| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+49FLASKAS brwmogazos mx5 cursed2 kouzinas janis.pegasos asphyx cpantelo spiros1100 Painterz panikas TheoDo R Vortex gsxrk71000 noodles ghost lotinia GIXXERAKIAS Sotoner lakisman46 ripper krosfala babis k8 maikstain vaggant nktr kapnias κολτρέϊν boutser vd 8annos Leroy gabri magfaria kentaurosk8 k8 600 kk giannisp Black Eagle Georgio ΣΚΟΡΠΙΟΣ potis louk6 Schumi Miou sxlogo Aristosk8 kostaskr6 demk6 tsasbi 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:06 | |
| Γάλλος, Ιταλός Και Έλληνας
Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά απο μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. "Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές", είπε ο Γάλλος, "και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει". "Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές", απαντά ο Ιταλός, "και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της". Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: "Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτες το βράδυ;" "Μία", του απαντά ο Έλληνας "Χα, μόνο μία;" του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. "... Και τι σου είπε σήμερα το πρωί;"
"Μη σταματάς" !!!!!!!!!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:08 | |
| Γελαδάρηδες Και Ινδιάνοι
Δυο γελαδάρηδες λοιπόν πέφτουν επάνω σ έναν Ινδιάνο ξαπλωμένο μπρούμυτα με το αυτί του κολλημένο στο έδαφος "Τον βλέπεις τι κάνει", ρωτάει ο ένας τον άλλον, "Ακούει το έδαφος. Μπορεί ν ακούσει διάφορα από μίλια μακριά" "Απίστευτο!!" θαυμάζει ο δεύτερος γελαδάρης Εκείνη τη στιγμή ο Ινδιάνος κοιτάζει προς τα πάνω "Σκεπαστή άμαξα", λέει, "περίπου δυο μίλια μακριά. Με δυο άλογα, ένα καφέ ένα άσπρο. Μέσα, ένας άντρας, μια γυναίκα, ένα παιδί και είδη νοικοκυριού . . . " "Πραγματικά απίστευτο", ξαναθαυμάζουν τα χλωμά πρόσωπα και ο Ινδιάνος συνεχίζει . . . "πέρασαν από πάνω μου πριν μισή ώρα . . . " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:11 | |
| Γιατί Ο Θεός Προτίμησε Να Γεννηθεί Ο Ιός Του Στη Βηθλεέμ Και Όχι Στη Λεμεσό;
Γιατί στη Λεμεσό δεν έβρισκε ούτε τρεις σοφούς, ούτε μια παρθένα. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:12 | |
| Γιατί Οι Γάλλοι Είναι Αδερφές;
Γιατί το πρώτο πραγμα που τους μαθαίνουν να βάζουν στο στόμα τους λέγεται ΣΟΥΣΕΛ. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:35 | |
| Γιατί Στη Λάρισα Οι Πόρτες Είναι Κίτρινες;
Γιατί όταν τις χτυπάς, σου λένε : Ουρίστεεε.? | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:37 | |
| Δυο Πολωνοί
Δυο Πολωνοί αποφασίσανε να γίνουνε αγρότες ,πήρανε μερικά κοτόπουλα Και τα φυτέψανε με το κεφάλι κάτω ,στον αγρό που αγοράσανε .τα κοτόπουλα ψοφήσανε. Οι αγρότες επιμένουνε , παίρνουν κι άλλα κοτόπουλα τα φυτεύουνε με τα πόδια Κάτω , τους πήρε πιο πολύ χρόνο να τα φυτέψουνε , ψοφήσανε κι αυτά . Λίγο αμήχανοι αποφασίζουν να γράψουνε στο υπουργείο γεωργίας ζητώντας βοήθεια. Μερικές εβδομάδες αργότερα το υπουργείο απάντησε: Πριν στείλουμε κάποιον να σας δώσει advice στελτεμας ένα δείγμα χώματος ! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 17:38 | |
| Δυο Χωριάτες,
Δυο χωριάτες, ο Γιώργης και ο Θανάσης που δεν είχαν πάει ποτέ τους στην πόλη αποφασίζουν να πάνε να δουν το μεγάλο πολυκατάστημα που άνοιξε. Πάνε στα "αγροτικά είδη" και λέει ο ένας στον άλλο: Θανάσης: Για δες ωρέ Γιώργη, "βιταμινούχος τροφή για χοίρους". Γιώργη: Δεν αγοράζουμε να τη δοκιμάσουμε. Θανάσης: Και δεν τ αγοράζουμε Πάνε στα "ηλεκτρονικά είδη" Θανάσης: Κοίτα Γιώργη: πλυντήριο για να μην πλένεις τα ρούχα στη σκάφη. Γιώργης: Δεν αγοράζουμε ρε Θανάση να το δούμε. Θανάσης: Και δεν αγοράζουμε Στα "είδη υγιεινής: Θανάσης: Κοίτα Γιώργη, μια μεγάλη βούρτσα για τον καμπινέ. Γιώργης: Δεν αγοράζουμε Θανάση να τη δοκιμάσουμε. Θανάσης: Και δεν αγοράζουμε Μετά από λίγες μέρες συναντιούνται: Γιώργης: Που λες Θανάση πώς τη βρήκες τη χοιροτροφή; Τα γουρούνια μου΄γίναν τετράπαχα Θανάσης: Και τα δικά μου. Καλά άσε το πλυντήριο. Η γυναίκα μου είναι τρισευτυχισμένη που δεν πλένει πια στο χέρι. Γιώργης: Και η δική μου. Θανάσης: Τη βούρτσα πώς τη βρήκες; Γιώργης: Ακου Θανάση μου, πές με οπισθοδρομικό, αλλά εγώ προτιμω το χαρτί υγείας | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 02 Ιαν 2013, 20:19 | |
| Μια γυναίκα ξυπνάει στις 4 την νύχτα και δεν βρίσκει τον άντρα της στο κρεβάτι (οι οποίοι ειναι 20 χρονια παντρεμένοι) Σηκώνεται και ψάχνει στο σπιτι.. Τον βλέπει να κάθεται στην κουζίνα με ένα μπουκάλι ουίσκι και ένα δάκρυ να κυλάει απο τα ματια του... -Αγάπη τι έχεις;; Τι επαθες;;; -Θυμάσαι πριν 20 χρονια που εγω ήμουν 18 και εσυ 16 και κάναμε έρωτα για πρώτη φορα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών σου;; -Ναι αγάπη μου θυμάμαι.. -Θυμάσαι επίσης που ο πατέρας σου μου είπε πως είτε θα σε παντρευτω είτε θα πάω φυλακη που κοιμήθηκα μαζι σου ενω ήσουν ακομα ανήλικη;; -Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι.. Αλλα γιατι είσαι έτσι;;; -Σημερα θα είχα αποφυλακιστει.... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 04 Ιαν 2013, 15:15 | |
| Δεν βγήκα για κάλαντα.Μαλώσαμε, για το ποιος θα΄ ναι το 'πρώτο όνομα' | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 13:58 | |
| Νεαρή αγγλιδούλα γυρίζει σπίτι με κλάματα και όταν η μάνα της τη ρωτάει τί τρέχει, απαντάει ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης και της βγήκε θετικό. - Ποιo γουρούνι στο έκανε αυτό;;; λέει η μαμά, Να 'ρθει αμέσως ν'αναλάβει τις ευθύνες του!!! Σηκώνει το τηλέφωνο η μικρή, παίρνει ένα νούμερο και σε καμμιά ωρίτσα σταματάει έξω απ'την πόρτα τους μια κόκκινη Ferrari και βγαίνει ένας καλοντυμένος κύριος με γκρίζους κροτάφους, με πολύ αέρα. Μπαίνει στο σπίτι κάθονται στο σαλόνι, μαμά, μπαμπάς και νεαρή, κι ο Φεράρι απέναντι. Τους λέει λοιπόν: - Ακούστε, δεν μπορώ να παντρευτώ την κόρη σας, δεν μου το επιτρέπει η θέση μου και η οικογενειακή μου κατάσταση, αλλά προτίθεμαι να εξασφαλίσω το μέλλον του παιδιού και με το παραπάνω. Αν κάνει κορίτσι θα γράψω στο όνομα του 2 διαμερίσματα στο Λονδίνο, μια βίλλα στην Κορνουάλη και θα καταθέσω 500.000 λίρες στο λογαριασμό της. Αν κάνει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω στο λογαριασμό του 1.000.000 λίρες. Αν κάνει δίδυμα θα τους γράψω από ένα εργοστάσιο και θα καταθέσω από 500.000 λίρες στο καθένα. Τώρα βέβαια, αν τυχόν αποβάλλει... Πετάγεται όρθιος ο μπαμπάς που μέχρι εκείνη την ώρα απλώς άκουγε, τον χτυπάει στον ώμο και του λέει: - Εντάξει, βρε αδερφέ, αν αποβάλει, εδώ είμαστε... την ξαναγ@μάς... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 14:11 | |
| Το εύκολο
Στα Ελληνικά :3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 ρολόγια Swatch. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο ρολόιSwatch;
Πες το και στα Αγγλικά τώρα...:
Three witches watch three Swatch watches.. Which witch watches which swatch watch?
------------------------------------------------------------------------
Το ζόρικο
Στα Ελληνικα: 3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 κουμπιά ρολογιούSwatch. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί ρολογιού Swatch;
Γιααα προσπαθησε το και στα Αγγλικα...:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
------------------------------------------------------------------------
Το 'δεν λέγεται'
Στα Ελληνικά: 3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου, κοιτάζουν 3 κουμπιά ρολογιού Swatch. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια επιθυμεί εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί ρολογιού Swatch;
Δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις αυτό!!!:
Three Swiss witch bitches, which wish to be switched, watch three Swatch watch switches. Which Swiss witch bitch which wishes to be switched, watches which Swatch watch switch? | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 14:24 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 17:30 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 19:29 | |
| @ black eagle εγω τιποτα ρε φιλε ο αριστος μου το ειχε στειλει πριν κατι χρονια... (οταν ειχε σπασει αυτος το χερι του ) | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 19:31 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 14 Ιαν 2013, 21:49 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 15 Ιαν 2013, 02:38 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 15 Ιαν 2013, 02:45 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 15 Ιαν 2013, 10:23 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:18 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:14, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:18 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:14, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:19 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:15, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:20 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:15, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:21 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:16, 1 φορά | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 16 Ιαν 2013, 19:22 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsasbi στις Παρ 18 Ιαν 2013, 01:16, 1 φορά | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|