| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|
+59alou krosfala gsxrk71000 sfikaaa GSX-R 1000 nikolhs1 harbo Schumi poulitzer spastos boutser vaggosk7 Bozos Darksoul Gixxerm@n Κωσταςηρακλειο ripseventh 888hayabusa T.R.E G.E.B. R-09 varypiniths cursed2 landen TheVeteran opoulian $alla$ JIMK7 gostrider susukakiask7 tasos600 kostaskr6 AggelosK8 SuzukaK4 Kydo mx5 No Fear Sotoner κολτρέϊν andRewR kouzinas gabri GIXXERAKIAS magfaria Miou giannisp vd magiaklaniakeksatmisi rsv4aprc Vortex tsasbi gat0s cpantelo popay mistiriodis_tsantakias busa respect k8 600 kk DrIoannis tasos1984 nktr 63 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 28 Ιαν 2013, 16:44 | |
| Καλή φάση. Μπορεί να αλλάξει όλο το σχέδιο τώρα αυτή η ανακοίνωση. | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 28 Ιαν 2013, 21:12 | |
| Μια χαρά μας έκατσε... κι εγώ μέσα είμαι...άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!! | |
|
| |
vaggosk7 Normal gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 53 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 29 Ιαν 2013, 00:11 | |
| Δηλαδη οταν δεν υπαρχει κατι οργανωμενο μπαινει ο καθενας οποτε θελει? αμαξια μηχανες μαζι; Η κανονιζονται groupakia; και αν κανονιζονται groupakia με δυναμικοτητες ξερει καποιος πως τα καθοριζουν και ποσα ειναι; Τα 30 ειναι για ενα 20λεπτο session η για ολη την ημερα; | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 29 Ιαν 2013, 01:23 | |
| Μπορώ να σου απαντήσω μόνο στο πρώτο Βάγγο. Δεν μπαίνει όποιος θέλει. Την τελευταία φορά που πήγα έμπαιναν πρώτα οι μηχανές και μετά τα αμάξια (γύρω στις 5μιση-6 το απόγευμα μπήκαν τα αμάξια), ξεχωριστά. Και στα μηχανάκια είχε 20λεπτα sessions, μία οι "αργοί", μία οι "μεσαίοι" και μία οι "υπερπαγκόσμιοι" ! :P :P Τα γκρουπάκια τα καθορίζουν και είναι ανάλογα με το πόσοι είναι. Δηλαδή την τελευταία φορά που πήγα ήταν 3 γκρουπάκια. Άλλες φορές μπορεί να είναι δύο. Αυτό που δεν ξέρω είναι πως τα καθορίζουν. Είναι ανάλογα το τι δηλώνεις; Δηλαδή πχ εγώ πάω και δηλώνω αρχάριος και με βάζουν στο γκρουπ με τους αργούς; | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 29 Ιαν 2013, 08:15 | |
| - vaggosk7 έγραψε:
- Δηλαδη οταν δεν υπαρχει κατι οργανωμενο μπαινει ο καθενας οποτε θελει? αμαξια μηχανες μαζι; Η κανονιζονται groupakia; και αν κανονιζονται groupakia με δυναμικοτητες ξερει καποιος πως τα καθοριζουν και ποσα ειναι;
Τα 30 ειναι για ενα 20λεπτο session η για ολη την ημερα; οταν δεν υπαρχει κατι οργανομενο η πιστα ανοιγει στις 9πμ και για αρχη αν δεν υπαρχουν πολλες συμμετοχες τρεχουν ολοι μαζι(μηχανες,αρχαριοι-γρηγοροι) εως της 10πμ,αν μαζευτουν εστω και 1ή2αυτοκινητα τοτε αρχιζει η γραμματεια και χωριζει σε γκρουπ.....τωρα πως πανε τα γκρουπ.... ενα 20' λεπτο αρχαριοι μηχανες ενα 20' λεπτο γρηγοροι μηχανες ενα 20' λεπτο αυτοκινητα και..... ενα 20' λεπτο φορμουλα αν και εφοσον υπαρχουν πανω απο 2 συμμετοχες.... .....και δωσ'του απ'την αρχη καπως ετσι διαμορφωνεται το προγραμμα σε ελευθερες προπονησεις! ....και ναι η τιμη αφορα για 6 session αλλα δεν προκειται να σου πει κανεις και τιποτα αν θες να μπεις παραπανω!!!!!τα 6 ειναι ο.κ! ....τωρα αν ειναι να το πατε χυμα και οχι οργανομενο προτιμηστε καθημερινες , γιατι Σ/Κ κατεβαινουν οι Βουλγαροι και μαζευει πολλοι κοσμο!!! | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 29 Ιαν 2013, 09:34 | |
| το παραπαν σεναριο ειναι το ποιο απαισιοδοξο πολυ σπανιο κ αν τυχει η φορμουλα ΠΑΝΤΑ το μεσημερη την κανει τα 30 ειναι για ολη μερα...αν καποιος μπορει να μπει 6 ή 16 φορες μπαινει. η ιδεα καθημερινης ειναι σουπερ... απλα κανονιστε με ενα λαστιχα να ειναι στην πιστα για να μην βγαινετε εξω!!!(5 ευρω το λαστιχο) αν κ εχει ξεμονταριστη στη πιστα αν σας πιανουν τα χερια | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| |
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τετ 30 Ιαν 2013, 11:11 | |
| καλημερα παιδια!για δυο μερες σερρες τα λαστιχα επαρκουν ανετοτατα αρκει το πισω να μην ειναι μαλακο!δλδ επαρκουν για 10 με 12 20 λεπτα.εγω με τα gp racer soft.endurance την παλεψα ανετα 2 μερες σε χρονους στο 27.επομενως μην σκεφτεαι τα δυο ζευγαρια τσαμπα.το μονο που μπορει να χρειαστει μπορει να ειναι να γυρισετε το πισω τουμπα(σε μενα δεν χρειαστηκε). | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 02 Μαρ 2013, 19:01 | |
| μετα απο μερες..... σπυρο.. δεν ειναι καινουργια αυτα που φοραω!!! γ αυτο λεω ισως χρειαστω κ δευτερο πισηνο...μπροστινο βγαζει ανετα.. οσο για τουμπα που λες.... αυτη η κινηση με φοβιζει!!! | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 346 Αγωνιζόμενος : Μπαααααα Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| |
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Κυρ 03 Μαρ 2013, 19:36 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| |
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Δευ 04 Μαρ 2013, 20:49 | |
| Αν ήταν όντως έτσι όπως είπαν για τον ασφαλτοτάπητα, με το αμάξι δεν θα το πρόσεχε κανείς αν δεν το ήξερε από πριν. Και κομμάτι μεγάλο να λείπει πρέπει να είναι πάνω στην αγωνιστική γραμμή για να το πάρει χαμπάρι αμάξι. | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 05 Μαρ 2013, 00:46 | |
| οντως πραγματικα τι παιζει με την ασφαλτο ??? | |
|
| |
GSX-R 1000 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 05 Μαρ 2013, 07:29 | |
| ^^^εγω παιδια τον ταπητα τον ειδα διαμαντι σε ΟΛΗ την πιστα......μια ενσταση ειχα και εχω ως προς την εξοδο της 8 μετα το εσακι οπου με τριτη διπλωνε για πλακα.....ισως υπαρχει θεμα προσφυσης ή κλισης!! .....κατα τ'αλλα μετα απο 30 γυρους η φθορα των ελαστικων ηταν <0>. | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 05 Μαρ 2013, 10:02 | |
| Η πιστα δεν υπηρξε ποτε καλυτερη μη τρωτε προλογο...στην οχτω ηταν και ειναι αναποδη η κλιση γιαυτο σπινιαρει για πλακα.τωρα κατι ψιλοσαμαρακια σε διαφορα σημεια λογικο ειναι να υπαρχουν...ειναι πολυ λιγα ομως και ενοχλουν σε χρονους κατω του 1.23...παρολα αυτα μαλλον το καλοκαιρι θα ριξουν ακομη μια αντιολισθητικη στρωση... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 05 Μαρ 2013, 10:35 | |
| - GSX-R 1000 έγραψε:
- ^^^εγω παιδια τον ταπητα τον ειδα διαμαντι σε ΟΛΗ την πιστα......μια ενσταση ειχα και εχω ως προς την εξοδο της 8 μετα το εσακι οπου με τριτη διπλωνε για πλακα.....ισως υπαρχει θεμα προσφυσης ή κλισης!!
.....κατα τ'αλλα μετα απο 30 γυρους η φθορα των ελαστικων ηταν <0>. πήγες πρόσφατα? γιατί μου είπε (το Νοέμβριο που πήγε φίλος) ότι μόνο που έχει πάθει είναι στην κ6 που έχει φύγει σε ένα μικρό σημείο λίγο το ένα στρώμα τάπητα. | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Τρι 05 Μαρ 2013, 20:56 | |
| Αν ειναι αυτο μονο νικο καλα θα ειναι.... | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 09 Μαρ 2013, 00:39 | |
| Παιδια κανόνισα αν όλα πάνε καλά για 5-6-7 Απριλίου Σέρρες.Δεν βλέπω να γίνετε κάτι για 8-9 που έχω πει πιο πάνω.Αν δεν κανονιστεί κάτι για αυτήν την ημ/νία,για φέτος εμένα δεν με ξαναβλέπω Σέρρες. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| |
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 09 Μαρ 2013, 23:50 | |
| | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 00:07 | |
| Να ρωτησω,ενα νορμαλ 600ρι τι χρονο γυρναει στις σερρες?Σε ερασιτεχνικο επιπεδο εννοω οχι σε αγωνες | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 09:47 | |
| αναλογος τον οδιγο ειναι μεγαλη πιστα εχει μεγαλη διαφορα εγω πρωτη φορα που πιγα με στοκ 750 ξεκινισα με 1,44 και τελιοσα την μερα με 1,32-33 αλλος φιλος ξεκινησε 1η φορα με 1,30 και εκανε και 1,25 οποτε ειναι αναλογος τον οδιγο ...
οστοσο για απριλιο δεν ειμαι μεσα ειστε αλητες εγω μαιο ερχομε :( | |
|
| |
alou Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 10:30 | |
| Εγω μαζι με darksoul ετοιμαζομαστε για ιουνη στν χαλαρη. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? Σαβ 16 Μαρ 2013, 10:33 | |
| ιουνιος με βολευει και εμενα αναλογος τα ικονομικα βεβεα γιατιτα πεταο ολα στο μηχανακη και στο τελος δεν θα μπορο να μπω χεεχε | |
|
| |
| GIXXER TDAY ΣΕΡΡΕΣ..το παλεύουμε? Απρίλη....? | |
|