| Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P | |
|
+9topetwrx gabri krosfala paul22 Miou busa respect Black Eagle sxlogo Georgio 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 16:41 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Georgio στις Σαβ 06 Οκτ 2012, 20:19, 4 φορές συνολικά | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 16:48 | |
| Βαλε μια τελεια ρε αδερφε,μας αγχωσες! Παντως φθηνα τη γλιτωσες. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 16:58 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:08 | |
| Λεω και εγω θα εφαγε κανενα συρσιμο... στη βολτα, μετα θα εφυγε απο κανενα σταντ. Παιδικα ομως πραγματα ευτυχως :!: Η περιγραφη σου τα σπαει Τωρα θα σκασει ο Freddy, μπα, να εδω θα βγει και θα σφαξει, μπα. Τελικα ζησαν αυτοι καλα και εμεις χειροτερα, απο το αγχος :P | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:11 | |
| Συμβαίνουν φιλε μου αυτά ..... Και στις καλύτερες οικογένειες ....
Εγώ προχθές ( μετά απο 4 χρόνια και αμέτρητα ανεβοκατεβασματα στο στάντ ... Την ώρα που την ανέβασα ( φίρμα με ένα πλάινο ντουβαρι ... Απλά άκουσα ένα σσσσκκκτρρρατς .... Μόλις έγδαρα το δεξί φλας και εσπασα τη βάση του (ενω μέχρι εκείνη τη στιγμή η μηχανη ήταν απλά .... Αγρατζουνιστη ...) . Οκ τι να κάνουμε τώρα ... Ήταν η γκαντεμιά της στιγμής .... Οπότε ... Μη τρελένεσαι ... υπάρχουν πολυ χειρότερα .... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:12 | |
| συμπαθητικο στο σταντακι σου ... κατα τα αλλα μην μασας ... σχεδον ολοι την εχουμε πατησει ετσι .... ( εκτος απο εμενα χεεχχεχε που ειχα ακουσει ιστοριες και τερατα και παντα ειμαι προσεκτικος ...)
... οταν βαζεις σπρει στην αλυσιδα πρεπει να ειναι ζεστη . δεν χρειαζετε να περιμενεις 5 λεπτα για να γυρισεις τον τροχο ... καλυτερα να τον γυριζεις αμεσως γιατι εαν κρυωσει η αλυσιδα και το σπρει μετα δεν εχει τοσο καλη διεισδυση ( για το λαδι λεω ε το νου σου ...) τωρα πλεον ξερεις οτι οταν ειναι να την κατεβασεις απο το σταντ παντα θα εχεις ανοιχτο το πλαινο ... να πας οπωσδηποτε να βαλεις κανενα μανιταρακι ... σε τετοιες χαζοτουμπες πραγματικα θα σου σωσει τα πλαστικα .....
υγ μλκ μολις διαβασα τον τιτλο τα ειδα ολα λεμε .... μεχρι να διαβασω αναλυτικα ειχα καταστεναχωριθει ..... εισαι παπαρας και μας ανχωσες :P παλι καλα που ηταν αναιμακτη | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:21 | |
| - Miou έγραψε:
- συμπαθητικο στο σταντακι σου ... κατα τα αλλα μην μασας ... σχεδον ολοι την εχουμε πατησει ετσι .... ( εκτος απο εμενα χεεχχεχε που ειχα ακουσει ιστοριες και τερατα και παντα ειμαι προσεκτικος ...)
... οταν βαζεις σπρει στην αλυσιδα πρεπει να ειναι ζεστη . δεν χρειαζετε να περιμενεις 5 λεπτα για να γυρισεις τον τροχο ... καλυτερα να τον γυριζεις αμεσως γιατι εαν κρυωσει η αλυσιδα και το σπρει μετα δεν εχει τοσο καλη διεισδυση ( για το λαδι λεω ε το νου σου ...) τωρα πλεον ξερεις οτι οταν ειναι να την κατεβασεις απο το σταντ παντα θα εχεις ανοιχτο το πλαινο ... να πας οπωσδηποτε να βαλεις κανενα μανιταρακι ... σε τετοιες χαζοτουμπες πραγματικα θα σου σωσει τα πλαστικα .....
υγ μλκ μολις διαβασα τον τιτλο τα ειδα ολα λεμε .... μεχρι να διαβασω αναλυτικα ειχα καταστεναχωριθει ..... εισαι παπαρας και μας ανχωσες :P παλι καλα που ηταν αναιμακτη Ευχαριστήσω και πάλι για τις συμβουλές φίλε μου πήρα ένα bel-ray και συγνώμη αν σας άγχωσα παιδιά δεν είχα τέτοια πρόθεση | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:25 | |
| καταλαβενεις μωρε γιωργο πως το λεω το μας ανχωσες .... ολοι μας εχουμε ζησει μια τουμπα της μηχανη μας και στεναχωριθηκαμε καικανεις μας δεν θελει να συμβει και αντιστοιχο σε κανεναν αλλο ... ειδικα εαν εχει 1 εβδομαδα το μηχανακι.... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:27 | |
| πώ ρε φίλε ταχυκαρδία μ έπιασε ακόμα να ηρεμήσω | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:33 | |
| - Miou έγραψε:
- καταλαβενεις μωρε γιωργο πως το λεω το μας ανχωσες ....
ολοι μας εχουμε ζησει μια τουμπα της μηχανη μας και στεναχωριθηκαμε καικανεις μας δεν θελει να συμβει και αντιστοιχο σε κανεναν αλλο ... ειδικα εαν εχει 1 εβδομαδα το μηχανακι.... Ναι φίλε μου καταλαβαίνω και συμφωνώ, έχεις απόλυτο δίκιο απλά ψιλό στεναχωρήθηκα κι εγώ με τη σειρά μου γιατί τσάμπα σας άγχωσα :D κανένας δεν θέλει το κακό του αλλού εκτός και αν είναι σκατόψυχος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Georgio στις Τετ 24 Απρ 2013, 22:35, 1 φορά | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:34 | |
| Κι εγω ειπα ΠΩΩΩ τελικα ηθελε λαστιχα Τετοιοι ναναι οι μπιστοι σ ολους κ δε τρεχει τιποτα. Το σταντακι απο που το πηρες,γιατι ψαχνω εδω σαλονικα και ζητανε κατι εβδομηνταρια,50 με τους ανταπτορες και για ψαλιδι και για τις βιδουλες μαζι?? | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:42 | |
| - krosfala έγραψε:
- Κι εγω ειπα ΠΩΩΩ τελικα ηθελε λαστιχα Τετοιοι ναναι οι μπιστοι σ ολους κ δε τρεχει τιποτα.
Το σταντακι απο που το πηρες,γιατι ψαχνω εδω σαλονικα και ζητανε κατι εβδομηνταρια,50 με τους ανταπτορες και για ψαλιδι και για τις βιδουλες μαζι?? Ναι φίλε μου όλα κομπλέ από οδυσσεως 30 απέναντι από dimitriou moto parts εκεί που έχει πολλά μαγαζάκια δεξιά αριστερά παράλληλος τις λαγκάδα είναι. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 17:48 | |
| - Georgio έγραψε:
- krosfala έγραψε:
- Κι εγω ειπα ΠΩΩΩ τελικα ηθελε λαστιχα Τετοιοι ναναι οι μπιστοι σ ολους κ δε τρεχει τιποτα.
Το σταντακι απο που το πηρες,γιατι ψαχνω εδω σαλονικα και ζητανε κατι εβδομηνταρια,50 με τους ανταπτορες και για ψαλιδι και για τις βιδουλες μαζι?? Ναι φίλε μου όλα κομπλέ από οδυσσεως 30 απέναντι από dimitriou moto parts εκεί που έχει πολλά μαγαζάκια δεξιά αριστερά παράλληλος τις λαγκάδα είναι. Ωραιος πολυ μαν.Απ οτι καταλαβα ειναι κομπλε κ εισαι ευχαριστημενος οποτε θα το τσιμπησω.. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 18:36 | |
| Mακάρι να έχουμε μόνο τέτοια αστεία ατυχήματα!!!!!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 20:53 | |
| Ουφ, αμάν ρε Γιώργο! Ευτυχώς!! Ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα και εγώ αυτό ή κόντεψα να την πατήσω; Ανεβάζουμε σταντ για να πάρει μπρος και αν το ξεχάσεις κατεβάζοντας την μηχανή και ειδικά μια HAYABUSA που είναι βαριά, τότε κλάφτα!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 20:59 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Ουφ, αμάν ρε Γιώργο! Ευτυχώς!! Ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα και εγώ αυτό ή κόντεψα να την πατήσω; Ανεβάζουμε σταντ για να πάρει μπρος και αν το ξεχάσεις κατεβάζοντας την μηχανή και ειδικά μια HAYABUSA που είναι βαριά, τότε κλάφτα!!!
Άστα να πάνε φίλε μου πάλι καλά που κρατιέμαι ακόμη και την κράτησα χαχαχαχ | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 21:52 | |
| ακριβως μια απο τα ιδια κι εγω δυο φορες μεχρι τωρα...μην μασας, συμβαινουν αυτα | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Παρ 05 Οκτ 2012, 22:07 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Σαβ 06 Οκτ 2012, 08:25 | |
| Όταν παθαίνεις μαθαίνεις δεν λένε και οι παλιοί? Ε λοιπόν εγώ ούτε καν έκανα κίνηση να την κρατήσω πριν δύο χρόνια, ούτε καν έκανα κινηση να την πιάσω, τόσο σίγουρος ήμουν ότι ήταν ανοικτό το πλαϊνό....με κλειστό πλαγιοστάτη απλά την άφησα από το διπλό προς τα αριστερά και άκουσα τα κρας,μπουμ,μπαμ...:(
Σπασμένη ζελατίνα και γδάρσιμο στο μούτρο o απολογισμός και ένα ελαφρύ στράβωμα του σαγονιού μου αρκετές μέρες από το εγκεφαλικό βλέποντας την έτσι... :( | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P Σαβ 06 Οκτ 2012, 08:30 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Όταν παθαίνεις μαθαίνεις δεν λένε και οι παλιοί?
Ε λοιπόν εγώ ούτε καν έκανα κίνηση να την κρατήσω πριν δύο χρόνια, ούτε καν έκανα κινηση να την πιάσω, τόσο σίγουρος ήμουν ότι ήταν ανοικτό το πλαϊνό....με κλειστό πλαγιοστάτη απλά την άφησα από το διπλό προς τα αριστερά και άκουσα τα κρας,μπουμ,μπαμ...:(
Σπασμένη ζελατίνα και γδάρσιμο στο μούτρο o απολογισμός και ένα ελαφρύ στράβωμα του σαγονιού μου αρκετές μέρες από το εγκεφαλικό βλέποντας την έτσι... :( πό ρέ φίλε πλάκα κάνεις :( τί μπορεί νά πάθει κανείς από θέση στάθμευσης. Άστα νά πάνε δηλαδή. | |
|
| |
| Ένα μικρό αστείο «ατύχημα» στο busa :P | |
|