| ta fwta sas! | |
|
+18Vortex boutser noodles kapnias lakou636 NIKOS babis k8 BillyGsxR stoui demk6 Georgio Chrisk6 Painterz magfaria Miou TheVeteran kontos 750 gsx600Rnikos 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsx600Rnikos Normal gixxer
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 00:50 | |
| γεια σας παιδια! πουλισα το γιχχερακι μου γιατι θελω να παρω 1000αρι και σκευτουμε για κ6 ! ειθελα να μαθω αν ειναι καλι επιλογι και αν αλιθευη οτι κοβουνε πλαισιο γιατι μιχανη χωρις σουζες δεν κανι! στη κιπρο δεν ακουστικε ποτε κατι τετιο παντος! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 02:02 | |
| Υπαρχουν σχετικα ποστγια α διαβασεις για αυτο που ρωτας...απο οσα ξερω υπαρχει ενησχιση στο πλαισιο που την κανει η σουζουκι... Αφου αυτο που θα παρεις ειναι μεταχειρο ψαξτο να δεις αν εχει την ενησχιση. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 08:29 | |
| Θα παρεις ενα οπλο για να κανεις σουζες? Αμαρτια απο το Θεο φιλε μου! Παρε ενα ωραιοτατο Duke ή ενα υπεροχο Ducati Hypermotard και αλλαξε του τα φωτα στις όρθιες. Βασικα μη του βαλεις λαστιχο μπροστα καθολου Πηγαινε με τη μια ροδα all the time. Καλο ψαξιμο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 11:04 | |
| τα εχουμε πει τοσες φορες ρε νικο ... ΝΑΙ ΚΟΒΟΥΝΕ
δεν αντεχω να μην σχολιασω οτι δεν εχεις διπλωμα .... τουλαχιστον κρανος βαζεις? ή δεν θα σε θαυμαζουν τα κοριτσια??
το κ5 να ξερεις ειναι σουζομηχανακι αλλα οχι σαν το duke που ειπε ο φιλος απο πανω..... επισης αν θυμαμαι καλα μας ελεγες οτι δεν ξερεις να κατεβασεις καλα το μηχανακι και το σκας κατω ατσαλα ...μαθε πρωτα σουζα και μετα παρε το κ5 γιατι δεν εχει φτιαχτει για σουζες και θα κοπει εν το σκας ατσαλα κατω... αν θυμαμαι καλα ειχες προβλημα με τον σκελετο και στο 600 ??? | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 11:15 | |
| | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 11:54 | |
| γιατι το 600 δεν κανει σουζες??? η δεν κοβει???? χαχαχαχαχα φιλε αμα το χεις γενικα με το τιμονι ολα σηκώνοντε και ολα τα κοβεις!!!! οποτε και 1000 να παρεις αμα δεν το χεις δεν σε βλεπω να το σηκωνεις το εργαλειο.... | |
|
| |
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 13:44 | |
| το 600 ναι σικονετε και με 3ι αλα σιμπλεχττη και παει και πορεια ! οσο για αδεια εδω στη κιπρο οι 7 στους 10 δεν εχουν! και αφου κοβουνε τοτε σιγα μι παρω σουζουκι! ευχαριστο | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 15:15 | |
| Εσενα Αλεξανδρε σου εχει κοψει...?Εχεις βαλει ενισχυση ή μηπως δεν κανεις σουζες?? Εγω να πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα μετα απο τοσα χρονια...κ απο σουζες πολλες!!Αλλα προτιμω στριψιμο παρα να πληρωνω αναρτηση-στραβοφαγωμενο μπροστινο! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 15:34 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 23 Ιαν 2013, 15:47 | |
| - Chrisk6 έγραψε:
- Εσενα Αλεξανδρε σου εχει κοψει...?Εχεις βαλει ενισχυση ή μηπως δεν κανεις σουζες??
Εγω να πω την αληθεια δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα μετα απο τοσα χρονια...κ απο σουζες πολλες!!Αλλα προτιμω στριψιμο παρα να πληρωνω αναρτηση-στραβοφαγωμενο μπροστινο! εχω κοψει στην μεση ... τσοπερ το εκανα το κ5 .... σουζες κανω καμια φορα αλλα εγω ξερω πως να το ριξω κατω ... ο νικος απο την αλλη απο τα πρωτα ποστ που εκανε μας ρωταγε τεχνικες για να κανει σουζες με το 600 μεσα στη λεμεσο χωρις διπλωμα ... και ξεκρανοτος υποθετω .... καταφερε και ανοιξε το σκελετο απο το 600 ... μπορεις να φανταστεις τι θα γινει αμα παρει το κ5?? δεν πιστευω οτι θα ζησει και πολυ το μηχανακι ... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 00:03 | |
| το παιδι ρωταει εαν υπαρχει περιπρτωση να κοψει σκελετο το κ5 .... εγω σε αυτο απανταω ... δεν λεω εαν θα ζησει αυτος με παρεξηγηθω κιολας
| |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 00:33 | |
| Αν εχει κοψει σκελετο σε αλλη μοτο θα κοψει κ σε οποιαδηποτε αλλη παρει γιατι προφανως το καταπονει κανοντας σουζες χωρις να ξερει. Τωρα με τα κ5-6 οντως υπηρξε θεμα απλα απο γνωστους μεχρι τωρα δεν ειχα δει κομμενο παρα μονο ακουστα για αλλους. Εγω την ενισχυση δεν την εχω κ εχω κανει 83000. Ευχομαι μην χρειαστει... Υ.Γ Ασε τους σουζες...επικινδυνα πραγματα κ ειδικα σε πολλα km/h!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 00:43 | |
| ασε τις συμβουλες στους αλλους και τρεξε να βαλεις την ενισχυση ..... | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 00:48 | |
| Edit:http://www.bikerforum.co.uk/topic/6086-suzuki-gsxr1000-k5-and-k6-safety/ Συμφωνα με αυτο δεν ειμαι μεσα στα νουμερα πλαισιων που εχουν θεμα.
Δεν ξερω μπορω πλεον? Μετα απο 6.5 χρονια? Συμβουλες για το καλο...γιατι εχω δει πολλους πλεον με ss χωρις πινακιδα,ακρανωτους κ μηδεν προστασια. Πεσανε οι τιμες κ παιξανε πολλες αγορες κατευθειαν απο παπι σε 170 αλογα.
| |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 15:40 | |
| Πότε είπε ρε παιδιά ο Νίκος ότι του κόπηκε το πλαίσιο? Ότι το πούλησε είπε! Έχασα κάτι? Νίκο ναι έγινε και στην Κύπρο θέμα και η αντιπροσωπεία έβαλε ενισχύσεις σε κάποια μηχανάκια. Δεν ξέρω όμως περισσότερα, ρώτα τον μηχανικό της Suzuki που σου είχα πει παλιά. Εγώ πάντως Νίκο θα έπαιρνα το k6 αν το γούσταρα | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 16:22 | |
| - stoui έγραψε:
- Πότε είπε ρε παιδιά ο Νίκος ότι του κόπηκε το πλαίσιο? Ότι το πούλησε είπε! Έχασα κάτι?
Νίκο ναι έγινε και στην Κύπρο θέμα και η αντιπροσωπεία έβαλε ενισχύσεις σε κάποια μηχανάκια. Δεν ξέρω όμως περισσότερα, ρώτα τον μηχανικό της Suzuki που σου είχα πει παλιά.
Εγώ πάντως Νίκο θα έπαιρνα το k6 αν το γούσταρα
εδω λεει οτι το πουλησε . σε πιο παλια του δημοσιευση ειχε ανεβασει και φωτος οπου φαινοταν οτι ειχε αρχισει να ανοιγει καπου αλλα δεν πηραμε ποτε απαντηση στις ερωτησεις .... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 16:27 | |
| - Miou έγραψε:
- stoui έγραψε:
- Πότε είπε ρε παιδιά ο Νίκος ότι του κόπηκε το πλαίσιο? Ότι το πούλησε είπε! Έχασα κάτι?
Νίκο ναι έγινε και στην Κύπρο θέμα και η αντιπροσωπεία έβαλε ενισχύσεις σε κάποια μηχανάκια. Δεν ξέρω όμως περισσότερα, ρώτα τον μηχανικό της Suzuki που σου είχα πει παλιά.
εδω λεει οτι το πουλησε . σε πιο παλια του δημοσιευση ειχε ανεβασει και φωτος οπου φαινοταν οτι ειχε αρχισει να ανοιγει καπου αλλα δεν πηραμε ποτε απαντηση στις ερωτησεις .... Αυτό το έχασα...υπάρχει link? | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 18:17 | |
| εγώ εαν επερνα 1000 θα επερνα το κ9 οχι το κ6 αλλιως πηγαινε σε κανα CBR 1000 2008
Αρχικα την επιλογη σου θα την κανεις στο τι θες να κανεις με τν μηχανη? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Πεμ 24 Ιαν 2013, 19:44 | |
| - stoui έγραψε:
- Miou έγραψε:
- stoui έγραψε:
εδω λεει οτι το πουλησε . σε πιο παλια του δημοσιευση ειχε ανεβασει και φωτος οπου φαινοταν οτι ειχε αρχισει να ανοιγει καπου αλλα δεν πηραμε ποτε απαντηση στις ερωτησεις .... Αυτό το έχασα...υπάρχει link? δεν θυμαμαι λεπτομερειες ρε χρηστο ... θυμαμαι απλα οτι ειχε καποιο θεματακι με το πλαισιο του τοπαιδι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Παρ 25 Ιαν 2013, 12:58 | |
| καμία σχέση το πλαίσιο μου είναι μια χαρά και ναι στές αρχές δεν ήξερα να το κατεβάζω καλά στές αρχές όμως ! αλλά για πλαίσια σουζούκι άκουσα εξωφρενικά πράγματα γιαυτό ρώτησα ! δε νομίζω να κόπηκε στα 2 άλλη μηχανή εχτός από k5 k6 για λόγο σούζας ;s | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Παρ 25 Ιαν 2013, 13:54 | |
| - gsx600Rnikos έγραψε:
- καμία σχέση το πλαίσιο μου είναι μια χαρά και ναι στές αρχές δεν ήξερα να το κατεβάζω καλά στές αρχές όμως ! αλλά για πλαίσια σουζούκι άκουσα εξωφρενικά πράγματα γιαυτό ρώτησα ! δε νομίζω να κόπηκε στα 2 άλλη μηχανή εχτός από k5 k6 για λόγο σούζας ;s
Νίκο πέρα από αυτά που λές που είναι σωστά, τα παιδιά έχουν δίκαιο: αν θέλεις μια μηχανή να την έχεις συνεχώς στον ένα τροχό και να κάνεις καγκουριές γιατί να πάρεις ένα εργαλείο πίστας και στριψίματος όπως είναι το SS 1000 και να μην πάρεις ένα καγκουρομηχανάκι που φτιάχτηκε για αυτό τον σκοπό? Π.χ. KTM 690, super duke, ducati hypermotard κλπ. Αυτή είναι γνώμη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 20 Φεβ 2013, 19:48 | |
| τεσπα παιδια αποφασισα να παρω κ4 ! τι λεει καλη επιλογη? | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 20 Φεβ 2013, 19:54 | |
| - gsx600Rnikos έγραψε:
- τεσπα παιδια αποφασισα να παρω κ4 ! τι λεει καλη επιλογη?
Εσυ ξερεις...suzuki να'ναι κ οτι να'ναι Τι τιμη το πηρες φιλε ;;; υ.γ. Ανεβασε κ καμια φωτο να το χαζεψουμε λιγουλακι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ta fwta sas! Τετ 20 Φεβ 2013, 20:20 | |
| | |
|
| |
| ta fwta sas! | |
|