| Η μεγαλη αποφαση.... | |
|
+9spyros_k6 mistiriodis_tsantakias T.R.E Miou Gixxerm@n tasos1984 mitsos Nitoras vaggant 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| |
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 02:57 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 03:47 | |
| Δεν σας καταλαβαινω....... Εχεις την ποιο ομρφη εξατμιση και θες να την αλαξεις για να κερδισεις σε αποδοση εχμ... 1 αλογο | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 04:47 | |
| - mitsos έγραψε:
- Δεν σας καταλαβαινω.......
Εχεις την ποιο ομρφη εξατμιση και θες να την αλαξεις για να κερδισεις σε αποδοση εχμ... 1 αλογο Ειναι και θεμα "φασαριας".... Π.χ. η Brocks,που λεει κι ο Νωντας,εχει εναν "αποκοσμο" ηχο που την εχω ακουσει σε busa.Σε gsxr δεν ξερω ουτε απο ηχο τι γινεται ουτε απο αποδοση-λειτουργικοτητα | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 10:10 | |
| Η Brocks τι είναι δλδ καλή εξάτμιση; Η μόνο για τον θόρυβο γίνεται η αγορά;;; Αν είναι να βάλεις κάποια εξάτμιση να βαλεις αντικειμενικά κριτήρια στην αγορά σου... Επίσης η Brocks βγαίνει μόνο ανοξίδωτη σωστά; | |
|
| |
Nitoras Normal gixxer
Όνομα: : Νώντας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 366 Αγωνιζόμενος : PokerStars Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2013
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 10:45 | |
| | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 11:01 | |
| | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 12:27 | |
| αν οι δίμπουκες που φοράς είναι japan ολόσωμη τότε να μην κάνεις τπτ...αν είναι usa πάρε akrapovic,leo vince, tiforce ολόσωμη για να σου κάνει και δουλειά εκτός από εμφάνιση, ήχο...καλές-χρυσές οι brocks σύμφωνα με κάποιους...μόνο που dragsterάδικες δε μου κάνουν...δύναμη ψηλά,άδειο χαμηλά=no fun | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 13:08 | |
| εαν εχεις τις διμπουκες ( μονο τζαπαν ειναι αυτες απο οτι θυμαμαι) ψαξε βρες τπτ λαιμους να φτιαξεις ολοσωμη . για εμενα ειναι τα ομορφοτερα τελικα αν και ειμαι ακραποβιτσακιας... καλες και χρυσες οι βροκς αλλα μιλαμε για πολυ φασαρια .δεν γνωριζω για αποδοση ... εχει βαλει ολοσωμη τετοια ο σταιν ... ρωτησε τον λεπτομερειες ... βεβαια σε σχεση με τις που φοραγε πριν οτι και να εβαζε καλυτερο θα ηταν .... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 13:26 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 13:46 | |
| έλεος ολόσωμη τιτάνιο 800 euro??? καλά δεν έχει για honda? έψαξα ebay και δεν βρήκα tpt
| |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 15:40 | |
| Γιαυτο ρωταω τους ''ειδικους'',επειδη ολο και κατι παραπανω ξερετε.. Αν ηταν ολοσωμες οι διμπουκες δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να ψαχτω,τα θεωρω επισης τα ομορφοτερα τελικα.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορω πραγματι να ταιριαξω λαιμους απο αλλες μαρκες πανω σε αυτα τα τελικα. | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 15:42 | |
| | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 15:46 | |
| Απο οτι βλεπω κατω εχει 346 δολαρια μεταφορικα!!! Οποτε θα σου βγει στο 1000αρικο!Αν δεν πληρωσεις τελωνειο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 16:30 | |
| - spyros_k6 έγραψε:
- Απο οτι βλεπω κατω εχει 346 δολαρια μεταφορικα!!!
Οποτε θα σου βγει στο 1000αρικο!Αν δεν πληρωσεις τελωνειο. αμα προσεξες θελει 350$ για να τις στειλει με UPS oxi USPS ... πιστευω οτι αμα του ζητησει καποιος αποστολη με usps θα του το στειλει ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 19:34 | |
| σωστος ο μιου για την usps...για κανε μια ερωτηση στον seller οσο για τις εξατμισεις...θα ριξω στο τραπεζι και την ιδεα της arata. στη δυναμομετρηση του motovd η ολοσωμη με εβγαλε ασπροπροσωπο(μαζι με το καταλληλο προγραμμα βεβαια) ...τωρα η εμφανιση ειναι υποκειμενικη! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 19:36 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:06 | |
| Παιδιά μια ερώτηση,αν ας πούμε το παλικάρι πάρει την ολόσωμη TiForce του λινκ και αλλάξει τα τελικά της με οποιαδήποτε άλλα(δεδομένου οτι έχουν ίδια διαμετρο) η απόδοση της ολόσωμης θα αλλάξει;Ας πουμε οτι σε αυτήν κοτσάρει τις δίμπουκες της Yoshimura,ή δυο τελικά TRC.Γενικότερα η αυξημένη απόδοση μιας ολόσωμης οφείλεται στους λαιμούς περισσότερο ή είναι ο συνδυασμός λαιμών με τα τελικά που τις απογειώνει σε απόδοση.Ευχαριστώ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:35 | |
| για το μεγιστο ειναι ο συνδιασμος .... το εχουν ψαξει και το εχουν μελετησει οι εταιρειες που τις φτιαχνουν .... | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:46 | |
| Λαιμους μόνο πουλάνε οι εταιρίες και για τι τιμές μιλάμε για τιτάνιο;Επίσης εγώ ας πούme που είμαι με μαμα λαιμούς δίχαλο και TRC αξίζει να περάσω σε ολόσωμη ή έιναι μικρή η διαφορά; | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:48 | |
| παιδια μη λετε χαζομαρες αμα δεν ξερεται.οι brocks δουλευουν μια χαρα και σε μη πρησμενα μηχανακια + οτι εχεις και μια καλη βαση για τουμπανιασμα.απο ηχο εμενα προσωπικα με ικανοποιουν κ φυσικα αν καπια στιγμη το βαρεθω του κοτσαρο εναν σιγαστηρα με μερικα ευρο και ειμαι οκ.στο φλεγον ζητημα τωρα αν δουλευουν,πριν ειχα την r77 usa ολοσωμη,καμια σχεση 5 σκαλες ανωτερη η brocks.στην δυναμομετριση που καναμε σε σχεση με του φιλου του αριστου που ειναι τα ιδια μηχανακια ημουν παντου πιο γεματος και στο τελος ξεμιταγε η αρατα λογο προγραμματος(το δικο μου ειναι λιγο πλουσιο ψιλα).βεβαια το ριθμησμα του αριστου το εκανε ο βαγιας και το δικο μου το εκανα εγω η γνωμη μου brocks και τα μιαλα στο μιξερ Υ.Γ. φυσικα κ υπαρχουν τιτανιο brocks.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 20:51 | |
| - Miou έγραψε:
- για το μεγιστο ειναι ο συνδιασμος .... το εχουν ψαξει και το εχουν μελετησει οι εταιρειες που τις φτιαχνουν ....
αυτο πιστευω και εγω! δοκιμασα αλλο τελικο στην αρατα αλλα τιποτα! πιρε λιγο στα χαμιλα αλλα μετα εχασε αισθητα! | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Κυρ 27 Ιαν 2013, 22:03 | |
| λίγο πιο νωρίς να το έλεγες....................πριν από κανα 2μηνο υπήρχε αυτό...την έστελνε Ελλάδα με usps με 70$ μεταφορικά....κρίμα μια άλλη εδώ κι εδώβέβαια αν σου στέλνει με πιο φθηνά μεταφορικά την διπλή ti-force που σου προτείναν παραπάνω εννοείται πως είναι πιο συμφέρουσα αγορά και για τους brocksάκηδες αυτήείναι η μόνη απο αυτή την εταιρία που μου ψιλοαρέσει αλλά σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερες κατά τη γνώμη μου... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Η μεγαλη αποφαση.... Δευ 28 Ιαν 2013, 02:53 | |
| - Aristosk8 έγραψε:
- σωστος ο μιου για την usps...για κανε μια ερωτηση στον seller
οσο για τις εξατμισεις...θα ριξω στο τραπεζι και την ιδεα της arata. στη δυναμομετρηση του motovd η ολοσωμη με εβγαλε ασπροπροσωπο(μαζι με το καταλληλο προγραμμα βεβαια) ...τωρα η εμφανιση ειναι υποκειμενικη! Την Arata την εχω και εγω πολυ ψηλα σε υποληψη αλλα λιγο που το εχω ψαξει το θεμα "Arata" ειναι η τιμη της απαγορευτικη..Εκτος κι αν μου διαφευγει κατι(πολυ πιθανο ) | |
|
| |
| Η μεγαλη αποφαση.... | |
|