| σουζες.... | |
|
+30zois thodoris GNAZ lakisman46 valentinosgsxr PORDALAS69 kostaskr6 mistiriodis_tsantakias stavroulis kwxstas giXXXer nasos-v stellan vagos gixxer tati Opeth kouzinas ghost GhostRideR blade 750 panosk8 Κωσταςηρακλειο stavrosrodo gsxr1000nitro DENNIS κολτρέϊν JIMK7 gat0s aman17-2 thanasis gixxer 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Πεμ 10 Ιουν 2010, 14:46 | |
| η Σουζα δεν αξιζει αμα δεν εχεις μοταρντ που δε παθαινει τιποτα. Ολοι εχουν πεσει κ το κοστος του κ8 αμα φαει καπακι δε θες ουτε να το φανταστεις. | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 21 Ιουλ 2010, 11:18 | |
| - panosk8 έγραψε:
- ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
δωσε χρονο στην οδηγηση κ ξεχνα για ποοοολυ καιρο τη σουζα.μαθε να γινεις ενα με το μηχανακι,θεση σωματος,στηριξη,φρενα,στριψιμο,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μαθε το μοτερ.ΠΟΥ βγαζει τις ροπες του.κ μετα μολις ξεψαρωσεις κοψε ρυθμο ,για να μη τη φας. στα χωνω ετσι γιατι εχεις μια υπεροχη μηχανη,ενα κανονικο οπλο που ξυριζει.κ μια ακομα πιο υπεροχη ζωη για να τη ΖΗΣΕΙΣ.
για να τα εχεις και τα 2,οδηγα το Κ8 στο δρομο,αρκετα κλικ πιο κατω (οποιος μπορεσει να το κανει αυτο,του δινω δωρο μια αριστερη μαμα εξατμιση,μια δεξια ακορντεον,κ τον καταλυτη δωρο επισης!!:P :P :P ) η αν δε μπορεις να κρατηθεις,φτιαξε το Κ8 για πιστα μονο,κ παρε κ ενα TDM στο δρομο,να φορτωνεις κ το κοριτσι,να σε καμαρωνει κ στη πιστα με το βρωμογκαζο να σε χαιρεται.
:darg: Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είχες γράψει τότε και σίγουρα ισχύουν μέχρι και σήμερα. Βέβαια οσον αφορά τις σούζες, τα έντο και όλα τα συναφή, νομίζω πως κανένα απο τα παιδιά που τα καταφέρνουν σε αυτά, διάβασαν και έμαθαν,απλά τους βγαίνει....το χουν. Θελω να πω πως γίνεται πολύ επίφοβο αν κάποιος παει να προσπαθήσει να κάνει κατι απο αυτά, με οδηγίες. Βέβαια αλλο απλά να ρωτάει κανείς απο ενδιαφέρον και άλλο να παει να τα εφαρμόσει κιόλας...ιδίως με ss για αρχή | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 21 Ιουλ 2010, 13:31 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 21 Ιουλ 2010, 13:56 | |
| - tati έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
- ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
δωσε χρονο στην οδηγηση κ ξεχνα για ποοοολυ καιρο τη σουζα.μαθε να γινεις ενα με το μηχανακι,θεση σωματος,στηριξη,φρενα,στριψιμο,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.μαθε το μοτερ.ΠΟΥ βγαζει τις ροπες του.κ μετα μολις ξεψαρωσεις κοψε ρυθμο ,για να μη τη φας. στα χωνω ετσι γιατι εχεις μια υπεροχη μηχανη,ενα κανονικο οπλο που ξυριζει.κ μια ακομα πιο υπεροχη ζωη για να τη ΖΗΣΕΙΣ.
για να τα εχεις και τα 2,οδηγα το Κ8 στο δρομο,αρκετα κλικ πιο κατω (οποιος μπορεσει να το κανει αυτο,του δινω δωρο μια αριστερη μαμα εξατμιση,μια δεξια ακορντεον,κ τον καταλυτη δωρο επισης!!:P :P :P ) η αν δε μπορεις να κρατηθεις,φτιαξε το Κ8 για πιστα μονο,κ παρε κ ενα TDM στο δρομο,να φορτωνεις κ το κοριτσι,να σε καμαρωνει κ στη πιστα με το βρωμογκαζο να σε χαιρεται.
:darg: Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είχες γράψει τότε και σίγουρα ισχύουν μέχρι και σήμερα.
Βέβαια οσον αφορά τις σούζες, τα έντο και όλα τα συναφή, νομίζω πως κανένα απο τα παιδιά που τα καταφέρνουν σε αυτά, διάβασαν και έμαθαν,απλά τους βγαίνει....το χουν. Θελω να πω πως γίνεται πολύ επίφοβο αν κάποιος παει να προσπαθήσει να κάνει κατι απο αυτά, με οδηγίες. Βέβαια αλλο απλά να ρωτάει κανείς απο ενδιαφέρον και άλλο να παει να τα εφαρμόσει κιόλας...ιδίως με ss για αρχή ορεξατη για διαβασμα μπηκες σιγουρα,το βασικο ειναι να βγει αφθορμητα. απο κει κ περα υπαρχουν ενα σωρο ωραια πραγματα με μια μηχανη εκτος απο σουζες κ εντο. να σαι παντα ορθια κ να χαιρεσαι τη κουκλα σου το | |
|
| |
tati Adv. gixxer
Όνομα: : ΤΑΝΙΑ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 507 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 21 Ιουλ 2010, 14:34 | |
| - panosk8 έγραψε:
ορεξατη για διαβασμα μπηκες σιγουρα,το βασικο ειναι να βγει αφθορμητα. απο κει κ περα υπαρχουν ενα σωρο ωραια πραγματα με μια μηχανη εκτος απο σουζες κ εντο. να σαι παντα ορθια κ να χαιρεσαι τη κουκλα σου το το χω ρίξει στο διάβασμα όντως χαχα, απο tank slapping μέχρι κουτί παραπόνων lol και βέβαια υπάρχουν ενα σωρό ωραία πράγματα με μια μηχανή και καθε είδος μηχανής είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση (προερχόμενη απο το χώρο του χώματος το λέω αυτό) που εχει να δώσει αλλα τοσα να μαστε ολοι καλά και να περνάμε και να παίρνει ο καθένας μας οτι ζητάει απο αυτά | |
|
| |
stellan Jr.gixxer
Όνομα: : stelios Τόπος : athina Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 02/08/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τετ 22 Σεπ 2010, 08:43 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Σαβ 27 Νοε 2010, 12:19 | |
| Οποτε το συμπερασμα ειναι το εξης, εμεις που δεν το ξεκινησαμε μικροι το αθλημα να αρπαξουμε κανενα μοταρντ η καμια εντουραδα χαλαρη και να τα λιωσουμε μεχροι να ειμαστε ετοιμοι και για τα gixxer μας! | |
|
| |
kwxstas Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Σαβ 27 Νοε 2010, 19:29 | |
| Καταρχήν καλησπέρα.Διάβασα το post του φίλου μας εδω. Είχα αρκετά μονοκυλινδρα motard και η σούζα πηγαινε σύννεφο. Όταν πήρα το gixxeraki μου,μου φάνηκε πολυ πιό εύκολο και πιό ομαλό. Το μόνο θέμα είναι οτι μαζεύει χλμ με το κιλό. Το φρένο ακόμα δεν έχει χρειαστεί να το πατήσω μιας και ξέρω να υπολογίζω το γκάζι και σε ποιες στροφές είμαι. Απλά προσπάθησε να το σηκώσεις μερικές φορές με 2ερα πάντα (η 1η παρα είναι απότομη) και πάτα το φρένο να το ρίχνεις για να έχεις την αίσθηση και να πηγαίνει εντολή μετά στον εγκεφαλό σου απο μόνο του Φιλικά Κώστας. | |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 00:04 | |
| δεν ξερο τη λετε ...αμα εχεις χιρουργικο χερι παντα σηκονης με 1η ...εγω το 1000αρι πρωτη και 5000 στροφες χρισιμοπιο για να το σικοσο ομαλα κ ομορφα ...ακομα κ σε γλυστερο δαπεδο ...και μετα ολες της αλλες τησ κουμπονο κανονικα | |
|
| |
kwxstas Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Hμερομηνία εγγραφής : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 02:48 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- δεν ξερο τη λετε ...αμα εχεις χιρουργικο χερι παντα σηκονης με 1η ...εγω το 1000αρι πρωτη και 5000 στροφες χρισιμοπιο για να το σικοσο ομαλα κ ομορφα ...ακομα κ σε γλυστερο δαπεδο ...και μετα ολες της αλλες τησ κουμπονο κανονικα
Μια απ τα ίδια!αυτο που είπες χειρουργικό χέρι Απ τις σούζες καλα πάω...απο στρίψιμο....Μοιρίζει μέντες ομως! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 04:53 | |
| καλιτερα να μυριζη μεντες παρα τα ραδικια αναποδα ;P
sex | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 05:19 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- καλιτερα να μυριζη μεντες παρα τα ραδικια αναποδα ;P
sex +1000 σωστος ο χειρουργος στεφανος | |
|
| |
PORDALAS69 Normal gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 56 Αγωνιζόμενος : Ερασιτέχνης!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 13:05 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Κυρ 28 Νοε 2010, 16:42 | |
| Χαχαχαχα...."ετσι μ αρεσει..."!!! | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Τρι 30 Νοε 2010, 16:26 | |
| | |
|
| |
GNAZ Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 07 Ιαν 2011, 19:46 | |
| εγώ έμαθα τη σούζα με ένα Duke που είχα παλιότερα αλλά εκείνο σαν μονοκύλινδρο έπεφτε μόλις έκλεινες το γκάζι. για τα ss τώρα που είναι αρκετά εμπροσθόβαρα είναι δύσκολο κ επικίνδυνο σπορ. ασφαλέστερος τρόπος για μένα είναι με τον συμπλέκτη κ σιγά σιγά να ανεβάζεις τις στροφές για να βρεις που σηκώνεται ικανοποιητικά το μηχανάκι. πρόσεχε όμως κ κανα σπινιάρισμα γιατί η δύναμη έρχεται απότομα. τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις στη μία ρόδα εμπροσθόβαρο μηχανάκι κ να πηγαίνεις με 230 κ φρένο δεν ξέρω ..... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 07 Ιαν 2011, 20:18 | |
| - GNAZ έγραψε:
- εγώ έμαθα τη σούζα με ένα Duke που είχα παλιότερα αλλά εκείνο σαν μονοκύλινδρο έπεφτε μόλις έκλεινες το γκάζι.
για τα ss τώρα που είναι αρκετά εμπροσθόβαρα είναι δύσκολο κ επικίνδυνο σπορ. ασφαλέστερος τρόπος για μένα είναι με τον συμπλέκτη κ σιγά σιγά να ανεβάζεις τις στροφές για να βρεις που σηκώνεται ικανοποιητικά το μηχανάκι. πρόσεχε όμως κ κανα σπινιάρισμα γιατί η δύναμη έρχεται απότομα. τώρα πως είναι δυνατόν να έχεις στη μία ρόδα εμπροσθόβαρο μηχανάκι κ να πηγαίνεις με 230 κ φρένο δεν ξέρω ..... οσο για το ''συμπλεκταρισμα'' φιλε μου το θεωρω απο απαραδεκτο εως επικυνδηνο για τετοια μηχανακια.Δεν ειναι παπι για να συμπλεκταρεις ωστε να σηκωθει. Οσο για τα 230 εγω μπορω να σου πω οτι γινεται ανετα.Αν εχεις καλη onboard καμερα μπορω να στο δειξω κιολας.Kαι να ξεκινησει η σουζα απο τα 200+ χωρις πατηναρισμα. οποιος δεν εχει μαθει σουζα με μικροτερα μοτο και φυσικα να χρησιμοποιει το πισω φρενο στη σουζα, καλυτερα να μην κανει καθολου με το 1000. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 07 Ιαν 2011, 20:42 | |
| | |
|
| |
GNAZ Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 07 Ιαν 2011, 21:51 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- GNAZ έγραψε:
- εγώ έμαθα τη σούζα με ένα Duke ................ μηχανάκι κ να πηγαίνεις με 230 κ φρένο δεν ξέρω .....
οσο για το ''συμπλεκταρισμα'' φιλε μου το θεωρω απο απαραδεκτο εως επικυνδηνο για τετοια μηχανακια.Δεν ειναι παπι για να συμπλεκταρεις ωστε να σηκωθει. Οσο για τα 230 εγω μπορω να σου πω οτι γινεται ανετα.Αν εχεις καλη onboard καμερα μπορω να στο δειξω κιολας.Kαι να ξεκινησει η σουζα απο τα 200+ χωρις πατηναρισμα. οποιος δεν εχει μαθει σουζα με μικροτερα μοτο και φυσικα να χρησιμοποιει το πισω φρενο στη σουζα, καλυτερα να μην κανει καθολου με το 1000. μάλλον επειδή δε χρησιμοποιείς συμπλέκτη στη σούζα γι'αυτό κ το φοβάσαι. χρησιμοποιείς όμως σίγουρα στις εκκινήσεις, έτσι ελέγχεις το πόσο θα σουζάρει το μηχανάκι. μήπως λοιπόν είναι το ίδιο κ ακόμη πιο εύκολο μιας κ έχεις εσύ τον έλεγχο ? σκέψου να το σηκώσεις με το γκάζι κ ακριβώς εκεί που λες σηκώθηκε να ροπιάσει. άντε γεια ...... ενώ με τον συμπλέκτη .... εσύ ελέγχεις τις στροφές του κινητήρα. το σηκώνεις όσο ψηλά αντέχεις κ μετά παίζεις με το φρένο κ το γκάζι | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 07 Ιαν 2011, 22:07 | |
| - GNAZ έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- GNAZ έγραψε:
- εγώ έμαθα τη σούζα με ένα Duke ................ μηχανάκι κ να πηγαίνεις με 230 κ φρένο δεν ξέρω .....
οσο για το ''συμπλεκταρισμα'' φιλε μου το θεωρω απο απαραδεκτο εως επικυνδηνο για τετοια μηχανακια.Δεν ειναι παπι για να συμπλεκταρεις ωστε να σηκωθει. Οσο για τα 230 εγω μπορω να σου πω οτι γινεται ανετα.Αν εχεις καλη onboard καμερα μπορω να στο δειξω κιολας.Kαι να ξεκινησει η σουζα απο τα 200+ χωρις πατηναρισμα. οποιος δεν εχει μαθει σουζα με μικροτερα μοτο και φυσικα να χρησιμοποιει το πισω φρενο στη σουζα, καλυτερα να μην κανει καθολου με το 1000. μάλλον επειδή δε χρησιμοποιείς συμπλέκτη στη σούζα γι'αυτό κ το φοβάσαι. χρησιμοποιείς όμως σίγουρα στις εκκινήσεις, έτσι ελέγχεις το πόσο θα σουζάρει το μηχανάκι. μήπως λοιπόν είναι το ίδιο κ ακόμη πιο εύκολο μιας κ έχεις εσύ τον έλεγχο ? σκέψου να το σηκώσεις με το γκάζι κ ακριβώς εκεί που λες σηκώθηκε να ροπιάσει. άντε γεια ...... ενώ με τον συμπλέκτη .... εσύ ελέγχεις τις στροφές του κινητήρα. το σηκώνεις όσο ψηλά αντέχεις κ μετά παίζεις με το φρένο κ το γκάζι φιλε μου μπορω να συμπλεκταρω για να σηκωθει, οπως μπορω να κανω και αλλαγες στον αερα και με συμπλεκτη. η σουζα στη ροπη η' στην ξερογκαζια ειναι απειρως πιο ελεγχομενη. για να σημβει αυτο που λες, δηλαδη να ροπιασει πανω στη σουζα, πρεπει να γυρησεις το γκαζι αναποδα.Ισα-ισα με το συμπλεκταρισμα παει, στιγμιαια, παραπανω και πολυ πιο αποτομα, δυναμη στον πισω τροχο. | |
|
| |
zois Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
| Θέμα: Απ: σουζες.... Παρ 08 Απρ 2011, 01:54 | |
| 3ero polous pou thn eixan th souza k tora exoun karotsaki.....kaneis den exei tipota...an sou katsei h stravi kanena piso freno den se sozei..... | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| |
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| |
| |
| σουζες.... | |
|