Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Mην ακουσω κανεναν να λεει: "Μ@λ@κ@ πως πηγαινα ετσι; Μεχρι και η καμερα κουνιοταν οταν περναγα"(και κραταγε και ποιο μετα) Τα παραπανα σας, στον εικονοληπτη, που ειχαι ξεχασει να παρει τα φαρμακα για το παρκινσον.
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
Περάσαμε υπέροχα κι εδω κολλαει ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολα τα παιδιά που ετρεξαν, οργάνωσαν κλπ-κλπ το TD αλλά και σε ολους τους μετέχοντες συμφορουμιτες που έβαλαν την καλη τους διάθεση για να περασουμε ολοι ωραια! Με χαμογελο ηρθα και με μεγαλυτερο χαμογελο εφυγα, αλλα και με μεγαλυτερο οχημα....
Ειναι πραγματικά το ιδανικοτερο TD που εχω πάει ποτέ, με "άπλα" στην πίστα, συχνά session και θεωρητικά μαθήματα ΄στα πιτς. Τι άλλο να ζητησει κανείς?
Ευτυχώς που ο φιλος Mιou βαρέθηκε την θεωρία και ανέλαβε η Αλεξάνδρα, γιατί και τίποτα δεν θα μαθαίναμε αλλά ουτε και θα προσέχαμε τόσο πολύ τα μαθήματα....
Το βασικότερο ολων ήταν το παρεάκι - όλοι με καλή διάθεση και χαμόγελο μεσα κι εξω απο την πιστα.
"Χελωνάκια" να απαιτησουμε την επόμενη φορά, πρώτον την Αλεξάνδρα ξανά, :!: δεύτερον να γυρήσουμε κι εμείς την πίστα ανάποδα!!!!
Ενα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους διοργανωτές και ενα μεγάλο ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ σε οσους φιλους γνωρισα εκει...
Ελπίζω να τα ξαναπούμε συντομα και ανυπομονο για το επόμενο gixxer TD
Υ.Γ. ...εκτός αυτών που ανέφερα, κάποιοι πίναν μπυρες κάπου εκεί μέσα στα σκοτάδια.....
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Mην ακουσω κανεναν να λεει: "Μ@λ@κ@ πως πηγαινα ετσι; Μεχρι και η καμερα κουνιοταν οταν περναγα"(και κραταγε και ποιο μετα) Τα παραπανα σας, στον εικονοληπτη, που ειχαι ξεχασει να παρει τα φαρμακα για το παρκινσον.
αντε αντε βαλε και τα υπολοιπα !
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
gabri ειδες τπτ γνωριμο στο 00:09???
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
καλα εισαι γυμναστης και πιαστηκες???? εγω σκεφτομουνα μηπως πηγαινα και σημερα που εχει ο σοφουλης.....
με το που γυρισω σπιτι θα κατσω να δω/ανεβασω και τα video οπου φαινονται καποιοι για λιγο και ενα κωλο1000 για πολυ!!!!
o γυμναστης ρε ειναι για να γυμναζει τους ΑΛΛΟΥΣ οχι απαραιτητα τον ιδιο !!!!! παρε για παραδειγμα το ΝΑΣΟ που εχει παρει με το ειδικο προγραμμα που του εφτιαξα τουλαχιστον 5 ΜΥΙΚΑ κιλα !!!!!
να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στο μαυρο το πιστολο miou!!!
χωρις εσενα να ασχοληθεις τοσο , ουτε θα γινοταν πιθανον ουτε θα γινοταν τοσο καλο!!! φιλαρακι!!
μπραβο σε ολους μας για το υπεροχο κλιμα!!!
αντε μιου , αφου εχεις λαστιχα τωρα. κανονισε γρηγορα το επομενο μην "μπαγιατεψουν".....
Υ.Σ. σε εχω σε βιντεακι.... το ετοιμαζω... με το μοτο μου.... αληθεια , οταν επερνες γκαζι, κατεβαινες απο το μηχανακι????? το μηχανακι ανεβαζε χιλιομετρα λες και πηγαινε μονο του!!!!! πρεπει να χασω τουλαχιστον 20 κιλα....
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
gabri ειδες τπτ γνωριμο στο 00:09???
Nαι ναι είδα δυο τύπους να ''χτενίζουν'' την πίστα...τι να έψαχναν άραγε;;;; Φιλαράκι και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Πω-πω...γεμισε η πιστα με gsxr...
παιδια,απ'οτι ακουω περασατε πολυ ωραια.
Κριμα,θα ηθελα πολυ να'μαι κ εγω εκει.
Ας ελπισουμε στο επομενο.
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
με τη σειρά μου να πω και εγώ πως περάσαμε υπέροχα κ οτι το κλίμα ήταν φανταστικό. μήπως Miou να αναλάβεις να διοργανώνεις track day γενικότερα και να αφήσεις τα οπτικά λέω εγώ?
Και ένα ευχαριστώ στη δασκάλα μας που είχε όρεξη να αναλύσει σε όλους πως να γίνουν καλύτεροι και με βοήθησε πάρα πολύ θα έλεγα. Τουλάχιστον δεν έφυγε με άδεια χέρια αλλά με ένα μονόπετρο από τον λεφτά.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
νασοοο κριμα που δεν εγραφε η καμερα του αδερφου σου ... με βολεψε καλυτερα και πηγα ανετα πιο γρηγορα ...λες να φταιει το χρωμα??
αμορφοτε την αλλη φορα να του δεσουμε τα χερια με κανα τριποδο να ειναι σταθερος ... :P
ποτε λετε για το επομενο??? νοεμβρη ειναι καλα??? να μην μπαγιατεψουν και τα λαστιχα .....
παρε και το βινταεκι σου
μας εκανε εντυπωση με τον τεο, οτι παρολο που δεν το κηνηγουσες μες στην στροφη και στα φρενα, προλαβαινε και επιανε χιλιομετρα που εμεις ουτε σε οριακο γυρολογιο μας δεν τα βλεπουμε...
Υ.Σ γυρνα και το δικο σασμαν αναποδα ρε να δεις χαρα.... μην μπερδευεσαι και με τα αλλα οταν περνεις
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
μας εκανε εντυπωση με τον τεο, οτι παρολο που δεν το κηνηγουσες μες στην στροφη και στα φρενα, προλαβαινε και επιανε χιλιομετρα που εμεις ουτε σε οριακο γυρολογιο μας δεν τα βλεπουμε...
Υ.Σ γυρνα και το δικο σασμαν αναποδα ρε να δεις χαρα.... μην μπερδευεσαι και με τα αλλα οταν περνεις
ειμαι ελαφρυς χα0αχ00αχ0α ποπο καλα στους 2-3 πρωτους γυρους δεν μπορουσα να κατσω στο πραγμα και να στριψω με τιποτα ... πρεπει να το ξαναδοκιμασω μου φαινεται ...
ΥΣ το ηλιοβασιλεμα απο πισω ειναι ολα τα λεφτα ... το χαζευα και απο μεσα ...
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011