Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
και ξαναρωταω μιας και μονο 2 απαντησανε .....(ο νασος και ο μπουτσερ)
μεσα νοεμβρη ειναι καλα για το επομενο ή παμε για δεκεμβρη και ο θεος
βοηθος με τον καιρο????
______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;
βεβαια ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο που παιζει το νοεμβρη και μετα....Η μερα ειναι σημαντικα μικροτερη και με την αλλαγη τη ωρας νυχτωνει πολυ νωρις!!!! Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορουμε να ξεκινησουμε πιο νωρις ή θα θελει ο πιστας να μας χρεωσει ολοκληρη μερα!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
βεβαια ξεχνατε κατι πολυ σημαντικο που παιζει το νοεμβρη και μετα....Η μερα ειναι σημαντικα μικροτερη και με την αλλαγη τη ωρας νυχτωνει πολυ νωρις!!!! Το θεμα ειναι κατα ποσο μπορουμε να ξεκινησουμε πιο νωρις ή θα θελει ο πιστας να μας χρεωσει ολοκληρη μερα!!!
ρε οργιο υπαρχει περιπτωση να μην το εχω σκεφτει ? :P :P :P μα τι με περασες σαν την ομορφατσα σου ????
εννοειτε οτι θα το συζητησω και θα δω τι μπορουμε να κανουμε....
______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;
ρε οργιο υπαρχει περιπτωση να μην το εχω σκεφτει ? :P :P :P μα τι με περασες σαν την ομορφατσα σου ????
εννοειτε οτι θα το συζητησω και θα δω τι μπορουμε να κανουμε....
δεν εισαι τυχαια πιστολι!!!!!
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
και ξαναρωταω μιας και μονο 2 απαντησανε .....(ο νασος και ο μπουτσερ)
μεσα νοεμβρη ειναι καλα για το επομενο ή παμε για δεκεμβρη και ο θεος
βοηθος με τον καιρο????
15/11 Πεμπτη εως 20 Νοεμβρη Τριτη, θελουν να μου δωσουν το υπολοιπο αδειας μου κ δεν ξερω αν θα μπορω να το αλλαξω.Αν γινει κατι σε αυτες τις μερες βαλε με απο τωρα στην λιστα !!! ...Για Δεκεμβρη...ο καιρος θα ειναι τελειως τζοκερ!!
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009