| Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanos kas Jr.gixxer
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 18/12/2011
| Θέμα: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 21:57 | |
| Καλησπέρα!!! Έχω ένα θεματάκι....βρήκα ένα gsxr 1000 του 2007 και θέλω να προχωρήσω στην αγορά του.Τα έχω βρεί με τον ιδιοκτήτη του στα χρήματα κτλ. Το πρόβλημα είναι πως τα ΚΕΠ,δεν μπορούν να δώσουν προσωρινή άδεια,παρά μόνο ένα αντίγραφο της αίτησης μεταβίβασης(το διασταύρωσα ρωτώντας σε 3 ΚΕΠ).Δυστυχώς,η περίπτωση να πάω στο υπουργείο ,που βγαίνει άμεσα,είναι απίθανη,λόγω δουλειάς.Με την αίτηση ,είμαι καλυμένος??(αν με σταματήσουν για έλεγχο κτλ εννοώ..) Επίσης,σε ότι αφορά την ασφάλεια ,τί γίνεται??Μπορεί να γίνει μεταβίβαση?Πρέπει να εκδώσω καινούργια?Θα υπάρχει πρόβλημα μέχρι να μου έρθει η επίσημη άδεια απο το υπουργείο??(απο τα ΚΕΠ μου είπαν οτι θα έρθει σε 1-2 μήνες.. ) | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:05 | |
| Δίνεις 30? ευρω περίπου σε έναν διεκπεραιωτή και παει αυτος για σενα στο υπουργειο.Παιρνεις την αδειουλα σου αμεσα και κανεις ασφαλεια με ενα τηλεφωνημα...Αυτο για μενα ειναι η καλυτερη λυση εφοσον δεν εχεις χρονο να πας | |
|
| |
thanos kas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:12 | |
| Έχεις κάποιον υπόψιν σου?Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?Του κάνουμε και οι δύο εξουσιοδότηση? | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:23 | |
| Εξουσιοδοτηση κανεις,ναι.Δυστυχως δεν ξερω καποιον αυτη τη στιγμη,το παλικαρι που αγορασα το δικο μου ηξερε μια κυρια,την πηρε τηλεφωνο, ηρθε αμεσως και μας εκανε την δουλεια.Θα σου στειλω πμ αν βρω τα στοιχεια της το πρωι Καλοριζικο,καλοταξιδο κτλ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:26 | |
| ή κανεις οπως σου ειπε ο κουζινας ή πατε μαζι στο κεπ ( εσυ και ο ιδιοκτητης της μοτο ) και κανετε εκει ολα τα χαρτια που θελει ... εμενα η αδεια μου ειχε ερθει σε περιπου 15-20 μερες ... με πηρανε τηλ απο το κεπ και πηγα και την πηρα ... σου δινουν ενα χαρτι που σε εχει καλυμενο στους μπατσους ... τουλαχιστον για 1 μηνα ( τοσο γραφει στο χαρτι νομιζω...) ασφαλεια πρεπει να κανεις νεα οταν ειναι να την αγορασεις ... αν εχεις ασφαλιστη μπορεις να την κανεις και με ενα τηλ και μετα να στειλεις με φαξ την προσωρινη αδεια μεχρι να παρεις στα χερια σου την κανονικη .... αν δεν εχει αλλαξει κατι πρεπει οταν πας στα κεπ να εχεις στα χερια σου το παραβολο της μεταβιβασης που θα το αγορασεις απο τραπεζα ή δημοσιο ταμειο...κανε τον κοπο και πηγενε σε ενα κεπ και ρωτησε αυτη την λεπτομερεια ... ειναι κριμα να πας στα κεπ και να περιμενεις να ερθει η σειρα σου και να σου ζητησουν αυτο το χαρτι και να μην το εχεις .... το ειχα παθει εγω .... | |
|
| |
thanos kas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:27 | |
| Κατ'αρχάς,ευχαριστώ πολύ!Απλά,έχω κάποιες επιφυλάξεις,για το αν θα δεχτεί και ο ιδιοκτήτης.Η διαδικασία ποιά είναι??Κάνουμε την εξουσιοδότηση σε κάποιο ΚΕΠ,του δίνω τα χρήματα και πάει την άλλη μέρα ο διεκπεραιωτής και μου φέρνει την άδεια? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:29 | |
| περιπου οπως τα λες.... ο ιδιοκτητης δεν θα εχει κανενα προβλημα μιας και θα του υπογραψεις ενα χαρτι που θα γραφει οτι απο την ταδε ημερα και ταδε ωρα εχεις εσυ την ευθηνη για την μηχανη μιας και εισαι ο νεος κατοχος.... | |
|
| |
thanos kas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:30 | |
| Μiou,έχω βγάλει το παράβολο,αλλά δεν δίνουν προσωρινή άδεια απο τα ΚΕΠ,απο οτι μου είπαν και στα 3 που ρώτησα.Για αυτό και έχω κολλήσει... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:39 | |
| αυτο που σου λεω προσωρινη αδεια ειναι η 1 σελιδα απο την αδεια που συμπληρωνουν στα κεπ το ονομα σου και την ημερομηνια και την σκιζουν και στην δινουν και σου δινουν αλλο 1 χαρτακι που γραφει οτι κατεθεσες αιτηση για νεα αδεια .... στην αδεια της μηχανης ( το χαρτι που κοβουν) γραφει επανω οτι πρεπει μεσα σε 1 μηνα να εφοδιαστεις με την νεα αδεια .... 'και τα 2 χαρτια εχουν σφραγιδες και βουλες και λοιπες παπ@ριες του κρατους και ετσι δεν εισαι χυμα αλλα νομιμος....
τουλαχιστον ετσι ειχε γινει σε εμενα ...
| |
|
| |
thanos kas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:44 | |
| ααα!οκ!Μάλλον,παρανόησα,συγγνώμη.Οπότε,αφού είναι έτσι,όλα είναι εντάξει και μπορώ να ασφαλίσω και την μηχανή.Να υποθέσω,οτι πρέπει ο προηγούμενος να ακυρώσει την ασφάλεια του,ή δεν υπάρχει πρόβλημα? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:49 | |
| εσυ δεν εχεις προβλημα να βγαλεις νεα ασφαλεια ... ο προηγουμενος δεν χρειαζετε να την ακυρωσει ... θα την συνεχισει με την νεα του μηχανη ... | |
|
| |
thanos kas Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Πεμ 05 Ιουλ 2012, 22:54 | |
| οκ!Ευχαριστώ πολύ παιδιά! | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Παρ 06 Ιουλ 2012, 03:11 | |
| κάτι άλλο για να κόψει την παλιά άδεια ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορεί η ασφαλιστική του να ζητήσει μια απλή φωτοτυπία απο την δικιά σου την καινούργια ασφάλεια μην παραξενευτείς καλοτάξιδο | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Σαβ 01 Μαρ 2014, 15:10 | |
| Ξεθαβω το θεμα,μην ανοιγω καινουριο.. Μηπως γνωριζει κανεις 1 ποσο βγαινει σε εουρος η μεταβιβαση ενος 750? 2 Διαδικασια μεταβιβασης,πλεον γινεται μονο στο υπουργειο? 3 Γινεται αυθημερον? | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Σαβ 01 Μαρ 2014, 15:18 | |
| 1. 54 ευρα 2. Μεχρι προσφατως (4 μηνες ) μονο υπουργειο 3. Αυθημερον | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια Σαβ 01 Μαρ 2014, 15:21 | |
| Μια χαρα Ευχαριστω πολυ μαν!! | |
|
| |
| Μεταβίβαση μοτοσυκλέτας και ασφάλεια | |
|