Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 01 Δεκ 2013, 17:22
φέτος τα Χριστούγεννα ακυρώνονται:
-ποινική δίωξη στον Ιωσήφ επειδή δεν έκανε περαίωση στο ξυλουργείο -η φάτνη δεν έχει άδεια ημιυπαίθριου -κόπηκε το επίδομα τοκετού της Μαρίας -τα άστρα έσβησαν επειδή δεν πληρώθηκε το χαράτσι -οι βοσκοί μετανάστευσαν στην Αυστραλία -οι άγγελοι απελάθηκαν λόγω λήξης σύμβασης -οι 3 μάγοι απελάθηκαν ως λαθρομετανάστες -τα πιτσιρίκια για να πουν τα κάλαντα σύμφωνα με τον νόμα πρέπει να περάσουν από την δου για να βγάλουν μπλοκάκι και βιβλίο εσόδων-εξόδων
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 01 Δεκ 2013, 18:29
FLASKAS έγραψε:
kawλasaki
Ένα είναι το σίγουρο: ο άντρας καβαλάει suzuki (εκτός από τη γκόμενα μπροστά..)
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 01 Δεκ 2013, 22:56
FLASKAS έγραψε:
Aristosk8 έγραψε:
ακους εκεί... ήθελε και πέναλτι... ο παλιομμμ...άντε μην το πω!
απέναντι φαίνεται το ταρατσακι μου τη μου θύμισες τώρα ρε φίλε
γειτονακι εισαι? κ προοδευτικανος?
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 02 Δεκ 2013, 00:57
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Δεκ 2013, 09:58
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Δεκ 2013, 10:27
kostaskr6 έγραψε:
FLASKAS έγραψε:
Aristosk8 έγραψε:
ακους εκεί... ήθελε και πέναλτι... ο παλιομμμ...άντε μην το πω!
απέναντι φαίνεται το ταρατσακι μου τη μου θύμισες τώρα ρε φίλε
γειτονακι εισαι? κ προοδευτικανος?
έμενα στην ταράτσα πίσω από τον φοίνικα που φαίνεται στο βίντεο για ένα φεγγάρι
και πάω συχνά σε αυτό το σπίτι γιατί είναι το πατρικό του νονού μου
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Δεκ 2013, 13:25
Ήταν Απόκριες και όλα τα παιδάκια θα πήγαιναν στο σχολείο ντυμένα μασκαράδες. Μπήκε λοιπόν η δασκάλα στην τάξη και περίμενε τα παιδιά για να αρχίσει το party. Πρώτος μπήκε ο Κωστάκης φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και μια ζώνη με πιστόλια. - Εσύ τι είσαι ντυμένος; ρώτησε η δασκάλα. - Καουμπόης! - Μπράβο Κωστάκη! Μετά μπήκε η Έλενίτσα φορώντας ένα κόκκινο σκουφί και μια κόκκινη ποδιά. - Εσύ τι είσαι ντυμένη; - Κοκκινοσκουφίτσα! - Μπράβο Ελενίτσα! ξαναείπε η δασκάλα. Μετά μπήκε ο Τοτός γυμνός με ένα ταψί κάρβουνα στο κεφάλι!!!!!! - Εσύ τι είσαι ντυμένος; τον ρώτησε η δασκάλα πολύ νευριασμένη. - Ναργιλές, θέλεις μια τζούρα;