imposter Jr.gixxer
Τόπος : Rethimno Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Αγορα μοτοσυκλετας Σαβ 19 Ιαν 2013, 16:54 | |
| Καλησπερα σε ολους. Θελω οποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι που χρειαζομαι. Ειχα το k7 750. αλλα με τρακαραν και τωρα περιμενω την αποζημιωση απο την ασφαλεια. Θελω να αγορασω ξανα το 750 αλλα σκεφτομαι να παω σε κ8-κ9. Εχω βρει καποιες αγγελιες απο το car. αλλα επειδη ειμαι απο κρητη θελω καποιον που να ξερει καποιον μηχανικο ωστε οταν ανεβω αθηνα να μπορεσω να ελεχξω τη μηχανη πριν την αγορασω. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?
ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Αγορα μοτοσυκλετας Σαβ 19 Ιαν 2013, 17:10 | |
| - imposter έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους.
Θελω οποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι που χρειαζομαι. Ειχα το k7 750. αλλα με τρακαραν και τωρα περιμενω την αποζημιωση απο την ασφαλεια. Θελω να αγορασω ξανα το 750 αλλα σκεφτομαι να παω σε κ8-κ9. Εχω βρει καποιες αγγελιες απο το car. αλλα επειδη ειμαι απο κρητη θελω καποιον που να ξερει καποιον μηχανικο ωστε οταν ανεβω αθηνα να μπορεσω να ελεχξω τη μηχανη πριν την αγορασω. Μπορει καποιος να με βοηθησει ?
ευχαριστω εκ των προτερων Ξέρω εγώ μηχανικό,όποτε χρειαστείς κάτι στείλε πμ | |
|