακων κομματων mal@kies mal@kies mal@kies ) δεν ειναι η λυση σε καμια αντιπαραθεση.

τετοια θελω στην βουλη .....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» θελω δωμματιο στην ΚΡΗΤΗ απο 9-8 εως 18-8
» Ο Hayes στην θέση του Edwards στην Valencia
» ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com