Greek GSX-R forum
ερωτηση εξατμιση Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ερωτηση εξατμιση Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ερωτηση εξατμιση Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ερωτηση εξατμιση Poll_l10ερωτηση εξατμιση Poll_c10ερωτηση εξατμιση Poll_r10 
JIMK7
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ερωτηση εξατμιση

Πήγαινε κάτω 
+6
κολτρέϊν
tsasbi
k8 600 kk
Miou
boutser
alhthrios
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
alhthrios
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 33
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 02:40

καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω την μαμα εξατμιση με μια ρεμους που εχω βρει...πριν την παρω πρεπει να προσεξω κατι??αν καταργησω τον καταλυτη θα χρειαστει προγραμμα???pls help..ευχαριστω πολυ..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 09:24

αν καταργησεις τον καταλυτη στο 600 απλα δεν θα πιγενει βημα... στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 09:36

παληκαρι τα εχουμε πει ολα αυτα απειρες φορες .....
κανε τον κοπο και ψαξε ολα αυτα τα σχετικα θεματα... και θα βρεις τις απαντησεις σε αυτα που ρωτας.... και σε αυτα που θα ρωτησεις στην συνεχεια ...

καλο ειναι να ψαχνετε πρωτα πριν ανεβαζετε ενα νεο θεμα με τις ερωτησεις σας
ειδικα για θεματα τα οποια τα εχουμε γραψει - αναλυσει τουλαχιστον 15 φορες τον τελευταιο χρονο...
ειπαμε το φορουμ ειναι για να κανυμε ερωτησεις και να μαθενουμε πραγματα
και δεν ειναι ντροπη να ρωταμε κατι που δεν ξερουμε αλλα καλο ειναι να εχουμε κανει πρωτα τον κοπο να ψαξουμε εαν υπαρχει ηδη η απαντηση στην ερωτηση μας.....
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 09:41

alhthrios έγραψε:
καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω την μαμα εξατμιση με μια ρεμους που εχω βρει...πριν την παρω πρεπει να προσεξω κατι??αν καταργησω τον καταλυτη θα χρειαστει προγραμμα???pls help..ευχαριστω πολυ..

μιας και εχω 600 κ8 και καταργησα καταλυτη θα σου προτεινω τα εξης,

1 οταν βγαλεις καταλυτη χανεις πολλλλλυ μεχρι τις 5.000 σε βαθμο που μεσα στη πολη θα σε εκνευρισει
2 βαλε ενα τελικο ψιλομακρυ για να εχει λιγο παραπανω συμπιεση
3 αν σε παιρνει οικονομικα βαλε mide-pipe με σαλιγκαρο για να μη χασεις καθολου χαμηλα
4 ψηλα ναι οντως κερδιζεις μετα τισ 10.000 εχει διαφορα
5 αν εχεις και φιλτρο ελευθερο θα χρειαστεις με ενα yoshi-box +5% στα 3/3 του γκαζιου(στροφων, για να μη στεγνωνει στην εθνικη με 240+ πορεια)
6 ΒΑΛΕ -1 ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!! το μηχανακι θα μεταμορφωθει τελειως, απο εκει που τελικη πιανεις με 5η και η 6η σου κρεμαει και ειναι overdrive μετα θα γεμιζει ολοκληρη η 6η και ουσιαστικα δε χανεις τελικη απλα το ταχυμετο εχει λιγο παραπανω αποκλιση

α! και μια λυση στο 1 ειναι να βαλεις σιγαστηρα σε κοντινες βολτες κερδιζεις λιγο παραπανω συμπιεση και δε σου φαινεται τοσο, απλα μην πας με σιγαστηρα καμια εθνικη γιατι θα τον πυροβολησεις σε καποιο μπαρμπριζ ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα στο φορουμ κανε μια αναζητηση και θα διαβασεις αρκετα χρησιμα πραγματακια

tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 13:28

Miou έγραψε:
παληκαρι τα εχουμε πει ολα αυτα απειρες φορες .....
κανε τον κοπο και ψαξε ολα αυτα τα σχετικα θεματα... και θα βρεις τις απαντησεις σε αυτα που ρωτας.... και σε αυτα που θα ρωτησεις στην συνεχεια ...

καλο ειναι να ψαχνετε πρωτα πριν ανεβαζετε ενα νεο θεμα με τις ερωτησεις σας
ειδικα για θεματα τα οποια τα εχουμε γραψει - αναλυσει τουλαχιστον 15 φορες τον τελευταιο χρονο...
ειπαμε το φορουμ ειναι για να κανυμε ερωτησεις και να μαθενουμε πραγματα
και δεν ειναι ντροπη να ρωταμε κατι που δεν ξερουμε αλλα καλο ειναι να εχουμε κανει πρωτα τον κοπο να ψαξουμε εαν υπαρχει ηδη η απαντηση στην ερωτηση μας.....

Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 13:32

k8 600 kk έγραψε:
alhthrios έγραψε:

1 οταν βγαλεις καταλυτη χανεις πολλλλλυ μεχρι τις 5.000 σε βαθμο που μεσα στη πολη θα σε εκνευρισει
3 αν σε παιρνει οικονομικα βαλε mide-pipe με σαλιγκαρο για να μη χασεις καθολου χαμηλα
5 αν εχεις και φιλτρο ελευθερο θα χρειαστεις με ενα yoshi-box +5% στα 3/3 του γκαζιου(στροφων, για να μη στεγνωνει στην εθνικη με 240+ πορεια)
6 ΒΑΛΕ -1 ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!! το μηχανακι θα μεταμορφωθει τελειως, απο εκει που τελικη πιανεις με 5η και η 6η σου κρεμαει και ειναι overdrive μετα θα γεμιζει ολοκληρη η 6η και ουσιαστικα δε χανεις τελικη απλα το ταχυμετο εχει λιγο παραπανω αποκλιση

α! και μια λυση στο 1 ειναι να βαλεις σιγαστηρα σε κοντινες βολτες κερδιζεις λιγο παραπανω συμπιεση και δε σου φαινεται τοσο, απλα μην πας με σιγαστηρα καμια εθνικη γιατι θα τον πυροβολησεις σε καποιο μπαρμπριζ ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα στο φορουμ κανε μια αναζητηση και θα διαβασεις αρκετα χρησιμα πραγματακια

μηπως ξερεις απο δεσπαααα xaxa xaxa xaxa

μου αρεσεις πολυ που τα λες αναταλιτικα.. kapelo
alhthrios
Normal gixxer
Normal gixxer

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 17:33

k8 600 kk έγραψε:
alhthrios έγραψε:

Επειδη δεν παιζουν και πολλα λ7 υπαρχει κατι που πρεπει να μπει κατευθειαν με την τοποθετηση της εξατμισης η μπορω σιγα σιγα να το φτιαχνω???
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 19:17

επειδη τυχαινει κι εγω να εχω βγαλει τον καταλυτη, θα σου πω διαφορετικα πραγματα, τα αναποδα απο αυτα που ειπε ο ΚΚ (για το δικο μου τουλαχιστον).
το δικο μου, χαμηλο-μεσαια πηρε παρα πολυ και μετα τις 10.000στρ. αρχιζει και χανει. πηγα για yoshi-box εδωσα μιγματα 5-5-10 και καπως εστρωσε, αλλα και παλι μετα τις 10.000στρ ζοριζεται.
εχω διαφορα με τον ΚΚ λογω τελικου πιστευω, τπτ παραπανω.
boutser, αυτο για το βημα που ειπες, απλα δεν υσχιει. Wink
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 20:18

alhthrios έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
alhthrios έγραψε:

Επειδη δεν παιζουν και πολλα λ7 υπαρχει κατι που πρεπει να μπει κατευθειαν με την τοποθετηση της εξατμισης η μπορω σιγα σιγα να το φτιαχνω???

κοιτα μια πχ R77 για το 600 πως ειναι το mide pipe και θα καταλαβεις τι εστι σαλιγκαρος, αλλα το να στο φτιαξει εξω εξατμισας και σε πιο φτηνη τιμη απο ΧΡΥΣΟ δε παιζει δυστυχως

κολτρέϊν έγραψε:
επειδη τυχαινει κι εγω να εχω βγαλει τον καταλυτη, θα σου πω διαφορετικα πραγματα, τα αναποδα απο αυτα που ειπε ο ΚΚ (για το δικο μου τουλαχιστον).
το δικο μου, χαμηλο-μεσαια πηρε παρα πολυ και μετα τις 10.000στρ. αρχιζει και χανει. πηγα για yoshi-box εδωσα μιγματα 5-5-10 και καπως εστρωσε, αλλα και παλι μετα τις 10.000στρ ζοριζεται.
εχω διαφορα με τον ΚΚ λογω τελικου πιστευω, τπτ παραπανω.
boutser, αυτο για το βημα που ειπες, απλα δεν υσχιει. Wink

ναι αυτο που λες παιζει το replica gp evo-2 που φοραω ειναι πολυ ελευθερο και χαμηλα χανει πολυ συμπιεση αλλα ψηλα δουλευει μια χαρα, το δοκιμασα με ταπα και ειναι πολυ καλυτερο χαμηλα αλλα ψηλα κρεμαγε,

βεβαια αυτο που λες 5-5-10 μου φαινεται λιγο υπερβολικο ρε Χρηστο, δε σου μαυριζει πολυ η εξατμιση ???

εμενα με 0-0-5 ειναι καταμαυρο το τελειωμα του τελικου που σημαινει οτι εχω πολυ πλουσιο μειγμα οποτε πρεπει να κατευθυνθω σε κανενα bazaaz για να δω τι σκατα afr εχω και ποσο να το στεγνωσω, και μαλλον εκει με βλεπω μολις βρω τιποτα παλιοευρα
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΔευ 23 Ιουλ 2012, 21:25

Κωστα, το δικο μου το τελικο ειναι 60mm. χαμηλα-μεσαια γεμησε πολυ, αλλα απο της 10 και πανω το νιωθω να κρεμαει. οσο για το χρωμα στο τελικο, εμενα καφετιζει λιγακι, δεν ειναι τελειως μαυρο. αυτο απ' οτι εχω ακουσει ειναι το σωστο χρωμα (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος). καφε χρωμα κανει τελεια καυση, αν το δικο μου δεν πιστευω να εχει τελεια καυση, παρα το χρωμα στο τελικο.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 01:09

κολτρέϊν έγραψε:
Κωστα, το δικο μου το τελικο ειναι 60mm. χαμηλα-μεσαια γεμησε πολυ, αλλα απο της 10 και πανω το νιωθω να κρεμαει. οσο για το χρωμα στο τελικο, εμενα καφετιζει λιγακι, δεν ειναι τελειως μαυρο. αυτο απ' οτι εχω ακουσει ειναι το σωστο χρωμα (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος). καφε χρωμα κανει τελεια καυση, αν το δικο μου δεν πιστευω να εχει τελεια καυση, παρα το χρωμα στο τελικο.

μηπως να κανουμε ενα αλο ποστ με τιτλο "καυσαναλυση με βαση το χρωμα" ?????? fafoutis fafoutis fafoutis

αν δε βαλουμε καταγραφικο με bang η σωστη καυσαναλυση με κλειστα τα pair δε βγαζουμε ακρη δυστυχως φιλαρακι
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 01:41

boutser έγραψε:
αν καταργησεις τον καταλυτη στο 600 απλα δεν θα πιγενει βημα... στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση!

στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση!
και αυτο μπορει να γινει δες τις TRC απο Αμερικη πως ειναι το λινκ πα'ι'π file
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 01:46

παιδες μια διευκρινηση για τους μη εχοντες κ8-9
απο κ7 και κατω ο καταλυτης αφαιρειται με κολαρο δηλαδη μονος σου και βαζεις ενα mide-pipe αλλα σε κ8-9 ειναι ενιαιος και πρεπει να τον κοψεις οποτε χρειαζεται εξατμισας εκτος και αν βαλεις χταποδι απο κ6-7 που δε πολυσυμφερει
απο οσο εψαξα στο e-bay
G.E.B. R-09
Normal gixxer
Normal gixxer
G.E.B. R-09

Όνομα: : giorgos
Τόπος : ΞΑΝΘΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 355
Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 01:55

k8 600 kk έγραψε:
απο κ7 και κατω ο καταλυτης αφαιρειται με κολαρο δηλαδη μονος σου και βαζεις ενα mide-pipe αλλα σε κ8-9 ειναι ενιαιος και πρεπει να τον κοψεις οποτε χρειαζεται εξατμισας εκτος και αν βαλεις χταποδι απο κ6-7 που δε πολυσυμφερει
απο οσο εψαξα στο e-bay

Ετσι ακριβως! oooyes
αλλα απο Αμερικη που εβλεπα πριν μερες ειχε χταποδια 06-07!

k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 02:11

G.E.B. R-09 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
απο οσο εψαξα στο e-bay

Ετσι ακριβως! oooyes
αλλα απο Αμερικη που εβλεπα πριν μερες ειχε χταποδια 06-07!

οταν κοιταγα δεν ειχε toixos οποτε την εχω κοψει ηδη τη σωληνα του mide pipe
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 02:32

εγω πουλαο ενα χταποδι απο κ6/κ7 50 ευρο ...δεν εχο προλαβη να φτιαξο της κολο αγγελιες :(
http://www.myspace.com/stefanosk
alhthrios
Normal gixxer
Normal gixxer

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΤρι 24 Ιουλ 2012, 03:03

παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!κατι τελευταιο το yoshi box sta posa eyro paizei?
pakis
Normal gixxer
Normal gixxer
pakis

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΠεμ 21 Μαρ 2013, 12:35

http://www.car.gr/parts/view/3465571/ ξερεις κανενας αν ταιριαζουν και σε Κ7 1000?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΠεμ 21 Μαρ 2013, 13:22

pakis έγραψε:
http://www.car.gr/parts/view/3465571/ ξερεις κανενας αν ταιριαζουν και σε Κ7 1000?

παρτον τηλ και ρωτα τον και εαν μπορει να στις στειλει και το κοστος ...

ο γιος νομιζω ειναι και μελλλος εδω αλλα δεν γραφει πια... ειναι και φιλαρακι του φιλιππα-νταρκσοουλ
pakis
Normal gixxer
Normal gixxer
pakis

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΠεμ 21 Μαρ 2013, 13:24

ρωτησα μου ειπε οτι μαλλον κανουν αλλα δν μπορει να μου κοψει τιμολογιο για την δουλεια που θελω Evil or Very Mad οποτε μαλλον θα παω για Jardine Gp1
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΠεμ 21 Μαρ 2013, 13:28

pakis έγραψε:
ρωτησα μου ειπε οτι μαλλον κανουν αλλα δν μπορει να μου κοψει τιμολογιο για την δουλεια που θελω Evil or Very Mad οποτε μαλλον θα παω για Jardine Gp1

Εγώ πάλι χλωμό το βλέπω να μπαίνει το δίχαλο του Κ9 σε Κ7
pakis
Normal gixxer
Normal gixxer
pakis

ερωτηση εξατμιση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση   ερωτηση εξατμιση EmptyΠεμ 21 Μαρ 2013, 13:29

Εγω μονο τα τελικα ηθελα Νικο αλλα δν πειραζει θα την παλεψω αλιως

ερωτηση εξατμιση
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» ερωτηση για εξατμιση
» ερωτηση
» ερωτηση

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com