| πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
titanium Jr.gixxer
Όνομα: : baios Τόπος : ΛΗΜΝΟΣ Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2011
| Θέμα: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τρι 11 Σεπ 2012, 21:06 | |
| Πριν αρχίσω τις ερωτήσεις να δηλώσω άσχετος . λοιπών έχω αφήσει το μοτορι καμιά 10 μέρες και επιδει η μπαταρία τελειώνει για πλάκα με το συναγερμό καθώς τραβάει τα κέρατα του ξεφορτίζεται παντελώς η μπαταρία και αφού την είχα ξαναπατήσει την πας στον φίλο μου την φορτίζει και πάω την βάζω πάνω γυρνάω διακόπτη και τπτ . να πω πως πριν πας την μπαταρία για φόρτιση δοκίμασα και με κροκοδιλάκια από το αυτοκίνητο μου να εκκινήσω τον κινητήρα αλλά τα όργανα ήταν παντελώς πεθαμένα ούτε με αυτό ζωντάνεψε λέω δεν θα κάνουν καλή επαφή οπότε την πήγα για φόρτιση . αυτό που υποθέτω είναι ότι έχει καεί ασφάλεια αλλά δεν ξέρω καθόλου που είναι ούτε πια να κοιτάξω ? αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει και να γίνει σπαστικά αναλυτικώς θα ήμουν υπόχρεος!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τρι 11 Σεπ 2012, 22:04 | |
| βαλε κανα φιλαρακι σου να το κανει ή πηγενε το συνεργειο . αν τελικα αποφασισεις να το κανεις μονος σου η ασφαλειοθηκη ειναι συνηθως ( δεν ξερω για το μηχανακι σου) μεσα απο το αριστερο φαιρινγκ περιπου μπροστα απο το γονατο σου σε ενα μαυρο κουτι ...
| |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τρι 11 Σεπ 2012, 22:36 | |
| Στο 600 ειναι κατω απο τη σελα, εχει μια κεντρικη ασφάλεια στο ρελε της μιζας (το μαυρο κουτι που ενωνεται με τον θετικο πολο της μπαταριας). Η ασφαλειοθηκη ειναι στο πισω μέρος της μπαταριας ενα μακροστενο κουτακι. Η ασφάλεια νουμερο 3 ειναι το ignition ,αλλα αν δεν αναβει τιποτα κοιτα την κεντρικη ασφάλεια που ειναι μεσα στο ρελε της μιζας.Βγαζεις το διαφανο καπάκι που εχει πανω και εχει μεσα μια 30αρα ασφάλεια.Εχεις πολυμετρο? Μηπως εχει χαλαρώσει το καλωδιο της γειωσης? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 12 Σεπ 2012, 02:51 | |
| Αν κοιταξεις ασφαλεις και ειναι κομπλε τοτε προσεξε μηπως φταιει η μπαταρια γιατι οταν αποφορτιστει τελειως βραχυκυκλωνει και δεν παιρνει ουτε με καλωδια :!: | |
|
| |
titanium Jr.gixxer
Όνομα: : baios Τόπος : ΛΗΜΝΟΣ Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 25 Αγωνιζόμενος : oxi Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2011
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 12 Σεπ 2012, 11:37 | |
| | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 12 Σεπ 2012, 18:01 | |
| Δεν θέλω να σου κόψω την χαρα, αλλα αυτή η ασφάλεια καίγεται δύσκολα. Αν σου την ξανακάψει αφαίρεσε συναγερμό ή κάποιο απο τα εξτρά που έχεις βάλει. Μπορεί βέβαια να καεί αν η μπαταρία είναι αρκετά πεσμένη. Καλές βόλτες! | |
|
| |
titanium Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 12 Σεπ 2012, 21:06 | |
| Οκ θα το έχω στα υπόψιν μου!!! αυτό μου το είπε και ένα παλικάρι με ένα r1 αλλά λογικά θα οφείλεται στο ότι το έβαλα με κροκοδιλάκια από το αμάξι . !!! | |
|
| |
err Jr.gixxer
Όνομα: : Ερρίκος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 19 Σεπ 2012, 23:19 | |
| παιδιά να πω και εγώ την περίπτωση μου γιατί αρχίζω και ανησυχώ.Μου είχε καει η ασφάλεια και εμένα και όλα τα όργανα και η κόρνα νεκρά αλλά η μηχανή και τα φώτα δούλευαν κανονικά(τα είπαμε και με τα παιδιά στον καφέ την προηγούμενη τετάρτη).Την αλλάζω την επομένη κατω από τη σέλα η μπλέ ασφάλεια όλα κομπλέ.Από το μάστορα σπίτι και σήμερα έκανα μια βόλτα ούτε 20 χλμ.Και πάλι όλα νεκρά.Δεν παίζει φαντάζομαι αυτό να είναι φυσιολογικό αλλά τι ψιλιάζεστε?
Επίσης να επισημάνω ότι δεν έχω συναγερμό και όλα μαμα.Το έπλυνα πριν 2 μήνες οπότε μάλλον δεν είναι αυτό αλλα το λέω.Απλά η μπαταρία δεν έχει φορτιστεί από το 08 που αγοράστηκε αλλά παίρνει μπρος αμέσως αν και δεν την έχω μετρήσει.Ίσως να σχετίζεται η μπαταρία διότι έιχα και το θέμα με την πεταλούδα(c46) που ο εγκέφαλος κάνει τσεκ και δεν ανοίγει καλά.
Πείτε καμιά ιδέα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τετ 19 Σεπ 2012, 23:33 | |
| ρε φιλε ακου τι ειχα παθει με το κουλουρι ... επεφτα σε λακουβα και ξαφνικα εσβηναν τα φωτα ... κατι βραχυκυκλωνε και εκαιγε την ασφαλεια .... με τα πααααρα πολλα βρηκα τελικα οτι ηταν η μια απο τις δυο λαμπες που εχει πισω στο κωλοφαναρο ... ειχε κανει και κατι γινοταν με το συρματακι μεσα και οταν επεφτα στην λακουβα κουνιοταν και καπου εκανε σωμα και εκαιγε την ασφαλεια .... καφασακι ειναι βεβαια δεν λεω ,αλλα για να καταλαβεις οτι αυτα ειναι σαν να παιζεις λοτο ..... | |
|
| |
err Jr.gixxer
Όνομα: : Ερρίκος Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 39 Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2011
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Παρ 21 Σεπ 2012, 13:54 | |
| ευχαριστώ ρε miou θα το κοιτάξω κάποιο βραχυκύκλωμα πρέπει να γίνεται γιατι όταν το έβαλα στο διαγνωστικό ο μάστορας τράβηξε περίεργα την ουρά η οποία δε βγαίνει καλά λόγω του ότι είναι πολυεστερικό, και από τότε το κάνει, οπότε θα τη βρούμε την άκρη ελπίζω | |
|
| |
err Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) Τρι 25 Σεπ 2012, 23:31 | |
| ρε γμτ άλλαξα την ασφάλεια που έχει καεί αλλά κατω από την ουρά όλα εντάξει φαίνονται...φοβαίμαι μήπως είναι καμια επαφή στο πάνελ μπροστά και φέξε μου και γλίστρισα :( | |
|
| |
| πεθαμένα ηλεκτρικά (καμένη ασφάλεια) | |
|