| Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 | |
|
+6Miou Opeth bolek76 nktr tasos1984 billchris 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
billchris Jr.gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Hell Αριθμός μηνυμάτων : 32 Αγωνιζόμενος : Παγκόσμιος... Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 00:04 | |
| Καλησπέρα σε όλους...
Παίρνω προχθές βράδυ τη μηχανή να πάω μια μικρή βόλτα...είχα να την κινήσω 4-5 μέρες...Βάζω μπρος λοιπόν και φεύγω...στα 50 μέτρα απ'το σπίτι νιώθω ένα κόμπιασμα...μπούκωμα να το πω...
Βενζινάδικα ανοιχτά μηδέν οπότε σκέφτηκα πως δεν θα έχει βενζίνη μιας και την είχα ήδη στη ρεζέρβα οπότε γύρισα πάλι σπίτι και την άφησα...
Χθες πάω σε βενζινάδικο που βάζω συνήθως βενζίνη (Shell και βάζω πάντα V power racing, και δεν έχω απογοητευτεί μέχρι τώρα) και βάζω βενζίνη...
Φεύγω απ'το βενζινάδικο και πάλι τα ίδια...ένα κόμπιασμα που ξεκινάει μόλις ανοίγω το γκάζι (δηλαδή από ρελαντί) και φτάνει μέχρι τον κόφτη (που στον κόφτη φτάνει με δυσκολία).
Δύναμη μηδέν, λες και κάθομαι πάνω σε 400 κυβικά...το δούλεμα του αλλαγμένο...πολύ τραχύ...λες και ακούω Ντουκάτι αλλά όχι τόσο τραγικό όσο τα 2κυλινδρα...
Κοίταξα τους λαιμούς...ζεσταίνονται όλοι...οπότε τα μπουζί λογικά είναι κομπλέ...
Τι άλλο μπορεί να φταίει? Πριν λίγο καιρό είχα ένα θέμα με τον ανορθωτή αλλά τον άλλαξα και από τότε δεν έχει εμφανίσει ξανά κάτι...
Επίσης αυτό το περίεργο δούλεμα και ήχος και μπούκωμα είχε εμφανιστεί ξανά...όμως ξεμπούκωνε μετά από λίγα μέτρα...
Εγώ σκέφτηκα τρόμπα βενζίνης ή φίλτρο...καμία ιδέα?
Για να βρω τι φταίει πρέπει να το πάω και σε διαγνωστικό και το κοντινότερο είναι 150χλμ από εδώ... | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 11:55 | |
| Τσεκαρε μια τρομπα βενζινας ισως θελει καθαρισμα, ιιιιιιιιιιιιιιιιιισως και μια 4αδα μπουζι θα στο ελυνε το προβλημα | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 14:02 | |
| - tasos1984 έγραψε:
- Τσεκαρε μια τρομπα βενζινας ισως θελει καθαρισμα, ιιιιιιιιιιιιιιιιιισως και μια 4αδα μπουζι θα στο ελυνε το προβλημα
+ tassos1984 Ξεκίνα απο τσεκάρισμα αντλίας να δεις πόσα ml βενζίνη στέλνει και πόσα bar πίεση αν μπορείς να βρείς οργανάκι και εάν είναι οκ στέλνεις και τα μπεκ για καθαρισμό αφού φυσικα ξέρεις και πόσα χλμ έχεις κάνει με τα μπουζί που φοράς και εάν χρειάζονται και αυτά αλλαγή. Το πιθανότερο είναι να είναι αντλία με τα συμπτώματα που περιγράφεις και μία επίσκεψη σε μηχανικό που γνωρίζει να καθαρίζει αντλίες συνίσταται | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 15:29 | |
| τσεκαρε και τα μπουζι μηπως βγηκε καποιο of και δουλευει με τρεις κυλινδρους! το ειχα παθει καποτε και ειχα φρικαρει εντελως | |
|
| |
billchris Jr.gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Hell Αριθμός μηνυμάτων : 32 Αγωνιζόμενος : Παγκόσμιος... Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2010
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 16:47 | |
| Θα τσεκάρω αύριο λογικά τρόμπα βενζίνης κτλ και αν δεν δω κάτι θα κοιτάξω και τα μπουζί... Τη μέρα που παρατήρησα το πρόβλημα πάντως, επειδή πήγε στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μπουζί, κοίταξα τους λαιμούς και δούλευαν και οι 4... Ο ένας λαιμός βέβαια ζεσταινόταν λίιιιιγο λιγότερο απ'τους υπόλοιπους αλλά δεν έδωσα σημασία... | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 16:50 | |
| μπας κ εκλασε κανας πολλαπλασιαστης? κ εισαι 3κυλινδρος? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 20:08 | |
| ρε παιδια το εχει γραψει 2 φορες οτι εχει τσεκαρει τα μπουζι ..... εχεις κανει ποτε σου σερβις - καθαρισμα στην αντιλα σου ??? να κανεις λοιπον .... ( απαντησα εγω για εσενα ... :P ) δεν γινετε ομως να στο εκανε αυτο ετσι ξαφνικα και στα καλα καθουμενα ... μηπως δεν το ειχες προσεξει πιο παλια ?? μηπως δεν ειχες δωσει και πολυ σημασια αλλες μερες???αλλα απο αυτα που λες 99% πρεπει να ειναι η τρομπα ή το φιλτρο ... σπαμ ον .... παλια που ειχα ενα srad ειχα το ιδιο προβλημα και κανενα ζωο μηχανικος δεν το ειχε ανακαλυψει ... ολοι μου ελεγαν ενα σκασμο βλακειες , μου ζηταγαν να κανω ενα σκασμο πραγματα στο μηχανακι ( και ηθελαν και να τους πληρωσω μετα... ) και το προβλημα παρεμενε ... και ολο μ@λακιες ακουγα να μου λενε .....ηταν απο τους πιο βασικους λογους που πλεον δεν πολυεμπιστευομαι μηχανικους πια.....αμα ειναι να γινει ας την κανω εγω .... ετσι και αλλοιως και ο μηχανικος να την κανει μετα δεν αναγνωριζει τιποτα... την παπια κανουν ολοι τους .... τελικα ηθελα με ενα φιλο να λυσουμε το ντεποζιτο για να το βαψουμε και ετσι ανακαλυψαμε οτι η τρομπα ηταν σχεδον βουλωμενη ... την καθαρισαμε και μετα το μηχανακι | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
billchris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 20:37 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε παιδια το εχει γραψει 2 φορες οτι εχει τσεκαρει τα μπουζι .....
εχεις κανει ποτε σου σερβις - καθαρισμα στην αντιλα σου ???
να κανεις λοιπον .... ( απαντησα εγω για εσενα ... :P )
δεν γινετε ομως να στο εκανε αυτο ετσι ξαφνικα και στα καλα καθουμενα ... μηπως δεν το ειχες προσεξει πιο παλια ?? μηπως δεν ειχες δωσει και πολυ σημασια αλλες μερες???αλλα απο αυτα που λες 99% πρεπει να ειναι η τρομπα ή το φιλτρο ...
Oχι φιλτατε δυστυχως δεν εχω καθαρισει ποτε την αντλια... Το ειπα και παραπανω πως ειχε ξανακανει κατι παρομοιο 2-3 φορες στο παρελθον, πριν μηνες. Το ειχε κανει συγκεκριμενα οταν του εβαζα 95αρα βενζινη για αρκετο χρονικο διαστημα απο Revoil και μετα του εβαλα 100αρα racing απο Shell...σκεφτηκα οτι απλα καθαρισε η αντλια και γι αυτο το εκανε... Βεβαια και τις 2 φορες που το εκανε, μετα απο 2 λεπτα σταματησε...δουλευε κανονικα. Τον τελευταιο καιρο ομως δεν ειχε δειξει σημαδια! Μαλιστα τη Δευτερα που πηγα βολτα τελευταια φορα, το μηχανακι ηταν κομπλε...ουτε κιχ...ανοιγε μεχρι τον κοφτη κτλ... Αλλα τη δευτερα το αφησα σε ρεζερβα σαν χαζος...και εκανα και 15-20 χλμ στη ρεζερβα... Και προχθες που πηγα να το παρω, εγινε αυτο που λεω πιο πανω... Τους μαστορες φιλε Αλεξανδρε ουτε εγω τους εμπιστευομαι...τους περισσοτερους δηλαδη...γιατι το πηγα σε εναν να το "ακουσει" μπας και μου πει τι ειναι ,γιατι ο μηχανικος μου που εχει και διαγνωστικο ειναι 60 χλμ μακρια, και μου λεει "ειναι βαλβιδες αδερφε...η βαλβιδες η καδενα...αν συνεχισεις να το κυκλοφορεις θα κανει μπαμ " Και του λεω "πως διαολο ειναι βαλβιδες? αφου δεν ακουγεται τιποτα...που το καταλαβες?"...και μου τα μασαγε... Οποτε αυτη τη φορα θα κατσω να το ψαξω μονος μου...δεν το εχω ξανακανει βεβαια...αλλα θα προσπαθησω... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 20:45 | |
| κανε μια αναζητηση και θα βρεις το θεματακι που εχει ανεβει σχετικα με το πως θα βγαλεις την τρομπα και πως θα καθαρισεις τα φιλτρα.... | |
|
| |
billchris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Κυρ 24 Ιουν 2012, 20:50 | |
| - Miou έγραψε:
- κανε μια αναζητηση και θα βρεις το θεματακι που εχει ανεβει σχετικα με το πως θα βγαλεις την τρομπα και πως θα καθαρισεις τα φιλτρα....
Ευχαριστω πολυ!!! | |
|
| |
andreasarxo Normal gixxer
Όνομα: : ανδρεας Τόπος : ευοσμος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 138 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Δευ 25 Ιουν 2012, 13:46 | |
| κανε και ενα τσεκ την πεταλουδα στην εξατμηση αν ανοιγει πληρως | |
|
| |
billchris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Τετ 27 Ιουν 2012, 22:18 | |
| Και μια ανανεωση στο θεμα... Βαζω σημερα μπρος το Κ3 να δω πως δουλευει...λεω απο μεσα μου "και δεν παω μια βολτα?"...κανω 100 μετρα απ το σπιτι... Ξεμπουκωνει Και δουλευει σωστα απο τοτε Τι γινεται? | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Τετ 27 Ιουν 2012, 22:29 | |
| επισησ εχε το νου σου αν δεν ειναι η τρομπα βενζινησ που κατα πασα πιθανοτητα αυτο ειναι ,μηπωσ εχει καει το σερβο των δευτερων πεταλουδων. αν εχει καει μενουν κλειστεσ και δουλευει μονο στα χαμηλα.μετα τισ 4-5000 δυσκολευεται εωσ δεν παει βημα. θα το καταλαβεισ μονο αν σηκωσεισ το ντεποζιτο βγαλεισ το φιλτροκουτι βαλεισ μπροστα και παιξεισ το γκαζι. το ειχε παθει και ο κουμπαροσ μου και ζηταγαν 350 ευρω αλλαγη αλλα με πατεντα γινεται και με μηδεν κοστοσ. ελπιζω να μην ειναι...... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 Τετ 27 Ιουν 2012, 22:40 | |
| ή εχει κανενα μεγαλο σκουπιδι η αντλια και μια βουλωνει μια ξεβουλωνει ή κανενα καλλωδιο δεν κανει καλη επαφη; εγω λεω να το λυσεις ΟΛΟ και να κανεις οτι μπορεις, καθαρισμος αντλιας (υπαρχουν αναλιτικες οδιγιες σε πολα τοπικ αρκει να κανεις αναζητηση) , ελεγχω σε ολα τα φισακια ταση κλπ κλπ! | |
|
| |
| Περίεργη συμπεριφορά Κ3 1000 | |
|