| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|
+96DrIoannis Billis 1340 KoSToM diam XRISTOS K8 REPTIL3 asphyx breakdancer krosfala gat0s Pardalo_Katsiki FLASKAS petros67 drakos j. amstaff george k6 Tasos k8 [alex] achilles_r fatsas k5 bonepeeler panikas bagos Georgio skizotix Hlektrologos giannis_suzuki zed660 kapnias jim_pap theatiss Darksoul Zuki Leroy ΓρηγόρηςΚ2 spiros1100 noodles ghost georgeIII Schumi Gixxerm@n gsxrk71000 totoulis frozen Petros-K5 maikstain spastos mitsos Nitoras Chrisk6 nktr sxlogo rsv4aprc gphellas giannisp topetwrx nikosRR gabri ENDURASX fotis_rizla κολτρέϊν gsxr power k8 louk6 vd christ-r cursed2 platonas brwmogazos Vortex Vasilis Bourlokas mistiriodis_tsantakias tsasbi cpantelo nasos-v kontos 750 Painterz k8 600 kk T.R.E kentaurosk8 Miou AggelosK8 kostaskr6 teo46 No Fear Aristosk8 ripper Black Eagle kouzinas magfaria Sotoner demk6 giannisK6 GIXXERAKIAS boutser Antonios_gsxr noname2142 100 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Οκτ 2014, 19:12 | |
| Ξαναμπηκε abs ουρα για καλυτερα φωτα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Οκτ 2014, 20:03 | |
| - Vortex έγραψε:
- Ξαναμπηκε abs ουρα για καλυτερα φωτα.
Το πολυεστερικό στα έκρυβε, δε χωρούσαν σωστά, ή δεν είχε ανοίγματα; | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 06 Οκτ 2014, 20:19 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Vortex έγραψε:
Το πολυεστερικό στα έκρυβε, δε χωρούσαν σωστά, ή δεν είχε ανοίγματα; Στο πολυεστερικο που ειχα δεν χωρουσε να μπει ενα φαναρι σαν το μαμα και επρεπε να αρκεστω σε μικρα λεντακια η κιτς λεντοταινια μαζι με φλασακια. Οποτε επειδη παμε και κανα ταξιδακι ας εχουμε φλασακια και επαρκη φωτισμο. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 16:36 | |
| Α και ξεχασα να ευχαριστησω τον Στεφανο (Τσαντακιας) για ολη την βοηθεια! Χωρις του οποιου την βοηθεια δεν θα ειχα προλαβει να κανω τπτ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 17:54 | |
| - Vortex έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
- Vortex έγραψε:
Το πολυεστερικό στα έκρυβε, δε χωρούσαν σωστά, ή δεν είχε ανοίγματα; Στο πολυεστερικο που ειχα δεν χωρουσε να μπει ενα φαναρι σαν το μαμα και επρεπε να αρκεστω σε μικρα λεντακια η κιτς λεντοταινια μαζι με φλασακια.
Οποτε επειδη παμε και κανα ταξιδακι ας εχουμε φλασακια και επαρκη φωτισμο. και γιατι δεν εκοβες λιγο ακομα τον πολυεστερα ωστε να μπει το φαναρι ????? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 17:57 | |
| Αφου το λεω ρε καταπληκτικε Mod πιο πανω.
Δυστυχως δεν χωρουσε να μπει το μαμα φαναρι και θα επρεπε να βαλω λεντακια η λεντοταινια.
Σκεψου οτι το φαναρι ηταν μεγαλυτερο σε παχος απο το κενο του πολυεστερικου και του πολυεστερικου γενικα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 18:22 | |
| ρε αγαπουλα λες οτι δεν χωραει το φαναρι . κοβεις λιγο πολυεστερα και μετα χωραει . τωρα εαν το πολυεστερικο οσυ δεν το χωραει ειναι αλλο θεμα αυτο ....
τελοςπαντων μια χαρα ειναι και με τα κινεζικα | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 18:32 | |
| Το φαναρι ειναι μεγαλυτερο στο παχος απο το πολυστερικο αγορινα.
Πχ το ολο το πολυεστερικο στην περιοχη που μπαινει το φαναρι ειναι 10 ποντους και το φαναρι 15 | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 07 Οκτ 2014, 18:33 | |
| Eγινα κατανοητος;;; :P | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 13 Οκτ 2014, 13:13 | |
| Όσο περνάνε τα χρόνια διαπιστώνω δυστυχώς ότι το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα χάνεται!! Παλιά όλοι χαιρετιόμασταν εκεί έξω!! Πλέον ελάχιστοι το κάνουν!! Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους κάνεις σήμα για τροχαία πιο κάτω!!!! Τελευταία εμπειρία στην χθεσινή βόλτα, όπου ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν!!! Που βαδίζουμε κύριοι;;;;;; | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 13 Οκτ 2014, 13:33 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Όσο περνάνε τα χρόνια διαπιστώνω δυστυχώς ότι το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα χάνεται!! Παλιά όλοι χαιρετιόμασταν εκεί έξω!! Πλέον ελάχιστοι το κάνουν!! Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τους κάνεις σήμα για τροχαία πιο κάτω!!!! Τελευταία εμπειρία στην χθεσινή βόλτα, όπου ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν!!! Που βαδίζουμε κύριοι;;;;;;
Εγώ Αποστόλη πάντα χαιρετώ, αλλά και να μην με χαιρετήσει ο άλλος, δεν με απασχολεί και καθόλου. Το που βαδίζουμε φαίνεται νομίζω, γιατί και ο κόσμος της μοτοσυκλέτας είναι και αυτός ένας μικρόκοσμος της κοινωνίας μας, οπότε είναι εμφανές το που οδεύουμε... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 13 Οκτ 2014, 13:37 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 13 Οκτ 2014, 21:31 | |
| Ρε παιδες αυτο σκεφτομουν και εγω.
Πλεον δεν χαιρετανε τοσο πολυ οπως παλιοτερα. Και εχω σταμπαρει μια κατηγορια που σχεδον 90% οσους εχω χαιρετησει προυτς...
Οι gsακιδες με τα 1200 | |
|
| |
XRISTOS K8 Normal gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Δευ 13 Οκτ 2014, 21:42 | |
| εγω σημερα πατησα την κορνα σε εναν με μπουσα που ηταν σταματημενοσ και με αγριοκηταξε λες και του εκανα νοημα για να ανοιξουμε,τι να πο,, | |
|
| |
diam Adv. gixxer
Όνομα: : Διαμαντής Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 418 Hμερομηνία εγγραφής : 05/10/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 00:45 | |
| Οι μονοι που εχω πετυχει και δεν χαιρετανε σε μεγαλο ποσοστο ειναι οπως ειπε και ο vortex οι bmwακιδες. Κομπλεξ να το πω... Μλκια που τους δερνει... Αγνωστο. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 01:08 | |
| Δε χαιρετάνε επειδή είναι νέοι στο χώρο και δεν ξέρουν. Λόγω κρίσης πουλήσανε αυτοκίνητα και πήρανε δίτροχα. Για τους bmwδάκηδες ισχύει το ίδιο (δεν ξέρουν), αλλά όχι λόγω κρίσης. Είναι οι κλασικοί νεόπλουτοι που παίρνουν για πρώτη μηχανή το GS ως σύμβολο ευημερίας. Αν δείτε και από αυτούς που το έχουν καταλάβει και αρχίζουν να χαιρετάνε, οι περισσότεροι σηκώνουν το χέρι ψηλά και το παίρνει ο αέρας. Εσύ topetwrx με το busa που δε μπορούν να σε φτάσουν να ρίχνεις μούτζες | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 11:46 | |
| - [alex] έγραψε:
- Δε χαιρετάνε επειδή είναι νέοι στο χώρο και δεν ξέρουν. Λόγω κρίσης πουλήσανε αυτοκίνητα και πήρανε δίτροχα.
Για τους bmwδάκηδες ισχύει το ίδιο (δεν ξέρουν), αλλά όχι λόγω κρίσης. Είναι οι κλασικοί νεόπλουτοι που παίρνουν για πρώτη μηχανή το GS ως σύμβολο ευημερίας.
Αν δείτε και από αυτούς που το έχουν καταλάβει και αρχίζουν να χαιρετάνε, οι περισσότεροι σηκώνουν το χέρι ψηλά και το παίρνει ο αέρας.
Εσύ topetwrx με το busa που δε μπορούν να σε φτάσουν να ρίχνεις μούτζες Την ίδια σκέψη έκανα και εγώ και τους δικαιολόγησα!! Μου φαίνεται ότι πρέπει να κάνουμε σεμινάρια στους νεώτερους!!! Όσο για την μούτζα, εγώ είμαι καλό παιδί και δεν κάνω τέτοια πράματα!! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 18:45 | |
| μολις τοποθετησα την carbon ζελατινα | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 18:53 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 19:58 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 20:54 | |
| Δε ειν κακό, ίσως το μόνο που δεν θα μπορείς να μπεις από μέσα για να βλέπεις, κατά ταλλα | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τρι 14 Οκτ 2014, 22:42 | |
| Ghost με γεια!! Το κακό όμως είναι ότι δεν μπορείς να ξαπλώσεις, εκτός και αν ξέρεις απ'έξω τον δρόμο!! Σε βολεύει;; | |
|
| |
ghost Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 Τετ 15 Οκτ 2014, 16:28 | |
| τερμα ξαπλωμενος με την μαμα ζελατινα (η carbon που μολις εβαλα ειναι αντιγραφη της) και βλεπω απο πανω... μπορω να κοιταξω και απο μεσα αλλα δεν το επιχειρησα ποτε γιατι εχει αλογα και δεν κοβει απο την τελικη ανεβαζω Αθηνα αυριο ενα GSXR 1000 K8 ενος φιλου για να του περασουμε προγραμμα | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2 | |
|