| dunlop gp racer vs pirelli....?? | |
|
+17Zuki theatiss noodles nik1000 lust99r k8 600 kk spirdom donkey Billis 1340 lotinia No Fear Sotos27 Opeth rsv4aprc magfaria Miou Antonios_gsxr 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 12:32 | |
| Από την στιγμή που αγόρασα την μηχανή ελαφρώς μεταχειρισμένη, είχε πάνω τα dunlop d211 gp, για χρήση μέσα στην πίστα, από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της.
Τα κράτησα πάνω και επειδή έμεινα ευχαριστημένος από το κράτημα τους και από το πόσο γρήγορα ζεσταινόντουσαν, στην επόμενη αλλαγή ελαστικών (σετ, μπρος πίσω), επέλεξα τα gp racer, μιας που απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα, τα dunlop gp d211 δεν είναι κατάλληλα για χρήση στον δρόμο.
Μόλις άρχισε να τελειώνει το πίσω ελαστικό μου, έβαλα πάλι πίσω ένα gp racer, το οποίο έχει κάνει 1200 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Αυτό που θέλω να μου πείτε και να συζητήσουμε είναι ποιο ελαστικό της pirelli, είναι το αντίστοιχο των dunlop gp racer...
Και αφού μου πείτε ποιο είναι, να κάνετε (όσοι τα έχετε δοκιμάσει) μια σύγκριση μεταξύ τους. Ποιο είναι πιο μαλακό, ποιο ζεσταίνεται πιο γρήγορα, πιο τρώγεται πιο γρήγορα κτλ.
Και κάτι ακόμη. Η χρήση που τους κάνω είναι αποκλειστικά στον δρόμο, δεν μπαίνω πίστα, αλλά μου αρέσει να στρίβω αρκετά.
Από τα παρακάτω ελαστικά, ποια είναι για αυτήν την χρήση και ποια όχι?
pirelli supercorsa pro
pirelli rosso corsa
pirelli corsa sp
pirelli supercorsa sp
pirelli diablo supercorsa sp
Το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι το ποιο ελαστικό είναι το αντίστοιχο του gp racer και ένα μίνι συγκριτικό ανάμεσα στα 2.
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 13:11 | |
| pirelli supercorsa pro
pirelli rosso corsa
αυτα τα 2 ...ειναι αντιστοιχα με λιγο πιο δρομισιο το 2ρο ... το πρωτο ειναι λιγο πιο σκληρο απο τις γομες σαν να λεμε endurance
τωρα φανταζομαι καταλαβενεις οτι αυτο που ειναι πιο μαλακο θα ζεστενετε πιο γρηγορα και θα τρωγετε και πιο γρηγορα.... και μην προσπαθησεις να βγαλεις ακρη με το ποσα χλμ αντεχουν στον καθενα μας... αλλος ο κωλ@ς μου και αλλος ο δικος σου ... το ιδιο και με τα χερια... με πιανεις φανταζομαι.... | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 13:13 | |
| - Miou έγραψε:
- pirelli supercorsa pro
pirelli rosso corsa
αυτα τα 2 ...ειναι αντιστοιχα με λιγο πιο δρομισιο το 2ρο ... το πρωτο ειναι λιγο πιο σκληρο απο τις γομες σαν να λεμε endurance
τωρα φανταζομαι καταλαβενεις οτι αυτο που ειναι πιο μαλακο θα ζεστενετε πιο γρηγορα και θα τρωγετε και πιο γρηγορα.... και μην προσπαθησεις να βγαλεις ακρη με το ποσα χλμ αντεχουν στον καθενα μας... αλλος ο κωλ@ς μου και αλλος ο δικος σου ... το ιδιο και με τα χερια... με πιανεις φανταζομαι.... Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς. Τα pirelli supercorsa pro θεωρούνται γόμες? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 13:37 | |
| ναι ... δεν σου κανουν εσενα αυτα τα λαστιχα.....κοιτα τα αλλα που εχεις γραψει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 13:49 | |
| Τα gp racer θεωρούνται και αυτά γόμες? | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 14:01 | |
| φίλε μου νομίζω οτι ουτε αυτα τα λάστιχα σου κανουν
δουλεύουν με χαμάλη πίεση και στο δρόμο ειναι κρίμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 14:09 | |
| - KARDITSARA έγραψε:
- φίλε μου νομίζω οτι ουτε αυτα τα λάστιχα σου κανουν
δουλεύουν με χαμάλη πίεση και στο δρόμο ειναι κρίμα Απλά έχω συνηθίσει να μην έχω γλιστρήματα στις στροφές και φοβάμαι μήπως αν πάω σε κάποιο "δρομίσιο" ελαστικό, μήπως ναι μεν μου βγάλει παραπάνω χιλιόμετρα και δουλεύει καλύτερα, αλλά από την άλλη δεν θέλω να έχω γλιστρήματα και τέτοια. | |
|
| |
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 15:50 | |
| | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 16:10 | |
| το λαστιχο που φορας ειναι το καλυτερο. αφου δεν εχεις προβλημα μην ασχολεισαι με αλλα. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 16:42 | |
| - Opeth έγραψε:
- το λαστιχο που φορας ειναι το καλυτερο. αφου δεν εχεις προβλημα μην ασχολεισαι με αλλα.
+1000 | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 18:34 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Τα gp racer θεωρούνται και αυτά γόμες?
εχουν 3 διαφορετικες σκληροτητες γομας αλλα εν ειναι αγωνστικα λαστιχα εαν εννοεις αυτο ... βασικα τα 211gp ειναι φοβερο λαστιχο για πιστα ... αλλα η παραγωγη δεν εφτανε για ολους και ετσι εβγαλαν τα 211pg racer που ειναι και για πιστα αλλα και για δρομο... αλλα νομιζω οτι εαν θελεις να κανεις γρηγορα ταξιδια θα τελειωσουν αμεσως ... - KARDITSARA έγραψε:
- φίλε μου νομίζω οτι ουτε αυτα τα λάστιχα σου κανουν
δουλεύουν με χαμάλη πίεση και στο δρόμο ειναι κρίμα το ιδιο λαστιχο αναλογα με την πιεση ειναι για δρομο ή για πιστα.... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 19:45 | |
| Παιδια,μιας και δεν το εχω ψαξει το θεμα οσον αφορα τα ελαστικα και οι επιλογες ειναι παρα πολλες,θυμαστε μηπως υπαρχει καποιο θεμα εδω μεσα ηδη,το οποιο να εξηγει τα παντα οσον αφορα σκληροτητα,κορωνες κτλ για να μαθω 5 πραγματα παραπανω?Ειχα ασχοληθει αρκετα παλιοτερα αλλα η τεχνολογια προχωρησε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 20:11 | |
| - Opeth έγραψε:
- το λαστιχο που φορας ειναι το καλυτερο. αφου δεν εχεις προβλημα μην ασχολεισαι με αλλα.
Απλά θέλω σε κάθε αλλαγή να δοκιμάζω κάτι νέο μεν, που να μην το έχω ξαναδοκιμάσει, δοκιμασμένο δε. Τα pirelli rosso corsa είναι ενδιάμεση κατάσταση? Κυρίως για χρήση στον δρόμο? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 21:19 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 21:28 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 03 Απρ 2012, 21:45 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 25 Μάης 2015, 01:47 | |
| Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχει κάποιος άποψη για Pirelli Supercorsa V2, είναι η συνέχεια των SC 1-2 και ο ανταγωνισμός των d211 GP Racer;Ρώτησα για τα dunlop και μου προτείναν και αυτά σε ίδια τιμή κάτι προτάκουστο για Supercorsa οπότε μπήκα σε σκέψεις.Για πείτε.... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 25 Μάης 2015, 16:48 | |
| | |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 25 Μάης 2015, 16:50 | |
| - lotinia έγραψε:
- Κανείς ρε παιδιά;
Φιλαράκι ειναι λίγο δύσκολες αυτές οι μέρες κάνε υπομονή και καποιος θα το δει και θα απαντήσει.... | |
|
| |
donkey Jr.gixxer
Όνομα: : Μανος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 62 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2015
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 25 Μάης 2015, 18:45 | |
| Kαλησπερα φιλε μου να περασουν λιγο οι μερες και θα σου τις εντυπωσεις μου και για τα δυο λαστιχα ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ | |
|
| |
spirdom Jr.gixxer
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 17 Ιουλ 2015, 20:27 | |
| Καλησπέρα και από εμένα...οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι για όλους μας, ούτε καν trackday δεν γίνονται αλλά έφτασε η ώρα για λαστιχάκι. Συνεχίζω σε αυτό το post γιατί θα ήθελα τις γνώμες σας προς αντικατάσταση του GP Racer (soft-endurance 120-190) σε ένα μαμα 750 κ6... θέλω οποσδήποτε να δοκιμάσω κάτι άλλο όχι γιατί δεν μου άρεσαν...αλλά γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές Τα GP Racer έβγαλαν αρκετά παραπάνω χιλιόμετρα από ότι περίμενα για γόμες με 4 track day Μεγαρα στο 1.14 (άρα χωρίς πολύ πίεση) και τα υπόλοιπα από τις 12.000χλμ σε εθνική και Αθήνα, χωρίς καγκουριές και χωρίς 200αρες (αλλα με αρκετά δικάβαλα). Απλά το πίσω χρειάστηκε να έρθει τούμπα μια φορά και τελείωσε πολύ πριν τελειώσει το μπροστά. Οι επιλογές προς κάτι που να είναι γόμα, ικανοποιητικό στο δρόμο και φυσικά χωρίς χρήση κουβέρτας. Στην πίστα δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε θα με χαλάσει για τον ρυθμό μου αν και το μπροστινο GP Racer μου εδινε πολύ εμπιστοσύνη ενώ το πίσω ακόμη και στα τελευταία του στην πίστα κρατούσε...στην Αθήνα γλυστρούσε... πολύ Σκέφτομαι για pirelli supercorsa sp (ο λαστιχας είπε μακρυα, θα απογοητευτείς μετά το GP Racer) metzeler rr k3 (to racetec είναι το παλιό μοντέλο και δεν παίζει πια) michelin pilot power 3 νομιζω. όποιος έχει δοκιμάσει ή έχει ακούσει... ευπρόσδεκτο | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 20 Ιουλ 2015, 09:09 | |
| για πιρελακι μονοδρομος rosso corsa 3 πολυ καλο και μαλακο, παιζει και το rosso 2 (oxi rosso corsa) αλλα ειναι πιο σκληρο, το metzeler k3 θα το φας πολυ πιο συντομα απο τα 211 gp-racer ειναι πολυ πιο μαλακα, michelin ουτε καν να το σκεφτεις φαε τα λεφτα στα μπουζουκια ! με λιγα λογια το 211gp-racer στα λεφτα του με το κρατημα που σου δινει ειναι μονοδρομος | |
|
| |
spirdom Jr.gixxer
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 20 Ιουλ 2015, 12:28 | |
| αρα βγάζουμε τα michelin εκτώς υποθέτω λόγω απόδοσης (εμένα δεν μου αρέσουν καν εμφανησιακά από χάραξη) και τα GP RACER τα κρατάω ως μέτρο σύγκρισης για την επόμενη φορά :-) δεν ξέρω αν ισχύει και για τα rosso corsa 3 αλλα για τα supercorsa sp αυτό που άκουσα από άνθρωπο που τα έχει δοκιμάσει είναι ότι η απόδοσή τους πέφτει με την φθορά δυσανάλογα πολύ και σαν αίσθηση και σαν κράτημα. κλίνω προς το πιο καινούργιο λάστιχο της κατηγορίας, metzeler rr ελπίζοντας ότι η Κ3 γόμα που είναι και για δρόμο θα βγάλει καλή αίσθηση και γρήγορο ζέσταμα. Θα ενημερώσω για εντυπώσεις και από χιλιόμετρα βλέπουμε...ευχαριστώ | |
|
| |
| dunlop gp racer vs pirelli....?? | |
|