| σουζες.... | |
|
+30zois thodoris GNAZ lakisman46 valentinosgsxr PORDALAS69 kostaskr6 mistiriodis_tsantakias stavroulis kwxstas giXXXer nasos-v stellan vagos gixxer tati Opeth kouzinas ghost GhostRideR blade 750 panosk8 Κωσταςηρακλειο stavrosrodo gsxr1000nitro DENNIS κολτρέϊν JIMK7 gat0s aman17-2 thanasis gixxer 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 01:31 | |
| καλησπερα ,, θα ηθελα να με διαφοτισει καπιοος(θα υπαρχουν αρκετοι φανταζομαι) για την τεχνικη τησ σουζας ειτε απο εκινηση ειτε απο πορεια,, τσιμπαμε καθολου συμπλεκτη η μονο με γκαζι οταν ροπιασει καλα... μια φορα το καταφερα να σηκωθει λιγο και αυτο με συμπλεκτη ενα κλικ,,,,.. φυσικα παντα με συνεση ετσι,...... μην τρελαθουμε κιολασ δεν ειν αι δυσκολο σε αυτα τα gixxer το καντηλι.... :aswe: :ec3c: :ererg: ευχαριστω | |
|
| |
aman17-2 Jr.gixxer
Όνομα: : Kyriakos Τόπος : Tichero Evrou-Napoli Italy Αριθμός μηνυμάτων : 29 Hμερομηνία εγγραφής : 05/02/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 01:59 | |
| | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 15:18 | |
| Θες γνωμη απο εμπειρο? Μην κανεις την αποπηρα να μαθεις σουζα με 1000. Αν σου φυγει την ΓΑΜ...ΕΣ. γιατι τα χιλιομετρα ειναι πολλα Και εσυ αλλα και η μηχανι θα θελετε απο 3000 ευρω ο καθενας για να γινετε καλα Παρε κανενα εντουρο(και να πεσεις να μην παθει τιποτα,η μηχανι και εσυ βεβαια γιατι τα χιλιομετρα ειναι λιγα)να μαθεις φρενο Αν και θα επρεπε να ξερεις απο τα 13 σου χρονια αν οδηγουσες κανενα παπακι. ξερω πολλα ζωα που δεν ξερουν φρενο και κανουν σουζες με μηχανες μεγαλου κυβισμου. Τι να πω??? Ειναι αξιοι τις μυρας τους. Λοιπον στο θεμα μας. Την σουζα η την εχεις η οχι. Μην κανεις πειραματα για να μην εχεις αλλα. Να μην πολυλογο, δεν υπαρχει τεχνικη στη σουζα. Να εισαι παντα καλα και φυσηκα παντα ορθιος | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 17:46 | |
| - gat0s έγραψε:
- Θες γνωμη απο εμπειρο?
Μην κανεις την αποπηρα να μαθεις σουζα με 1000. Αν σου φυγει την ΓΑΜ...ΕΣ. γιατι τα χιλιομετρα ειναι πολλα Και εσυ αλλα και η μηχανι θα θελετε απο 3000 ευρω ο καθενας για να γινετε καλα Παρε κανενα εντουρο(και να πεσεις να μην παθει τιποτα,η μηχανι και εσυ βεβαια γιατι τα χιλιομετρα ειναι λιγα)να μαθεις φρενο Αν και θα επρεπε να ξερεις απο τα 13 σου χρονια αν οδηγουσες κανενα παπακι. ξερω πολλα ζωα που δεν ξερουν φρενο και κανουν σουζες με μηχανες μεγαλου κυβισμου. Τι να πω??? Ειναι αξιοι τις μυρας τους. Λοιπον στο θεμα μας. Την σουζα η την εχεις η οχι. Μην κανεις πειραματα για να μην εχεις αλλα. Να μην πολυλογο, δεν υπαρχει τεχνικη στη σουζα. Να εισαι παντα καλα και φυσηκα παντα ορθιος σωστα ολα αυτα που λες μα με το παπακι που ειχα στα 13 μου το σηκωνα με σπασμενη 1η και εκανα και βαρη για να δυναμωνω δεν νομιζω πωσ εχει σχεση η εκεινη σουζα με αυτες που δειχνει στα βιντεο πιο πανω για παραδειγμα..... η γενικοτερα σε αυτα τα μηχανακια οπωσ τα :ec3c:... και φυσικα δεν γινετε καποιοσ ανιδεοσς να σουζαρει ξαφνικα ενα :ec3c: :bvbv: τεσπα ευχαριστω για την απαντηση και τα αλλα 2 gyes.... :wfsdvv: :fvsg: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 17:48 | |
| - aman17-2 έγραψε:
- https://www.youtube.com/watch?v=qncPBZ9DRRk
https://www.youtube.com/watch?v=jqqVJmsF6hU&feature=fvst
εγώ δεν μπορώ να πω τπτ γιατί δεν κάνω σούζες ... (ακόμη....αλλά ίσως κ ποτέ)
Πάντως με 1η ρολαριστά όταν ανοίγω τέρμα γκάζι μετά τις 6.000σαλ σηκώνεται...ομαλά όμορφα και ωραια και μετά το ρίχνω (αρχάριος στις σούζες γαρ...) φαντάζομαι αν το συνηχήσεις το σήκωμα μετά θα είναι πιο εύκολο...
οπότε ας απαντήσουν πρακτικά οι πιο έμπειροι αυτο ακριβωσ μου αρεσει και μενα ρολαρισμα ορθιο και μετα κατω.... :thanks!!: :ererg: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 19:04 | |
| - thanasis gixxer έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- Θες γνωμη απο εμπειρο?
Μην κανεις την αποπηρα να μαθεις σουζα με 1000. Αν σου φυγει την ΓΑΜ...ΕΣ. γιατι τα χιλιομετρα ειναι πολλα Και εσυ αλλα και η μηχανι θα θελετε απο 3000 ευρω ο καθενας για να γινετε καλα Παρε κανενα εντουρο(και να πεσεις να μην παθει τιποτα,η μηχανι και εσυ βεβαια γιατι τα χιλιομετρα ειναι λιγα)να μαθεις φρενο Αν και θα επρεπε να ξερεις απο τα 13 σου χρονια αν οδηγουσες κανενα παπακι. ξερω πολλα ζωα που δεν ξερουν φρενο και κανουν σουζες με μηχανες μεγαλου κυβισμου. Τι να πω??? Ειναι αξιοι τις μυρας τους. Λοιπον στο θεμα μας. Την σουζα η την εχεις η οχι. Μην κανεις πειραματα για να μην εχεις αλλα. Να μην πολυλογο, δεν υπαρχει τεχνικη στη σουζα. Να εισαι παντα καλα και φυσηκα παντα ορθιος
σωστα ολα αυτα που λες μα με το παπακι που ειχα στα 13 μου το σηκωνα με σπασμενη 1η και εκανα και βαρη για να δυναμωνω δεν νομιζω πωσ εχει σχεση η εκεινη σουζα με αυτες που δειχνει στα βιντεο πιο πανω για παραδειγμα..... η γενικοτερα σε αυτα τα μηχανακια οπωσ τα :ec3c:... και φυσικα δεν γινετε καποιοσ ανιδεοσς να σουζαρει ξαφνικα ενα :ec3c: :bvbv: τεσπα ευχαριστω για την απαντηση και τα αλλα 2 gyes.... :wfsdvv: :fvsg: δεν σου είπε ότι έχει σχέση το ένα με το άλλο...απλά σου είπε ότι έπρεπε να κάνεις σούζα με το παπί για να μάθεις να πατάς το ΦΡΕΝΟ..!! τεσπα..!! εγώ στο δικό μου ανοίγω-κλείνω το γκάζι με 1η σηκώνεται λίγο πριν κοφτιάση το ρίχνω και αν πιάσει καλά έρχεται και με 2α.... αυτό τίποτα άλλο!!! | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 20:45 | |
| | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 21:15 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 22:32 | |
| αν ξερεις φρενο, το αμεσως επομενο "σχολειο" ειναι ενα δυνατο motard πχ.WR450. αν το βγαλεις και αυτο το σχολειο το 1000 θα σου φαινεται......."πατινι". μετα το χιλια ρολαρεις πρωτη η' δευτερα κλεινεις -ανοιγεις γκαζι και.... ορθιο το εργαλειο.χωρις συμπλεκτη.οταν φορτωσει η ταχυτητα καρφωτα (με στιγμιαιο κλεισημο του γκαζιου) περνας στην επομενη και ουτω καθ εξης. καλες σουζες και το ποδι παντα στο φρενο. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 22:41 | |
| ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΥΖΑ ΜΕ ΤΑ GSXR ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΡΕΝΟ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 22 Ιουν 2009, 22:51 | |
| παιδια εγω δεν παταω καθολου φρενο οταν κανω Σουζα με το 1000cc . παω μονο με γκαζι αν και νομιζω οτι για μενα το φρενο δεν κανει δουλεια σε 8 τονους μηχανακι. τωρα πλεον εχω σταματησει να κανω σουζες και μπαντες . τωρα εχω ριξει αλλου το ενδιαφερον μου . οταν βλεπω ευθεια λιωνω ενα Ζευγαρι δισκακια την καθε φορα. Εγω παντος φιλε μου σου συνιστω να μην μαθεις με το 1000 Σουζα . παρε κανενα c50 πρωτα και μετα σταδιακα κανε τα πειραματα σου .. | |
|
| |
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 00:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 00:42 | |
| thanks gyes :egrg: :kigugb: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 02:08 | |
| Ναι για τα ελαφρια μηχανακια οχι για τα 200 κιλα. οταν πας με καμια 250 χιλιομετρα σουζα και παει να σου φερει καπακι το φρενο δεν σε σωζει φιλε μου . συμφωνω οτι ειναι ασφαλες να μαθεις να πατας φρενο αλλα σε αυτα τα μηχανακια δεν νομιζω οτι θα σε σωσει το φρενο. Ποιο πολυ θα σε σωσει η εμπειρια (αισθηση οταν παει να φερει καπακι και το κλεισιμο του γκαζιου ) τουλαχιστον σε αυτο το συμπερασμα εχω καταληξει εγω μεσα απο τα δικα μου βιωματα. Για να μπορεσεις να κανεις σουζα με τετοιο μηχανημα γιατι δεν μιλαμε για παπι , βεσπακι η ενα super motard που σε αυτα οντως λειτουργει το φρενο κατα την αποψη μου πρεπει να περασεις απο ορισμενες δοκιμασιες δεν παιρνεις ενα supersport και το πλακωνεις στις σουζες και μαθαινεις. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 03:24 | |
| ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ. εχω την εντυπωση οτι ειναι το πρωτο σου 1000αρι.κ εχω την εντυπωση οτι το εχεις κ λιγο καιρο.σαν κ μενα καλη ωρα.κ μαυρουλα σαν τη δικια μου.λοιπον,αυτο το πραγμα φιλε μου,δαγκωνει κ θελει ποολυ σεβασμο.
πριν απο αυτο τι ειχες? ποσο καιρο το εχεις το κ8?στα ρωταω αυτα γιατι οπως θα δεις παρακατω,ΔΕΝ εχει κ τοση σημασια ποσα χρονια εισαι στο τιμονι κ ποσα μηχανακια αλλαξες.στα 25 οδηγαω 12 χρονια.παπιες για καντιλια,σε cr125,σε husaberg650 sm,μετα gsxr 600 κ τελος το Κ8 1000.ημουν σαν το σπιτι μου με το Κ8,σ'ενα μηνα τα γονατα κατω.κ τι να λεει?επεσα?επεσα.εμενα μ αρεσει να στριβω με τα SS,εσενα μπορει να σ αρεσουν οι σουζες.
το οτι ζω ακομα μετα απο τετοια πτωση κ δεν εχω παθει τιποτα ειναι ΘΑΥΜΑ.με εστειλε αδιαβαστο αυτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.τα κυβικα.με το 1000 αμα φυγεις θα χεις μεσα φορτωμενα πολλα.ειτε ειναι highsiding στα 230+ οπως εγω,ειτε ειναι καπακι στα 180,οπως δεν θελω να εισαι εσυ.γιατι σουζα στα 50 δε κανει αυτο το εργαλειο.κ θαυματα δε γινονται καθε μερα.
δωσε χρονο στην οδηγηση κ ξεχνα για ποοοολυ καιρο τη σουζα.μαθε να γινεις ενα με το μηχανακι,θεση σωματος,στηριξη,φρενα,στριψιμο,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μαθε το μοτερ.ΠΟΥ βγαζει τις ροπες του.κ μετα μολις ξεψαρωσεις κοψε ρυθμο ,για να μη τη φας. στα χωνω ετσι γιατι εχεις μια υπεροχη μηχανη,ενα κανονικο οπλο που ξυριζει.κ μια ακομα πιο υπεροχη ζωη για να τη ΖΗΣΕΙΣ.
για να τα εχεις και τα 2,οδηγα το Κ8 στο δρομο,αρκετα κλικ πιο κατω (οποιος μπορεσει να το κανει αυτο,του δινω δωρο μια αριστερη μαμα εξατμιση,μια δεξια ακορντεον,κ τον καταλυτη δωρο επισης!!:P :P :P ) η αν δε μπορεις να κρατηθεις,φτιαξε το Κ8 για πιστα μονο,κ παρε κ ενα TDM στο δρομο,να φορτωνεις κ το κοριτσι,να σε καμαρωνει κ στη πιστα με το βρωμογκαζο να σε χαιρεται.
:darg: | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 15:31 | |
| - panosk8 έγραψε:
- ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
εχω την εντυπωση οτι ειναι το πρωτο σου 1000αρι.κ εχω την εντυπωση οτι το εχεις κ λιγο καιρο.σαν κ μενα καλη ωρα.κ μαυρουλα σαν τη δικια μου.λοιπον,αυτο το πραγμα φιλε μου,δαγκωνει κ θελει ποολυ σεβασμο.
πριν απο αυτο τι ειχες? ποσο καιρο το εχεις το κ8?στα ρωταω αυτα γιατι οπως θα δεις παρακατω,ΔΕΝ εχει κ τοση σημασια ποσα χρονια εισαι στο τιμονι κ ποσα μηχανακια αλλαξες.στα 25 οδηγαω 12 χρονια.παπιες για καντιλια,σε cr125,σε husaberg650 sm,μετα gsxr 600 κ τελος το Κ8 1000.ημουν σαν το σπιτι μου με το Κ8,σ'ενα μηνα τα γονατα κατω.κ τι να λεει?επεσα?επεσα.εμενα μ αρεσει να στριβω με τα SS,εσενα μπορει να σ αρεσουν οι σουζες.
το οτι ζω ακομα μετα απο τετοια πτωση κ δεν εχω παθει τιποτα ειναι ΘΑΥΜΑ.με εστειλε αδιαβαστο αυτο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.τα κυβικα.με το 1000 αμα φυγεις θα χεις μεσα φορτωμενα πολλα.ειτε ειναι highsiding στα 230+ οπως εγω,ειτε ειναι καπακι στα 180,οπως δεν θελω να εισαι εσυ.γιατι σουζα στα 50 δε κανει αυτο το εργαλειο.κ θαυματα δε γινονται καθε μερα.
δωσε χρονο στην οδηγηση κ ξεχνα για ποοοολυ καιρο τη σουζα.μαθε να γινεις ενα με το μηχανακι,θεση σωματος,στηριξη,φρενα,στριψιμο,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μαθε το μοτερ.ΠΟΥ βγαζει τις ροπες του.κ μετα μολις ξεψαρωσεις κοψε ρυθμο ,για να μη τη φας. στα χωνω ετσι γιατι εχεις μια υπεροχη μηχανη,ενα κανονικο οπλο που ξυριζει.κ μια ακομα πιο υπεροχη ζωη για να τη ΖΗΣΕΙΣ.
για να τα εχεις και τα 2,οδηγα το Κ8 στο δρομο,αρκετα κλικ πιο κατω (οποιος μπορεσει να το κανει αυτο,του δινω δωρο μια αριστερη μαμα εξατμιση,μια δεξια ακορντεον,κ τον καταλυτη δωρο επισης!!:P :P :P ) η αν δε μπορεις να κρατηθεις,φτιαξε το Κ8 για πιστα μονο,κ παρε κ ενα TDM στο δρομο,να φορτωνεις κ το κοριτσι,να σε καμαρωνει κ στη πιστα με το βρωμογκαζο να σε χαιρεται.
:darg: ΠΟΛΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ :darg: :iobds: | |
|
| |
blade 750 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Βολος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Αγωνιζόμενος : 1000 k8 Hμερομηνία εγγραφής : 02/12/2008
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 23 Ιουν 2009, 18:45 | |
| - panosk8 έγραψε:
- ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
εχω την εντυπωση οτι ειναι το πρωτο σου 1000αρι.κ εχω την εντυπωση οτι το εχεις κ λιγο καιρο.σαν κ μενα καλη ωρα.κ μαυρουλα σαν τη δικια μου.λοιπον,αυτο το πραγμα φιλε μου,δαγκωνει κ θελει ποολυ σεβασμο.
:darg: +1000 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 24 Ιουν 2009, 21:37 | |
| | |
|
| |
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 24 Ιαν 2010, 01:16 | |
| Είμαι ένας απο αυτούς που δεν ξέρουν φρένο ούτε συμπλέκτη πατάω στις αλλαγές (κλεισιμο γκάζι και αλαγή ταχυτητας) τουλάχιστον στο 636 αυτό έκανα Δεν μου πάει το χέρι στον συμπλέκτη.... https://www.youtube.com/watch?v=RsFy2BaEwpA | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:31 | |
| | |
|
| |
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 24 Ιαν 2010, 19:04 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Δευ 05 Απρ 2010, 14:34 | |
| μην κανεις χαζομαρες φιλαρακι...συμφωνω απολυτα με τον panosk8 το καλυτερο απ'ολα ειναι να γινεις ενα με την μηχανη σου και να την χαιρεσαι,οπως να χαιρεσαι καμια δυναμικη σουζα που θα σου κανει αλλα μεχρι εκει...τα ρουλεμαν του λαιμου γ@μιουντ@ι και μετα απο αρκετες σουζες με την απειρια σου προφανως να το ριξεις ομαλα, το μπροστινο σου θα πηγαινει σαν πουτ@ν@...ασε που το καπακι ετσι κι ερθει θα ευχεσαι καλυτερα να ειχες πεσει με 200++ γιατι ειναι πολλα τα φραγκα που θα χρειαστεις για μαζεματα... | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Πεμ 10 Ιουν 2010, 14:06 | |
| | |
|
| |
| σουζες.... | |
|