Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2

Πήγαινε κάτω 
+96
DrIoannis
Billis 1340
KoSToM
diam
XRISTOS K8
REPTIL3
asphyx
breakdancer
krosfala
gat0s
Pardalo_Katsiki
FLASKAS
petros67
drakos j.
amstaff
george k6
Tasos k8
[alex]
achilles_r
fatsas k5
bonepeeler
panikas
bagos
Georgio
skizotix
Hlektrologos
giannis_suzuki
zed660
kapnias
jim_pap
theatiss
Darksoul
Zuki
Leroy
ΓρηγόρηςΚ2
spiros1100
noodles
ghost
georgeIII
Schumi
Gixxerm@n
gsxrk71000
totoulis
frozen
Petros-K5
maikstain
spastos
mitsos
Nitoras
Chrisk6
nktr
sxlogo
rsv4aprc
gphellas
giannisp
topetwrx
nikosRR
gabri
ENDURASX
fotis_rizla
κολτρέϊν
gsxr power k8
louk6
vd
christ-r
cursed2
platonas
brwmogazos
Vortex
Vasilis Bourlokas
mistiriodis_tsantakias
tsasbi
cpantelo
nasos-v
kontos 750
Painterz
k8 600 kk
T.R.E
kentaurosk8
Miou
AggelosK8
kostaskr6
teo46
No Fear
Aristosk8
ripper
Black Eagle
kouzinas
magfaria
Sotoner
demk6
giannisK6
GIXXERAKIAS
boutser
Antonios_gsxr
noname2142
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 03 Ιουλ 2013, 21:06

Σήμερα επιτέλους έφτιαξα την καλωδίωση του πίσω φαναριου με τα ενσωματωμένα φλας και έβαλα και την νέα βάση οργάνων με όλα τα λαστιχάκια και τα συμπραγκαλα της και πέρασα στο πολυεστερικό ζελατίνα (μαμά προς το παρόν), ram air και σύστημα xenon στο προβολακι.

Τώρα μένει ένα καλό πλύσιμο στην μηχανή και σιγά σιγά τοποθέτηση τα πάντα επάνω. Smile
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 03 Ιουλ 2013, 21:12

πεταχτηκα μεχρι την Πατρα μια γρηγορη καταδρομικη για μια δουλιτσα...μολις γυρισα Very Happy 
http://ghostkon.wix.com/motomania
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Τι έκανα ......χθες!!!   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 19:33

Χθες με αφορμή το ότι πήγα Θεσσαλονίκη για τις αναρτήσεις, πήγαμε επιτέλους και για καφέ με τον Γιώργο με τις αγαπημένες μας!!! Για τις μηχανές μιλώ!Very Happy  Είχαμε πιει ακόμη ένα στην Κοζάνη!

Διαπίστωσα ότι στην Εγνατία σε κάποιες παρατεταμένες στροφές ΠΟΛΛΩΝ που έχει, μπαίνω πολύ πιο γρήγορα, αλλά και σε άλλες στροφές υψηλών κυρίως ταχυτήτων μια που σε μικρές ταχύτητες πχ κάτω από 100 δεν διαπιστώνω κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Πχ στο ένα σημείο έμπαινα στην αρχή με 200, μετά με 220 και χθες πάλι με 220 αλλά ένοιωθα πολύ άνετα και σήκωνα και άλλα αν δεν είχε αυτοκίνητα. Στην άλλη είχα φτάσει πέρσι σταδιακά τα 260 και ένοιωθα ότι δεν μπορούσα παραπάνω, ενώ χθες σταδιακά ανέβηκα 280-290 (όσο πρόλαβα να δω) και ένοιωθα ότι ‘είχα’ πολλά περιθώρια ακόμη, αλλά τέλειωσε η στροφή! Λέω ‘είχα’ και όχι ‘είχε’ γιατί μέχρι τώρα τουλάχιστον έχω θέμα με τα δικά μου όρια και όχι με αυτά της μηχανής! Εύχομαι βέβαια να μην ξεπεράσω ποτέ αυτά της μηχανής! Μου κάνει εντύπωση αυτή η διαφορά που διαπιστώνω στον εαυτό μου! Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω ή όχι και μιλώ σοβαρά!Rolling Eyes  Δεν νοιώθω να κινδυνεύω πάντως και η μηχανή δείχνει βράχος...

Το άλλο που έγινε χθες είναι ότι για πρώτη φορά έβαλα στην πλάτη ένα σακίδιο tankbag που έχω για δοκιμή! Δεν το σκέφτηκα όμως και το φερμουάρ το κούμπωσα ακριβώς στην μέση, με αποτέλεσμα να ανοίξει στον δρόμο και να μου φύγει ένα τσαντάκι με κιτ επισκευής ελαστικού, ένα FAST, αμπούλες αέρα, φαρμακείο και κάτι άλλα ψιλοπράγματα! Αααα μου έφυγε και ένα βρακί……..καθαρό!!!!!!!Laughing  Τα υπόλοιπα ρούχα έμειναν μέσα ακόμη και στα 300 που πήγα!! Συμπέρασμα.... το φερμουάρ σε σακίδιο πλάτης, πάντα στο πλάι και τέρμα κάτω ΚΑΙ ΠΟΤΕ στην μέση και πάνω!!! και εσείς οι Χριστιανοί δεν δίνετε και καμιά συμβουλή! Όλα μόνοι μας θα τα μαθαίνουμε;;;Rolling Eyes
http://www.scooby.gr
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠεμ 04 Ιουλ 2013, 22:17

topetwrx έγραψε:
Το άλλο που έγινε χθες είναι ότι για πρώτη φορά έβαλα στην πλάτη ένα σακίδιο tankbag που έχω για δοκιμή! Δεν το σκέφτηκα όμως και το φερμουάρ το κούμπωσα ακριβώς στην μέση, με αποτέλεσμα να ανοίξει στον δρόμο και να μου φύγει ένα τσαντάκι με κιτ επισκευής ελαστικού, ένα FAST, αμπούλες αέρα, φαρμακείο και κάτι άλλα ψιλοπράγματα! Αααα μου έφυγε και ένα βρακί……..καθαρό!!!!!!!Laughing  Τα υπόλοιπα ρούχα έμειναν μέσα ακόμη και στα 300 που πήγα!! Συμπέρασμα.... το φερμουάρ σε σακίδιο πλάτης, πάντα στο πλάι και τέρμα κάτω ΚΑΙ ΠΟΤΕ στην μέση και πάνω!!! και εσείς οι Χριστιανοί δεν δίνετε και καμιά συμβουλή! Όλα μόνοι μας θα τα μαθαίνουμε;;;Rolling Eyes

Έχω χάσει έτσι κινητό ενός μηνός και θήκη γυαλιώνlol! Και φίλος από τσαντάκι μπανάνα δικάβαλος γυαλιά ακριβούτσικα... Από τότε, όταν ξέρω ότι θα την ανοίξω δένω τα φερμουάρ με συνδετήρα ή με αυτό που πιάνουμε τα καλώδια (πχ φορτιστών) και είμαι ήρεμος!Wink 
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΔευ 08 Ιουλ 2013, 10:13

GIXXERAKIAS έγραψε:
Σήμερα επιτέλους έφτιαξα την καλωδίωση του πίσω φαναριου με τα ενσωματωμένα φλας και έβαλα και την νέα βάση οργάνων με όλα τα λαστιχάκια  και τα συμπραγκαλα της και πέρασα στο πολυεστερικό ζελατίνα (μαμά προς το παρόν), ram air και σύστημα xenon στο προβολακι.

Τώρα μένει ένα καλό πλύσιμο στην μηχανή και σιγά σιγά τοποθέτηση τα πάντα επάνω. Smile

Ετοιμο και το πλυσιματάκι και αναμένεται τοποθέτηση ρουλεμάν εμπρός τροχού και το υπολοιπο κουστούμι.

http://postimg.org/image/twbm31c6p/
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 09:55

Εγινε και εχθές η τοποθέτηση ρουλεμάν στον Ανδρέα τον Ψυχογιό (τον οποίο ευχαριστώ πολύ) και πέρασα και τις δαγκάνες του Κ9.Μέχρι στιγμής δεν έχουν πατήσει ακόμα τα τακάκια αλλα είδα βελτίωση περίπου 30% καλύτερο φρένο και καλύτερη αισθηση.Που να πατήσουν κιόλας καλά.What a Face \

Αναμένεται τοποθέτηση πολυεστερικών,ζελατίνας και μερικά ψιλοπράγματα ακόμα.Very Happy 
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 15:24

topetwrx έγραψε:

το εχω παθει κ εγω...εφυγα απο Πατρα κ τα ειχα στο πλαι καπου στο Μπραλο σταματησαμε κ ανοιξαμε τη τσαντα μου τη κουμπωνει ενας φιλος κ μου τα βαζει στη μεση ,βγαινοντας λοιπον προς Λαρισα ανοιξε κ μεχρι να το παρω χαμπαρι ειχαν πεταξει ολα απο μεσα...γυρισα σιγα σιγα με τα ποδια κανα 1,5χλμ πισω για να τα βρω ολα Laughing Laughing Laughing 
jim_pap
Jr.gixxer
jim_pap

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Αριθμός μηνυμάτων : 40
Hμερομηνία εγγραφής : 20/06/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 19:05

Σημερα τοποθετησα oem αντιβαρα τιμονιου, και μια λαμπα μεσαίας σκάλας που είχε καεί.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 19:13

Ahhhmm Το thread είναι για gsxr trampala 
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
jim_pap
Jr.gixxer
jim_pap

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 19:36

Χαχαχα ρε παλιό παιδο Smile, στην τραμπαλα είσαι το διαολακι 100%% Smile)
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤρι 09 Ιουλ 2013, 19:50

Α ρε παιλιόπαιδο πως με κατάλαβες. Εγώ έμαθα και την δική σου ιστορία όμως ssss 

Αλλά δεν πειράζει καλά κανείς αυτά που κάνεις, γιατί στα κορόιδα που βρίσκεις περνάνε ssss 
jim_pap
Jr.gixxer
jim_pap

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 10 Ιουλ 2013, 11:10

Βρε συ μην είσαι κακός Smile
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 10 Ιουλ 2013, 11:34

Κάκος εγώ; Γιατί; Δεν βγάζω εγώ μ@λακα τον μηχανικό μου. Ούτε βάζω τον άλλον με 10000 χλμ μηχανή να ψάχνεται τι βαράει στο μοτέρ του. Θες να πάρεις μηχανή με 5000; Πες μέχρι εκεί είμαι, μην μας λες ιστορίες για αγρίους όμως. Ο κόσμος είναι μικρός και να το θυμάσαι, πως όλα βγαίνουν στην φόρα αργά ή γρήγορα.
jim_pap
Jr.gixxer
jim_pap

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 10 Ιουλ 2013, 13:36

Αστο πασχαλη, καλυτερα κάποια στιγμή που βρεθούμε να τα πούμε απο κοντά γιατι ο γραπτός λόγος καμια φορά ειναι χειρότερος.
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΤετ 10 Ιουλ 2013, 13:39

Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠεμ 18 Ιουλ 2013, 21:44

Μια πρώτη γεύση... Έχω πολύ δρόμο ακόμα....

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 Frsx
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 12:03

fovero 
kentaurosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2031
Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 12:37

polybolo  Μπράβο Γιάννη !!!
Painterz
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Painterz

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 546
Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 12:42

κουκλα!!!!!
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 13:00

Πολυ ωραιο Γιαννη!Τα μανιταρια που τα πηρες?Πρεπει να παρω και εγω ενα ζευγαρι,τα ιδια ειχα!
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 13:48

No Fear έγραψε:
Πολυ ωραιο Γιαννη!Τα μανιταρια που τα πηρες?Πρεπει να παρω και εγω ενα ζευγαρι,τα ιδια ειχα!

Στο ebay παίζουν πολύ αυτά τα μανιταρια.

Γιάννη κουκλί γίνεται mprabo 
No Fear
Full gixxer
Full gixxer
No Fear

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : Μεγαλοπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 14:24

Tα Yoshimura για Κ8,ξερουμε αν κανουν για Κ9?
Νομιζω πως ειναι διαφορετικο το σχεδιο,αν θυμαμαι καλα!
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 15:03

Αυτό δεν το ξέρω, τα ξεφτερια μας θα μας πουν
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 15:43

No Fear έγραψε:

ποια απο ολα τα υοσιμουρια ρε γιαννη ??? οι αμανιτες ??? τσου ... δεν κανουν ... ειναι διαφορετικα απο οτι ξερω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 18 EmptyΠαρ 19 Ιουλ 2013, 15:58

Miou έγραψε:
No Fear έγραψε:

ποια απο ολα τα υοσιμουρια ρε γιαννη ??? οι αμανιτες ??? τσου ... δεν κανουν ... ειναι διαφορετικα απο οτι ξερω

αν τα βαλεις στο τιγανι ολα καλα ειναιgeek

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com