| λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. | |
|
+22JIMK7 mistiriodis_tsantakias mx5 nktr nasos-v BillyGsxR lakisman46 babis k8 Painterz gabri stoui Miou topetwrx Georgio No Fear kontos 750 Oikopedofagos k8 600 kk ghost Antonios_gsxr tsasbi spyroszx 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τρι 30 Οκτ 2012, 01:02 | |
| ειχε παλια ενα αρθρο στο περιοδικο μοτο περι προετοιμασιας οδηγων στο εξωτερικο
αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ελεγε για πιο πολυ προπονηση σωματικη παρα οδηγητικη
2 μερες ποδηλατο 2 μερες γυμναστηριο 1 μερα πιστα
θα προσπαθησω να το βρω
καλο ξεκινημα συνονοματε. κανε την αρχη με ενα σωστο ποδηλατο με καλα περιφερειακα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τρι 30 Οκτ 2012, 01:25 | |
| - babis k8 έγραψε:
- nktr έγραψε:
- Γειά σου ρε Σπύρο γίγαντα !!!
Καλή επιτυχία και απόλαυσέ το όσο δεν παίρνει
Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις αναρτήσεις. Όταν είσαι έτοιμος βγάλε τις μαμά αναρτήσεις (μπρος-πίσω) να τις στείλουμε για revalving και θα γίνουν ετοιμοπόλεμες για μία ολόκληρη σαιζόν με κόστος κάτω από τα μισά λεφτά από ότι θα βρεις μία μεταχειρισμένη άφτερ πίσω και με το ίδιο αποτέλεσμα
Revalving πισω σε σχεση με αφτερμαρκετ μαμα (ειδικα στα suzuki.. ) μιλαμε για χαοτικη αποσταση.
Δεν το συζηταω-καν-για αγωνιστικη χρηση...
Εχω πισω TTX,απο τοτε που την ρυθμισα δεν εχω ξανασχοληθει μαζι της :!: :!: :!:
Μπροστα εχω κανει revalving...ακομα κλαιω τα λεφτα μου!!!Με λιγα ακομα θα ειχα αλλαξει βαλβιδες κ θα ημουν μια χαρα.Σε καθε αγωνα παλευω να το ρυθμισω μπροστα,αλλαζω λαδια πριν το τριημερο του αγωνα κ παλι τπτ.Το ρυθμιζω σημερα,αυριο παλι ψαχνομαι
Την Κυριακη ετρεχα με τερματισμενη επαναφορα κ την...ψυχη στο στομα μην την κανει το μπροστινο οταν αφηνα τα φρενα υπο κλιση
Μιλαμε οτι ηθελε αλλα 2-3 κλικ υπο κανονικες συνθηκες.
Ημιμετρα σε αναρτηση κ φρενα ΔΕΝ παιζουν...τα μονα λεφτα που δεν θα κλαψεις ΠΟΤΕ
Φιλικα...
μπαμπη επεσες σε λαθος ατομο η ζιτισες λαθος πραγματα ...οπος τα λεει και ο νικος απο πανω ... ολοι ετσι τρεχουνε .... και εγω εχω ενα μπροστινο στο χοντα που απλος σκιζη με λαδια ελατιρια και revalving και με ιδιο revalving ετρεχε ο αντρεας (ψυχογιος) 2 χρονιες στο χοντα του και στο αλμπασετε που πιγε .... τουλαχιστον το μπροστα το κανεις revalving και σοζεσε ... κκαι το πισο αλλα μιας και ευκολα βρισκης πισινα σε λογικες τιμες αγοραζεις ττχ | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τρι 30 Οκτ 2012, 15:33 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τετ 31 Οκτ 2012, 07:58 | |
| [quote="nktr"]Γειά σου ρε Σπύρο γίγαντα !!! Καλή επιτυχία και απόλαυσέ το όσο δεν παίρνει Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις αναρτήσεις. Όταν είσαι έτοιμος βγάλε τις μαμά αναρτήσεις (μπρος-πίσω) να τις στείλουμε για revalving και θα γίνουν ετοιμοπόλεμες για μία ολόκληρη σαιζόν με κόστος κάτω από τα μισά λεφτά από ότι θα βρεις μία μεταχειρισμένη άφτερ πίσω και με το ίδιο αποτέλεσμα[/quote το σκεφτομουν και εγω,αλλα δεν εχω πολλες πληροφοριες.ενα σερβις το θελουν οι αναρτησεις ετσι και αλλιως,γινεται να μου δωσειςια πιο πλουσια εικονα,και μερικες ΛΕΦΤΟμεριες? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τετ 31 Οκτ 2012, 10:01 | |
| εχουμε αναρτησει θεμα με αυτα . με τιμες του kshock και του τασουλη ... 70 το μπροστα και 80 το πισω για σερβις δεν θυμαμαι και για τις ροδελες ... αν πας για βαλβιδες ανεβενεις αρκετα ..... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Τετ 31 Οκτ 2012, 16:22 | |
| [quote="spyroszx"] - nktr έγραψε:
- Γειά σου ρε Σπύρο γίγαντα !!!
Καλή επιτυχία και απόλαυσέ το όσο δεν παίρνει
Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις αναρτήσεις. Όταν είσαι έτοιμος βγάλε τις μαμά αναρτήσεις (μπρος-πίσω) να τις στείλουμε για revalving και θα γίνουν ετοιμοπόλεμες για μία ολόκληρη σαιζόν με κόστος κάτω από τα μισά λεφτά από ότι θα βρεις μία μεταχειρισμένη άφτερ πίσω και με το ίδιο αποτέλεσμα[/quote
το σκεφτομουν και εγω,αλλα δεν εχω πολλες πληροφοριες.ενα σερβις το θελουν οι αναρτησεις ετσι και αλλιως,γινεται να μου δωσειςια πιο πλουσια εικονα,και μερικες ΛΕΦΤΟμεριες? Κοιτα αν θες απλα να κανεις τη πλακα σου χωρις πολλα πολλα λεφτα κανε ενα απλο revalving στις μαμα αναρτησεις αν ομως το βλεπεις πιο σοβαρα καλο θα ειναι να αλλαξεις τουλαχιστον τη πισω αναρτηση με μια επωνυμη αφτερ μαρκετ και στο μπροστινο να βαλεις αλλα ελατηρια και revalving μιας επωνυμης παλι εταιριας η ακομα καλυτερα να πας για cartriges :P (αλλο επιπεδο που λενε ) εξαλλου οτι πληρωνεις παιρνεις και μην ακουω οτι οι εργοστασιακες αναρτησεις γινονται σαν τις αφτερ μαρκες γιατι ζιαβαζουν και αλλοι εδω και θα μας παρουν με τις πετρες Στα σουπερ στοκ που βαζουν αλλες αναρτησεις πισω και μπροστα cartriges δεν ειναι ηλιθιοι και ουτε θελουν να σκορπουν λεφτα ( απλα πραγματα ) οσο για τα SBK δεν μιλω καν γιατι εκει ειναι σ αλλο επίπεδο | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Παρ 25 Ιαν 2013, 22:03 | |
| λοιπον εχουμε και λεμε,οσοι εχετε σκοπο να τρεξετε πρωταθλημα φετος σας εχω καλα νεα,χαλαρωστε,δεν θα τρεξω τελικα,το σωμα μου αποφασησε και διεταξε,3 μετεχειρητικες κηλες στην κοιλια και ενας κομενος καμπτυρας στο μεγαλο δακτυλο του ποδιου,πρινα προτοβουλιες και αποφασησαν να κανουν κουμαντο.Οποτε το πρωταθλημα θα γινει χειρουργια. το καλο ειναι οτι θα ειμαι πολλες ωρες στο φορουμ και θα εχω την δυνατοτητα να μελετησω τον ανταγωνισμο .δεν μασαω δεν μιζεριαζω,τα εχω ξαναπερασει και χειροτερα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Παρ 25 Ιαν 2013, 22:21 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Παρ 25 Ιαν 2013, 22:36 | |
| με το καλο να ξεμπερδευεις με ολα Σπυρο και σιδερενιος ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Παρ 25 Ιαν 2013, 22:37 | |
| με το καλο να τελειωσουν αυτα σπυρο και να εισαι πισω ετοιμοπολεμος ... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Παρ 25 Ιαν 2013, 22:45 | |
| με το καλο να πανε ολα καλα και υγεια πανω απολα | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 01:20 | |
| Σπυράκο εσύ να είσαι πάνω από όλα καλά και όλα τα άλλα έρχονται !!! Περαστικά και γρήγορα και πάλι στο 750 | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 02:45 | |
| περαστικα παλικαρι κ καλη επιστροφη στα διτροχα | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 10:37 | |
| Περαστικά Σπύρο, η υγεία μας είναι πάνω απ'όλα... καλή ανάρρωση να έχεις κι όλα τα άλλα γίνονται... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 10:57 | |
| σπύρο τα παλιά τραύματα είναι η έγινε tpt καινούργιο ρε man ?? περαστικά ότι k να είναι πάντως | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 11:03 | |
| Περαστικά και σιδερένιος !!!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 14:53 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- σπύρο τα παλιά τραύματα είναι η έγινε tpt καινούργιο ρε man ??
περαστικά ότι k να είναι πάντως οι κηλες ειναι απο παλια τραυματα, ο τενωντας ειναι καινουριος ,ετσι για να μην βαριωμαστε | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Σαβ 26 Ιαν 2013, 16:26 | |
| Σπύρο περαστικά σου εύχομαι και όταν με το καλό επιστρέψεις, κάνε πραγματικότητα την επιθυμία σου και μοιράσου την εδώ μαζί μας, να χαρούμε και εμείς μαζί σου! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:55 | |
| στο επομενο προταθλιμα με το καλο!!! περαστικα και σιδερενιος | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. Δευ 28 Ιαν 2013, 00:42 | |
| Περαστικα και αγυριστα Σπυρο σου ευχομαι! | |
|
| |
| λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα. | |
|