| Χωρις σχολιο | |
|
+5mistiriodis_tsantakias tsasbi kontos 750 christ-r sxlogo 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 16:35 | |
| | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 17:39 | |
| Για αλλη μια φορα η δικαιοσυνη-δικαστηρια-δικαστες εδιξαν το ποσο ''σκληροι'' ειναι...να δω που θα βρει τα 400,000+ ευρω που θα ζητηθουν ως αποζημιωση απο το μονιμα!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 19:22 | |
| απο οτι ακουσα δεν ειχε διπλωμα και ασφαλεια!!! ασε που οταν αφηνονται ελευθεροι σε τετοιες περιπτωσεις δεν δινεται παραδειγμα και σε αλλους που μπορει να το κανουν.... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 21:06 | |
| δεν εχουμε νομους...μονο για κλησης ειναι η ελληνικη αστυνομια για κανενα κρανος η εξατμιση | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 23:30 | |
| οταν εγω λεο ομος γαι διπλοματα σε διαφορους που μπενουνε εδω μεσα κατακαιρους και λενε στα 19-20 να παρουνε 600 και 1000 δεν λετε τπτ | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 23:35 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- οταν εγω λεο ομος γαι διπλοματα σε διαφορους που μπενουνε εδω μεσα κατακαιρους και λενε στα 19-20 να παρουνε 600 και 1000 δεν λετε τπτ
Μετά γίνεσαι κακός και γραφικός...ή η κλασσική ατάκα: "Και εσύ τα ίδια δεν έκανες όταν ήσουν σε αυτήν την ηλικία;"... On topic: Ο τύπος είναι για φυλακή με τα 100000, αφού χτύπησε και εγκατέλειψε έναν, πήγε και χτύπησε και εγκατέλειψε άλλους τρεις!!! Και τον αφήσαν ελεύθερο!!! | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Σαβ 14 Ιουλ 2012, 23:38 | |
| - christ-r έγραψε:
- Για αλλη μια φορα η δικαιοσυνη-δικαστηρια-δικαστες εδιξαν το ποσο ''σκληροι'' ειναι...να δω που θα βρει τα 400,000+ ευρω που θα ζητηθουν ως αποζημιωση απο το μονιμα!!!
Όχι να μην μπει καν στον κόπο να τα βρει, να κάτσει στη φυλακή και να βγει στα 50 του, ίσως να το σκεφτεί καλύτερα να το ξανακάνει... | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| |
| |
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 00:01 | |
| Τα δίδυμα ηλικίας επτά ετών, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Παίδων». και ας μπει εδω ξανα κανενας πιτσιρικας του στιλ και καλα θελω να παρω gsxr αλλα δεν εχω διπλωμα ουτε ασφαλεια εχω τρελαθει δεν κρατιεμαι..... και πειτε μου ποια λαμογια να κανω για να τα βγαλω στον παππου μου στην γιαγια μου....... που? πως? αν δεν τον ξεβρακωσω εδω μεσα!!! | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 01:46 | |
| | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 02:58 | |
| ποιός ξέρει τι τηλέφωνα πέσανε,αμα το έκανε κανένας άλλος τον είχανε πηδήξει,αμα μπεί στο φορουμ πιτσιρικάς να τρώει ban | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 09:51 | |
| - tsasbi έγραψε:
- δεν εχουμε νομους...μονο για κλησης ειναι η ελληνικη αστυνομια για κανενα κρανος η εξατμιση
νομους εχουμε απλα υπαρχουν πολλα παραθυρακια..... και για το αν θα παει μεσα η θα αφεθει δεν το αποφασιζει η αστυνομια.... | |
|
| |
christ-r Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 439 Αγωνιζόμενος : Στις πατεριτσες! Hμερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 14:13 | |
| - tsasbi έγραψε:
- δεν εχουμε νομους...μονο για κλησης ειναι η ελληνικη αστυνομια για κανενα κρανος η εξατμιση
Σκεψου φιλε μου και λιγο πριν πεις τετοια πραγματα...η αρμοδιοτητα της αστυνομιας ηταν να τον βρει να τον συλλαβει να συνταξει τη δικογραφια και να τον μεταφερει στον εισαγγελεα-ανακριτη-ναυτοδικη οπου αυτοι αποφασιζουν για την τιμωρια του... Κραξε λοιπον αυτους που πραγματικα φταινε και οχι αυτους που μπορεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 14:51 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 15:24 | |
| - christ-r έγραψε:
- tsasbi έγραψε:
Σκεψου φιλε μου και λιγο πριν πεις τετοια πραγματα...η αρμοδιοτητα της αστυνομιας ηταν να τον βρει να τον συλλαβει να συνταξει τη δικογραφια και να τον μεταφερει στον εισαγγελεα-ανακριτη-ναυτοδικη οπου αυτοι αποφασιζουν για την τιμωρια του...
Κραξε λοιπον αυτους που πραγματικα φταινε και οχι αυτους που μπορεις... σε πολλα φταιει η αστυνομια αλλα στο συγκεκριμενο δεν νομιζω.... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Χωρις σχολιο Κυρ 15 Ιουλ 2012, 15:31 | |
| - G.E.B. R-09 έγραψε:
- kouzinas έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- οταν εγω λεο ομος γαι διπλοματα σε διαφορους που μπενουνε εδω μεσα κατακαιρους και λενε στα 19-20 να παρουνε 600 και 1000 δεν λετε τπτ
- G.E.B. R-09 έγραψε:
και ας μπει εδω ξανα κανενας πιτσιρικας του στιλ και καλα θελω να παρω gsxr αλλα δεν εχω διπλωμα ουτε ασφαλεια εχω τρελαθει δεν κρατιεμαι..... και πειτε μου ποια λαμογια να κανω για να τα βγαλω στον παππου μου στην γιαγια μου....... που? πως? αν δεν τον ξεβρακωσω εδω μεσα!!! https://gixxer.forumgreek.com/t6793-topic
Και ολη η μαλακια ξεκινησε επειδη δεν ειχε διπλωμα..χτυπησε τον ποδηλατη,δεν ειχε χαρτια,νομιζε οτι θα ξεφυγει και τα γαμησε ολα ..Κριμα για τα παιδακια και την μαμα,ελπιζω να "αναρρωσουν" συντομα!
Και το εψαχνα φιλε μου!
για να σας δω τωρα εσας που δινατε μυαλο στον πιτσιρικα και ειστε τσο βαρβατοι τωρα να εχετε και τα κ@κ@λ@ να πατε μια βολτα απο το νοσοκομειο και πειτε την μανα και τον πατερα των παιδιων οτι εμεις κατι τετοιους του βοηθαμε πως θα κανουνε την λαμογια τους! σιγουρα κακως τους δινουνε καποιοι ιδεες....αλλα βλεπεις οτι και ο νομος το θεωρει τραυματισμο στην καλυτερη-ανθρωποκτονια στην χειροτερη,εξ αμελειας.... δηλαδη απο αμελεια οδηγεις χωρις αδεια οδηγου δεν εχεις ασφαλεια χτυπας ανθρωπους και τους αφηνεις αβοηθητους..... και ολα αυτα πρωι στο κεντρο της αθηνας.....αν ητανε νυχτα καπου ποιο ησυχα??????? μπορει να μην τον βρισκανε ποτε.... | |
|
| |
| Χωρις σχολιο | |
|