Greek GSX-R forum
ta fwta sas! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ta fwta sas! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ta fwta sas! - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_l10ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_c10ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_l10ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_c10ta fwta sas! - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ta fwta sas!

Πήγαινε κάτω 
+18
Vortex
boutser
noodles
kapnias
lakou636
NIKOS
babis k8
BillyGsxR
stoui
demk6
Georgio
Chrisk6
Painterz
magfaria
Miou
TheVeteran
kontos 750
gsx600Rnikos
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

Άντρας Τόπος : cyprus
Αριθμός μηνυμάτων : 228
Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011

ta fwta sas! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:50

τωρα μου λετε να περιμενω να παρω μηχανη μεχρι τα 24 οπος ειναι ο κανονισμος εδω γιατι μπορει να πατισω 1 πεζο? ρε παιδια σιγγνομη κιολας αλλα εχουμε πολι διαφορετικο σιστημα σε αφτο τον τομεα π.χ ι αστινομια δεν ενδιαφερετε για μηχανες παρα μονο κλεμενες! τωρα αν πατισο πεζο μαλλον θα τρεχο σε δρομο με πεζους που δε το νομιζω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 14:59

Νικο μου ολοι την ιδια τρελλα εχουμε και σε καταλαβαινουμε. Στοιχηματιζω οτι και πολλοι αποεμας τα ιδια εκαναν στην ηλικια σου. Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει η στραβη!

Τι ηλικια εχεις τωρα; σε ποσο καιρο δικαιουσαι διπλωμα και τι μπορεις να παρεις τωρα βαση νομου; το εψαξες καλα;
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 15:19

stoui έγραψε:
Νικο μου ολοι την ιδια τρελλα εχουμε και σε καταλαβαινουμε. Στοιχηματιζω οτι και πολλοι αποεμας τα ιδια εκαναν στην ηλικια σου. Η αληθεια ομως ειναι οτι δεν ξερεις απο που θα σου ερθει η στραβη!

Τι ηλικια εχεις τωρα; σε ποσο καιρο δικαιουσαι διπλωμα και τι μπορεις να παρεις τωρα βαση νομου; το εψαξες καλα;
με αδεια 250 κυβικα δικαιουμαι σε 2 χρονια διλαδι 21 να παρω οτι μηχανη θελω! αλλα αν δεν εχεις την αδεια 250 τοτε μεγαλου κιβησμου 24! αρα 21 εχω αδεια και busa αμα θελω ! με λιγα λογια εμπιρια 250 κιβικων 2 χρονια και μετα περνις οτι θελεις
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 15:19

stoui έγραψε:

με αδεια 250 κυβικα δικαιουμαι σε 2 χρονια διλαδι 21 να παρω οτι μηχανη θελω! αλλα αν δεν εχεις την αδεια 250 τοτε μεγαλου κιβησμου 24! αρα 21 εχω αδεια και busa αμα θελω ! με λιγα λογια εμπιρια 250 κιβικων 2 χρονια και μετα περνις οτι θελεις
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 1963
Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 17:53

Ρε αγορια μην χαλιεστε...αφηστε το παλικαρι να πραξει οπως νομιζει.ο καθενας αναλαμβανει της συνεπειες...
Οσο για τον χαρακτηρισμο σχετικα με τον Σπυρο,δεν ειναι καλο να υπαρχουν τετοια σχολια.οτι ειπε το ειπε να σε προφυλαξει και πρεπει να περναμε σαν φορουμ οτι ειναι σωστο σχετικα με την ασφαλεια το διπλωμα κρανος κτλ
Και εγω την γνωμη μου γραφω.
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα αδερφε.
lakou636
Normal gixxer
Normal gixxer
lakou636

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 17:59

γιαννη ο καθενασ κανει οτι γουσταρει αυτο ειναι γεγονοσ.
το θεμα ειναι μετα να αναλαμβανει τισ συνεπειεσ των πραξεων του σαν κυριοσ....
αλλα δυστυχωσ οταν τυχει στραβη φταινε ολοι οι υπολοιποι εκτοσ απο εμασ...
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 18:04

+750 Γιωργο...ετσι ειμαστε.
Βλεπεις ενα τροχαιο και ακους οτι φταει ο δρομος,ο φωτισμος ,οι υπολοιποι που ειναι στον δρομο κτλ.
Α###ια δεν εχει κανενας η πολυ λιγοι να πουνε οτι η βλακεια ειναι δικια τους
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 22 Φεβ 2013, 23:37

I love you
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 00:03

gsx600Rnikos έγραψε:
stoui έγραψε:
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι άμα είναι να οδηγήσεις ένα τέτοιο όχημα πρέπει να είσαι 100% με καθαρό μυαλό. Άμα ανησυχείς για τον Α ή Β λόγο, είτε αυτός ο λόγος είναι απλά μες το μυαλό σου είτε ισχύει πραγματικά, καλύτερα να μην το πάρεις.

Οπότε καλά έκανες! Δεν λέω ότι έχουν πρόβλημα τα μηχανάκια αλλά παρά να οδηγείς με την έγνοια καλύτερα το k4. Εγώ πάντως θα έπερνα k7.

να σε καλα φιλε μου βλεπω με πιανεις γιατι ειμαι και αχοδης τυπος!

οσο για σενα φιλε σπυρο προβλιμα δικο μου αν εχω ι δεν εχω διπλομα και οσο για τα λεφτα που εδοσες στο 600 κ9 επερνες ανετα κ7 1000 μαλλον κιτα τη δουλεια σου οταν δεν εχεις κατι να πεις οστε να με βοηθισεις!

το οτι δεν εχεις διπλομα απασχολη πολους απο εμας οσο και αν δεν σε ενδιαφερη εσενα και νομιζεις οτι δεν μας πεφτει λογος ...
οσο για το να σου πει κατι ο σπυρος να σε βοηθιση και να σου πει παλη του κεφαλιουσου θα κανεις σου ειπανε ενα καρο ατομα οτι δεν εχεις θεμα με το μηχανακη και εσι πιγες και εδωσες 4000 χιλ για κ4 ...αν εχεις το θεο σου ....
αμα δεν θες να περνεις τετιες απαντισεις μην ανιγεις τετια θεματα ,και απλος διαβαζε/μαθενε .δυστιχος δεν μπορο να ανεχτο οτι δεν εχεις διπλομα και μονο για την ηλικιασου ενα τετιο μηχανακη ειναι υπερβολικο γιατι δεν εχεις μιαλο μεσα στο κεφαλισου οσο και αν εσυ το νομιζεις ...οπος συγουρα δεν εχεις και κρανος .

αλλη εδω μεσα στο λενε γιατι νιαζοντε αλλη γιατι ετσι γουσταρουνε εγω στο λεο ξεκαθαρα οτι αυτα στα λεο γιατι δεν γουσταρο τετια ατομα μεσα στο φορουμ (τουλαχιστον να γραφουνε)
αμα το εκανες αυτο σε φορουμ εξοτερικου το πιθανοτερο ειναι ητε να ετρογες μπαν ειτε απλος να σου ειχανε ριξει τα καντιλια της ζωη σου που δεν θα ξανα εμπενες οποτε να λες και ευχαριστω.

παρε διπλομα νιοσε τι ειναι μηχανη και ασε της καγκουργιες της καφετεριας ,και αμα θες σουζες παρε ενα πεσμενο 600 βαλτου ενα 60αρι γραναζι πισω και ξεκινα το σταντ σε κανα παρκιν
http://www.myspace.com/stefanosk
Georgio
Full gixxer
Full gixxer
Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1225
Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 01:18

mistiriodis_tsantakias έγραψε:
το οτι δεν εχεις διπλομα απασχολη πολους απο εμας οσο και αν δεν σε ενδιαφερη εσενα και νομιζεις οτι δεν μας πεφτει λογος ...
οσο για το να σου πει κατι ο σπυρος να σε βοηθιση και να σου πει παλη του κεφαλιουσου θα κανεις σου ειπανε ενα καρο ατομα οτι δεν εχεις θεμα με το μηχανακη και εσι πιγες και εδωσες 4000 χιλ για κ4 ...αν εχεις το θεο σου ....
αμα δεν θες να περνεις τετιες απαντισεις μην ανιγεις τετια θεματα ,και απλος διαβαζε/μαθενε .δυστιχος δεν μπορο να ανεχτο οτι δεν εχεις διπλομα και μονο για την ηλικιασου ενα τετιο μηχανακη ειναι υπερβολικο γιατι δεν εχεις μιαλο μεσα στο κεφαλισου οσο και αν εσυ το νομιζεις ...οπος συγουρα δεν εχεις και κρανος .

αλλη εδω μεσα στο λενε γιατι νιαζοντε αλλη γιατι ετσι γουσταρουνε εγω στο λεο ξεκαθαρα οτι αυτα στα λεο γιατι δεν γουσταρο τετια ατομα μεσα στο φορουμ (τουλαχιστον να γραφουνε)
αμα το εκανες αυτο σε φορουμ εξοτερικου το πιθανοτερο ειναι ητε να ετρογες μπαν ειτε απλος να σου ειχανε ριξει τα καντιλια της ζωη σου που δεν θα ξανα εμπενες οποτε να λες και ευχαριστω.

παρε διπλομα νιοσε τι ειναι μηχανη και ασε της καγκουργιες της καφετεριας ,και αμα θες σουζες παρε ενα πεσμενο 600 βαλτου ενα 60αρι γραναζι πισω και ξεκινα το σταντ σε κανα παρκιν
Be cool φίλε μου :) είναι τώρα στην ηλικία που δεν υπολογίζουν συνέπειες και τέτοια, μειωμένη αντίληψη του κινδύνου γενικά, και τα μια λα στα κάγκελα από το ένα μπαίνει και από το άλλο βγαίνει που λένε μόνο μαγκιά,ξεροκεφαλιά και μόστρα. Θα έρθει πάντως η μέρα που θα καταλάβουν και αυτοί με τη σειρά τους πως οι μ@λακιες πληρώνονται, τώρα το πόσο μεγάλη μ@λακια θα πληρώσει ο κάθε ένας αυτό είναι άλλη ιστορία.
https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 02:34

1ο κρανος εχω
2ο αφου δε γουσταρης τοτε παραταμας φλορο
3ο εγω ειπα τι μηχανακι πειρα για να μου πειτε αν ειναι καλο ι οχι και να με σιμβουλεπσετε δεχτο
4ο δε θα ανεχτο κανενας φλορος σαν εσενα στεφανε να με κρινι σαν να ειμαι σκιλη!
5ο εγω νομιζα οτι εδω μιλαμε για μηχανες ! ΜΑΛΛΟΝ γραφειο αδειων ειστε ι μπατσοι! αφου σας ενοχλα τοσο δεχτο και το μπαν και στο καλο !
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 02:52

gsx600Rnikos έγραψε:
1ο κρανος εχω
2ο αφου δε γουσταρης τοτε παραταμας φλορο
3ο εγω ειπα τι μηχανακι πειρα για να μου πειτε αν ειναι καλο ι οχι και να με σιμβουλεπσετε δεχτο
4ο δε θα ανεχτο κανενας φλορος σαν εσενα στεφανε να με κρινι σαν να ειμαι σκιλη!
5ο εγω νομιζα οτι εδω μιλαμε για μηχανες ! ΜΑΛΛΟΝ γραφειο αδειων ειστε ι μπατσοι! αφου σας ενοχλα τοσο δεχτο και το μπαν και στο καλο !

ρε πιτσιρικο σποροθρεμα νουμερο 23-059340643640 πιον θα πεις φλορο νουμερο ζοο ελα ρε μαγκα πισο απο το PC αμα δεν αρεσει πουλο απο το φορουμ καταλαβες?
αντε νουμερο που θα μου μιλισεις εμενα φλορακι του πεταματου μαγκες στιν καφετερια με τους κολιτου σου καταλαβες?
εγω δεν εχω επιπεδο οπος οι αλλοι εδω μεσα και δεν κραταο προσχιματα οποτε βουλονε πιτσιρικο το στομασου αμα και οτι αλλα παραπανο θες να πεις να το πεις μονο αμα εχεις κακαλα να μου τα πεις και απο κοντα και σε περιμενο ...
αντε ζοακι αμα δεν εχεις τπτ αλλο παραπανο να πεις θα κρατας τους τυπους οπος τους κρατισα και εγω παιδακι κακομαθιμενο σου δοσανε τα γκαφρα και πιγες και πιρες εκει ενα μηχανακη να βγεις να σκοτονεις κοσμο
εγω εχω τα αρχιδια και στην λεο στα μουτσουνια σου νουμερο και με ορεο τροπο εσυ ομος το χοντρινες γιατι εισαι ανοριμο κακομαθιμενο
και αυτα τα λεο και για τους υπολιπους τοου φορουμ που θα τρεξουνε να πουνε για τον δικομου τροπο ...
ειδατε πως μιλισε το τσουτσεκι
ΔΟΣΤΕ ΤΟΥ ΜΠΑΝ ΤΟΡΑ εχετε το καθε πιτσιρικα να μπενει και να λεει την βλακια του και μετα εχετε και τιν απετιση να τον υποστουμε
αλλα ετσι ειναι τα κυπριοτακια κακομαθιμενα και ψευτομαγκες ....σας φαγαμε και εσας στην μαπα παλιο σνομπαρια ...
απο τον σπυρο την γλυτοσες απο εμενα δεν την γλιτονεις ....
απορο γιατι κανεις δεν του εβαλε χερι οταν ειπε οτι ειπε στον σπυρο επρεπε εγω να βγαλω παλυ το φιδη απο την τρυπα?
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 03:01

μπρος για καντε με βαν ! αλλα αφτος το αρχισε οχι εγω !

ρε εισαι 29 χρονο και το πεζεις μαγγας επιδι ειμαι 19 θα κολοσο? αφου με περειμενις σε περιμενο και εγω κιπρο 99993218 φλορο
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 03:04

εγω εβρισα τον τοπο σου ρε χαμενε? ο τοπος μου ι κιπρος ειναι και δικος σου χαμενε δες ποσοι σιμπατριοτες σου ζουνε κιπρο πεινασμενε
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 03:16

ειδες ερχεσε στα λογια μου κομπλεξικο μυξιαρικο ειστε ολοι υπεροπτες και δεν με νιαζει φλορε τη ειπες εσυ το ξεκινισες εγω σου ειπα τιν αποψη μου και εσυ αρχησες τα φλορος κτλπ κτλπ καταλαβες?και την αποψιμου την ειπα μονο και μονο επιδει την ειπες στον σπυρο και αυτος δεν σου απαντησε...
αλλη φορα να εχεις σεβασμο και να μιλας καλυτερα δεν φτανει που ασχολιθικαμε ολοι οσοι ασχολοιθικαμε με την παρτη σου βγαζεις και γλωσσα νουμερο
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 03:19

hallo
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 03:38

παιδια πρεπει να ριξετε λιγο τους τονους κ τις προσωπικες επιθεσεις.
στεφανε αφου δεν θελει να ακουσει απλα αγνοησε τον.
κ εσυ νικο δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι σε καποιους απο τους οποιους ζητησες να σε βοηθησουν σε κατι
κ μεγαλητερη ειναι κ καποια εμπιρια παραπανο εχουν.
η επιλογη σιγουρα ειναι δικη σου αλλα καποιος πρεπει να σου πει κ ποιο ειναι το σωστο.
καλυτερα ειναι να μιλας οχι επιθετικα αν δεν θες να σου μιλανε ασχημα.
ελπιζω να καταλαβαινεις τι σου λεω κ εγω δεν ειμαι απο αυτους που δεν κανω μλκ στον δρομο Wink
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 04:23

kostaskr6 έγραψε:
παιδια πρεπει να ριξετε λιγο τους τονους κ τις προσωπικες επιθεσεις.
στεφανε αφου δεν θελει να ακουσει απλα αγνοησε τον.
κ εσυ νικο δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι σε καποιους απο τους οποιους ζητησες να σε βοηθησουν σε κατι
κ μεγαλητερη ειναι κ καποια εμπιρια παραπανο εχουν.
η επιλογη σιγουρα ειναι δικη σου αλλα καποιος πρεπει να σου πει κ ποιο ειναι το σωστο.
καλυτερα ειναι να μιλας οχι επιθετικα αν δεν θες να σου μιλανε ασχημα.
ελπιζω να καταλαβαινεις τι σου λεω κ εγω δεν ειμαι απο αυτους που δεν κανω μλκ στον δρομο Wink

+1
για μένα προσωπικά φίλε μου δεν παίζει τόσο ρόλο το δίπλωμα (γιατί πολλοί έχουν και δεν ξέρουν να οδηγούν και άλλοι δεν έχουν και ξέρουν)αλλά το θέμα της ασφάλειας από την στιγμή που θα κυκλοφορείς είναι αδικαιολόγητο!
όσο και να προσέχεις μπορεί κάποια στιγμή να γίνει η στραβή και ειδικά άμα τραυματίσεις κανέναν θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις..
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 04:45

γιοργο απο την στιγμη που δεν εχεις διπλομα δεν εχεις και ασφαλια .-
εισαι κινιτος δολοφονος εισβαρος τον αλλον τι αλλο παραπανω πρεπει να κανεις?
κανεις δεν σχολιαζει τα σκιλλς του αλλου εδω και ο ροσσι να ειτανε χορις διπλομα τα ιδια θα ελεγα
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 05:44

Τώρα δλδ τι περιμένετε νσ του βάλετε μυαλό?ο miou είπε απτην αρχή τι τρέχει με το πιτσιρίκι ΚΑΚΟΣ λοιπόν το συνεχίζουμε
kontos 750
Hero gixxer
Hero gixxer
kontos 750

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 08:05

Το πιτσιρικι δεν εχει τροπους...δεν σεβετε παλιοτερους στο φορουμ και μεγαλητερους σε ηλικια...το σωστο οπως ειπα και πιο πανω ειναι να λεμε και για την ασφαλεια που πδεπσι να υπαρχει στον δρομο.
Και αν δεν κανω λαθος αυτος το ξεκινησε που την ειπε στον Σπυρο...
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 09:31

Παιδιά τι μ@λ@κίες είναι αυτές?

1. Στέφανε είσουν άκρως επιθετικός. Το ότι είναι 19 δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιος.
2. Νίκο μαζέψου, πάρε πίσω το φλώρος το είπες εν βρασμό χωρίς κανένα δικαίωμα.
3. Στέφανε μην λες για καταγωγές επειδή όταν πήγαινα Σέρρες για πίστα όλα τα κακομαθημένα 17χρονα ήταν ακράνωτα στους δρόμους με 1000αρια να κάνουν καγκουριές αντί μέσα στην πίστα. Κύπρος Ελλάδα τα ίδια σκ@τ@ στο θέμα των πιτσιρίκων χωρίς διπλώματα. Αν θέλετε διαπιστώστε το και μόνοι σας.
4. Να ηρεμίσουμε όλοι επειδή δεν θα κερδίσει κανείς τίποτα με το μπαν του Νίκου. Αν θέλαμε να είμαστε μόνο πράοι 30άριδες εδώ μέσα θα το κάναμε λέσχη σκακιού και όχι gsxr.
5. Νίκο, πέρα από τον τρόπο του Στέφανου, έχει δίκαιο. Πρέπει να ηρεμίσεις και να σκεφτείς μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κάνα 250 Ninja μέχρι να βγάλεις δίπλωμα και μετά πάρε ότι θες. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν τον κύρη σου αλλά ρε φίλε άμα γίνει η μ@λ@κία θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Αυτή είναι η γνώμη και όλου του φόρουμ. Αν θέλεις πάρτην αν θες όχι αλλά δεν μπορείς να μας κρίνεις επειδή σου λέμε το σωστό.

Αυτά από εμένα και αν δεν κοπούν τα βρισίδια δεν ξαναασχολούμε.
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 10:55

gsx600Rnikos έγραψε:

ρε εισαι 29 χρονο και το πεζεις μαγγας επιδι ειμαι 19 θα κολοσο? αφου με περειμενις σε περιμενο και εγω κιπρο 99993218 φλορο

ο Στεφ δε σε εβρισε στο πρωτο ποστ και ειχε απολυτο δικιο ! εσυ ξεκινησες τα περι φλορων !

και για να τελειωνει το θεμα, το να κυκλοφορας ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ εισαι δημοσιος κινδυνος, τι σου φταιει ο καθε κακομοιρης που θα πεσεις πανω του θα φταις και δε θα το πληρωσει κανενας, τον ρωτησες αν μπορει να φτιαξει το αμαξι μηχανη του να παει στη δουλεια και να τρεχει σε δικηγορους και μυνησεις επειδη ετυχε να βρεθει στο δρομο του ενα ανεγκεφαλο πιτσιρικι ????

δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις απο εδω, "κυκλοφορησε χωρις διπλωμα ασφαλεια και οτι να ναι"
προφανως εισαι σε λαθος forum !

k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 11:01

kontos 750 έγραψε:
Το πιτσιρικι δεν εχει τροπους...δεν σεβετε παλιοτερους στο φορουμ και μεγαλητερους σε ηλικια...το σωστο οπως ειπα και πιο πανω ειναι να λεμε και για την ασφαλεια που πδεπσι να υπαρχει στον δρομο.
Και αν δεν κανω λαθος αυτος το ξεκινησε που την ειπε στον Σπυρο...

+1
lakou636
Normal gixxer
Normal gixxer
lakou636

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 248
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ta fwta sas!   ta fwta sas! - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 23 Φεβ 2013, 11:18

k8 600 kk έγραψε:
gsx600Rnikos έγραψε:

ο Στεφ δε σε εβρισε στο πρωτο ποστ και ειχε απολυτο δικιο ! εσυ ξεκινησες τα περι φλορων !

και για να τελειωνει το θεμα, το να κυκλοφορας ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ εισαι δημοσιος κινδυνος, τι σου φταιει ο καθε κακομοιρης που θα πεσεις πανω του θα φταις και δε θα το πληρωσει κανενας, τον ρωτησες αν μπορει να φτιαξει το αμαξι μηχανη του να παει στη δουλεια και να τρεχει σε δικηγορους και μυνησεις επειδη ετυχε να βρεθει στο δρομο του ενα ανεγκεφαλο πιτσιρικι ????

δηλαδη τι περιμενεις να ακουσεις απο εδω, "κυκλοφορησε χωρις διπλωμα ασφαλεια και οτι να ναι"
προφανως εισαι σε λαθος forum !

πεσ τα ρε κωστα....

ta fwta sas!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com