| 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR | |
|
+43ΓρηγόρηςΚ2 gsxrk71000 noodles frozen boutser spiros1100 dimmoy rsv4aprc busa respect tati ripper Vasilis Bourlokas demk6 platonas spyros_k6 stam911 fotis_rizla Nitoras Georgio spastos abrestas andRewR sxlogo SuzukaK4 babis k8 Sotoner Black Eagle magfaria maikstain kostaskr6 chris8790 giannisp louk6 κολτρέϊν Aristosk8 Miou k8 600 kk T.R.E kostaskk kontos 750 tsasbi TheoDo R ghost 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τρι 25 Φεβ 2014, 13:44 | |
| Μην μπείτε στο τρυπακι να κάνετε δημοψήφισμα για το μέρος ή την ημερομηνία. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί... είμαστε στην 15η σελίδα και ακόμα κανονίζουμε μέρος για την 3η Πανελλήνια. Όποιος θεωρεί εαυτόν σίγουρο και έχει μια καλή πρόταση, ας πάρει την πρωτοβουλία να ορίσει μέρος και μέρα και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν. Μην το ζαλίσουμε όπως πέρσι... δεν είναι οι βουλευτικές εκλογές, πρόταση για βόλτα είναι. Μακάρι να προκύψουν 2 καλές ιδεες και να πάμε 2 βόλτες. Πάντως βόλτες άνω των 500χλμ δε νομίζω οτι είναι εφικτές για αρκετούς απο εμάς (βενζίνες, λάστιχα, λεφτά γενικότερα). άντε με το καλό! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τρι 25 Φεβ 2014, 13:55 | |
| 500 χλμ βολτα ημερησια ειναι 150ε (ολα μεσα) πλεον ... μεγαλο το ποσο πλεον ... δεν ειμαι αρνητικος για να μαζευτουμε και να παμε καπου απλα σχολιαζω το ποσο και τα χιλιομετρα... πχ τα 700 που λεει ο κωστας για καλαμπακα για εμενα ειναι απαγορευτικα ... και μην αρχισει κανεις τις βλακειες οτι δεν θα ανοιξουμε πολυ το γκαζι και θα παμε συγκρατημενα ... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τρι 25 Φεβ 2014, 16:34 | |
| εγω συνεχιζω να πιστευω οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι γκαντεμικο και μας βλεπω να κανουμε πανελληνια συναντηση μπροστα στα pc και να τα λεμε μεσω Skype... η προταση μου μπας και αξιωθουμε να τα πουμε απο κοντα φετος, ειναι να δηλωσουμε απο που ξεκιναει ο καθενας, μαζι με τον ταχυδρομικο κωδικα αν παιζει κι αλλη τοποθεσια με το ιδιο ονομα για να μην μαντευουμε , και ποσα χιλιομετρα ειμαστε διατεθειμενοι να κανουμε...μολις εχουμε ολες τις συμμετοχες θα βγαλουμε την τοποθεσια που θα βολευει τους περισσοτερους (μπορει και ολους) πιστευω οτι για 50-60 χιλιομετρα πανω-κατω απο το επιθυμητο, δεν θα υπαρχει θεμα ας κρατηθει το θεμα με τις συμμετοχες πεντακαθαρο, και ας συνεχισει η συζητηση εδω... Δήλωση Συμμετοχών Πανελλήνιας Συνάντησης Gixxer 2014 >>>> εδώ <<<<
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ghost στις Τρι 25 Φεβ 2014, 18:27, 1 φορά | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τρι 25 Φεβ 2014, 17:26 | |
| Αριστο ας βάλουμε τις συμμετοχές όπως λέει ο Κώστας γιατί πρόπερσι κάναμε κοντά στα 700km με την προϋπόθεση ότι θα κατεβούν και από βόρεια δηλαδή πήγαμε 16 μηχανάκια και ήρθανε μόνο 3ατομα από πάνω.αν είμαστε περισσότεροι από νότια πάμε κάπου πιο κοντά.τεσπα ας δηλώσουμε και βλέπουμε.οσο για την ημερομηνία αν γίνει όπως την προηγούμενη πιστεύω ότι θα είναι οκ από άποψη καιρού. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τετ 26 Φεβ 2014, 03:14 | |
| για καποιους που ισως ενδιαφερωντε ιουλιο παντρευεται ο φωτης στην καλαματα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τετ 26 Φεβ 2014, 11:57 | |
| - Miou έγραψε:
- 500 χλμ βολτα ημερησια ειναι 150ε (ολα μεσα) πλεον ... μεγαλο το ποσο πλεον ...
δεν ειμαι αρνητικος για να μαζευτουμε και να παμε καπου απλα σχολιαζω το ποσο και τα χιλιομετρα...
πχ τα 700 που λεει ο κωστας για καλαμπακα για εμενα ειναι απαγορευτικα ...
και μην αρχισει κανεις τις βλακειες οτι δεν θα ανοιξουμε πολυ το γκαζι και θα παμε συγκρατημενα ... Η Καλαμπάκα από Αθήνα είναι ένα τρίωρο ( τουλάχιστον),ας πούμε 3.5 ώρες με πολύ σβέλτο ρυθμό και στάσεις για βενζίνη στο δρόμο. Είναι κουραστικό για μια μέρα,γιατί όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα προλάβουμε να πούμε και τίποτα εκεί που θα κάτσουμε και η επιστροφή νύχτα είναι ακόμα πιο κουραστική... Αν είναι να μαζευτούνε πάλι 5 άτομα πάμε Καρδίτσα και μένουμε και οι 6 σπίτι μου και τελειώνει το θέμα | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τετ 26 Φεβ 2014, 12:00 | |
| - T.R.E έγραψε:
Αν είναι να μαζευτούνε πάλι 5 άτομα πάμε Καρδίτσα και μένουμε και οι 6 σπίτι μου και τελειώνει το θέμα και άλλους 4 κοιμίζω εγω (θα παω με το κτελ και θα σας περιμενω με τσιπρα (οχι αλεξη) | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR Τετ 26 Φεβ 2014, 12:14 | |
| - magfaria έγραψε:
και άλλους 4 κοιμίζω εγω (θα παω με το κτελ και θα σας περιμενω με τσιπρα (οχι αλεξη) Συμμετοχές για σπίτι magfaria/Τσίπρα: 1. Aristosk8 2. 3. 4. | |
|
| |
| 3η πανελληνια συναντηση GIXXER.GR | |
|