| 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 | |
|
+58papagym Black Eagle AggelosK8 [alex] kostaskr6 nktr kentaurosk8 T.R.E demk6 busa respect Aristosk8 vd spyroszx maikstain err ENDURASX amorfotos Sotoner gsxrakias $alla$ BillyGsxR nikolhs1 babis k8 tzortzinos karagio diodio gostrider ripper fatsas k5 platonas tsasbi fotis_rizla GIXXERAKIAS potis swtos mx5 Kydo nasos-v andRewR ghost k8 600 kk christ-r boutser panikas magfaria brwmogazos giannisp mistiriodis_tsantakias gabri cpantelo Vortex teo46 kouzinas No Fear ripseventh Painterz rsv4aprc Miou 62 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 21:09 | |
| αγαπουλες για να αρχιζετε να μιλατε με τις δουλειες σας και τις γυναικες σας και να παρετε αδεια για το td ... να κανονιζομαστε σιγα σιγα ... να δουμε ποιοι θα ερθουν σιγουρα και ποιοι δεν θα ερθουν ωστε να παρουν την θεση τους οι αναπληρωματικοι.....
οσοι το εχετε σιγουρο με την δουλεια να αρχιζουμε να κανονιζουμε τα λεφτα ... οι αλλοι να το κανονισετε σχετικα συντομα ....
κοστος συμετοχης 45ε τραπεζα πειραιως 5029-023983-407 παπαευθυμιου αλεξανδρος[/quote]
1 Miou ............................................... σιγουρος / γρηγορο
2 nasos-v ......................................... σιγουρος / γρηγορο
3 teo46 ........................................... σιγουρος / γρηγορο
4 karditsara ........................................... σιγουρος /αργο
5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο?
6 painterz ......................................... σιγουρος / γρηγορο
7 rsv4aprc (κουφαλες στα κρεβατια σας) ... σιγουρος/αργο
8 Ripseventh ............................................ σιγουρος/γρηγορο
9 kouzinas ............................................... γρηγορο
10 Vartholomaios .............................................αργο
11 Panikas ..................λ.................................αργο
12 Cpantelo .................................. σιγουρος / γρηγορο
13 gabri ....................................... σιγουρος / γρηγορο 14 No Fear ...................................................αργο
15 giannisp ................................... σιγουρος/αργο
16 ghost (θα ξερω σιγουρα 2 μερες πριν) ...................αργο
17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο?
18 Kydo .................................. σιγουρος / γρηγορο
19 mx5 ............................................γρηγορο?
20 Swtos ...........................................σιγουρος/γρηγορο
21 Potis (θα ξέρω σίγουρα 1 βδομάδα νωρίτερα) .................αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο
23 γιωργος ΨRT ................................ σιγουρος / γρηγορο
24 ΨRT ........................................... σιγουρος / γρηγορο
25 ΨRT (ψυχογιος racing team) ................. σιγουρος / γρηγορο
26 platonas ( θα ξερω σιγουρα αρχες του μηνα) ................αργο
27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................αργο
28 diodio ....................................................γρηγορο
29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................αργο
30 $alla$ rsv 1000r......φιλος rsv4aprc .........................γρηγορο
31 karagio αναπληρωματικος
32 tzorginos αναπληρωματικος
33 billy gsxr αναπληρωματικος
34 φιλος karagio αναπληρωματικος
35 φιλος χρυσας Μιχαλης αναπληρωματικος
35 filos giannisp αναπληρωματικος
36 φιλος andrewR αναπληρωματικος
αργο/γρηγορο οπως καταλαβενετε ειναι το γκρουπ ... οι κατω απο 1.08 πανε στο γρηγορο.... εαν καποιο παιδι ειναι για αλλο γκρουπ και οχι για αυτο που το εβαλα να μου το πει να το αλλαξω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 04 Οκτ 2012, 23:55, 1 φορά | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 21:15 | |
| | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 22:53 | |
| οκ miou respect στα δυο επομενα φιλαρακια μου... ωστοσο ως αναπληρωματικος δεν θα σε βαλω λεφτα θα στα δωσω στην πιστα εκτως και αν σιγουρευτει η θεση!!! | |
|
| |
swtos Jr.gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Λιβαδειά Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 23:07 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 23:22 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Πεμ 04 Οκτ 2012, 23:56 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 00:06 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 00:11 | |
| | |
|
| |
swtos Jr.gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Λιβαδειά Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 14/01/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 00:16 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 00:37 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 05:24 | |
| - Miou έγραψε:
- αγαπουλες για να αρχιζετε να μιλατε με τις δουλειες σας και τις γυναικες σας και να παρετε αδεια για το td ... να κανονιζομαστε σιγα σιγα ... να δουμε ποιοι θα ερθουν σιγουρα και ποιοι δεν θα ερθουν ωστε να παρουν την θεση τους οι αναπληρωματικοι.....
οσοι το εχετε σιγουρο με την δουλεια να αρχιζουμε να κανονιζουμε τα λεφτα ... οι αλλοι να το κανονισετε σχετικα συντομα ....
κοστος συμετοχης 45ε τραπεζα πειραιως 5029-023983-407 παπαευθυμιου αλεξανδρος 1 Miou ............................................... σιγουρος / γρηγορο 2 nasos-v ......................................... σιγουρος / γρηγορο 3 teo46 ........................................... σιγουρος / γρηγορο 4 karditsara ........................................... σιγουρος /αργο 5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο? 6 painterz ......................................... σιγουρος / γρηγορο 7 rsv4aprc (κουφαλες στα κρεβατια σας) ... σιγουρος/αργο 8 Ripseventh ............................................ σιγουρος/γρηγορο 9 kouzinas ............................................... γρηγορο 10 Vartholomaios .............................................αργο 11 Panikas ..................λ.................................αργο 12 Cpantelo .................................. σιγουρος / γρηγορο 13 gabri ....................................... σιγουρος / γρηγορο 14 No Fear ...................................................αργο 15 giannisp ................................... σιγουρος/αργο 16 ghost ....................................................σιγουρος/αργο 17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο 18 Kydo .................................. σιγουρος / γρηγορο 19 mx5 ............................................γρηγορο? 20 Swtos ...........................................σιγουρος/γρηγορο 21 Potis (θα ξέρω σίγουρα 1 βδομάδα νωρίτερα) .................αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο 23 γιωργος ΨRT ................................ σιγουρος / γρηγορο 24 ΨRT ........................................... σιγουρος / γρηγορο 25 ΨRT (ψυχογιος racing team) ................. σιγουρος / γρηγορο 26 platonas ( θα ξερω σιγουρα αρχες του μηνα) ................αργο 27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................σιγουρη/αργο 28 diodio ....................................................γρηγορο 29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................αργο 30 $alla$ rsv 1000r......φιλος rsv4aprc .........................γρηγορο 31 karagio αναπληρωματικος 32 tzorginos αναπληρωματικος 33 billy gsxr αναπληρωματικος 34 φιλος karagio αναπληρωματικος 35 φιλος χρυσας Μιχαλης αναπληρωματικος 35 filos giannisp αναπληρωματικος 36 φιλος andrewR αναπληρωματικος αργο/γρηγορο οπως καταλαβενετε ειναι το γκρουπ ... οι κατω απο 1.08 πανε στο γρηγορο.... εαν καποιο παιδι ειναι για αλλο γκρουπ και οχι για αυτο που το εβαλα να μου το πει να το αλλαξω | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 12:24 | |
| | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 12:30 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 15:07 | |
| ]αγαπουλες για να αρχιζετε να μιλατε με τις δουλειες σας και τις γυναικες σας και να παρετε αδεια για το td ... να κανονιζομαστε σιγα σιγα ... να δουμε ποιοι θα ερθουν σιγουρα και ποιοι δεν θα ερθουν ωστε να παρουν την θεση τους οι αναπληρωματικοι.....
κοστος συμετοχης 45ε τραπεζα πειραιως 5029-023983-407 παπαευθυμιου αλεξανδρος
5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο
10 Vartholomaios .............................................σιγουρος/αργο
11 Panikas ..................λ.................................σιγουρος/αργο
13 gabri ....................................... σιγουρος / γρηγορο 14 No Fear ...................................................αργο
16 ghost (θα ξερω σιγουρα 2 μερες πριν) ...................σιγουρος/αργο
17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο
21 Potis ..............................................σιγουρος/αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο
27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................σιγουρη/αργο
28 diodio ....................................................γρηγορο
29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................σιγουρος/αργο
31 karagio αναπληρωματικος
32 tzorginos αναπληρωματικος
33 billy gsxr αναπληρωματικος
34 φιλος karagio αναπληρωματικος
35 φιλος χρυσας Μιχαλης αναπληρωματικος
35 filos giannisp αναπληρωματικος
36 φιλος andrewR αναπληρωματικος
αργο/γρηγορο οπως καταλαβενετε ειναι το γκρουπ ... οι κατω απο 1.08 πανε στο γρηγορο.... εαν καποιο παιδι ειναι για αλλο γκρουπ και οχι για αυτο που το εβαλα να μου το πει να το αλλαξω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 09 Οκτ 2012, 20:35, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Παρ 05 Οκτ 2012, 22:11 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 06 Οκτ 2012, 12:49 | |
| ενας τυχερος αναπληρωματικος θα παρει τη θεση μου γιατι εχω σεμιναριο ολη την εβδομαδα και κανενας κ@ριολης συναδελφος δεν δεχεται να με αντικαταστησει ηθελα παρα πολυ να ερθω ρε γ@μωτο καλα να περασετε (που θα περασετε ) | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 06 Οκτ 2012, 13:10 | |
| - ghost έγραψε:
- ενας τυχερος αναπληρωματικος θα παρει τη θεση μου γιατι εχω σεμιναριο ολη την εβδομαδα και κανενας κ@ριολης συναδελφος
δεν δεχεται να με αντικαταστησει ηθελα παρα πολυ να ερθω ρε γ@μωτο καλα να περασετε (που θα περασετε ) να μην τους σηκωνετε για κανα μηνα ρε τους αληταραδες..... τι να κανεις ρε κωστη ... δεν πειραζει (πολυ) ισως στο επομενο να εισαι πιο τυχερος ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Σαβ 06 Οκτ 2012, 13:13 | |
| ]αγαπουλες για να αρχιζετε να μιλατε με τις δουλειες σας και τις γυναικες σας και να παρετε αδεια για το td ... να κανονιζομαστε σιγα σιγα ... να δουμε ποιοι θα ερθουν σιγουρα και ποιοι δεν θα ερθουν ωστε να παρουν την θεση τους οι αναπληρωματικοι.....
κοστος συμετοχης 45ε τραπεζα πειραιως 5029-023983-407 παπαευθυμιου αλεξανδρος
5 kk ( θα τα σκισω τα 1000 στις βολτες) .............. σιγουρος /αργο
10 Vartholomaios .............................................σιγουρος/αργο
11 Panikas ..................λ.................................σιγουρος/αργο
16 karagio ...............................................................σιγουρος/αργο
17 andRewR ...........................................σιγουρος/αργο
21 Potis ..............................................σιγουρος/αργο 22 fotis_rizla ......................................... σιγουρος /αργο
27 χρυσα ( εχω λιωσει στο γυμναστηριο ) ........................σιγουρη/αργο
28 tzorginos ....................................................αργο
29 boutser (θα ειναι η πρωτη μου φορα ε με το μαλακο) .................σιγουρος/αργο
31 billy gsxr αναπληρωματικος
32 φιλος karagio αναπληρωματικος
33 φιλος χρυσας Μιχαλης αναπληρωματικος
34 filos giannisp αναπληρωματικος
35 φιλος andrewR αναπληρωματικος
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 09 Οκτ 2012, 20:36, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
diodio Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Δευ 08 Οκτ 2012, 14:16 | |
| Παίδες να με συγχωρήτε αλλά δυστυχώς για λόγους δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω...Ο επόμενος αναπληρωματικός ας πάρει τη θέση μου!!! | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Τρι 09 Οκτ 2012, 20:42 | |
| Δεν βλεπω να ειμαι ετοιμος μεχρι τοτε. Ας παει καποιος αλλος, και θα δω τι θα κανω | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Τετ 10 Οκτ 2012, 10:18 | |
| | |
|
| |
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Τετ 10 Οκτ 2012, 10:28 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Τετ 10 Οκτ 2012, 10:36 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 Τετ 10 Οκτ 2012, 12:49 | |
| Δυστυχως και εγω δεν θα μπορεσω να ερθω,ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| |
| |
| 2o GIXXER TRACK DAY TETAPTH 17 -10 | |
|