| Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς | |
|
+11AggelosK8 Sotoner JIMK7 louk6 thodoris Miou Aristosk8 No Fear Opeth kouzinas Antonios_gsxr 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 15:21 | |
| Παιδιά, τελευταία πηγαίνουμε μερικές βόλτες με φίλους, οι οποίοι πηγαίνουν αισθητά πιο αργά από εμένα.
Και αυτό όχι επειδή τρέχω εγώ, ή έστω πηγαίνω σβέλτα, αλλά επειδή εκείνοι πηγαίνουν αρκετά αργά..
Ξεκινάμε από Λάρισα για πλαταμώνα πχ και στην ευθεία στον αυτοκινητόδρομο, είμαι ο μόνος που πηγαίνει με 120 χιλιόμετρα και αυτά με το ζόρι, μιας που χάνομαι έτσι από τους υπόλοιπους..
Οι υπόλοιποι μπορεί να πηγαίνουν με 80-100..
Για τα τέμπη δεν θα μιλήσω καν, γιατί πραγματικά μπορεί να πετύχει κάποιο από τα παιδιά ένα αυτοκίνητο μπροστά του και να μην το προσπεράσει, μέχρι να βγει από τα τέμπη, λες και έχει νταλίκα και δεν χωράει, ή δεν προλαβαίνει.
Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, στις οποίες δεν μπορούμε να ταιριάξουμε τις ταχύτητες με τις οποίες πηγαίνουμε κάπου;;
Στην τελευταία βόλτα, έμεινα εγώ πιο πίσω απ' όλους τους άλλους επίτηδες, ώστε να κανονίζω έτσι τον ρυθμό μου, γιατί το να ξεφεύγω λίγο από τους υπόλοιπους, να κοιτάζω συνέχεια πίσω, να κόβω, να τους περιμένω στην άκρη του δρόμου κτλ, με κούρασε αρκετά και δεν νομίζω πως παλεύεται.
Και επαναλαμβάνω πως μιλάω για ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο, μέχρι 120 χιλιόμετρα max και αυτά ο γρηγορότερος.
Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις;;
| |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 15:34 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
1.κάνεις υπομονή και τους περιμένεις 2.τους αφήνεις να ξεκινήσουν νωρίτερα και τους προλαβαίνεις 3. Αλλάζεις φίλους?? Εφόσον είστε φιλαράκια και πάτε μια βόλτα όλοι μαζί για να περάσετε καλά η καλύτερη επιλογή για μένα είναι η πρώτη! Κάποια στιγμή θα αρχίσουν να πηγαίνουν πιο γρήγορα.... | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 15:37 | |
| πας οπως θες και πιανεις παρκινγκ κ γ αυτους οταν φτασουν | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 16:35 | |
| Οντως με τα χιλιομετρα που λες στην εθνικη,πανε χαλαρα. Απλα πρεπει να το παρεις αποφαση πως οταν πηγαινεις παρεα με τα συγκεκριμενα παλικαρια,η βολτα θα ειναι τοσο χαλαρη. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 20:48 | |
| προφανως με τα παιδια θα πηγαινεις μονο χαλαρες βολτες για καφεδακι και λοιπα... στο γυρισμο μπορεις να τους παρατας και να πηγαινεις... ...με το ρυθμο σου!....δε νομιζω να παρεξηγηθει καποιος. . . . . . Μανο.....αυτη η παρεα ειναι φτιαγμενη για σενα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 21:38 | |
| - kouzinas έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
1.κάνεις υπομονή και τους περιμένεις
2.τους αφήνεις να ξεκινήσουν νωρίτερα και τους προλαβαίνεις
3. Αλλάζεις φίλους??
ετσι ακριβως ... διαλεγεις και περνεις..... - Opeth έγραψε:
- πας οπως θες και πιανεις παρκινγκ κ γ αυτους οταν φτασουν
αυτη ειναι η 4τη λυση ... - No Fear έγραψε:
- Οντως με τα χιλιομετρα που λες στην εθνικη,πανε χαλαρα.
Απλα πρεπει να το παρεις αποφαση πως οταν πηγαινεις παρεα με τα συγκεκριμενα παλικαρια,η βολτα θα ειναι τοσο χαλαρη. δεν πανε χαλαρα ... δεν πανε καθολου θα ελεγα εγω .... εθνικη με 120 χλμ με ΣΣ μηχανακι??? περα απο την πλακα ειναι πολυ μεγαλο προβλημα αυτο ..... πηγενα και εγω καποτε παρεα με μερικους με πιο αργα μηχανακια και ακομα πιο αργους οδηγους ... ενα δραμα ηταν η καθε βολτα μαζι τους ... περναγαμε πολυ καλα οταν φταναμε αλλα οση ωρα καναμε να παμε ηταν δραματικο ... βασικα την πρωτη φορα πηγα μαζι τους και μετα καθε φορα εφευγα μετα απο αυτους και τους εβρησκα εκει και επιστρεφαμε μαζι .... στο τελος το σταματησα και αυτο ... απλα δεν γινετε να κανεις πολλα χλμ και να μην ευχαριστιεσαι την μηχανη σου ... τσαμπα η βενζινη που καις και τα λαστιχα που χαλας οταν πας με 120 στην εθνικη .... διαλεξε και παρε ενα απο τα 4.... υγ ρε δεν πιστευω να πηγενεις με τιποτα παιδια που εχουν χτ και τρανσαλπ και περιμενεις να πανε πιο γρηγορα απο 120 ... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 21:52 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:44 | |
| να πεις στους φιλους σου οτι αυτο που κανουν ειναι τρομερα επικυνδινο..
σε καμια περιπτωση μια μοτο δεν πρεπει να πηγενει ποιο αργα απο εναν μεσο οδηγο αυτοκινητου.
δεν λεω να πηγενουν με 200 αλλα τουλαχιστον με 10 παραπανω απο τα περισοτερα αυτοκινητα και νταλικες.....
ααααα.....κια μην τους περιμενεις.. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 00:17 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 00:59 | |
| Εγω στη θεση σου θα πηγαινα μαζι τους με το ποδηλατο Χαρας το κουραγιο σου :P | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 01:34 | |
| Παίδες πέρα απο την πλάκα καμιά φορά και η χαλαρή βόλτα είναι αναγκαία.Απλά ο Αντώνης αυτή είναι η παρέα και θα πρέπει καλώς η κακώς να προσαρμοστεί με τον ρυθμό την παρέας διότι είναι πολοί και είναι ένας.Δική μου άποψη. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 01:51 | |
| γι αυτο και εγω ειπα να παρει harley! θα πηγαινει τερμα και θα ειναι και στους ιδιους ρυθμους με τους φιλους του!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 07:45 | |
| Την λυση σιγουρα θα την βρεις αλλα αυτο που θα σε συμβουλευα ειναι να μην πρεσαρεις κανενα απο τα παιδια να πανε πιο γρηγορα απ'οτι μπορουν.Η προσπαθεια τους στο να κανουν κατι χωρις να μπορουν ειναι ευκολο στο να γινει ενα λαθος. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 09:59 | |
| Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι. Οντως ειναι κουραστικο για εσενα + δεν χαιρεσαι το μηχανακι σου οταν οι υπολοιποι ειναι πιο αργοι γιατι εχερις το νου σου σε αυτους και δεν μπορεις να κρατησεις ρυθμο...απο την αλλη αν εισαι σε στροφιλικι και οι υπολοιποι ειναι πυροβολημενοι μπορει και να γινει το λαθος απο την πιεση...
Υπομονη κανεις η φευγεις μπροστα...εχεις κανει τον κοπο να τους ενημερωσεις ωστε να αυξησουν λιγο ρυθμο? εστω 140km/h | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Παρ 06 Ιουλ 2012, 23:20 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| |
| |
tsasbi Hero gixxer
| |
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 10:31 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 10:36 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 18:38 | |
| Ο ένας ο φίλος έχει gsxr 1000 k8 και ο άλλος έχει bandit 650.
Πάντως ακόμη και για transalp που ανέφερε κάποιος νομίζω, το να πηγαίνει το μηχανάκι με 120-130 χιλιόμετρα σε άδειο αυτοκινητόδρομο, άδειο από κίνηση, με 2-3 λωρίδες, δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα..
Το gsxr 1000 πάντως του φίλου μου, είτε το πιστεύεται, είτε όχι, το πίσω λάστιχο του αντέχει 20000 χιλιόμετρα και δεν έχουν βγει λινά.
Δεν ήθελα να γράψω 2000, 20000 ήθελα να γράψω, δεν μπερδεύτηκα..
Και εμένα αν μου το έλεγε κάποιος πως γίνεται σε ίδιο μηχανάκι με το δικό μου να κρατήσει το πίσω ελαστικό τόσο, θα τον έλεγα τρελό..
Αλλά ισχύει, το βλέπω και το ζω ο ίδιος..
* Το ελαστικό δεν είναι το pirelli angel ST N, αλλά δρομίσιο μεσαίας σκληρότητας ελαστικό.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 18:42 | |
| - louk6 έγραψε:
- να παρεις μια harley....
Πόσο τρέχουν τα harley;;;;; | |
|
| |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer
Όνομα: : Billakos Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 18:55 | |
| - louk6 έγραψε:
- να παρεις μια harley....
ή kawasaki Z1000 χαχαχαχαχαχχα εκει θα σε περιμενουν αυτοι! αχχαχαχαχα | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 22:17 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς Σαβ 07 Ιουλ 2012, 22:45 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Παιδιά, τελευταία πηγαίνουμε μερικές βόλτες με φίλους, οι οποίοι πηγαίνουν αισθητά πιο αργά από εμένα.
Και αυτό όχι επειδή τρέχω εγώ, ή έστω πηγαίνω σβέλτα, αλλά επειδή εκείνοι πηγαίνουν αρκετά αργά..
Ξεκινάμε από Λάρισα για πλαταμώνα πχ και στην ευθεία στον αυτοκινητόδρομο, είμαι ο μόνος που πηγαίνει με 120 χιλιόμετρα και αυτά με το ζόρι, μιας που χάνομαι έτσι από τους υπόλοιπους..
Οι υπόλοιποι μπορεί να πηγαίνουν με 80-100..
Για τα τέμπη δεν θα μιλήσω καν, γιατί πραγματικά μπορεί να πετύχει κάποιο από τα παιδιά ένα αυτοκίνητο μπροστά του και να μην το προσπεράσει, μέχρι να βγει από τα τέμπη, λες και έχει νταλίκα και δεν χωράει, ή δεν προλαβαίνει.
Τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, στις οποίες δεν μπορούμε να ταιριάξουμε τις ταχύτητες με τις οποίες πηγαίνουμε κάπου;;
Στην τελευταία βόλτα, έμεινα εγώ πιο πίσω απ' όλους τους άλλους επίτηδες, ώστε να κανονίζω έτσι τον ρυθμό μου, γιατί το να ξεφεύγω λίγο από τους υπόλοιπους, να κοιτάζω συνέχεια πίσω, να κόβω, να τους περιμένω στην άκρη του δρόμου κτλ, με κούρασε αρκετά και δεν νομίζω πως παλεύεται.
Και επαναλαμβάνω πως μιλάω για ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο, μέχρι 120 χιλιόμετρα max και αυτά ο γρηγορότερος.
I'ts not the Destination, or how long it takes , but the Journey that Matters Most... | |
|
| |
| Οδήγηση παρέα με πιο αργούς οδηγούς | |
|