Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 03 Απρ 2013, 12:32
η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά: - εσύ γιαννάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα απο καλή οικογένεια και με πολύ καλή εκπαίδευση για δείπνο και ήθελες να πας στη τουαλέτα, τι θα έλεγες; - θα έλεγα "να πάω μισό λεπτό να κατουρήσω" η δασκάλα: "α, οχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές... εσύ κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;" - θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα δασκάλα: "ναι... κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη "τουαλέτα" όταν τρως ακούγεται άσχημα" γυρνάει η δασκάλα στον τοτό: "εσύ τοτό, απέδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος είσαι και πόσο καλά θα το έλεγες; τι θα έλεγες στην κοπέλα; -εγώ κυρία θα έλεγα: "καλή μου, παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σε εγκαταλείψω για μισό λεπτό, αλλά δυστυχώς πρέπει να εξυπηρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον οποίο ευελπιστώ να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό"
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 03 Απρ 2013, 12:54
αυτος διαλεξε το σωστο μηχανακι!
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 04 Απρ 2013, 01:44
O Νόμος του Μέρφι για τις ουρές
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 05 Απρ 2013, 22:19
ελιωσα............ακομη κλαιω...........
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 06 Απρ 2013, 14:43
Σ` ένα πλοίο, φωνάζει κάποια στιγμή αυτός που παρατηρεί από το κατάρτι: - 'Πειρατές μπροστά μας.' Αμέσως, φωνάζει ο καπετάνιος σ` έναν ναυτη: - 'Πήγαινε κάτω στην καμπίνα μου και φέρε το κόκκινο μου το παντελόνι. Σε περίπτωση που πληγωθώ στο πόδι, να μη το καταλάβει το πλήρωμα και φοβηθεί.' - 'Εντάξει καπετάνιο', λέει ο ναυτης. Μετά από μερικές μέρες, φωνάζει πάλι αυτός από το κατάρτι: - 'Μας έχουν περικυκλώσει 10 πλοία πειρατών.' Και αμέσως λέει ο καπετάνιος σ' ένα ναυτη: - 'Πήγαινε φέρε μου το καφέ μου παντελόνι, σε παρακαλώ..
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 06 Απρ 2013, 15:55
clopy paste απο facebook...και το κορυφαιο σχολιο απο κατω: ''καλα του κανανε, αργος ητανε, καροτσακι θα πηγαινε τους υπολοιπους''
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 06 Απρ 2013, 17:29
ελα ρε τωρα .... τον εγραψαν γιατι πηγενε με 75 και το οριο ειναι 80??? κατι βρωμαει στην φωτο .... ειναι σαν το ραδιο αρβυλα που επαιζε παλια που ελεγαν οτι εαν οδηγας 50ρι με διπλωμα για μεγαλη μηχανη σου εκοβαν κληση γιατι δεν ειχες διπλωμα για 50ρι ....
ειπαμε ειναι βλακες αλλα οχι και ετσι ρε παιδια ...
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 06 Απρ 2013, 17:40
Είναι δύο νυχτερίδες και κάθονται κλασσικά, ανάποδα σε ένα κλαδί...Λέει η μία στην άλλη:- Μήτσο, ποια ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου?- Όταν είχα διάρροια...
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 08 Απρ 2013, 16:45
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 08 Απρ 2013, 17:57
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 08 Απρ 2013, 18:56
Και επειδή έχουμε μαζευτεί πολλά @@ εδώ μέσα... για τσεκάρετε!
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 09 Απρ 2013, 14:25
νικο στηλε την να μου τα τσεκαρει
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 09 Απρ 2013, 15:45
kostaskr6 έγραψε:
νικο στηλε την να μου τα τσεκαρει
εσενα ειναι βαρια ... να φερει και την φιλη της .....