Greek GSX-R forum
ta fwta sas! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ta fwta sas! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ta fwta sas! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_l10ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_c10ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_l10ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_c10ta fwta sas! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ta fwta sas!

Πήγαινε κάτω 
+18
Vortex
boutser
noodles
kapnias
lakou636
NIKOS
babis k8
BillyGsxR
stoui
demk6
Georgio
Chrisk6
Painterz
magfaria
Miou
TheVeteran
kontos 750
gsx600Rnikos
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

Άντρας Τόπος : cyprus
Αριθμός μηνυμάτων : 228
Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011

ta fwta sas! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 20:22

μου το δινει 4000 και εχει κανει 20 χιλ χιλιομετρα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NIKOS
Normal gixxer
Normal gixxer
NIKOS

Άντρας Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 142
Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 21:43

προχωρα στην αγορα του φιλε μου κ μην ακουσ κανεναν για παλαιοτητα κ μαλακιεσ.το μηχανακι αξιζει τα λευτα του κ με το παραπανω.

NIKOS
Normal gixxer
Normal gixxer
NIKOS

Άντρας Τόπος : ΠΟΛΥΓΩΝΟ_ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 142
Αγωνιζόμενος : TA ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 21:47

τοι συγκεκριμενο στη φωτο ειναι κ3 κ οχι κ4.οι διαφορεσ ειναι στα χρωματα κ το κ3 γραφει ολογραφωσ suzuki στο ντεποζιτι ενω απο το κ4 κ μετα ξεκιναει η εποχη του αναγλυφου S.
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 21:57

NIKOS έγραψε:
τοι συγκεκριμενο στη φωτο ειναι κ3 κ οχι κ4.οι διαφορεσ ειναι στα χρωματα κ το κ3 γραφει ολογραφωσ suzuki στο ντεποζιτι ενω απο το κ4 κ μετα ξεκιναει η εποχη του αναγλυφου S.

ναι φιλε το προσεξα πως ειναι κ3 τα χροματα! απλος ο ιδιοκτητης επιμενει πως ειναι κ4 και πραγματι ετσι λεει το χαρτι ! λετε να επεσε ι κατι και να εβαλε αφτα τα φαιρινκ?
lakou636
Normal gixxer
Normal gixxer
lakou636

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 22:07

gsx600Rnikos έγραψε:
NIKOS έγραψε:

ναι φιλε το προσεξα πως ειναι κ3 τα χροματα! απλος ο ιδιοκτητης επιμενει πως ειναι κ4 και πραγματι ετσι λεει το χαρτι ! λετε να επεσε ι κατι και να εβαλε αφτα τα φαιρινκ?

το χαρτι που λεσ ειναι η αδεια κυκλοφοριασ?
το πιο πιθανο το ειναι το μηχανακι να ειναι μοντελο 2003 απλα επειδη το αγορασανε το 2004 εβγαλε πρωτη αδεια 2004 αρα και γιαυτο σου λεει οτι ειναι κ4.

το ορθον θα ηταν να σου πει οτι ειναι κ3 με πρωτη αδεια το 2004 .
kapnias
Adv. gixxer
Adv. gixxer

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 590
Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 22:43

Αν ειναι κ3 τοτε φοράει μπροστα σε καθε δαγκάνα 4 μικρα τακάκια, το κ4 φοραει 2 μεγάλα οπως ολα τα gsxr απο 2004 και μετα
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 22:45

lakou636 έγραψε:
gsx600Rnikos έγραψε:
NIKOS έγραψε:

το χαρτι που λεσ ειναι η αδεια κυκλοφοριασ?
το πιο πιθανο το ειναι το μηχανακι να ειναι μοντελο 2003 απλα επειδη το αγορασανε το 2004 εβγαλε πρωτη αδεια 2004 αρα και γιαυτο σου λεει οτι ειναι κ4.

το ορθον θα ηταν να σου πει οτι ειναι κ3 με πρωτη αδεια το 2004 .

oooyes oooyes oooyes oooyes

Δεν ξερω τι τιμες παιζουν στην Κυπρο παντως (γνωμη μου) δεν μου φαινονται κ λιγα τα 4000 για κ3 μιας
κ δεν βλεπω να εχει κατι επανω του που να δικαιολογει αυτη την τιμη-οχι οτι αν ειχε θα αλλαζε δραματικα
η τιμη του προς τα πανω ssss

Ας μας πουν-βεβαια-κ την γνωμη τους κ αλλα παιδια που ξερουν καλυτερα τις τιμες για τα κ3-4 1000.

Απλα η γνωμη μου βασιζεται στο γεγονος οτι εδω Ελλαδα βρισκεις κ5-6 1000 με 5-6000 ευρω οπως κ κ7-8 1000
με 6-7000 ευρω που-οπως κ να το κανουμε-εχουν τεραστιες διαφορες με την γενια κ1-κ4.

Κ δεν αναφερω ολα αυτα για να σου αλλαξω γνωμη απλα για να τα εχεις κατα νου μιας κ μας το ζητησες Very Happy

Καλα χιλιομετρα να εχεις cheers

stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 23:46

Για Κυπρο νομιζω η τιμη ειναι καλη δεδομενου οτι ειναι σε αριστη καυασταση και τα χλμ οντως μονο 20000.
Για το αλλο, ρωτα την suzuki Κυπρουυ να σου πουν αν ειναι κ3 η κ4. Αυτη την μ@λ@κι@ την κανουν πολυ στην Κυπρο αν τα 2 μοντελα ειναι περιπου ιδια. Π.χ για κ3 θα σου πει οτι ειναι κ4 και αν του το αποδηξεις θα σου πει ε το ιδιο μοντελο ειναι. Επισης οι πιο πονηροι περνανε την χρονια αγορας και εγγραφης για ετος κατασκευης λες και εμαστε χαζοι (πολλοι ειναι οντως χαζοι και την παθαινουν).
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 23:48

Α ξεχασα καλοταξιδο Νικο και καλοσουζοτο!!!
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 23:48

φιλε εχω χρηματα για κ6 ακομα και για κ7 απλος δε θελω να εχω προβλιμα για τα πλαισια
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΤετ 20 Φεβ 2013, 23:50

stoui έγραψε:
Α ξεχασα καλοταξιδο Νικο και καλοσουζοτο!!!

αν το παρω ναι ευχαριστω σε καθε περιπτωση
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 09:34

gsx600Rnikos έγραψε:
φιλε εχω χρηματα για κ6 ακομα και για κ7 απλος δε θελω να εχω προβλιμα για τα πλαισια

Για k5-6 1000 πάρε ένα που έχει την ενίσχυση και είσαι βασιλιάς! Κανονικά όλα τα k5-6 πρέπει να την έχουν αν δεν κάνω λάθος λόγω ανάκλησης. Αλλά ακόμα και αν δεν την έχει, νομίζω μπορείς να το πας στην suzuki να σου την βάλουν δωρεάν, ψάχτο ένα τηλεφώνημα είναι.

Για k7 και πάνω δεν θες τίποτα... cheers souza
babis k8
Hero gixxer
Hero gixxer
babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
Αριθμός μηνυμάτων : 1328
Αγωνιζόμενος : Ναι...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 10:03

gsx600Rnikos έγραψε:

geek geek geek geek

Eχω βαρεθει να απανταω σε αυτες τις mal@kies που λενε πολλοι ΑΣΧΕΤΟΙ με το ολο θεμα με τα πλαισια....

Οπως κ πολλοι αλλοι ευτυχεις κατοχοι κ5-6-7-8...

Κανε οτι νομιζεις καλυτερο για σενα,δεν μπορω να σου πω κατι αλλο Very Happy

hallo

gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 16:07

τελικα το εκλεισα το κ4 και δε μετανιωνω souza
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 19:27

φιλε βαλε φωτογραφιες ρε σι. πριν το κ4 ειχες αυτο που ειναι φωτο προφιλ?
boutser
Hero gixxer
Hero gixxer
boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 2766
Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 19:44

αν βαλεις την ενησχηση ΔΕΝ εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλιμα. πηρες 1 μηχανη παλεοτερης τεχνολογιας και με πολυ λιγοτερη δυναμη! η εμφανηση ειναι σχετηκη γιατι ο καθε ενας εχει το γουστο του! παντος κατα την γνωμη μου ΚΑΚΚΟΣ δεν πηρες 1 πιο καινουριο αφου μπορουσες!
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 01:36

boutser έγραψε:
αν βαλεις την ενησχηση ΔΕΝ εχεις ΚΑΝΕΝΑ προβλιμα. πηρες 1 μηχανη παλεοτερης τεχνολογιας και με πολυ λιγοτερη δυναμη! η εμφανηση ειναι σχετηκη γιατι ο καθε ενας εχει το γουστο του! παντος κατα την γνωμη μου ΚΑΚΚΟΣ δεν πηρες 1 πιο καινουριο αφου μπορουσες!

λιγο λιγοτερι απο κ6 και πολι περισοτερι απο 600 που ειχα και καθαρο μιαλο λογο πλαισιου ! δε προκιτε να παρω μηχανη που εχει αστοχια υλικου
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 09:43

Καραμελα εχει καταντησει αυτο το πραγμα με το πλαισιο.

Βγαλε και κανα διπλωμα πρωτα και μετα κρινε πιο μηχανακι ειναι καλυτερο
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 10:41

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι άμα είναι να οδηγήσεις ένα τέτοιο όχημα πρέπει να είσαι 100% με καθαρό μυαλό. Άμα ανησυχείς για τον Α ή Β λόγο, είτε αυτός ο λόγος είναι απλά μες το μυαλό σου είτε ισχύει πραγματικά, καλύτερα να μην το πάρεις.

Οπότε καλά έκανες! Δεν λέω ότι έχουν πρόβλημα τα μηχανάκια αλλά παρά να οδηγείς με την έγνοια καλύτερα το k4. Εγώ πάντως θα έπερνα k7.
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 13:35

stoui έγραψε:
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι άμα είναι να οδηγήσεις ένα τέτοιο όχημα πρέπει να είσαι 100% με καθαρό μυαλό. Άμα ανησυχείς για τον Α ή Β λόγο, είτε αυτός ο λόγος είναι απλά μες το μυαλό σου είτε ισχύει πραγματικά, καλύτερα να μην το πάρεις.

Οπότε καλά έκανες! Δεν λέω ότι έχουν πρόβλημα τα μηχανάκια αλλά παρά να οδηγείς με την έγνοια καλύτερα το k4. Εγώ πάντως θα έπερνα k7.

να σε καλα φιλε μου βλεπω με πιανεις γιατι ειμαι και αχοδης τυπος!

οσο για σενα φιλε σπυρο προβλιμα δικο μου αν εχω ι δεν εχω διπλομα και οσο για τα λεφτα που εδοσες στο 600 κ9 επερνες ανετα κ7 1000 μαλλον κιτα τη δουλεια σου οταν δεν εχεις κατι να πεις οστε να με βοηθισεις!
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 13:45

Ναι και ανετα επαιρνα και αμαξι και ανετα αγοραζα και 1000000 σουβλακια και 150000000 πατατακια και 35000000 τουρτες.

Τι να σου πω για να σε βοηθησω. Βγαινεις λες να παρεις 1000αρι και αγχωνεσαι για την αστοχια υλικου και δεν αγχωνεσαι να μην γινει καμια στραβη χωρις διπλωμα ;

Το καθε αρνακι κρεμεται απο το δικο του ποδαρακι. hallo
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:10

Vartholomaios έγραψε:
Ναι και ανετα επαιρνα και αμαξι και ανετα αγοραζα και 1000000 σουβλακια και 150000000 πατατακια και 35000000 τουρτες.

Τι να σου πω για να σε βοηθησω. Βγαινεις λες να παρεις 1000αρι και αγχωνεσαι για την αστοχια υλικου και δεν αγχωνεσαι να μην γινει καμια στραβη χωρις διπλωμα ;

να σου θυμίσω φιλε οτι στη κύπρο οι 7 στους 10 δεν εχουν διπλομα! καλιτερα παρε σουβλακια θα ξερις κατι παραπανο παρα για μηχανες Laughing
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:26

gsx600Rnikos έγραψε:
Vartholomaios έγραψε:

να σου θυμίσω φιλε οτι στη κύπρο οι 7 στους 10 δεν εχουν διπλομα! καλιτερα παρε σουβλακια θα ξερις κατι παραπανο παρα για μηχανες Laughing

το οτι οι περισοτεροι ειναι καγκουρες και ανεγκεφαλοι που οδηγουν ανασφαλιστοι δε σημαινει οτι πρεπει να γινεις και εσυ αλλος ενας απο αυτους, εστω και αν αποτελουν πλειοψηφια !
Δηλαδη τι πιο απλο απο το να στουκαρεις καποιον ασχετο η πεζο ! τοσο απλο ειναι ! Μετα θα τρεχεις σε δικαστηρια και θα πληρωνεις για πολλα χρονια ! Μην εισαι ξεροκεφαλος ακου και κατι απο μερικους μεγαλυτερους !
οσο για το Σπυρο, αναθεωρησε γιατι ξερει πολλα περισσοτερα απο αρκετους wanna be γρηγορους !
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:35

Νικο εισαι τουλαχιστον με μαθητικη αδεια; Ισχυει ακομα ο νομος που επιτρεπει απεριοριστα κυβικα με μαθητικη; Ασφαλεια εχεις ρε; Μπορει να συμφωνω μαζι σου στο τι μηχανηνα παρεις αλλα συμφωνω 100% με τον Κωστα στο οτι μπορει να μπλεξεις πολυ ασχημα αν τυχει κατι! Συν το οτι αν σε ριξουν ενω εισαι ανασφαλιστος δεν σου πληρωνιυν τιποτε και σου μενει η ζημια!
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:42

stoui έγραψε:
Νικο εισαι τουλαχιστον με μαθητικη αδεια; Ισχυει ακομα ο νομος που επιτρεπει απεριοριστα κυβικα με μαθητικη; Ασφαλεια εχεις ρε; Μπορει να συμφωνω μαζι σου στο τι μηχανηνα παρεις αλλα συμφωνω 100% με τον Κωστα στο οτι μπορει να μπλεξεις πολυ ασχημα αν τυχει κατι! Συν το οτι αν σε ριξουν ενω εισαι ανασφαλιστος δεν σου πληρωνιυν τιποτε και σου μενει η ζημια!

λαθος χρηστο αν σε ριξουν κατω και φταινε πληρωνουν ασχετος ασφαλειας ! δουλευο σε οδικι βοηθεια ριμουλκο κατι ξερω απο αφτα

ta fwta sas!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com