Greek GSX-R forum
Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_l10Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_c10Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_l10Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_c10Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Διάρκεια ζωής βαλβίδων

Πήγαινε κάτω 
+7
T.R.E
mistiriodis_tsantakias
JIMK7
busa respect
vd
panosk8
stoui
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vd
Normal gixxer
Normal gixxer
vd

Άντρας Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ
Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 269
Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010

Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διάρκεια ζωής βαλβίδων   Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 20 Δεκ 2012, 19:40

JIMK7 έγραψε:
usabug έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

Ωραιο σαιτ good βλεπω οτι εχει και για ducati που εψαχνα τοσο καιρο και ειναι πανακριβα τα μαμημενα cryme

Ναι φτιαχνουν σχεδον για τα παντα ...

Για πιο ευκολα email: chris@precisionshims.com.au

hallo hallo

Βεβαια και σ αυτον πανε ανα 2 και οχι ανα 1 που ελεγα, αν κι αυτο λαθος δικο μου ηταν γιατι κι αυτα που ειχα παρει ανα 2 ηταν και οχι ανα 1 Embarassed αλλα οχι ομως και ανα 5 nono αυτο το θυμαμαι πολυ καλα fafoutis
εχει και η PRO-X ανα 2.5
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.motovd.gr
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διάρκεια ζωής βαλβίδων   Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 20 Δεκ 2012, 22:02

Για τα ΚΤΜ εχω παρει Prox Valve Shim και ειναι πολυ καλα good
katana 550
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 39
Hμερομηνία εγγραφής : 01/01/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διάρκεια ζωής βαλβίδων   Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 03 Ιαν 2013, 02:08

panosk8 έγραψε:
γνωμη μου οταν πιανεις εναν συγκεκριμενο τμημα στη μηχανη το αλλαζεις ολο.
να τις αλλαξεις ολες τις βαλβιδες,κ τα ελατηρια τους φυσικα.τα μαμα να βαλεις,για να σου πανε αλλα 70.000
εδω δισκακια συμπλεκτη αλλαζεις κ πανε σετ με τα ελατηρια.
ο μαστορας θα σου πει αν θα πρεπει να αλλαξεις κατι ακομα.(κοκκορακια,ρουλεμαν κτλ)

ενα μεγαλο εξοδο ειναι το λυσε δεσε συχρονησε τη κεφαλη κ ειναι μια εργασια που μονο καποιος εμπειρος μπορει να την κανει.οποτε αν θες να ξεμπερδευεις καντα ολα μια κ καλη.

πιστευω πως οταν αλλαζεις λαστιχο δεν αλλαζεις μαζι ολη την ζαντα.ετσι ειναι κ στην περιπτωση του φιλου.

ο μαστορας αν τον ρωτησεις θα σου πει ολα αλλαγη,1ο για να βγαλει 2ο για να εχει το κεφαλη του ισυχο

δεν ειναι ετσι ομως,ενας καλoς μαστορας πρεπει να σε ενημερωνει κ να σε προστατευει απο περισιες σπαταλες

στο θεμα μας.κατι δεν δουλευε καλα εκει μεσα ισως το διακενο δεν ηταν σωστο κ απλως οταν αρχισε να κοπαναει

πολυ το πηρες χαμπαρι εσυ φιλε.η η λιπανση σου δεν επαρκει για καποιο λογο.για μενα πρεπει να βρεις την αιτεια που εγινε για να

λυσεις το προβλημα κ οχι να σπας το κεφαλι σου τι υλικο να βαλεις,γιατι αλλιως θα ξαναγινει.απ τα παιδια που ειναι εδω κ εχουν

αντιστοιχο μοτο εχει συμβει κατι αντιστοιχο να πουν?οσο για τα ελατηρια βαλβιδων υπαρχει μηχανημα κ μετραει τις lb τους κ βλεπει

εαν εχουν φθορα η οχι.φροντισε να δεις κ τα διακενα των πιστονιων σου αφου εχεις 70000χλμ μηπως μολις κλεισεις ξανανοιξεις γτ

θα καιει λαδι.ελπιζω να σε βοηθησα.κ ενημερωσε μας κ που εχεται καταληξει τελικα
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Διάρκεια ζωής βαλβίδων   Διάρκεια ζωής βαλβίδων - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 03 Ιαν 2013, 11:39

Φίλε Κατάνα ευχαριστώ για την απάντηση.

Το θέμα της λύπανσης όντως είναι βασικό αλλά όταν ρώτησα τον μάστορα μου είπε ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχα πολύ σοβαρότερες ζημιές. Τώρα δεν έχω υπόψην μου αν αυτό που είπε όντως ισχύει, δεν είμαι μάστορας, αλλά μου ακούγεται λογικό. Επίσης δεν υπήρχε κάποια δίοδος λαδιού φρακαρισμένη η κάποια άλλη ένδειξη ότι το λάδι μπορεί να μην φτάνει εκεί που πρέπει. Μήπως έχεις κάποια άποψη ως προς το τι μπορεί να είναι το πρόβλημα?

Όσο για τα πιστόνια, τι είναι τα διάκενα πιστονιών που αναφέρεις?

Διάρκεια ζωής βαλβίδων
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» σωστη ρυθμιση βαλβιδων
» Εφόρου ζωής εγγύηση σε ανταλλακτικό;
» Yoshimura ασφάλειες Βαλβίδων....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com