| Ron haslam racing school | |
|
+10cpantelo Painterz stavroulis mx5 JIMK7 k8 600 kk magfaria babis k8 nktr mistiriodis_tsantakias 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Τρι 18 Δεκ 2012, 10:20 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
reeeeee mods kantemouto στα ελληνικά το post δεν μπορώ πρέπει να κάνω format το pc για να περάσω ελληνικά έχει φάει στράβωμα χοντρό
Στεφανε αλλαξα ολα σου τα ποστ. αν θελεις, γραφε πρωτα εδω και μετα περνα τα στο φορουμ. δεν ειναι τιποτα, ουτε 1 λεπτο παραπανω. δεν θα σε κοιναγαω σε ολο το φορουμ να αλλαζω τα ποστ σου ρεεεεε | |
|
| |
alex_gr Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 31 Αγωνιζόμενος : BSB Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2009
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Τετ 19 Δεκ 2012, 17:40 | |
| Καλησπερα απο εμενα. Μενω Αγγλια οποτε αν μπορω να βοηθησω σε κατι να μου πειτε. Μπορει να ερθω και εγω αμα το κανονισετε. Προσωπικα θα προτεινα: 1. Πεταξτε Λονδινο που εχετε πολλες πιο πολλες ευκαιριες να βρειτε φθηνο ticket. 2. Νοικιαστε ενα αυτοκινητο (εχει χαμηλες τιμες παλι) 3. Οδηγηση προς Donington. 4. Ενα βραδυ σε hotel φθηνο της περιοχης. Ο καιρος ειναι αρκετα περιεργος τα τελευταια δυο χρονια. Μπορει να βρεχει, μπορει οχι δεν ειναι σιγουρο για Απριλιο και Μαιο. Εγω οποτε παω σε track day κλεινω το πολυ μια εβδομαδα πριν και αφου δω την προβλεψη καιρου και παλι εχω φαει βροχη. Αυτα απο εμενα και αντε παρτε και ενα δικο μου video απο Silverstone: https://www.youtube.com/watch?v=GbBe52llFSICheers!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alex_gr στις Τετ 19 Δεκ 2012, 18:02, 1 φορά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Τετ 19 Δεκ 2012, 17:51 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Τετ 19 Δεκ 2012, 17:53 | |
| - alex_gr έγραψε:
- Καλησπερα απο εμενα.
Μενω Αγγλια οποτε αν μπορω να βοηθησω σε κατι να μου πειτε. Μπορει να ερθω και εγω αμα το κανονισετε.
Προσωπικα θα προτεινα:
1. Πεταξτε Λονδινο που εχετε πολλες πιο πολλες ευκαιριες να βρειτε φθηνο ticket. 2. Νοικιαστε ενα αυτοκινητο (εχει χαμηλες τιμες παλι) 3. Οδηγηση προς Donington. 4. Ενα βραδυ σε hotel φθηνο της περιοχης.
Ο καιρος ειναι αρκετα περιεργος τα τελευταια δυο χρονια. Μπορει να βρεχει, μπορει οχι δεν ειναι σιγουρο για Απριλιο και Μαιο. Εγω οποτε παω σε track day κλεινω το πολυ μια εβδομαδα πριν και αφου δω την προβλεψη καιρου και παλι εχω φαει βροχη.
Αυτα απο εμενα και αντε παρτε και ενα δικο μου video απο Sliverstone:
https://www.youtube.com/watch?v=GbBe52llFSI
Cheers!!!
Κι εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωω | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Τετ 19 Δεκ 2012, 18:55 | |
| update......
Hi George
If you are over 18 and riding 600cc or similar regularly then the Premier course will be the course to go for. It’s a half day course with morning and afternoon sign on times available to book. With all of our courses, the prices include the kit, bike, insurance and instruction.
If you’re not riding 600cc regularly then I would suggest the On Track course which is morning only and Ron gets involved with the advanced paddock training that’s done after the circuit with this course.
If you were going to book we would need you to ideally contact the office with payment on +44 (0) 1332 883323 our office hours are 9am until 5pm GMT.
Regards
Jenny Beale
Honda Ron Haslam Race School
εγω ηδη κοιταζω εισητηρια και γενικος προγραμματισμο ταξιδιου...20 μαιου με ενδιαφερει μιας και θα ειναι μετα το πασχα (θα εχει μπει και το δωρο!!!)..... οποτε οποιος γουστερνει το κανονιζουμε... | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Πεμ 20 Δεκ 2012, 10:11 | |
| μήτσο δεν παίζει παγίδα ρώτησα τα παιδιά στο αγγλικό forum μέχρι και δέρματα δίνουνε και όλα δεν είπανε για tpt extra κόστος | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ron haslam racing school Πεμ 20 Δεκ 2012, 14:47 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μήτσο δεν παίζει παγίδα ρώτησα τα παιδιά στο αγγλικό forum μέχρι και δέρματα δίνουνε και όλα δεν είπανε για tpt extra κόστος
αν ειναι ετσι ειναι σουπερ η τιμη | |
|
| |
| Ron haslam racing school | |
|