| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 12:12 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- ntrsghostrider έγραψε:
- ΟμπΟ....βρωμογκαζε εγω που θελω να βαλω ουρα απο k στη χοντρουλα να δεις τι λεω.."θα εισε ποιο ψηλα αγαπη μου θα βαζουμε και βαλιτσακια"
Χαχαχα
αχαχαχα
Πηρα το μπουσα (χρονια καψουρα) και οχι το Ζ1000 (2010) που ελεγα (δεν εβρισκα αψογο) και φυσικα πριν το γαμο (οχι δεν εχω παντρευτει ακομη αχαχα) με δικαιολογιες σαν τις δικες σου. Θα καθεσαι πιο ανετα κτλπ κτλπ... Φυσικα και ακομη και σημερα κραζει την αγορα αυτη αλλα στ@@ μου... Το μονο που μετανιωνω ειναι το 200αρι που εσκασα για να της παρω κρανος...Πανω απο 80 km/h βαραει φρικες...Οχι κρανος, καρπουζοφλουδα επρεπε να της παρω οπως λεγαμε με τον No Fear...αλλα τεσπα...
Πρεπει να ανοιξουμε ενα τοπικ με δικαιλογιες για τα γυναικοπαιδα εγώ για το gsxr πήγα αντιπροσωπεία ..μόλις είδα τι μούρη του μπούσα μου έκανε το click όμως..k αξίζει κάθε ευρώ ! ναι όντως χρειάζεται ένα topic με δικαιολογίες :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 12:17 | |
| Τη μόνη δικαιολογία που χρειάζεσαι είναι μια εξάτμιση που να καταργεί τα πίσω μαρσπιέ... | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 12:18 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Τη μόνη δικαιολογία που χρειάζεσαι είναι μια εξάτμιση που να καταργεί τα πίσω μαρσπιέ...
η απλά βάζω την ουρα και ξεχνάω τα μαρσπιέ συνοδηγού | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 12:21 | |
| - ntrsghostrider έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- Τη μόνη δικαιολογία που χρειάζεσαι είναι μια εξάτμιση που να καταργεί τα πίσω μαρσπιέ...
η απλά βάζω την ουρα και ξεχνάω τα μαρσπιέ συνοδηγού Καλά του Busa τα μαρσπιέ δεν θα μπορέσεις να τα βάλεις έτσι κι'αλλιώς...Θα πρέπει να βάλεις κάποια από 1000 ή από 600 | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 12:23 | |
| από cbr 1000 του 05 μπαίνουνε t.r.e
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 23 Ιαν 2013, 17:43 | |
| Μιας και είχε υπέροχη μέρα , μετά από πολύ καιρό βγήκα βολτούλα μέχρι Κινέτα, από παλιά εθνική και επιστροφή από νέα. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Πεμ 31 Ιαν 2013, 23:13 | |
| Την προηγούμενη Τρίτη που είχε καλή μέρα μου είχε μπει να πάω βόλτα!!! Ξύπνησα και είχα λίγο πυρετό!! Τρελάθηκα! Σήμερα που είδα τον καιρό έδειχνε καλές θερμοκρασίες (12-14 βαθμούς), οπότε είπα να πάω σήμερα βόλτα, παρά την συννεφιά που είχε το μεσημέρι!! Μου είχε καρφωθεί η ιδέα στο κεφάλι, οπότε και να χιόνιζε θα έβγαινα!!!!!!!!!!!! Εν κατά κλείδι, δοκίμασα την νέα μου ψηλή ζελατίνα της MRA και παρά αυτά που λεγόντουσαν, ευτυχώς όλα πήγαν καλά, εκτός του ότι ασχήμηνε λίγο η μηχανή, αλλά χαλάλι!! Καταρχήν και παρά τον τρελό αέρα που είχε σήμερα, δεν είχα στροβιλισμούς μέχρι τα 260 που πήγα. Σαν να έχω λίγο πιο πολύ ησυχία και το σίγουρο είναι πως όταν σκύβω πλέον ησυχάζει ο θόρυβος από τον αέρα σε σχέση με πριν που όταν έσκυβα για ένα περίεργο λόγο ο θόρυβος δυνάμωνε!! Ελπίζω να κάνει διαφορά και για τον πίσω επιβάτη! Κατά τα άλλα έφαγα και τις ψιχάλες μου, αλλά όλα ΟΚ!!![img]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Παρ 01 Φεβ 2013, 07:21, 1 φορά | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 06:40 | |
| - topetwrx έγραψε:
- εκτός του ότι ασχήμηνε λίγο η μηχανή,
ΛΙΓΟ? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 07:24 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 10:51 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 16:19 | |
| Γιατί δεν έβαζες καμία πιο ψηλή aftermarket από την αρχή; Παραείναι τουριστάδικη έτσι δεν λέει. Μόνο η άσπρη κάλτσα με σανδάλι σου λείπει! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 19:56 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Γιατί δεν έβαζες καμία πιο ψηλή aftermarket από την αρχή; Παραείναι τουριστάδικη έτσι δεν λέει. Μόνο η άσπρη κάλτσα με σανδάλι σου λείπει!
Από όσο ξέρω και από όσο μου είπανε αυτή είναι η πιο ψηλή. Το ξέρω ότι είναι άσχημη, αλλά αν έχω καλό ταξίδι, τότε θα το πιω το ποτήρι! Μέσα στην πόλη που σχεδόν ποτέ δεν κυκλοφορώ θα την έχω κατεβασμένη.... Θα το δω καλύτερα στην επόμενη βόλτα και θα δω αν θα την αφήσω.... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 21:30 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 21:40 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
- Γιατί δεν έβαζες καμία πιο ψηλή aftermarket από την αρχή; Παραείναι τουριστάδικη έτσι δεν λέει. Μόνο η άσπρη κάλτσα με σανδάλι σου λείπει!
Από όσο ξέρω και από όσο μου είπανε αυτή είναι η πιο ψηλή. Το ξέρω ότι είναι άσχημη, αλλά αν έχω καλό ταξίδι, τότε θα το πιω το ποτήρι! Μέσα στην πόλη που σχεδόν ποτέ δεν κυκλοφορώ θα την έχω κατεβασμένη.... Θα το δω καλύτερα στην επόμενη βόλτα και θα δω αν θα την αφήσω.... Τι ύψος έχεις; 1,85 χωρίς ...........τακούνια... Πιστεύω πως με μία μεγάλη double bubble (στα hayabusa η powerbronze και η mra είναι οι ψηλότερες), δεν θα έχεις πρόβλημα σε ταξίδια κτλ. Όσοι έχουν βάλει powerbronze πίνουν νερό στο όνομα της και δεν την αλλάζουν.. Μιλάω πάντα για το δικό σας μηχανάκι. Ρίξε μια ματιά στο hayabusa.gr, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και θα δεις μεγάλα θέματα για ζελατίνες, κατάλληλες ακόμα και για άτομα πολύ ψηλότερους σου.. Εννοείται πως αν περιμένεις να είσαι "όρθιος" και να σε καλύπτει πλήρως, τότε δεν ισχύουν όλα τα από πάνω! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 22:01 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
Από όσο ξέρω και από όσο μου είπανε αυτή είναι η πιο ψηλή. Το ξέρω ότι είναι άσχημη, αλλά αν έχω καλό ταξίδι, τότε θα το πιω το ποτήρι! Μέσα στην πόλη που σχεδόν ποτέ δεν κυκλοφορώ θα την έχω κατεβασμένη.... Θα το δω καλύτερα στην επόμενη βόλτα και θα δω αν θα την αφήσω.... Τι ύψος έχεις; 1,85 χωρίς ...........τακούνια... Πιστεύω πως με μία μεγάλη double bubble (στα hayabusa η powerbronze και η mra είναι οι ψηλότερες), δεν θα έχεις πρόβλημα σε ταξίδια κτλ.
Όσοι έχουν βάλει powerbronze πίνουν νερό στο όνομα της και δεν την αλλάζουν.. Μιλάω πάντα για το δικό σας μηχανάκι.
Ρίξε μια ματιά στο hayabusa.gr, αν δεν το έχεις κάνει ήδη και θα δεις μεγάλα θέματα για ζελατίνες, κατάλληλες ακόμα και για άτομα πολύ ψηλότερους σου..
Εννοείται πως αν περιμένεις να είσαι "όρθιος" και να σε καλύπτει πλήρως, τότε δεν ισχύουν όλα τα από πάνω! Ευχαριστώ για την απάντηση! Το hayabusa.gr το έμαθα με αφορμή το τραγικό δυστύχημα του ζευγαριού λίγο καιρό πριν, αλλά είχανε την εγγραφή νέων μελών απνεργοποιημένη! Τώρα που δοκιμάζω πάλι, δεν βγάζω άκρη με ένα ερώτημα που βάζουν.... Τα φώτα σας για το ποια είναι η απάντηση, γιατί λέει ότι είμαι spam!! Ποιο είναι το αποτέλεσμα του ''8-14=: ; Βάζω 6 σαν αποτέλεσμα, αλλά μάλλον το κουϊζ είναι για Αϊνστάιν ή δεν θέλουν νέα μέλη.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 22:06 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 22:09 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Παρ 01 Φεβ 2013, 22:16 | |
| - Miou έγραψε:
- 8 - 14 = -6 οχι σκετο 6
Και -6 έβαλα! Το '':'' που κολλά;;; Επίσης εκεί που ρωτά σε τι μάρκα μηχανής αναφέρετε το φόρουμ, γράφω και SUZUKI & SUZUKI HAYABUSA, αλλά τίποτε!! Έχω γραφτεί σε άπειρα site, αλλά τόσο ηλίθιος πρώτη φορά νοιώθω!! Τέλος πάντων, ευχαριστώ Αλέξανδρε! Γέμισε και το θέμα με άσχετες δημοσιεύσεις και μάλιστα για άλλο φόρουμ! Ζητώ συγνώμη παιδιά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 02 Φεβ 2013, 18:41 | |
| Πήγαμε μια βόλτα μέχρι τον πλαταμώνα, παρέα με ένα hayabusa 08..
Στην επιστροφή είχαμε τα γνωστά "ανοίγματα" και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι έχασα 15 κιλά, αλλά σε σχέση με παλιότερες δοκιμές, με το ίδιο μηχανάκι, ίδιοι οδηγοί, ίδια extras, αυτή τη φορά πήγα πολύ καλύτερα!
Φωτογραφίες ίσως ανεβάσω το βράδυ, να χαζέψουμε τα suzukia! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Σαβ 02 Φεβ 2013, 23:30 | |
| αντωνη τα 15 κιλα κανουν μεγαλη διαφορα φιλε .... | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 03 Φεβ 2013, 03:37 | |
| Καθαρισμος δαγκανων, αλλαγη τακακιων(dp πρωτη φορα) κ εξαερωση μπρος πισω. Κ για να ασχοληθουμε ακομα παραπανω, μετρηση ξανα sag κ ρυθμιση επαναφορας κ συμπιεσης. Κ πλυσιμο στις 10 το βραδυ σαββατου... Αφου δε με ειδανε να με δουλευουνε βραδιατικα...Η βολτα λειπει πλεον!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 03 Φεβ 2013, 18:38 | |
| - Miou έγραψε:
- αντωνη τα 15 κιλα κανουν μεγαλη διαφορα φιλε ....
Το περίεργο είναι πως δεν με έφτασε ούτε στην τελική και σε ένα τυχαίο άνοιγμα που ανοίξαμε και οι 2 από 200 6η, πάλι δεν κατάφερε να με περάσει και τελική είχα μεγαλύτερη. Εννοείται πως είναι άνιση η σύγκριση βέβαια, γιατί με περνάει 50 κιλά κτλ.. Απλά μου φάνηκε περίεργο, γιατί πάντοτε με περνούσε πολλά κιλά (όχι πάντα 50), αλλά στην τελική, έστω και αν αργούσε με περνούσε.. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 03 Φεβ 2013, 19:55 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Miou έγραψε:
- 8 - 14 = -6 οχι σκετο 6
Και -6 έβαλα! Το '':'' που κολλά;;; Επίσης εκεί που ρωτά σε τι μάρκα μηχανής αναφέρετε το φόρουμ, γράφω και SUZUKI & SUZUKI HAYABUSA, αλλά τίποτε!! Έχω γραφτεί σε άπειρα site, αλλά τόσο ηλίθιος πρώτη φορά νοιώθω!! Τέλος πάντων, ευχαριστώ Αλέξανδρε!
Γέμισε και το θέμα με άσχετες δημοσιεύσεις και μάλιστα για άλλο φόρουμ! Ζητώ συγνώμη παιδιά! Ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα εκει... νεα μελη ας το πουμε στο φορουμ δεν τους ενδιαφερουν...εγω εστειλα αρκετα μειλ για να μπορεσω να γραφτω και τελικη χρησιμοποιησα τους κωδικους που ειχε απο παλια ο αδερφος μου. Δεν υπαρχει κινηση...μαζευοντε τα παλικαρια σε καφεδιες και κουβεντιαζουν αρα στο φορουμ μονο ινφο θα παρεις...αν πχ αρχισεις ερωτησεις τρως πορτα ας το πουμε. Δεν το λεω με την κακη εννοια, απλα ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια εκει. Ελιωσα κατα καιρους στο hayabusa.org και να σου πω την αληθεια δεν χρειαστηκα κατι παραπανω... τωρα τελευαια τρωγομαι μπας και ξεκλειδωσω τον εγκεφαλο και αλλαξω χαρτογραφηση σε ολες τις σχεσεις αλλα...εφοσον φευγω για Κυπρο με την δουλεια...και το τρωει το μπουσα το γκαραζ το αφηνω στην ησυχια του. Πχ απο τακακια διαβαζω πλεον ολοι λενε για EBC pro race...οχι HH.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Κυρ 03 Φεβ 2013, 22:18 | |
| ολα τα τακακια που βγαζει η EBC ειναι ΗΗ με κωδικους EPFA ΗΗ και FA ΗΗ τα πρωτα ειναι τα race ... | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|