| ερωτηση εξατμιση | |
|
+6κολτρέϊν tsasbi k8 600 kk Miou boutser alhthrios 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alhthrios Normal gixxer
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 143 Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011
| Θέμα: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 02:40 | |
| καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω την μαμα εξατμιση με μια ρεμους που εχω βρει...πριν την παρω πρεπει να προσεξω κατι??αν καταργησω τον καταλυτη θα χρειαστει προγραμμα???pls help..ευχαριστω πολυ.. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 09:24 | |
| αν καταργησεις τον καταλυτη στο 600 απλα δεν θα πιγενει βημα... στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 09:36 | |
| παληκαρι τα εχουμε πει ολα αυτα απειρες φορες ..... κανε τον κοπο και ψαξε ολα αυτα τα σχετικα θεματα... και θα βρεις τις απαντησεις σε αυτα που ρωτας.... και σε αυτα που θα ρωτησεις στην συνεχεια ...
καλο ειναι να ψαχνετε πρωτα πριν ανεβαζετε ενα νεο θεμα με τις ερωτησεις σας ειδικα για θεματα τα οποια τα εχουμε γραψει - αναλυσει τουλαχιστον 15 φορες τον τελευταιο χρονο... ειπαμε το φορουμ ειναι για να κανυμε ερωτησεις και να μαθενουμε πραγματα και δεν ειναι ντροπη να ρωταμε κατι που δεν ξερουμε αλλα καλο ειναι να εχουμε κανει πρωτα τον κοπο να ψαξουμε εαν υπαρχει ηδη η απαντηση στην ερωτηση μας..... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 09:41 | |
| - alhthrios έγραψε:
- καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω την μαμα εξατμιση με μια ρεμους που εχω βρει...πριν την παρω πρεπει να προσεξω κατι??αν καταργησω τον καταλυτη θα χρειαστει προγραμμα???pls help..ευχαριστω πολυ..
μιας και εχω 600 κ8 και καταργησα καταλυτη θα σου προτεινω τα εξης, 1 οταν βγαλεις καταλυτη χανεις πολλλλλυ μεχρι τις 5.000 σε βαθμο που μεσα στη πολη θα σε εκνευρισει 2 βαλε ενα τελικο ψιλομακρυ για να εχει λιγο παραπανω συμπιεση 3 αν σε παιρνει οικονομικα βαλε mide-pipe με σαλιγκαρο για να μη χασεις καθολου χαμηλα 4 ψηλα ναι οντως κερδιζεις μετα τισ 10.000 εχει διαφορα 5 αν εχεις και φιλτρο ελευθερο θα χρειαστεις με ενα yoshi-box +5% στα 3/3 του γκαζιου(στροφων, για να μη στεγνωνει στην εθνικη με 240+ πορεια) 6 ΒΑΛΕ -1 ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!! το μηχανακι θα μεταμορφωθει τελειως, απο εκει που τελικη πιανεις με 5η και η 6η σου κρεμαει και ειναι overdrive μετα θα γεμιζει ολοκληρη η 6η και ουσιαστικα δε χανεις τελικη απλα το ταχυμετο εχει λιγο παραπανω αποκλιση α! και μια λυση στο 1 ειναι να βαλεις σιγαστηρα σε κοντινες βολτες κερδιζεις λιγο παραπανω συμπιεση και δε σου φαινεται τοσο, απλα μην πας με σιγαστηρα καμια εθνικη γιατι θα τον πυροβολησεις σε καποιο μπαρμπριζ ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα στο φορουμ κανε μια αναζητηση και θα διαβασεις αρκετα χρησιμα πραγματακια | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:28 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:32 | |
| | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 17:33 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- alhthrios έγραψε:
- καλημερα σε ολους...σκεφτομαι να αλλαξω την μαμα εξατμιση με μια ρεμους που εχω βρει...πριν την παρω πρεπει να προσεξω κατι??αν καταργησω τον καταλυτη θα χρειαστει προγραμμα???pls help..ευχαριστω πολυ..
μιας και εχω 600 κ8 και καταργησα καταλυτη θα σου προτεινω τα εξης,
1 οταν βγαλεις καταλυτη χανεις πολλλλλυ μεχρι τις 5.000 σε βαθμο που μεσα στη πολη θα σε εκνευρισει 2 βαλε ενα τελικο ψιλομακρυ για να εχει λιγο παραπανω συμπιεση 3 αν σε παιρνει οικονομικα βαλε mide-pipe με σαλιγκαρο για να μη χασεις καθολου χαμηλα 4 ψηλα ναι οντως κερδιζεις μετα τισ 10.000 εχει διαφορα 5 αν εχεις και φιλτρο ελευθερο θα χρειαστεις με ενα yoshi-box +5% στα 3/3 του γκαζιου(στροφων, για να μη στεγνωνει στην εθνικη με 240+ πορεια) 6 ΒΑΛΕ -1 ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!! το μηχανακι θα μεταμορφωθει τελειως, απο εκει που τελικη πιανεις με 5η και η 6η σου κρεμαει και ειναι overdrive μετα θα γεμιζει ολοκληρη η 6η και ουσιαστικα δε χανεις τελικη απλα το ταχυμετο εχει λιγο παραπανω αποκλιση
α! και μια λυση στο 1 ειναι να βαλεις σιγαστηρα σε κοντινες βολτες κερδιζεις λιγο παραπανω συμπιεση και δε σου φαινεται τοσο, απλα μην πας με σιγαστηρα καμια εθνικη γιατι θα τον πυροβολησεις σε καποιο μπαρμπριζ ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα στο φορουμ κανε μια αναζητηση και θα διαβασεις αρκετα χρησιμα πραγματακια
Επειδη δεν παιζουν και πολλα λ7 υπαρχει κατι που πρεπει να μπει κατευθειαν με την τοποθετηση της εξατμισης η μπορω σιγα σιγα να το φτιαχνω??? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 19:17 | |
| επειδη τυχαινει κι εγω να εχω βγαλει τον καταλυτη, θα σου πω διαφορετικα πραγματα, τα αναποδα απο αυτα που ειπε ο ΚΚ (για το δικο μου τουλαχιστον). το δικο μου, χαμηλο-μεσαια πηρε παρα πολυ και μετα τις 10.000στρ. αρχιζει και χανει. πηγα για yoshi-box εδωσα μιγματα 5-5-10 και καπως εστρωσε, αλλα και παλι μετα τις 10.000στρ ζοριζεται. εχω διαφορα με τον ΚΚ λογω τελικου πιστευω, τπτ παραπανω. boutser, αυτο για το βημα που ειπες, απλα δεν υσχιει. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 20:18 | |
| - alhthrios έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- alhthrios έγραψε:
μιας και εχω 600 κ8 και καταργησα καταλυτη θα σου προτεινω τα εξης,
1 οταν βγαλεις καταλυτη χανεις πολλλλλυ μεχρι τις 5.000 σε βαθμο που μεσα στη πολη θα σε εκνευρισει 2 βαλε ενα τελικο ψιλομακρυ για να εχει λιγο παραπανω συμπιεση 3 αν σε παιρνει οικονομικα βαλε mide-pipe με σαλιγκαρο για να μη χασεις καθολου χαμηλα 4 ψηλα ναι οντως κερδιζεις μετα τισ 10.000 εχει διαφορα 5 αν εχεις και φιλτρο ελευθερο θα χρειαστεις με ενα yoshi-box +5% στα 3/3 του γκαζιου(στροφων, για να μη στεγνωνει στην εθνικη με 240+ πορεια) 6 ΒΑΛΕ -1 ΔΟΝΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ !!!! το μηχανακι θα μεταμορφωθει τελειως, απο εκει που τελικη πιανεις με 5η και η 6η σου κρεμαει και ειναι overdrive μετα θα γεμιζει ολοκληρη η 6η και ουσιαστικα δε χανεις τελικη απλα το ταχυμετο εχει λιγο παραπανω αποκλιση
α! και μια λυση στο 1 ειναι να βαλεις σιγαστηρα σε κοντινες βολτες κερδιζεις λιγο παραπανω συμπιεση και δε σου φαινεται τοσο, απλα μην πας με σιγαστηρα καμια εθνικη γιατι θα τον πυροβολησεις σε καποιο μπαρμπριζ ! χαχαχαχαχαχαχαχαχα
θα βρεις και αλλα σχετικα θεματα στο φορουμ κανε μια αναζητηση και θα διαβασεις αρκετα χρησιμα πραγματακια
Επειδη δεν παιζουν και πολλα λ7 υπαρχει κατι που πρεπει να μπει κατευθειαν με την τοποθετηση της εξατμισης η μπορω σιγα σιγα να το φτιαχνω??? κοιτα μια πχ R77 για το 600 πως ειναι το mide pipe και θα καταλαβεις τι εστι σαλιγκαρος, αλλα το να στο φτιαξει εξω εξατμισας και σε πιο φτηνη τιμη απο ΧΡΥΣΟ δε παιζει δυστυχως - κολτρέϊν έγραψε:
- επειδη τυχαινει κι εγω να εχω βγαλει τον καταλυτη, θα σου πω διαφορετικα πραγματα, τα αναποδα απο αυτα που ειπε ο ΚΚ (για το δικο μου τουλαχιστον).
το δικο μου, χαμηλο-μεσαια πηρε παρα πολυ και μετα τις 10.000στρ. αρχιζει και χανει. πηγα για yoshi-box εδωσα μιγματα 5-5-10 και καπως εστρωσε, αλλα και παλι μετα τις 10.000στρ ζοριζεται. εχω διαφορα με τον ΚΚ λογω τελικου πιστευω, τπτ παραπανω. boutser, αυτο για το βημα που ειπες, απλα δεν υσχιει. ναι αυτο που λες παιζει το replica gp evo-2 που φοραω ειναι πολυ ελευθερο και χαμηλα χανει πολυ συμπιεση αλλα ψηλα δουλευει μια χαρα, το δοκιμασα με ταπα και ειναι πολυ καλυτερο χαμηλα αλλα ψηλα κρεμαγε, βεβαια αυτο που λες 5-5-10 μου φαινεται λιγο υπερβολικο ρε Χρηστο, δε σου μαυριζει πολυ η εξατμιση ??? εμενα με 0-0-5 ειναι καταμαυρο το τελειωμα του τελικου που σημαινει οτι εχω πολυ πλουσιο μειγμα οποτε πρεπει να κατευθυνθω σε κανενα bazaaz για να δω τι σκατα afr εχω και ποσο να το στεγνωσω, και μαλλον εκει με βλεπω μολις βρω τιποτα παλιοευρα | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Δευ 23 Ιουλ 2012, 21:25 | |
| Κωστα, το δικο μου το τελικο ειναι 60mm. χαμηλα-μεσαια γεμησε πολυ, αλλα απο της 10 και πανω το νιωθω να κρεμαει. οσο για το χρωμα στο τελικο, εμενα καφετιζει λιγακι, δεν ειναι τελειως μαυρο. αυτο απ' οτι εχω ακουσει ειναι το σωστο χρωμα (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος). καφε χρωμα κανει τελεια καυση, αν το δικο μου δεν πιστευω να εχει τελεια καυση, παρα το χρωμα στο τελικο. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| |
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 01:41 | |
| - boutser έγραψε:
- αν καταργησεις τον καταλυτη στο 600 απλα δεν θα πιγενει βημα... στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση!
στο τελικο πρεπει να προσεξεις αν τεριαζουν τα φ στην ενωση για να μην εχεις προβλημα στην συνδεση! και αυτο μπορει να γινει δες τις TRC απο Αμερικη πως ειναι το λινκ πα'ι'π | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 01:46 | |
| παιδες μια διευκρινηση για τους μη εχοντες κ8-9 απο κ7 και κατω ο καταλυτης αφαιρειται με κολαρο δηλαδη μονος σου και βαζεις ενα mide-pipe αλλα σε κ8-9 ειναι ενιαιος και πρεπει να τον κοψεις οποτε χρειαζεται εξατμισας εκτος και αν βαλεις χταποδι απο κ6-7 που δε πολυσυμφερει απο οσο εψαξα στο e-bay | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 01:55 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- παιδες μια διευκρινηση για τους μη εχοντες κ8-9
απο κ7 και κατω ο καταλυτης αφαιρειται με κολαρο δηλαδη μονος σου και βαζεις ενα mide-pipe αλλα σε κ8-9 ειναι ενιαιος και πρεπει να τον κοψεις οποτε χρειαζεται εξατμισας εκτος και αν βαλεις χταποδι απο κ6-7 που δε πολυσυμφερει απο οσο εψαξα στο e-bay Ετσι ακριβως! αλλα απο Αμερικη που εβλεπα πριν μερες ειχε χταποδια 06-07! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 02:11 | |
| - G.E.B. R-09 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- παιδες μια διευκρινηση για τους μη εχοντες κ8-9
απο κ7 και κατω ο καταλυτης αφαιρειται με κολαρο δηλαδη μονος σου και βαζεις ενα mide-pipe αλλα σε κ8-9 ειναι ενιαιος και πρεπει να τον κοψεις οποτε χρειαζεται εξατμισας εκτος και αν βαλεις χταποδι απο κ6-7 που δε πολυσυμφερει απο οσο εψαξα στο e-bay Ετσι ακριβως! αλλα απο Αμερικη που εβλεπα πριν μερες ειχε χταποδια 06-07!
οταν κοιταγα δεν ειχε οποτε την εχω κοψει ηδη τη σωληνα του mide pipe | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 02:32 | |
| εγω πουλαο ενα χταποδι απο κ6/κ7 50 ευρο ...δεν εχο προλαβη να φτιαξο της κολο αγγελιες :( | |
|
| |
alhthrios Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Τρι 24 Ιουλ 2012, 03:03 | |
| παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!κατι τελευταιο το yoshi box sta posa paizei? | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Πεμ 21 Μαρ 2013, 12:35 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Πεμ 21 Μαρ 2013, 13:22 | |
| - pakis έγραψε:
- http://www.car.gr/parts/view/3465571/ ξερεις κανενας αν ταιριαζουν και σε Κ7 1000?
παρτον τηλ και ρωτα τον και εαν μπορει να στις στειλει και το κοστος ... ο γιος νομιζω ειναι και μελλλος εδω αλλα δεν γραφει πια... ειναι και φιλαρακι του φιλιππα-νταρκσοουλ | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Πεμ 21 Μαρ 2013, 13:24 | |
| ρωτησα μου ειπε οτι μαλλον κανουν αλλα δν μπορει να μου κοψει τιμολογιο για την δουλεια που θελω οποτε μαλλον θα παω για Jardine Gp1 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Πεμ 21 Μαρ 2013, 13:28 | |
| - pakis έγραψε:
- ρωτησα μου ειπε οτι μαλλον κανουν αλλα δν μπορει να μου κοψει τιμολογιο για την δουλεια που θελω οποτε μαλλον θα παω για Jardine Gp1
Εγώ πάλι χλωμό το βλέπω να μπαίνει το δίχαλο του Κ9 σε Κ7 | |
|
| |
pakis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ερωτηση εξατμιση Πεμ 21 Μαρ 2013, 13:29 | |
| Εγω μονο τα τελικα ηθελα Νικο αλλα δν πειραζει θα την παλεψω αλιως | |
|
| |
| ερωτηση εξατμιση | |
|