Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2

Πήγαινε κάτω 
+96
DrIoannis
Billis 1340
KoSToM
diam
XRISTOS K8
REPTIL3
asphyx
breakdancer
krosfala
gat0s
Pardalo_Katsiki
FLASKAS
petros67
drakos j.
amstaff
george k6
Tasos k8
[alex]
achilles_r
fatsas k5
bonepeeler
panikas
bagos
Georgio
skizotix
Hlektrologos
giannis_suzuki
zed660
kapnias
jim_pap
theatiss
Darksoul
Zuki
Leroy
ΓρηγόρηςΚ2
spiros1100
noodles
ghost
georgeIII
Schumi
Gixxerm@n
gsxrk71000
totoulis
frozen
Petros-K5
maikstain
spastos
mitsos
Nitoras
Chrisk6
nktr
sxlogo
rsv4aprc
gphellas
giannisp
topetwrx
nikosRR
gabri
ENDURASX
fotis_rizla
κολτρέϊν
gsxr power k8
louk6
vd
christ-r
cursed2
platonas
brwmogazos
Vortex
Vasilis Bourlokas
mistiriodis_tsantakias
tsasbi
cpantelo
nasos-v
kontos 750
Painterz
k8 600 kk
T.R.E
kentaurosk8
Miou
AggelosK8
kostaskr6
teo46
No Fear
Aristosk8
ripper
Black Eagle
kouzinas
magfaria
Sotoner
demk6
giannisK6
GIXXERAKIAS
boutser
Antonios_gsxr
noname2142
100 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 18 Φεβ 2014, 20:09

Χθες ξεσηκώθηκα και σήμερα με δεδομένο τον εξαιρετικό καιρό είπα να πάω στην πίστα Σερρών για να οδηγήσω με ασφάλεια! Ξεκίνησα κατά τις 7+ το πρωί και διαπίστωσα ότι είχε ΠΟΛΥ κρύο (μπρρρρρ). Η πλάκα είναι ότι στον κάμπο είχε περισσότερο κρύο-υγρασία από το υψόμετρο της Κοζάνης! Δεν έφτανε αυτό αλλά είχε και ομίχλη και πρώτη φορά διαπίστωσα ότι από ένα σημείο και μετά θόλωνε η ζελατίνα (δεν έχω βάλει την αντιθαμβωτική) σε τέτοιες συνθήκες! Μάλιστα κάποια στιγμή έκοψα αρκετά (κάπου στα 60-80), δεξιά φυσικά με αλάρμ και με έλουσε κρύος ιδρώτας μη τυχόν και με παρασύρει κανένα αυτοκίνητο!!! Σε αυτή τη φάση συνειδητοποίησα ότι είναι απαράδεκτο-επικίνδυνο να μην έχουν οι μοτοσυκλέτες πίσω φως ομίχλης για να φαίνεται καλύτερα την ημέρα, μια που τα κανονικά φώτα όλων των οχημάτων είναι πολύ αδύνατα σε τέτοιες συνθήκες. Τέλος πάντων το ξεπέρασα, έφτασα ασφαλής και το απόλαυσα!!! Κατέβασα και τον προσωπικό μου χρόνο κατά 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα!!! Μη γελάσετε, αλλά από το 1’48''5 κατέβηκα στο 1’45’'6!! Το ξέρω ότι είναι κακός χρόνος, αλλά εγώ βελτιώθηκα και αυτό με χαροποίησε σχετικά, παρά τα μπαλώματα που είχε η πίστα στην Κ2-Κ3-Κ6-Κ16, με αποτέλεσμα να φοβάμαι να τα πατήσω και να πέφτει ο χρόνος. Πιστεύω αν δεν ήταν αυτά.........θα είχα σπάσει τα χρονόμετρα  Laughing και θα είχα κατεβάσει κατά 1-2’’ τον χρόνο μου. Πονά ήδη όλο μου ΤΟ ΚΟΡΜΙ και από αύριο βλέπω να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!! Είναι γλυκός όμως ο πόνος και μου αρέσει!!!!!!!! cheers 

ΥΓ1. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι τα BRIDGESTONE BATLAX S20 που φορώ γλιστράνε ΠΟΛΥΥΥΥ γλυκά!!! Μου γλίστρησε αρκετά(; ) μπροστά  (λάθος γραμμή και μάλλον λάθος θέση σώματος) στην Κ13 αλλά δεν τρόμαξα καθόλου! Τα MICHELIN POWER με τρόμαξαν όσες φορές είχαν γλιστρήσει!

ΥΓ2 Σχετικά με την πίστα στο αντίστοιχο θέμα….

Έχει επεξεργασθεί από τον/την topetwrx στις Τρι 18 Φεβ 2014, 21:41, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.scooby.gr
zed660
Hero gixxer
Hero gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 1497
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 18 Φεβ 2014, 20:56

kostaskr6 έγραψε:
εξω απο τα καμενα βουρλα λες?

Από ό,τι μου είπε η μάνα μου, ήταν λίγο πριν τα Καμένα Βούρλα... Κάπου στο 90ο χιλιόμετρο κάτι τέτοιο...
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 18 Φεβ 2014, 21:35

ωραίος....

topetwrx έγραψε:
Χθες ξεσηκώθηκα και σήμερα με δεδομένο τον εξαιρετικό καιρό είπα να πάω στην πίστα Σερρών για να οδηγήσω με ασφάλεια! Ξεκίνησα κατά τις 7+ το πρωί και διαπίστωσα ότι είχε ΠΟΛΥ κρύο (μπρρρρρ). Η πλάκα είναι ότι στο κάμπο είχε περισσότερο κρύο-υγρασία από το υψόμετρο της Κοζάνης! Δεν έφτανε αυτό αλλά είχε ομίχλη όλος ο κάμπος και πρώτη φορά διαπίστωσα ότι από ένα σημείο και μετά θόλωνε η ζελατίνα (δεν έχω βάλει την αντιθαμβωτική) σε τέτοιες συνθήκες! Μάλιστα κάποια στιγμή έκοψα αρκετά (κάπου στα 60-80), δεξιά φυσικά με αλάρμ και με έλουσε κρύος ιδρώτας μη τυχόν και με παρασύρει κανένα αυτοκίνητο!!! Σε αυτή τη φάση συνειδητοποίησα ότι είναι απαράδεκτο-επικίνδυνο να μην έχουν οι μοτοσυκλέτες πίσω φως ομίχλης για να φαίνεται καλύτερα την ημέρα, μια που τα κανονικά φώτα όλων των οχημάτων είναι πολύ αδύνατα σε τέτοιες συνθήκες. Τέλος πάντων το ξεπέρασα, έφτασα ασφαλής και το απόλαυσα!!! Κατέβασα και τον προσωπικό μου χρόνο κατά 3 ολόκληρα δευτερόλεπτα!!! Μη γελάσετε, αλλά από το 1’48''5 κατέβηκα στο 1’45’'6!! Το ξέρω ότι είναι κακός χρόνος, αλλά εγώ βελτιώθηκα και αυτό με χαροποίησε σχετικά, παρά τα μπαλώματα που είχε η πίστα στην Κ2-Κ3-Κ6-Κ16, με αποτέλεσμα να φοβάμαι να τα πατήσω και να πέφτει ο χρόνος. Πιστεύω αν δεν ήταν αυτά.........θα είχα σπάσει τα χρονόμετρα  Laughing και θα είχα κατεβάσει κατά 1-2’’ τον χρόνο μου. Πονά ήδη όλο μου ΤΟ ΚΟΡΜΙ και από αύριο βλέπω να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!! Είναι γλυκός όμως ο πόνος και μου αρέσει!!!!!!!! cheers 

ΥΓ1. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι τα BRIDGESTONE BATLAX S20 που φορώ γλιστράνε ΠΟΛΥΥΥΥ γλυκά!!! Μου γλίστρησε αρκετά(Wink μπροστά  (λάθος γραμμή και μάλλον λάθος θέση σώματος) στην Κ13 αλλά δεν τρόμαξα καθόλου! Τα MICHELIN POWER με τρόμαξαν όσες φορές είχαν γλιστρήσει!

ΥΓ2 Σχετικά με την πίστα στο αντίστοιχο θέμα….
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

Άντρας Ηλικία : 41
Αριθμός μηνυμάτων : 785
Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 00:21

Πριν 20 λεπτα ημουν ετοιμος να παραγγειλω τρομπες συμπλεκτη,φρενου και πισω φρενου της ISR.
Κοτεψα στον φοβο του τελωνειου.  Crying or Very sad 
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 00:54

Γεια σου φίλε μου Αποστόλη (σιχαθήκαμε) το λέει η καρδούλα σου πάντως  mprabo  εγώ αν έβλεπα ομίχλη και υγρασία στο δρόμο θα γύριζα πίσω  lol!  τώρα που θα αρχίσει να στρώνει σιγά σιγά ο καιρός ελπίζω να καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι.
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 04:23

zed660 έγραψε:
kostaskr6 έγραψε:
εξω απο τα καμενα βουρλα λες?

Από ό,τι μου είπε η μάνα μου, ήταν λίγο πριν τα Καμένα Βούρλα... Κάπου στο 90ο χιλιόμετρο κάτι τέτοιο...

στο 166 χιλ ηταν τοτε που σκοτωθηκε ο διαμαντοπουλος με αλλο ενα φιλο του

πεσανε πανο σε ενα τρακτερ που περνουσε την εθνικη καθετα κ σκοτωθηκαν ακαριαια
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 08:27

Georgio έγραψε:
Γεια σου φίλε μου Αποστόλη (σιχαθήκαμε) το λέει η καρδούλα σου πάντως  mprabo  εγώ αν έβλεπα ομίχλη και υγρασία στο δρόμο θα γύριζα πίσω  lol!  τώρα που θα αρχίσει να στρώνει σιγά σιγά ο καιρός ελπίζω να καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι.

Γεια σου φίλε μου Γιώργο!!! Θα τον πιούμε τον καφέ!

Ξέχασα να πω ότι είχα μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ πίστα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!! Συγκλονιστικό!! Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, για πολλούς λόγους..... Rolling Eyes 
http://www.scooby.gr
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 19 Φεβ 2014, 09:28

topetwrx έγραψε:

Ξέχασα να πω ότι είχα μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ πίστα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!! Συγκλονιστικό!! Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε, για πολλούς λόγους..... Rolling Eyes 

Ζηλεύω ρεεεεεεεε!!!!! toixos 

(με την καλη εννοια) geia 
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 21 Φεβ 2014, 15:13

Εχθές το απόγευμα επιτέλους άλλαξα τα λάδια της μηχανής....απορούσα γιατί βάραγε το σασμάν με μόλις 4.500χιλ με τα λάδια αυτά ενώ παλιότερα τα είχα αφήσει και 6.000χιλ όπως λέει το manual και δέν είχα θέμα (ίδια μάρκα).Κοίταξα το βιβλιαράκι και τελευταία αλλαγή πού τους είχα κάνει ήταν 9/'11 . Shocked 

Βιλούδο το μοτόρι πλέον!! cheers 

Μαζί άλλαξα και τα μαμά tokico τακάκια που είχαν οι δαγκάνες του Κ9 με τα πράσινα Dunlopads και το φρένο απέκτησε επιτέλους αίσθηση και δύναμη από τα πρώτα κιόλας μέτρα και άστρωτα ακόμα. respekt2 

(1 χιλιόμετρο μέχρι το σπίτι και είχα +50-60% πιό δυνατό φρένο από πρίν!!!)
petros67
Normal gixxer
Normal gixxer
petros67

Άντρας Όνομα: : Petros
Αριθμός μηνυμάτων : 67
Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 23 Φεβ 2014, 14:52

Σημερα Κυριακη πρωι 09:00 ωρα ειχε το προγραμα παρθενικη βολτα .....  gsxr  Λουτρακι για καφε ........

Εχω να πω τα καλυτερα για το GSXR  cheers  και αν δεν το ειχα αγορασει θα το αγοραζα ξανα και ξανα .....τελος.

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 IMG_0417_zps5b5b36f3

Πετρος
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 23 Φεβ 2014, 20:30

Επιτελους βολτα.

Λουτρακι για καφε και μασα και υστερα βολτα μεχρι ψαθα. Πανεμορφη διαδρομη.
Εφαγα και τη βροχη μου και στανιαρα.
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 23 Φεβ 2014, 21:15

Καφεδαρα στην Μαρινα Ζεας στον Πειραια !
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 23 Φεβ 2014, 21:18

την επλυνα
http://ghostkon.wix.com/motomania
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΔευ 24 Φεβ 2014, 10:54

GIXXERAKIAS έγραψε:

Μαζί άλλαξα και τα μαμά tokico τακάκια που είχαν οι δαγκάνες του Κ9 με τα πράσινα Dunlopads και το φρένο απέκτησε επιτέλους αίσθηση και δύναμη από τα πρώτα κιόλας μέτρα και άστρωτα ακόμα. respekt2 

(1 χιλιόμετρο μέχρι το σπίτι και είχα +50-60% πιό δυνατό φρένο από πρίν!!!)

τι λες τώρα? λίγο υπερβολικό ακούγεται αλλά σε πιστεύω... πάμε για πρασινάκι λοιπον
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΔευ 24 Φεβ 2014, 13:38

Aρχίζω να πιστεύω στο ότι οι δαγκάνες Κ9 που πήρα πρέπει να είχαν καμμένα τακάκια Αρίστο,εξού και η τόσο μεγάλη διαφορά και το ότι από τότε που τις έβαλα δεν είχα το φρένο που είχα πρίν με τις μαμά δαγκάνες. xmmm 
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 02 Μαρ 2014, 16:37

αλλαξα γκριπ, αντιβαρα, μανετες, ταπα λαδιου, αναμονες stand, ποδωστηρια και τοποθετησα μανιταρια εμπρος τροχων και ταπες καθρεπτων...

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 14wq0c9

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 R8b3bd

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 211paw2

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 1125oqc

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 2lizzf6

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 L8mfl
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 09 Μαρ 2014, 17:27

με την ευκαιρια της υπεροχης μερας σημερα, μικρη βολτα 160 χιλιομετρων για να δοκιμασω και το Rider Scan  yioupi 
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 09 Μαρ 2014, 17:49

ghost έγραψε:
με την ευκαιρια της υπεροχης μερας σημερα, μικρη βολτα 160 χιλιομετρων για να δοκιμασω και το Rider Scan  yioupi 

τί είναι αυτό;  bounce 
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 09 Μαρ 2014, 17:52

bonepeeler έγραψε:
τί είναι αυτό;  bounce 

https://gixxer.forumgreek.com/t9170-topic  

σε λιγο θα βαλω και το βιντεο που τραβηξα σημερα (ακομη ''ανεβαινει'' στο youtube)
bonepeeler
Adv. gixxer
Adv. gixxer
bonepeeler

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 09 Μαρ 2014, 17:55

ghost έγραψε:
bonepeeler έγραψε:
τί είναι αυτό;  bounce 

https://gixxer.forumgreek.com/t9170-topic  

σε λιγο θα βαλω και το βιντεο που τραβηξα σημερα (ακομη ''ανεβαινει'' στο youtube)

Ok,΄τωρα κατάλαβα. το είχα δει αλλά τώρα που είδα πάλι το όνομα ωόμιζ πως ήταν κανά ηλεκτρονικό μπλμπλίκι.  lol! 
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 21:43

Σημερα ολοκληρωθηκε και η τελευταια μικροβελτιωση στο μηχανακι... Smile 

Τις προηγουμενες μερες μπηκαν καινουργια λαστιχα,σωληνακια υψηλης Hel,υψιλον και σημερα -1 γραναζι μπροστα....Επιτελους αγριεψε καπως το Κ!!!Μου θυμησε το παλιο καλο μου Κ6!!! Laughing Laughing Laughing

Για την ιστορια ο καταλυτης ηταν πανβαρος!!!Δεν τον ζυγισα αλλα 5+ κιλα παιζει να ειναι σιγουρα....
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 1zpguhl

Ο ηχος των εξατμισεων εγινε πιο μπασος και τραχυς και τα υπερκ@υλοτικα σκασιματα σε κανουν να το δουλευεις επιτηδες ψηλα και να κλεινεις το γκαζι αποτομα για να τα ακους!!!yep 
Ειδικα οι φατσες των αλλων οδηγων ειναι ολα τα λεφτα!!!mpanana 

Οσο για το γραναζι,πραγματικα ξυπνησε το θυριο που εκρυβε μεσα της η μηχανη...Παρτε και μια φωτο απο το μαμα με την πλαστικη επενδυση.
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Wt8w0h

Στα φρενα δεν ειδα καμια σημαντικη βελτιωση οποτε το επομενο βημα θα ειναι aftermarket τακακια.

Μενουν και κατι μανετουλες που περιμενω να μου ερθουν...
 oraios  oraios  oraios 
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 Fxc8yc

Για πειτε λοιπον,λετε να θελει καμια ρυθμιση στα μειγματα τωρα που εχει ελευθερο φιλτρο,εξατμισεις και υψιλον???Παιζει να ειναι πιο στεγνο απ οτι πρεπει??? study 
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 22:34

Zuki έγραψε:

Τις προηγουμενες μερες μπηκαν καινουργια λαστιχα,σωληνακια υψηλης Hel,υψιλον και σημερα -1 γραναζι μπροστα....Επιτελους αγριεψε καπως το Κ!!!Μου θυμησε το παλιο καλο μου Κ6!!! Laughing Laughing Laughing

[/b]

Να τα λεμε αυτα  geek 
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 23:13

giannisK6 έγραψε:
Zuki έγραψε:

[/b]

Να τα λεμε αυτα  geek 

Αχαχαχαχαχαχαχα lol! ...Οι πρωτες αγαπες δεν ξεχνιουνται ποτε! Embarassed 
giannisK6
Hero gixxer
Hero gixxer
giannisK6

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1323

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 23:24

Γιαννη το Pair,το εχεις καταργησει; Για τα σκασιματα που ειπες,σε ρωταω.
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 - Σελίδα 28 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 23:33

giannisK6 έγραψε:
Γιαννη το Pair,το εχεις καταργησει; Για τα σκασιματα που ειπες,σε ρωταω.

Οχι,δεν το χω καταργησει...Θα χορτασει το αυτι μου πρωτα σκασιματα και μετα... alien trella boom 

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com